Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:56 - 25/01/2015

Θρίλερ δεν είναι για την αυτοδυναμία του σύριζα θρίλερ είναι ότι λείπει από τον χάρτη το Καστελόριζο λαμόγια..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ανώνυμος 01/25/2015 @ 9:44 ΜΜ

    Τελικά πρέπει να υπηρέτησα στο εξωτερικό και όχι στο Καστελόριζο. Γι αυτό δεν το έχουμε στον χάρτη.

  2. Ανώνυμος 01/25/2015 @ 10:15 ΜΜ

    ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ , ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ…ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ …….!!!!!!!!!!!!

  3. Ανώνυμος 01/25/2015 @ 10:15 ΜΜ

    μπορει καποιος να ψαξει αν σημερα στο καστελοριζο ειχαν εκλογες ??? εστω απο την σιγιουλαρ ενα αποτελεσμα?? η εκει λενε οτι εχουν εκλογες στην ελλαδα??

  4. Ανώνυμος 01/25/2015 @ 10:19 ΜΜ

    κοίταξε καλύτερα… υπάρχει

  5. Ανώνυμος 01/25/2015 @ 10:51 ΜΜ

    κατέβασε το γιατί υπάρχει κανονικά το Καστελόριζο!Είναι εκεί αλλά είναι πολύ μικρό…..δεν είναι μαυράκι της οθόνης σου……Αν περάσεις πάνω από το μαυράκι αυτό,ο κέρσορας γίνεται χέρι για το επιλέξεις!

    • Πες το ονομα σου και οχι ανωνυμα και κανε πριντ σκρεεν να μου δειξεις που ειναι αυτο που λες…γιατι εισαι η ασχετος με γεωγραφια η στημενος να σβησεις πληροφορια ….

      • Ανώνυμος 01/25/2015 @ 11:56 ΜΜ

        http://postimg.org/image/lz74a8n2l/

        Αυτό εδώ είναι.Όσο για το αν είμαι άσχετος στην γεωγραφία μόνο από κοντά μπορώ να σου το αποδείξω.Νομίζω ότι πολλά site στον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα (νομίζω και εσείς) πολέμησαν για το δικαίωμα της ανωνυμίας στο διαδίκτυο.

        • Πες μου που στην φοτωγραφια που εχουμε σηκωσει εμεις ειναι αυτη η τελεια ….. δειξε μου με την δικη μας φωτο που ειναι η τελεια

          • Ανώνυμος 01/28/2015 @ 5:26 ΜΜ

            Η φωτογραφία σας είναι απόσπασμα από την τηλεόραση αν δεν κάνω λάθος.Ο χάρτης όμως που χρησιμοποίησαν έχει κανονικά το Καστελόριζο,και αυτό είναι δεδομένο!

            Το ότι δεν φαίνεται η τελεία,είναι καθαρά θέμα του καναλιού που έπαιξε τους χάρτες,άσε που έχει κάνει και split sreen και όπως είναι λογικό δεν φαίνεται το Καστελόριζο.

      • Ανώνυμος 01/26/2015 @ 12:18 ΠΜ

        Ελπίζω να ανεβάσεις την απάντηση μου!

      • Ανώνυμος 01/26/2015 @ 4:13 ΠΜ

        ποια πληροφορια μωρε στρεηντζερ να σβησει; ποσοι ελληνες νομιζεις οτι ξερουνε που βρισκεται το καστελοριζο η γαυδος οι οθωνοι η το ορμενιο;

        για να φανει το καστελοριζο πρεπει να μπει σε ξεχωριστο κουτακι παντως
        δεν γινετε να φανει μαζι με τον υπολοιπο ελληνικο γεωγραφικο χωρο γιατι θα πρεπει να δειχνει και τα παραλια της μικρας ασιας.

        φροντισε να πεις οτι προσπαθω να σβησω και εγω καμια πληροφορια να αρχισουμε να γελαμε

  6. Ανώνυμος 01/26/2015 @ 1:18 ΠΜ

    http://ekloges.ypes.gr/current/v/public/index.html#{"cls":"main","params":{}}

    Ενα με δυο εκατοστα δεξια της Ρόδου!

    Αμα βάλεις το ποντίκι σου πανω σε αυτη την κουκίδα θα εμφανίσει την λέξη "Δωδεκανήσου"

    ΥΓ. Ελπίζω να μην ενοχλει που σχολιάζω ως ανώνυμος.

  7. Ανώνυμος 01/26/2015 @ 8:03 ΠΜ

    δεν θα το παρουν αμαχητη οσο και να το θελουν

  8. Ανώνυμος 01/26/2015 @ 11:38 ΠΜ

    Βρε βόιδι πήγαινε στο ekloges.ypes.gr και δες το μόνος σου! Θες και πριντ σκρεεν….

  9. Ανώνυμος 01/26/2015 @ 11:45 ΠΜ

    Όντως δεν υπάρχει. Σωστός ο αρθρογράφος.

  10. Ανώνυμος 01/26/2015 @ 5:14 ΜΜ

    nai ontos sto xarti den iparxei alla stous eklogikous katalogous einai kanonika kai psifisan kanonika

    nomos dodekanisou –> dimos Megistis

  11. Ανώνυμος 01/29/2015 @ 2:04 ΜΜ

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ …ΤΟΣΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΕΤΕ…ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ..ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*