Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:50 - 18/03/2015

Θρίλερ στον αέρα – Επιβάτης προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας United Airlines, που πραγματοποιούσε πτήση για το Ντένβερ, επέστρεψε εσπευσμένα σε αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον
χθες το βράδυ, όταν ένας επιβάτης άρχισε να φωνάζει ότι τρομοκράτες βρίσκονται στο αεροσκάφος και προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο προτού τον ακινητοποιήσουν οι επιβάτες, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Το αεροσκάφος της United Airlines που πραγματοποιούσε την πτήση 1074 με 33 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα επέστρεψε στο διεθνές αεροδρόμιο Ντάλες της Ουάσινγκτον όταν ένας επιβάτης «αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις οδηγίες του πληρώματος», γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου Λουκ Πανζενμπέργκερ σε ένα δελτίο Τύπου.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, το οποίο τράβηξε ένας επιβάτης, απεικονίζεται ένας μελαχρινός άνδρας, που προφανώς έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο καθώς αιμορραγεί, κρατείται με τη βία στο πάτωμα ενός Μπόινγκ 737, ενώ λέει έχοντας ξεσπάσει σε κλάματα: «λυπάμαι, λυπάμαι πολύ».

«Μην κινείσαι, είσαι καλά. Θα σε απομακρύνουμε από αυτό το αεροσκάφος, φίλε», λέει ένας άνδρας.

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Ουάσιγκτον είπε ότι ο επιβάτης έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον άνδρα και δεν υπήρξαν προβλήματα στη λειτουργία του αεροδρομίου, σημείωσε ο ίδιος.

Η επιβάτης Ντόνα Τέλαμ περιέγραψε στο ABC News ότι «σε μία στιγμή όταν είχε ακινητοποιηθεί στο πάτωμα ο ίδιος είπε ότι επέβαιναν τζιχαντιστές στον χώρο των αποσκευών και μίλησε μια δυο φορές για ιερό πόλεμο».

Η ίδια είπε ότι τον άνδρα ακινητοποίησαν επιβάτες ωσότου οι αεροσυνοδοί του φορέσουν πλαστικές χειροπέδες.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τον ιστότοπο LiveATC.net, που δημοσιοποιεί στο Διαδίκτυο επικοινωνίες των πύργων ελέγχου των αεροδρομίων, όπου καταγράφεται ο διάλογος του πιλότου του αεροσκάφους με τους ελεγκτές.

«Κηρύσσω κατάσταση συναγερμού λόγω επεισοδίου που προκάλεσε επιβάτης» λέει ο πιλότος.

«Έτρεξε προς το πιλοτήριο και τον ακινητοποίησαν άλλοι επιβάτες… Το πιλοτήριο είναι ασφαλές και θα θέλαμε να επιστρέψουμε στο αεροδρόμιο προκειμένου να τον παραδώσουμε στις αρχές».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου ανέφερε ότι το αεροσκάφος συνέχισε την πορεία του προς το Ντένβερ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*