12:42 - 15/11/2014

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ! Μπουτάρης: “Θέλω να φέρω 50.000 gay στη Θεσσαλονίκη – Θα βάλω πινακίδες στα Εβραϊκά και τα Τουρκικά σε διάφορα σημεία της πόλης”!

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ! Μπουτάρης: “Θέλω να φέρω 50.000 gay στη Θεσσαλονίκη – Θα βάλω πινακίδες στα Εβραϊκά και τα Τουρκικά σε διάφορα σημεία της πόλης”!

Μια δήλωση που θα συζητηθεί κάνει ο Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξη που παραχωρεί σε εβδομαδιαίο
περιοδικό, το οποίο κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή 16 Νοεμβρίου με την εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.

Ερωτώμενος για το εάν το Gay Pride –πέρα από σύμβολο μιας κοινωνίας ανοιχτής στη διαφορετικότητα– μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως οικονομικό “εργαλείο” για τη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος της πόλης επικαλείται το παράδειγμα του Gay Pride της Βιέννης (το οποίο συγκεντρώνει στην αυστριακή πρωτεύουσα, στη μία εβδομάδα που διαρκεί, περισσότερους από 600.000 επισκέπτες), σημειώνοντας: “Εγώ δεν λέω να έρθουν 600.000 άτομα στη δική μας πόλη… Ας έρθουν 50.000 –γιατί αυτή είναι η αναλογία. Αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη απ’ όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ’ οπουδήποτε, για να εκδηλώσουν τις θέσεις τους, θα είναι κάτι μεγάλο για την πόλη. Τώρα δεν έχουμε παραπάνω από 2.000-3.000 άτομα που έρχονται στη Θεσσαλονίκη… Αν αυτοί γίνουν 50.000, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία”.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γιάννης Μπουτάρης (ο οποίος φωτογραφίζεται γυμνός μαζί με άλλους 31 επωνύμους, στο πλαίσιο της καμπάνιας του περιοδικού κατά του HIV/AIDS) εκτιμά ότι “η Θεσσαλονίκη δεν θα γίνει ποτέ μια εξαιρετικά ανοιχτή πόλη -τουλάχιστον όχι στη δική μου γενιά…”, μιλά για την Εκκλησία και τις θέσεις της στο θέμα της καύσης των νεκρών, για την πρόθεσή του να προχωρήσει με το σχέδιο για την ανάρτηση ενημερωτικών πινακίδων στα Εβραϊκά και τα Τουρκικά σε διάφορα σημεία της πόλης, για τον “συντηρητισμό” και την “ομφαλοσκόπηση” των Θεσσαλονικέων, αλλά και για τον… χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης επί ημερών Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

(σχόλιο) ΑΠΟΡΙΑ…ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

makeleio.gr

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (36)

 1. 0
  0
  exei tous thesalonikois kai allous???
  • 0
   0
   Ποιοί είναι οι… "thessalonikois" (θεσσαλονικοϊς) ΚΛΑΝΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑ μου; Κάτι ανάλογο όπως λέμε "athinois" (αθηνοϊς), "patrinois" (πατρινόϊς), "kritikois" (κριτικόϊς) κα. ή κάτι άλλο θέλεις να πεις;
 2. 0
  0
  χαχαχαχα
  γκαρντάσια!!
  πιάστε τοίχο!!!
  θα κατέβουν οι Βαρβάρες απ όλα τα Βαλκάνια….
  πιο ερωτική πόλη δε θα υπάρχει……

  νικ δε πινκ παόκι γκρικ
 3. 0
  0
  E RE KAI S ALLA ME YGEIA ATHANATH M A L@ K I A
 4. 0
  0
  Είμαι Θεσσαλονικιος και πραγματικά ντρέπομαι για τον γέρο με τον καμένο εγκέφαλο και την διεφθαρμένη ψυχή που έστω και οριακά εξελέγη δήμαρχος της πόλης μας. Θα ήθελα όμως και εγώ να θέσω ένα ερώτημα! Ποια παράταξη τον πρότεινε για δήμαρχο ρε παιδιά; Και ποια αποδοχή είχε αυτή από όλο τον ελληνικό λαό εδώ και χρόνια; Κατά δεύτερον, τι θεωρούμε σημαντικοτερο σαν κοινωνία, τηνία ψυχασθενεια και την ανωμαλία που δέρνει το μυαλό ενός γέρου αλκοολικού ή την εξαθλίωση του λαού που προήλθε από τις πολιτικές "ψυχικά υγειεστερων" από το χουφταλο; Το εν λόγω ραμολιμεντο είναι αποτέλεσμα του συνολικοτερου εκφυλισμου της ελληνικής κοινωνίας, αποτέλεσμα που προήλθε από συστηματική προσπάθεια πολλών χρονών,από τα κέντρα εξουσίας! Μην κάνουμε λοιπόν ούτε τους έκπληκτους ούτε τους εντυπωσιασμενους! Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας μείναι λίγα λόγια! Λυπάμαι όχι μόνο για αυτόν τον "εξαρτημένο" αλλά για ότι έχει συμβεί σε… ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ!!!
  • 0
   0
   ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ!
  • 0
   0
   Εγώ λυπάμαι περισσότερο για ότι πρόκειται να συμβεί.
   Δυστυχώς ούτε στην όμορφη πόλη σας ούτε σε άλλη πόλη της Ελλάδας υπάρχει αντίσταση στα σχεδία των όποιων αποφάσεων δημαρχών η άλλων πολιτικων. Είναι λες και δεν αφορούν εμάς ΑΛΛΑ κάποιους άλλους.
   Καλά κάνουν γιατί οι πολίτες νομίζουμε ότι τους ψηφίζουμε για να κάνουν μετά ότι θέλουν και να ρίχνουμε πάλι τα βάρη σε εμάς που είτε τους ψηφίσαμε είτε όχι και να κατηγορεί ο ένας τον άλλον ενώ θα έπρεπε τον ψηφίσαμε η όχι να αντιδρούμε σύσσωμοι σε όποια ενεργεία τους έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με την λογική (ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ) με την υπεράσπιση της πατρίδας μας τις ηθικές αξίες και τις Ελληνοχριστιανικές μας παραδόσεις.
   Εάν δηλαδή αυτός αποφασίσει να φέρει στην Θεσσαλονίκη 100,000 φίδια για να απολαμβάνουν οι διεστραμμένοι τουρίστες (και υπάρχουν πολλοί “φιλόζωοι”) το θέαμα να κυνηγούν τα φίδια τους Θεσσαλονικείς και τα παιδάκια τους αυτό σημαίνει ότι πρέπει και να τον αφήσετε;
   Δυστυχώς φωνάζουν (υπέρ του οι λίγοι και οργανωμένοι πληρωμένοι ανθέλληνες) για να φοβηθούν οι πολλοί και μέχρι τώρα το έχουν καταφέρει άριστα!
   Έφτασε ο καιρός να αντισταθούμε και οι πολλοί γιατί έτσι όπως πάμε θα …μας φάνε τα φίδια!
 5. 0
  0
  '' MHTE ΓΑΜΟΚΛΟΠΕΕΙΝ ΜΗΤΕ ΑΡΣΕΝΑ ΚΥΠΡΙΝ ΟΡΙΝΕΙΝ ''
  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ = ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΡΕΘΙΖΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ ]… Κ[Ω]ΑΛΟΠΑΙΔΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ …

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ… ΑΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ…
 6. 0
  0
  ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ, ΑΛΛΆ ΡΕ ΑΔΈΡΦΙΑ ΚΡΑΤΆΕΙ ΚΆΝΕΙ Η ΓΡΙΆ ΛΟΥΊΖΑ ΌΤΙ ΨΆΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΆ ΤΟΥ… ΠΡΩΚΤΟΣΚΟΠΗΣΗ! "ΘΈΛΕΙ Η ΠΟΥ…ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊ ΚΙ Η ΧΑΡΆ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΉΝΕΙ" "Η ΓΆΤΑ (ΞΈ)ΚΩΛΟ…ΒΉ ΤΌΣΟ ΘΈΛΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΏΣ ΚΟΛΟΒΕΣ". ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΤΟ… ΚΟΥΓΚΑΡ ΚΑΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΔΕΊΞΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ. ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΦΟΥΣΤΕΣ!!!
 7. 0
  0
  η αρρωστημενη κοινωνια της θεσσαλονικης και ο περιεργος δημαρχος τους
  • 0
   0
   Το αρρωστημένο μυαλό σου και ο πεινασμένος μυαλοφαγος που ζει μέσα στο κεφάλι σου και δεν βρίσκει τίποτε να φάει!
 8. 0
  0
  Παρακαλώ, μην ξαναψηφίζετε άτομα άνω των 65 και κάτω των 30. Οι πρώτοι έχουν μαλάκινση και οι δεύτεροι ακόμα συλλέγουν εμπειρίες και γνώσεις και δεν έχουν κατασταλάξει…συνεπώς είναι πιο εύκολα «διαχειρίσιμοι» από ομάδες συμφερόντων
 9. 0
  0
  Ανωνυμε 2:44…..Ασε τους Θεσσαλονικείς και κοίτα την παρτη σου….παλιοφελε….
  Όσο για τα υπόλοιπα ρωτηστε τους επαγγελματίες της πολης που περιμένουν να δουλέψουν με τους τουρίστες… Γιατί δεν μπορούν να στηρίζονται πλεον σε εμας αφού δεν παιζει φράγκο…..
  • 0
   0
   οι ''επαγγελματιες" να φάνε ολον τον πούτσο τωρα…..που χαίρονταν να κατεβει ο μισθος των δημοσίων
   ποιοί νόμιζαν οτι θα στηριζαν την αγορά;
   τωρα θελουν τις αγριόπουστες των βαλκανίων για να κανουν τζίρο;
   τι θα πουλάνε όλοι….μαστίγια και δονιτές;
   νεοελληνες κοπρόσκυλα
 10. 0
  0
  ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ : ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΕΙΝΗ ΒΡΙΣΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ .

  ΓΕΡΑΣΕΣ , ΑΣΧΗΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΤΣΙ?

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 11. 0
  0
  φερε οτι θες μωρη π@υστογρια μεταξυ σας θα γαμηθειτε στο τελος, στη κωλαρα σου ολα θα καταληξουν
 12. 0
  0

  ΦΙΛΕ 4: 14 , ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ . ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

  Ο ΓΕΡΟ- ΞΕΚΟΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΑΠΛΑ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ….. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ :

  ΤΟΥΣ ΓΚΕΪ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ.

  ΟΣΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΙ' ΑΝ ΓΡΑΨΕΙ, ΟΣΟΥΣ ΓΚΕΪ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ο ΔΡΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ !

  Χ Α Σ Α Τ Ε ΠΑΛΙΟ – ΑΛΗΤΕΣ, ΑΡΧΙ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΤΣΙ ??

  ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ! ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΩΝ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !!

  Ο ΙΔΙΟΣ ΔΡΑΚΩΝ, ΓΥΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΑΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ….

  ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΡΕ ?

  ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 13. τι φρουτα κανει η καλαματα ????? 15 Νοεμβρίου 2014 @ 16:02
  0
  0
  loipon stis epomenes εκλογες θα κλεισετε τους πουστηδες μεσα να μην ψηφησουν δεν ειναι κατασταση αυτη εγω ειμαι νησιωτης αλλα την αγαπαω την θεσσαλονικη τι να κανεις ομως ειναι εποχη των πουστηδων α ξεχασα απαγορευετε η λεξη πουστης τωρα λεγετε γενετικα τροποποιημενος πισογλεντης ΟΥΞΩΩΩΩΩ βρωμιαρηδες
 14. 0
  0
  Αυτος ο γερο εβραιος ξερει πολυ καλα τι κανει..προσπαθει να δημιουργισει ενταση κ προβλημα στην ομορφη θεσ/νικη.θελει να ξεσηκωσει ολους σε τσακωμους μεταξι μας και αυτος να χαιρεται μαζι με τους δικους τους..γνωριζετε οτι την φωλια τους δυστηχως την εχουν οι εβραιοι εκει..αρα λογικα καταλαβαινετε γιατι βγηκε παλι δημαρχος..ολα ειναι σκοπιμα απο αυτον..κανενας πολιτης ελληνας και εκει κ σε ολη την ελλαδα δεν θα συμφωνουσε με ολα αυτα που λεει η κανει.δυστηχως στην ελλαδα της δημοκρατιας θεωρουν δικαιο τον λογο των λιγων..και ρατσιστικο τον λογο των πολλων..η χαρα του ξεφτιλισμενου και του ανηθικου αυτο θελουν να κανουν στην Ελλαδα μας,αυτο θελουν να κανουν στα παιδια μας.
 15. 0
  0
  ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΑΝΟΣ (ΕΒΡΑΊΟΙ) ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΊΤΗ ΠΑΟΚ (ΤΟΎΡΚΟΙ ΑΠΟ ΚΩΝ/ΠΌΛΗ). ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΜΟΨΥΧΊΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΌΛΗ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΉΝΑ ΌΠΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ=ΠΑΛΙΟΊ ΑΛΒΑΝΟΊ) ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ (ΤΟΎΡΚΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΊΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ- ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΌΛΟΥ) ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΧΑΊΡΙΑ!!!
 16. 0
  0
  Ti ebaze sto Krasi tosa Xronia kai ton psifisate re salonikoi?
 17. 0
  0
  Ου ουυυυ. :) Έχουν θολώσει και το κάτω μέρος της φωτό για να μην σκανδαλιστούμε από τα γυμνά του απαραίτητα.
 18. 0
  0
  voylgarika aposkata,eiste koyrades reeee…!!!
  • 0
   0
   Είτε αρβανίτης-Αλβανός είσαι ή τουρκοσπορος και παιδι των στόλων που πέρασαν απο εκεί, ένα να ξέρεις: εκτός απο όλα τα σπέρματα που γονιμοποιησαν οι πουτανες πρόγονοι σου, εάν δεν είμασταν εμείς, τώρα μέσα στην μπίχλα που έχεις για αίμα θα είχες και σπόρο απο ψωλές Βουλγάρων, Περσών, Σέρβων, Νορμανδών και πολλών άλλων! Αλλά ξέχασα! Τι να σε ενοχλησουν εσένα όλα αυτά; Απο το σχόλιό σου φαίνεται ότι έχεις τόσο μπασταρδεμα μέσα στο αίμα σου που κανά δυό που..ες παραπάνω δεν θα σε χαλούσαν κιόλας!
 19. Εραστής του μηδενός 16 Νοεμβρίου 2014 @ 06:53
  0
  0
  στρειντζερ βγαλε μια φορα τα στατιστικα απο την επισκεψιμοτητα των αναρτησεων σου να δουμε ποσα κλικ εχεις για αναρτησεις που αφορουνε την κβαντικη φυσικη ή αλλους ειδους επιστημονικες αναρτησεις και ποσα κλικ εχουνε αναρτησεις που ειναι η χαρα του εθνικοφρωνα…ειμαι σιγουρος οτι μελετας αυτα τα στατιστικα

  ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΩΝ ΓΚΕΙ ΠΑΡΕΙΝΤ

  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
  • 0
   0
   Προσοχή μόνο μην γίνει καμία σύρραξη λόγω φιλοπατρίας και λόγω της σεξουαλικης διαφορετικότητας κανενός Έλληνα που τη σεβόμαστε, έχουμε κανένα μόνιμο δεσμό με κανέναν αντρακλα Τούρκο, Σκοπιανό ή Αλβανό, με ερωτικές σκηνές στο πεδίο της μάχης! Κατά την προσπάθεια κατάληψης κανενός υψωματος ας πούμε, που λόγω της ανηφορας θα χρειάζεται και σπρώξιμο προς τα πάνω! Αν είσαι γυναίκα και γράφεις τέτοια είσαι δικαιολογημένη. Αν είσαι αρσενικό… ΣΥΝΕΛΘΕΕΕΕ!!!
 20. 0
  0
  ante μωρη βρωμολουγκρα.γερμανοισδραηλιτικο γουρουνι..την ψωνισες τριπουστα κ τα χεις χασει.ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΠΟΥΣΤΗ
 21. 0
  0
  ΕΣΥ 7.06 από ποιας πουτανας γεννα βγηκες??μαλλον μαλλον εισαι απ τα δυτικα.τοτε πουσας γαμουσαν οι Σικελοι……βρωμιαρη μπασταρδογεννα
  • 0
   0
   άντε ρε σκατολαίκι με τη κωλόμπαλά σου
   ποδοσφαιρόφιλη κωλοαδερφή
   ψόφος σε όλα τα ζώα τους οπαδούς
 22. 0
  0
  Δεν καταλάβατε τοσο καιρό ότι είναι έμμισθος γκέι του Τελ Αβίβ; Από τέτοιους είναι γεμάτος ο Σύριζα. Ο αμφισεξουαλικός ανθελληνισμός και ο εβραιοκίνητος αριστερισμός πάνε πάντα μαζί. χρηματίζονται μαζί από τον Ροκφέλερ και είναι ορκισμένοι εχθροί του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος. Αυτόν τον άνθρωπο τον ψήφισν θεσσαλονικείς….. για αυτό τους πήραν στο ψιλό στα σκόπια και γι αυτό τους λένε βούλγαρους.
  • 0
   0
   Η Βόρεια Ελλάδα έχει πληθυσμό 2.800.000 κατοίκους. Απο αυτούς οι 1.150.000 ζούνε στον νομό Θεσσαλονίκης. Από αυτούς οι 450.000 ζούνε στον δήμο Θεσσαλονίκης. Απο αυτούς το 55% τελικά (στον δεύτερο γύρο των εκλογών) ψήφισαν ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΣΤΑΡΗ, δηλαδή περίπου οι 300.000 κάτοικοι ενός νομού 1.150.000 κατοίκων! Αυτούς πήραν στο ψιλό τα Σκοπιά ΡΕ ΒΛΗΜΑ 6:01; Αυτούς λένε Βουλγάρους ρε βλακόμουτρο; Ξυπνηστε ζώα απο τον νότο και ριξτε μια ματιά στο χάρτη της Ελλάδας που όταν ακούτε ΔΉΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ νομίζετε ότι είναι ο νόμος μαζί με την Χαλκιδική, τις Σέρρες, τη Βέροια, την Κατερίνη και το Κιλκίς και την Πέλλα! Την νότια Ελλάδα που είναι γεμάτη στα ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ (Αλβανικά) τοπονύμια πως έπρεπε να την λένε; Μου θέλετε να πουλησετε και πατριωτισμό ΒΌΔΙΑ! Μοιραίες πρώτα τον ΧΆΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ και μετα σχολιαστε!
 23. 0
  0
  cofa mpoytarh cofa cofa cofa cofa na telionoyme
 24. 0
  0
  ότι σπέρνουμε θερίζουμε.
 25. 0
  0
  Όπως και να εχει, κοντα στα ξερα καίγονται και τα χλωρα δλδ τι ξερα, εδώ μιλαμε για αλλοτριωμένους και μαζι ηλιθιους σε βαθμο κακουργήματος φηφοφορους του ανεκδιηγητου μαπα …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί