19:18 - 03/01/2015

Θα σου μιλήσω για το μέλλον σου …!

Δεν είναι δύσκολο για κανένα πια να δει ότι μπροστά μας δεν έχουμε και το καλύτερο τοπίο!

Για να μην παρεξηγηθώ από διαφόρους ταμπελικους να πω ότι το τοπίο του μέλλοντος μας δεν εχει καμία σχέση με το ποιος είναι ο υπάλληλος της νέας τάξης στο τιμόνι της χώρας!

Υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο από αυτό που εσύ αντιμετωπίζεις ως προσωπικό σου πρόβλημα! Υπάρχει δηλαδή και ο άλλος κόσμος ,οι υπόλοιποι που έχουν τα ίδια με σένα προβλήματα και χειρότερα εδώ και χρόνια!

Στην ουσία αυτά που έρχονται έχουν να κάνουν απόλυτα με τις δικές μας μικρές αποφάσεις ! Το γνωρίζει αυτό η ελίτ και προσπαθεί με απίστευτους τρόπους κάθε μέρα ,κάθε λεπτό να κερδίζει την μικρή σου απόφαση!

Πολλοί συνάνθρωποι μας φωνάζουν για ένα επερχόμενο πόλεμο , για μια πτώχευση , για μια δύσκολη και ζοφερή περίοδο!

Εγώ δεν θα κολλήσω στα στατικά γεγονότα , ένας πόλεμος έρχεται και φεύγει , μια πτώχευση έρχεται και φεύγει ..τίποτα δεν διαρκεί!

Κατά κάποιο τρόπο αυτό το άρθρο δεν γράφεται για να σε φοβίσει αλλά για να σε κατατρομαξει …αν καταφέρεις και δεις την πραγματικότητα!

Είμαστε σαν άνθρωποι μηχανήματα καταγραφής και εμπειρίας με πολύ μικρο εύρος αντίληψης του αύριο!

Σήμερα κοιτάζουμε το πρόβλημα με την ματιά ενός πεινασμένου που θέλει απλά να χορτάσει την πείνα του με όποιο κόστος !

Ενώ βρισκόμαστε φυλακισμένοι σε έναν πλανήτη θεωρητικά ελεύθερο και σε μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στο έγκλημα της κληρονομιάς και στην δύναμη που απορρέει από αυτήν αντι να ζητήσουμε λύσεις οι οποίες θα έχουν να κάνουν με πλήρη αλλαγή επιζητούμε νέους υπάλληλους να μας κάνουν την βρώμικη δουλεια μας…να πετάξουν τα αποτσίγαρα κάτω από το χαλι και όχι να δημιουργήσουν νέα πληροφορία και αλλαγή!

Στις εκλογές δεν αναζητούμε τον ηγέτη που θα φέρει μια παγκόσμια νέα αλλαγή πολιτισμού αλλά αναζητούμε τον τζιτζιφιόγκο που μας τάζει ότι θα μας λύσει το τωρινό πρόβλημα μας !!….Μα τίποτα δεν διαρκεί ….τίποτα δεν διαρκεί !!

Το σήμερα είναι στημένο έτσι ώστε να παράγει το πρόβλημα στο ντόμινο του αύριο… το σχέδιο είναι πολύ πιο μεγάλο πια από τα κράτη …είναι πανανθρώπινο!

Δεν επιλέγουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας έναν υγιεί πολιτισμό αλλά να αφήσουμε άνευ αξίας ύλη η οποια μαθηματικά θα οδηγεί τις επόμενες γενιές στις ίδιες λουπες προβλημάτων!

Σύντομα και όταν η νέα τάξη αποφασίσει θα κοντέψουν τις αλυσίδες ελευθερίας σου , θα φέρουν ίσως πτώχευση αν χρειαστεί και σίγουρα θα έρθει ένας μεγάλος πόλεμος που ίσως να έχει σαν προεόρτιο μια μεγάλη παγκόσμια επισιτιστική κρίση!

Εσύ θα είσαι στο επίκεντρο του καθήκοντος σου , θα είσαι η επόμενη μικρή πράξη που θα οδηγεί συνέχεια το λουρί να σφίγγει το λαιμό!

Έχουν στήσει έτσι αυτόν τον πολιτισμό ώστε τα γρανάζια επιβολής να είναι οι ίδιοι οι συνάνθρωποι μας ενάντια ακόμα και σε προσωπικές τους ελευθεριες!

Σκέψου ότι ένας εισπράκτορας που αύριο θα έρθει να εκτελέσει μια εντολή κατάσχεσης ότι και ο ίδιος χρωστά και προσπαθώντας να κρατήσει την δουλειά και το δικό του σπίτι πράττει κάτι που γνωρίζει ως άδικο!

Ένας αστυνομικός που θα σπρώχνει τα εξαγριωμενα πληθη μέσα του κλαίει που τον στρίμωξαν να έχει ανάγκη το ζωγραφιστό χαρτάκι για να δώσει γάλα στο παιδί του!

Στο αύριο που έρχεται θα συναντήσεις τα μεγάλα γεγονότα που σου φωνάζουν όλοι αλλά δεν θα έχεις προλάβει να ζήσεις σαν άνθρωπος αν δεν με ακούσεις τώρα!

Έχω επιλέξει να έχω πολλά πρόσωπα ώστε να αποφύγω να ταυτιστείς με ένα πρόσωπο και να δημιουργήσεις ενα ίνδαλμα και ένα αρχηγό , δεν το κάνω από ανιδιοτέλεια …το κάνω γιατί γνωρίζω ότι μόνο έτσι θα νικησω στον πόλεμο που ξεκίνησα!

Το κάνω γιατί πρέπει να βρω έναν τρόπο να πάρεις την ευθύνη στα χέρια σου , να ξυπνήσει μέσα σου ο άνθρωπος …ο ελεύθερος άνθρωπος..γιατί μόνο με ελευθερους μπορούμε να δώσουμε την μεγάλη μάχη!

Με γνωρίζεις σαν Αχιλλέα , σαν Stranger και αν σταθώ τώρα δίπλα σου δεν θα γνωρίζεις ότι είμαι εγώ ..γιατί θέλω να εστιάσεις μόνο σε αυτά που λέω …στην αλήθεια που ήρθα να μοιραστώ μαζί σου…στην ενθύμηση του πως έγινε και στο τέλος η ανθρωπότητα νίκησε το μεγαλύτερο σκοτάδι!

Είμαι πολιτικό ον , όλοι είμαστε πολιτικα όντα , αλλα προσωπικά δεν έχω πεδίο να αναπτύξω τις πολιτικές μου θέσεις μιας και γνωρίζω ότι το οικοδόμημα που λέγεται «δημοκρατία» είναι σάπιο και κανείς δεν πρόκειται μέσα από τα γρανάζια της να φέρει την λύση ….την ουσιαστική λύση ..την λύση που θα μιλα για μια ανθρωπότητα ελεύθερη από χρέη,τόκους,ύλη..μια ανθρωπότητα που θα ανακηρύξει τον χρόνο σαν υπέρτατο αγαθό…μια ανθρωπότητα που θα διδάξει την απλοϊκή δύναμη του σεβασμού.. …μια ανθρωπότητα ελεύθερη από κληρονομουντες δυνατούς!

Προσπαθούν να σε πείσουν ότι είσαι η αιτία του προβλήματος , ότι είσαι ανήμπορος να πετύχεις κάτι πιο μεγάλο και μέσα σε αυτήν την προσπάθεια έχουν προσλάβει πολιτικούς-κωμικούς να σε πείσουν για την λύση του τώρα …την οποία δεν έχεις ανάγκη!

Εγώ από την άλλη γνωρίζω ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε το εργαλείο που κάνουμε αυτόν τον πλανήτη να κινηται!

Όταν ακούς ότι εισαι μη ικανος να γνωρίζεις ότι αυτή η φωνή έρχεται από το ψηλό κλιμάκιο της πυραμίδας που προσπαθεί ακόμα μια φορά να σε ελέγξει!

Στο άμεσο μέλλον μας τα πρώτα σημάδια έναρξης των γεγονότων που θα σε χρίσουν άνθρωπο θα είναι αυτά που θα προέλθουν μέσα από την ανυπακοή σου!

Αύριο θα κληθείς να κάνεις τον καθήκον σου , είτε είσαι κλητήρας ,είτε είσαι αστυνομικός , είτε είσαι δικαστής …ότι και να είσαι …το δόλωμα θα είναι το ίδιο …η ζεις η πεθαίνεις … η σκοτώνεις … η εσύ η ο άλλος !

Πάντα έχεις επιλογή , η επιλογή είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σε κάνει να ζήσεις ένα πραγματικό δευτερόλεπτο Ζωής…η επιλογή είναι αυτή που σου χαρίζει αξιοπρέπεια ….την ίδια αξιοπρέπεια που σου στέρησαν !Η επιλογή έχει σαν πληρωμή τον σεβασμό … η τον χλευασμό !

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ..όποιος και εάν είσαι όποιο καθήκον και αν έχεις ..αν η εντολή είναι έξω από την ηθική σου υπόσταση , αν είναι ενάντια στο δίκαιο ,αν το γραμμα του νόμου ξεπερνά το πνεύμα του νόμου μην το κάνεις ..ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ !

Μπορείς να κινηθείς έξυπνα , να σκέφτεσαι πάντα να αφήνεις ένα κενό να διαφύγει ο συνάνθρωπος σου από το τέρας που υπηρετείς ….γιατί αύριο ο ίδιος συνάνθρωπος θα είναι δίπλα σου σε έναν τεράστιο αγώνα και εσύ θα έχεις κερδίσει ακόμα έναν σεβασμό!

Η επιλογή , η μικρή σου πράξη έχει δυο πλευρές… η μια είναι αυτή που αφήνει την δίοδο να μπορέσουν οι συνάνθρωποι μας να προλάβουν να αντιδράσουν … η άλλη είναι να κάνεις πράξη στο ντόμινο της ιστορίας που θέλουν αυτοί που και εσένα σε κρατούν όμηρο!

Μην φοβάσαι την ευθύνη , ριχτη πάνω μου αν θες , πες με επηρεάζει ένας τρελός που μιλα για αλλαγή πολιτισμού, για μια σάπια δημοκρατία , ..πες με επηρεάζει ένας άγνωστος που δηλώνει ότι είναι αυτός που θα κάνει την αλλαγή … πες τους ότι είμαι αυτός που θα το ξεκινήσει …και έψαχνα καιρό τον τρόπο να δημιουργήσω το πεδίο μου μέσω εσένα! ..Πες τους ότι με πιστεύεις ..

Είμαι πολιτικό ον , ένα ον που δεν έχει ένα πεδίο να στηρίξει τις πολιτικές του ευθύνες , ένα ον που ψάχνει να φέρει εις πέρας την αποστολή του , όπως και εσύ , όπως όλοι….

Το γνωρίζες ότι εγώ θα το ξεκινήσω έτσι δεν είναι;

Stranger..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (25)

 1. 0
  0
  Prosexte kata "isida" meria giati paizei poly "necronomicon".
  https://www.youtube.com/watch?v=D-7RzS8_dys
 2. 0
  0
  Δεν εχει σημασια ποιος θα το ξεκινησει, αρκει να ξεκινησει..
 3. 0
  0
  μην κουράζεσαι, όσοι τόχουν τόχουν. Ας ελπίσουμε οτι είναι περισσότεροι…, εκτός και αν ένα τυχαίο γεγονός φέρει τα πάνω κάτω. Κάτι απρόβλεπτο για αυτούς που προγραμματίζουν. Δεν μπορεί κάτι θα του ξεφύγει.
  Gio'
 4. 0
  0
  τι γίνεται με τα σχόλια;
 5. 0
  0
  Ποιο συνανθρωπο ρε Νικο ; Αυτον που του λες ρε συ κοιτα μπροστα σου , ανοιξε το μυαλο σου , σκεψου τι θα μεινει για τα παιδια σου με αυτο που πας να κανεις . Προσεχε ρε γιατι αυτοι που ερχονται και με τη δικη σου ψηφο θα ειναι τρεις χειροτεροι απο τους προηγουμενους και τωρα πια δεν μπορεις να λες δεν ηξερα κλπ και σου λεει ναι εχεις δικιο αλλα θα μου σβησει τα δανεια ; Δηλαδη θυσιαζω την πατριδα και το μελλον των παιδιων μου για να μου σβησει το δανειο-πραγμα που Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ να συμβει-ενω ξερω τι παω να κανω……..Κι εσυ μου λες να βαλω πλατη γι αυτα τα κουτοπονηρα λαμογια που ειναι και η πλειοψηφια ; ΡΕ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΝΕ . ΕΓΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ , ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΨΗΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ . ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΕΤΡΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΩΘΕΙ ΠΟΛΥ .
 6. 0
  0
  Καποιοι ενω ειναι ζωα ακομα ονειρευονται Αγιες Σοφιες και επαναπαυονται στη Θεια Προνοια των Αγιων και της Παναγιας,ας ξυπνησουν απ'τον υπνο τους κι ας καταλαβουν οτι λογω των δικων τους Υβρεων(ηταν ελευθεροι ας προσεχαν)τα γεγονοτα αλλαζουν καθε κλασμα του δευ/του κατα το δοκουν,αυτοι ας μεινουν ακομα στις παπαγαλιες τους,εσεις οι ανθρωποι ειστε το αναγκαιο κακο για το σχεδιο του Θεου,εχετε χαρη που πρεπει να εκτελεσθει η αποστολη και το καθηκον αλλιως ηδη δε θα υπηρχατε(και τπτ δεν αποκλειεται για τους ασεβεις-ανομους)……..  5 7. 0
  0
  Δεν θα σταθώ στο μεγαλύτερο μέρος, που ουσιαστικά συμφωνούμε, αλλά θα εστιαστώ σε κείνο το μικρό κομμάτι που …. απέχουμε παρασάγγας.

  Χαϊδεύεις και καλοπιάνεις ούλα εκείνα τα μικρολαμογιοσκούλικα, τους αιώνιους σπιούνους και κωλογλείφτες, προσπαθώντας να τους φέρεις και να τους βάλεις …… στον ίσιο δρόμο, προσμένοντας μάλιστα από αυτούς να ξεκινήσουν, να μετέχουν και να κάνουν ή να φέρουν την ….. αλλαγή.

  Ξεχνάς όμως ότι "αυτοί" δεν πολέμησαν και δεν θα πολεμήσουν ποτέ, όντας λιπόψυχοι, αιώνιοι καιροσκόποι, μίσθαρνα όργανα, οσφυοκάμπτες, κωλοσφουγγάριοι, προδότες και εφιάλτες, που θα τσαλαπατήσουν το δίκαιο για το γάλα του παιδιού τους όπως λες, που θα κλέψουν, θα σκοτώσουν, θα διαβάλουν για να πάρουν μεγαλύτερο αγγούρι για τον κώλο τους, βίλα για να απλώνουν την αρίδα τους, βάρκα, κάρο και λεφτά για να κάνουν τις τσάρκες τους, που θα πουλήσουν και την μάνα τους για να γλιτώσουν οι ίδιοι, που ….. που …..

  Ένας εχθρός που στέκεται μπροστά σου, όποιος και αν είναι αυτός, ο Σ….αουρον, κάποια ελίτ, θεοί, διάολοι, τρίβολοι, ένας άλλος λαός, κλπ. κλπ., και επιμένει με το έτσι θέλω να πάρει ή να σου επιβάλλει κάποια πράγματα, μπορείς και να τον σεβαστείς άσχετα αν ταυτόχρονα θα τον στείλεις στον διάολο.

  Αυτόν όμως που προέρχεται μέσα από το σπίτι σου, την κοινωνία και την πατρίδα σου και πουλιέται για … οτιδήποτε στον οποιονδήποτε και να 'ρθει στην συνέχεια να τσαλαπατήσει κάθε έννοια δικαίου προβάλλοντας το "κάνω την δουλειά μου" , εεεεέέέ αυτός δεν μπορεί και δεν αξίζει να τύχει κανενός σεβασμού και ελέους.
  Σ' όλους αυτούς το μόνο που αξίζει είναι ένα παλούκι στον κώλο και ξεπάστρεμα όλης της γενιάς τους ώστε να μην υπάρξει καμμιά συνέχεια από δαύτους.

  Είναι σκληρά αυτά που λέω και δεν συμφωνείς ;
  Γιατί ;
  Την δουλειά του δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι κάνει και ένας πληρωμένος δολοφόνος;
  Ποια λοιπόν η διαφορά με τον μπάτσο που κτυπάει τον συνταξιούχο που φωνάζει επειδή κάποια παχύδερμα σκουλήκια του κόβουν την σύνταξη και του τρώνε τους κόπους μιας ζωής ;
  Από το εφοριακό, τον δικαστικό και δεν ξέρω ποιόν άλλον που πάει να του κατάσχει το σπίτι όχι επειδή έκλεψε αλλά επειδή δεν έχει να πληρώσει τον ενφια, ή επειδή δεν έχει να δώσει φόρους όχι γ' αυτά που κέρδισε αλλά σύμφωνα με κείνα που θέλουν να χλαπακιάσουν τα κυβερνοσκούλικα και οι κομματοκοπρίτες τους ;
  Εεεεέέέέ όλοι αυτοί είναι χειρότερα αποβράσματα ακόμη και από τον χειρότερο εχθρό.
  ΟΛΟΙ αυτοί που καταπατούν το δίκαιο κάτω από οποιοδήποτε πρόσχημα δεν θα συγχωρεθούν ποτέ, ούτε και θα τύχουν.

  Από την άλλη ένας που δεν γνωρίζει κάτι συγχωρείτε ….. μόνο γι' αυτό όμως.
  Αν δεν θέλει να γνωρίσει, να μάθει και να δουλέψει όμως … ΟΧΙ.

  Εμείς οι Έλληνες -όχι, όλοι οι Ελλαδίτες, δεν είμαστε Έλληνες-, αν και σαν ΛΑΟΣ στην ουσία έχουμε κάτι διαφορετικό δεν παύουμε να ανήκουμε στην ανθρωπότητα, οπότε και δεν έχουμε βασικά να χωρίσουμε κάτι με τους άλλους ανθρώπους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα ομογενοποιηθούμε και θα γίνουμε ένα μαζί τους ξεπουλώντας ιδανικά και αξίες.
  Όλοι οι άλλοι ίσως δικαιούνται να κιοτέψουν και να λυγίσουν, εμείς όμως ποτέ, γιατί τότε απλά δεν θα είμαστε Έλληνες.
  Το δικό μας μπαϊράκι γράφει Λεφτεριά και Δίκαιο, μ' αυτό πορευόμαστε στα σύμπαντα και στους αιώνες, μ' αυτό Ζούμε και Πεθαίνουμε, και ποτέ δεν θα το κάνουμε πατσαβούρι επειδή έτσι καύλωσε σε μερικά σκουλήκια.

  Όλοι εκείνοι που πορεύονται με αδικία, γλύψιμο, σκύψιμο, ρουφιανιά κλπ. δεν μπορεί και δεν είναι Έλληνες, άσχετα τι μπορεί να γράφουν τα κιτάπια.

  Ο πόλεμος που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ μεγάλος και ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια, και θα τον πολεμήσουν όπως πάντα Έλληνες, άσχετα το που ζούνε, είτε το ξέρουν και το λένε είτε όχι, όλοι οι άλλοι είναι πολύ μικροί πολύ λίγοι, δεν έχουν την καρδιά και το μυαλό. Για άλλη μια φορά εμείς πρέπει να τους τα δώσουμε.
  Αυτήν την φορά όμως πρέπει και επιβάλλεται να ξεκαθαρίσουμε ολοκληρωτικά τα πράγματα και να μην μείνει σπυρί ήρα μέσα στο σιτάρι.!

  Έτσι φίλε Νικόλα νομίζω ότι σε λάθος κόσμο απευθύνεσαι και με λάθος ανθρώπους θέλεις να φέρεις την αλλαγή.


  Αυτά ……..
  • 0
   0
   «Το δικό μας μπαϊράκι γράφει Λεφτεριά και Δίκαιο, μ' αυτό πορευόμαστε στα σύμπαντα και στους αιώνες, μ' αυτό Ζούμε και Πεθαίνουμε, και ποτέ δεν θα το κάνουμε πατσαβούρι επειδή έτσι καύλωσε σε μερικά σκουλήκια«

   Αυτή είναι η ΟΥΣΙΑ & αυτοί είναι οι ΔΙΑ-χρονικοί ΕΛΛΗΝΕΣ
  • 0
   0
   Τετοιυ ειδους,επίπεδου και ποιότητας σχόλια,
   είναι ο μοναδικος λογος που μπαίνω εδώ μεσά.

   Το ευχάριστο και παρηγορο είναι οτι υπαρχουν ακόμα άνθρωποι,
   υπαρχουν ακόμα Ελληνες.(και θα υπαρχουν οτι κι αν γίνει).

   Το δυσάρεστο κι απαισιόδοξο εναι οτι για να διαβάσεις μια άποψη Άνθρωπου,
   αναγκάζεσαι να διαβάσεις(υποστεις) εκατό αποψεις χιμπατζήδων.
 8. 0
  0
  http://m.youtube.com/results?q=death+in+june+little+black+angel&sm=1
  Το γνωριζουμε και το νιωθουμε…

  Stardust
 9. 0
  0
  για να γινει σαφες οτι ολο τον μελλον μας το εχουν σημαδεμενο
  και πρεπει να ;αλλαξουμε την σκεψη μας να μην ειμαστε ανταλακτηρια αυτονων
  εγινε ενα απανθρωπο καψιμο ανθρωπων
  σιγουρα υπαρχουν ευθηνες που βγαζουν ματια απο την διακυβερνηση και ετοιμοτητα
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ???ΒΟΥΒΟΙ ΟΛΟΙ αλληφορα το καλτσον σκιζεται και γινετα ικαταιγισμος καταγγελιων
  ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ και δεν ειχαν ετοιμη καταγγελια και δικαιολογια ,,,η τραπεζα που αγορασε ποσοστο μεγαλο τησ εταιρειας και η εταιρεια που ειναι χρηματοδοτες των εκλογων αραγε ποιος τριτος παραγων μπηκε στη μεση ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ μονο το ποπολο το εκπαιδευουν να πιστευοι στην τυχη
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΕΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΞΗ… ΜΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ απλα πραγματα ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ///ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ???
 10. 0
  0
  άρε στραιντζερ φοβάμαι ότι δεν αλλάζει τίποτα,το σύστημα είναι γεμάτο τρύπες ….και κάποιοι φόβοι μου μάλλον έγιναν αληθινοί…ψάξε ψάξε…τι ήταν να ψάξω,κάποιες σκέψης και παρατηρήσεις μου βγήκαν αληθινές…..υπάρχουμε δύο ειδών ανθρώπων,εμ-ψυχοι και α-ψυχοι …..όσο υπάρχουν οι άψυχοι ….δεν πρόκειται να γίνει τίποτα,διότι είναι μέρος του συστήματος και δεν αφήνουν τους άλλους να τελιοθούν.Ποιό μπροστά νόμιζα ότι έχει να κάνει με την αντίληψη,την παιδεία,τα βιώματα…..Κρόνιος η Έλλην,πονηρός η έξυπνος,αλλά τελικά άλλο συμβαίνει,το οποίο μου λύθηκαν όλα και εξηγεί τα πάντα….και κατάλαβα πολλά για πολλούς "ανθρώπους" τριγίρο μου.Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως και εγώ είμαι έτσι και δεν το ξέρω…..και δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να μου το πει.Τώρα κατάλαβα όταν έλεγες για 500.000.000 εμ-ψυχους.Εντω μεταξύ αυτά τα άτομα είναι παντού και σε καίριες θέσεις.
  -θα 'εβαζα όνομα όπως πάντα….αλλά είμαι πολύ τρομαγμένος με την αλήθεια που ήρθε και με βρήκε!
  • 0
   0
   αυτοι που ειναι γραμμενοι στο Βιβλιο της Ζωης ειναι οι εμψυχοι…αυτοι θα σωθουν..αυτοι εχουν DNA ανθρωπινο ως δημιουργηματα του Τριαδικου Θεου .ευκολο ειναι να ψαξεις και να βρεις τα γνωρισματα του εμψυχου οντος .
 11. 0
  0
  Και συγκεκριμενα αυτη η εκτελεση…
  http://m.youtube.com/watch?v=rSkTv5t67E8
 12. 0
  0
  Πάντα μου αρέσει που διαβάζω τα άρθρα σου χωρίς σειρά.. όπως και να διαβάσεις τις παραγράφους με οποιαδήποτε σειρά θα βγάλεις νόημα. 'γειά σου ρε Νικόλα!
 13. 0
  0
  Έχετε και φεύγει το θέμα είναι τι μένειτι θα ρέρθει και για ποιους το ΒΥΖΆΝΤΙΟ
 14. 0
  0
  +++++++συμφωνώ στρέιντζερ,αλλά και με τον Αυτά,αλλά φοβάμαι δεν θα αλλάξει τίποτα,όλοι αυτοί οι "άνθρωποι" είναι το ίδιο το σύστημα,αν μπορείς να τους πεις ανθρώπους!
 15. 0
  0
  Φίλε ανωνυμε που υπογράψεις στο τέλος "αυτά", έχεις απόλυτο δίκαιο και καλυπτεις πολλούς εδώ μέσα. Τέρμα πια στα σκουλήκια,τέρμα πια στις οργανικές πυλες ,καμμία ανοχή ακόμη και στα παιδιά τους.Η Ελλάς θα ζησει αν κόψουμε τον γόρδιο δεσμό.Και ο δεσμός κόβεται με τη μάχαιρα ,ουσιαστική και ενεργειακη.
 16. 0
  0
  με τον καλο Ανθρωποι να ενωθουμε κατω απο της φτερουγες του Ουρανου !!!!!!! Ετσι ερχαιτε η ΑΛΛΑ-ΓΗ
 17. 0
  0
  Το ειχα ξαναγραψει πριν τις ευρωεκλογες..τιποτα δε θα αλλαξει σε αυτον τον τοπο.μετα τις εκλογες τα σουπερ μαρκετ θα ειναι ξανα γεματα,οι καφετεριες περισοτερο θα εχει κινηση τα ιδια σκατα ξανα κ ξανα…ολα τριγυρο αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν.δεν υπαρχει σωτηρια γι αυτη τη φαρα.σε δεκα χρονια θα ημαστε μειοψηφια κ σε 40 θα τελειωσουμε.κ δεν θα ακουστει κιχ. Κιχ σας λεω…..αυτη η φαρα που μεσα σε 5 λεπτα το πρωι "σου φτιαχνει το κεφι"δεν αξιζει σωτηρια.εισαστε ολες ενα ματσο βιολες.σας σιχαθηκε η ψυχη μου καρκινακια του πλανητη σκατοκαριολες(πανουσης)
 18. 0
  0
  Το δυστηχημα ειναι οτι αυτη η καραμελα κρατησε 30 και χρονια και εγινε συνηθεια κακια. Ομως εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην νοημοσυνη και το φιλοτιμο του ΕΛΛΗΝΑ οταν ερθει η ωρα οπως πολλοι εδω μεσα ετσι πολλοι εκει εξω θα θυμιθουν και τοτε…
 19. 0
  0
  Καθε φορα που με απασχολεί κατι έρχεσαι να μου δώσεις τις απαντήσεις που θελω..η δουλειά που κανω φέρει ευθύνη αλλα ειναι στο χέρι μας να πράττουμε το δίκαιο κ το ηθικό! Όλοι απο την μεριά μας αν Το κάνουμε θα έχουμε πετύχει έστω κατι.. Κ είμαστε πολλοί! αγνωστος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί