23:27 - 11/04/2015

Η Χούντα του Κιέβου ξεκίνησε την επίθεση πριν το Ορθόδοξο Πάσχα

Είναι η έναρξη του Γ΄ΠΠ;

Από τον Eric Zuesse.

Την Μεγάλη Παρασκευή, πριν ξεκινήσει το Ρωσικό Ορθόδοξο Πάσχα, η κυβέρνηση του Poroshenko-Yatsenyuk-ΗΠΑ εγκατεστημένη με ένα πραξικόπημα ξεκίνησε τις επιθέσεις σε όλα τα μέτωπα στις 9 Απριλίου συνεχίζοντας την εκστρατεία της εξόντωση εναντίον των κατοίκων της περιοχής Donbass.

Οι κάτοικοι της περιοχής αρνούνται να δεχτούν το πραξικόπημα της νέας κυβέρνησης που είχε εγκατασταθεί από τις ΗΠΑ. Ο Ουκρανός πρώην Πρόεδρος είχε ψηφιστεί απο το 90% των κατοίκων αλλά ανετράπη από τις ΗΠΑ.

Η παραβίαση της εκεχειρίας του Μινσκ ανάμεσα στην Μέρκελ-Ολάντ-Πουτιν δεν θα συνέβαινε χωρίς την έγκριση του Ομπάμα. Αυτός επιλέγει να γίνει η επίθεση κατά την διάρκεια των ρωσικών άγιων ημερων, προκειμένου να εντείνει την πρόκληση κατά της Ρωσίας.

Ο Ομπάμα έτσι θέλει να προκαλέσει τη Ρωσία να στείλει τα ρωσικά στρατεύματα και την αεροπορία της, προκειμένου να έχει ένα πρόσχημα για να προχωρήσει σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

Ο πραγματικός στόχος του Ομπάμα είναι να υπερασπιστεί το σύμμαχο του που προσπαθεί να εξολοθρεύσει τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δεν θα δεχθούν την κυριαρχία του Ομπάμα και της Ουκρανικής κυβέρνησης.

Μετάφραση

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;
  ΕΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
  ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΙ!
 2. 0
  0
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!

  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ !!!!!!!

  "" ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ "" ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί