Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:36 - 17/07/2014

Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΓΙΓΑΝΤΙΑΟΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΙΒΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΗΤΗ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΓΙΓΑΝΤΙΑΟΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΙΒΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΗΤΗ…

Αφορμή στους απανταχού συνωμοσιολόγους να «πυροδοτήσουν» τις συζητήσεις περί ύπαρξης εξωγήινης ζωής έχει δώσει ένας τεράστιος κρατήρας που ανακαλύφθηκε στην περιοχή Yamalm, στα βόρεια της Σιβηρίας.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν πως δημιουργήθηκε από συντριβή UFO, την ίδια ώρα που αρκετοί κάτοικοι της περιοχής θεωρούν το συγκεκριμένο σημείο ως το τέλος του κόσμου!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν έχει ιδέα, τόσο από πού προήλθε ο κρατήρας πλάτους 80 μέτρων, όσο και ποιο είναι το βάθος του.
Κάποιες εικασίες μόνο κάνουν λόγο για συντριβή εξωγήινου αεροσκάφους, ενώ οι πιο ορθολογικές θέλουν τη μεγαλύτερη τρύπα που εντοπίστηκε στη χώρα (ενδέχεται να είναι και η πιο βαθιά που έχει καταγραφεί στον κόσμο) να οφείλεται σε πτώση μετεωρίτη, στην υπερθέρμανση του πλανήτη ή σε κατάρρευση βράχου.

Οι επιστήμονες πάντως είναι πεπεισμένοι πως μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση για τον κρατήρα που είναι σε θέση να… φιλοξενήσει αρκετά ελικόπτερα Mi-8!

Οι Αρχές του Yamalm πάντως έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα, καλώντας δύο εμπειρογνώμονες από το «Κέντρο για τη Μελέτη της Αρκτικής» και το ινστιτούτο «Cryosphere» της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών. Σχεδιάζουν να λάβουν δείγματα από το έδαφος, τον αέρα και το νερό της περιοχής, ενώ θα συνοδεύονται και από έναν ειδικό του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.

«Σίγουρα δεν είναι μετεωρίτης, ωστόσο δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες ακόμα», δήλωσε αξιωματούχος στους Times της Σιβηρίας.
Το βίντεο κατέγραψαν πιλότοι που εργάζονται για μια εταιρεία φυσικού αερίου στην περιοχή και απαθανατίζει μια βαθιά σήραγγα με χώμα γύρω από την τρύπα που μοιάζει να έχει πετάξει έξω από αυτή.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι είναι ένα πλαστό, ωστόσο αποδείχθηκε πως ο κρατήρας υπάρχει στην περιοχή εδώ και δύο χρόνια. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που έχει εντοπιστεί κρατήρας στην περιοχή, όπου τελευταία συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα

stoxos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 11:47 ΠΜ

    ΕΔΩ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΡΑΤΗΡΑΣ,Η ΣΙΒΗΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ…

  2. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 12:19 ΜΜ

    Κάποιος είχε σχολιάσει εύστοχα,πως η τρύπα μοιάζει με μηρμυγκοφωλιά
    -ανοιγμένη από μέσα προς τα έξω-

    Επίσης υπάρχει ένα βίντεο με τις ανασκαφές και τις ηχογραφήσεις που έκαναν επιστήμονες κάποτε στη Σιβηρία και στο τέλος τα παράτησαν:

    https://www.youtube.com/watch?v=qRx-ItEP2sI

    Οι πύλες έχουν ανοίξει….

  3. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 12:23 ΜΜ

    Λες να βγει κι ο Κόκος απο κανένα ?

  4. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 12:23 ΜΜ

    Στην Λάρισα; Σε ποιό σημείο στην Λάρισα;

  5. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 12:32 ΜΜ

    ΑΣ ΒΓΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ

    ΣΑΧΕΡΝΕΧ ΡΙΓΑΝΑΤΟ

  6. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 12:41 ΜΜ

    Ετσι όπως πάει έμενταλ θα καταντήσει η υφήλιος σαν να κατάλαβα την πεινα που θεριζει αλλα και εμενταλ να γίνει χαμπάρι δεν θα παίρνουν

  7. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 1:20 ΜΜ

    Εφόσον έχει χώμα γύρω από αυτήν, ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ!…

  8. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 2:21 ΜΜ

    η νοτια σιβηρια εχει ζεστη??

  9. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 3:08 ΜΜ

    Σαν κ…τρυπιδα Μιλφαρας ειναι..

  10. Βάλε ένα τρυπάνι να ανοίξεις τρύπα , ας πούμε σε ενα ταπλα , ξύλο , η ακόμα και ένα κομμάτι μάρμαρο, είστε σίγουροι ότι γύρω από το σημείο που τρυπάει, δεν βγάζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο το αντίστοιχο υλικό ;;;;για πιάστε όλοι από ένα τρυπάνι να τσεκάρετε !!!!!! Άκου κάτι βγήκε …..έλεος !!!!!!

    • Ανώνυμος 07/17/2014 @ 5:43 ΜΜ

      Τρυπανι με πλατος 80 μετρα; Ελεος

    • Δεν είπα ότι είναι τρυπάνι το συγκεκριμένο !!!! Το παρομοίασα με την εικόνα που δίνει και το τρυπάνι !! Δεν ξέρω τι είναι , αλλά και δεν υφίσταται όμως και οι εξηγήσεις που δίνονται ….

  11. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 3:45 ΜΜ

    αφου της εχουν σκισει το κωλο της γης

  12. Ανώνυμος 07/17/2014 @ 6:04 ΜΜ

    Ο κωλος του σαμαρα απο το Google earth ειναι.

  13. μη…λέτε για…Βρυκόλακες ρε παιδιά…και…..φοβάμαι……!!!!!!

  14. να πάρουμε Χρησμό από το Χάρυ Κλύν…!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*