16:02 - 23/02/2015

Η Τρομοκρατια στην Ευρώπη γίνεται για την ολοκλήρωση της βιβλικής προφητείας των Εβραίων και την επιστροφή στη «Σιών»

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, γίνονται για να ολοκληρωθούν οι εβραικές προφητείες και ετσι η μια ακολουθεί την άλλη απανωτά!!! Αν κάποιοι νομίζουν οτι δεν υπάρχει καμία σύνδεση των γεγονότων ας σταματήσουν να διαβάζουν το άρθρο….Τώρα!!!

Η πρόσφατη επίθεση στην Κοπεγχάγη ( και Παρίσι, τα κεφάλια που τρέχουν στο δρόμο απο μόνα τους) και η αντίδραση του Νετανιάχου στη συνέχεια…. λες και ο Γιαχβες τον έχει πάρει τηλέφωνο……Το οτι «ολοι οι εβραίοι πρέπει να επιστρέψουν στο Ισραήλ» μας εξηγεί πάρα πολύ καλά ποια είναι τα σχέδια τους.

Έχουμε να κάνουμε με την μεγαλύτερη συνομωσία των εβραίων και του χριστιανικού φονταμενταλισμού…. την προφητεία του «προφήτη Ελία» και τις διδαχές του (Ευαγγελιστές, Καθολικοί, Προτεστάντες είναι όλοι τους «δούλοι» του Σιωνισμού). Το όνομα του προφήτη Ελία στα εβραικά, Ελιγιαχού (אליהו‎), σημαίνει «ο θεός μου είναι ο Ιαχωβάς/Γιαχβές…

Η « ώρα του Ηλία» είναι η στιγμή όπου κατα την άποψη πολλών Χριστιανών θα επιστρεψει ο Ιησούς για να κλέψει την «νύφη» (» σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα ») τους αληθινούς πιστούς. Πολλοι απο τους Χριστιανούς, ιδίως οι Ευαγγελιστές (μιλάμε για τους μεγαλύτερους Σιωνιστές που υπάρχουν) είναι πεπεισμένοι ότι η επιστροφή των Εβραίων στη γη του Ισραήλ, είναι Το σημάδι για την επιστροφή του Μεσσία (νομίζουν οτι είναι ο Χριστός αλλα δεν είναι) και για την επιστροφή τους στον Παραδεισο, δηλαδή στην Σιών.

Ο Α΄ και ο Β΄ΠΠ, έγιναν για τη δημιουργία του κράτους του Ισραηλ και γι αυτό σπέρνουν τον θάνατο οι αιμοσταγείς Εβραίοι και οι «χριστιανοί» σε όλο τον κόσμο ώστε να βγουν οι βιβλικές τους προφητείες…

Η προφητεία του εβραιου προφήτη Ηλία (έζησε το 870-852 π.Χ. δεν μπορεί να ονομαστεί ορθόδοξη αλλα έχει υιοθετηθεί απο την ορθόδοξη εκκλησία και είναι πολύ επικίνδυνη γιατι είναι Νεοταξική) μας λέει οτι όλα θα συμβούν απροσδόκητα και θα είναι αόρατα στον υπόλοιπο κόσμο (» σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα »), έτσι ώστε θα είναι ένα σοκ όταν το επόμενο πρωί δεν θα βρούμε τα αγαπητά μας πρόσωπα… που πίστεψαν στον Ιησού!!!

Για σκέψου τώρα οτι σύμφωνα με τις Ιουδαικές προφητείες, οι πιστοί θα σωθούν….αλλά αυτοί που ανήκουν στην ομάδα των άπιστων ή πιστεύουν σε άλλες θρησκείες…. και είναι τόσο ανόητοι να μην πιστεύουν στις «έξυπνες» ιδέες των Ιουδαίων….που είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού…θα τιμωρηθούν ή θα εξοντωθούν απο τον Γιαχβέ…

Αυτό πρέπει να είναι το σχέδιο πίσω από τις επιθέσεις στο ευρωπαϊκό έδαφος, και η απάντηση του Βενιαμίν Νετανιάχου γίνεται για να καλέσουν όλους τους Εβραίους απο την Ευρώπη (πραγματοποιούνται από πράκτορες της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας) προσπαθώντας να εκπληρώσουν την βιβλική εβραική προφητεία. Η θρησκεία λοιπόν είναι ένα σενάριο…γραμμένο ωστε να κρατά την ανθρωπότητα στην γραμμική συνείδηση ​​του χρόνου….του Χρόνου της εβραικής συνομωσίας εναντίον των λαών.

Το Μάτριξ χρησιμοποιεί την θρησκεία ωστε τα πλήθη να πιστεύουν σε ενα ανώτερο ιερό σχέδιο…το σχέδιο του φασισμού της Σιών.

Ενα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας είναι απόλυτα πεπεισμένο για τις δικές τους προφητείες. Εν τω μεταξύ, οι εβραίοι μαζί με τους φονταμελίστες χριστιανούς οδηγούν στο θάνατο και την καταστροφή τόσες αθώες ψυχές για την δημιουργία της Σιών. Αυτές οι θυσίες αίματος φαίνεται οτι γίνονται για να κλέψουν την δημιουργική δύναμη της ανθρώπινης ψυχής!!!

Η ανθρώπινη ψυχή πρέπει να είναι το υπέρτατο βραβείο, εκτός της κατάκτησης του χρήματος και της απόλυτης κυριαρχίας επάνω στον άνθρωπο.

Οι πολιτικοί είναι υπάλληλοι της ελίτ των γραμμών αίματος των οικογενειών της Νέας Τάξης και έχει να κάνει με την λατρεία του Κρόνου. Αυτού που έτρωγε τα παιδιά του σύμφωνα με τους ελληνικούς μύθους. Ετσι θέλουν να εκπληρώσουν τις προφητείες των μεγάλων θρησκειών, επειδή είναι οι δημιουργοί αυτών των θρησκειών.

Έτσι, η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ το 1948 μπορεί να θεωρηθεί ως εκπλήρωση της βιβλικής προφητείας, ή μπορούμε να το δούμε ως το αποτέλεσμα ενός πολέμου που έχει διεξαχθεί για την εκπλήρωση της βιβλικής προφητείας….Διαλέγουμε και πέρνουμε!!!

Το ίδιο ισχύει τώρα για τις επιθέσεις στο Παρίσι, την Κοπεγχάγη και στο εβραικό μουσείο των Βρυξελλών…αν το θυμάστε ακόμα;;; Οι εβραίοι τα θύματα και οι λαοί οι θύτες!!!

Σίγουρα οι μυστικές υπηρεσίες έχουν και άλλες προγραμματισμένες απάτες σε όλη την Ευρώπη στο άμεσο μέλλον. Οι απάτες είναι ο προάγγελος της εκπλήρωσης της βιβλικής προφητείας ότι όλοι οι Εβραίοι πρέπει να επιστρέψουν στο Ισραήλ και για την επιστροφή τους χρειάζονται θανάτους, απάτες και την κατανόηση των γκοιμ οτι οι Ιουδαίοι κινδυνεύουν. Οι παγκόσμιοι πολεμιστές αμερικάνοι τραγουδάνε τις ημέρες του Ελία και δοξάζουν τα ζώα τον Κρόνιο θεό τους.

Δείτε άλλη μια φορα πως τα κτήνη δολοφόνοι των λαών, τραγουδούν τις ημέρες του εβραίου προφήτη Ελία κάνοντας με τα χέρια τους την πυραμίδα της Σιών.

Εδώ οι στίχοι των ανεγκέφαλων προγραμματισμένων δολοφόνων…των υπηρετών τις Σιών και «καλών» συμμάχων μας. Δεν είναι πράγματι ανατριχιαστικό οτι στην Σούδα, σε ελληνικό έδαφος αυτά τα κτήνη θα τραγουδάνε τέτοιους ύμνους προοθώντας τα σχέδια του μεγαλύτερου φασισμού;;;

These are the days of Elijah,

Declaring the word of the Lord:

And these are the days of Your servant Moses,

Righteousness being restored.

And though these are days of great trial,

Of famine and darkness and sword,

Still, we are the voice in the desert crying

‘Prepare ye the way of the Lord!’

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ?
 2. 0
  0
  Δηλαδη η Ελλάς από τι κινδυνεύει από το Ισλαμκαι μονο ηΤουρκια μεσω Ισλαμ.ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ.Η θρησκεια παιζει κυριαρχο λογο στην Εθνικη συνηδειση ..Αν ενωεις τους μασωνοτραπεζιτες νεοταξιτες που διαπλέκονται με τον παπα των τσαμηδων των κροατων των ναζιουκρανών ουνιτων που διαπλέκονται με το σουνιτκο Ισλαμ,τονεχθρό του βυζαντιου ως αλλοι νεοσταυροφοροι,που εχθρεύονται την αγια Ρωσια,που ανατιναζουν ισραηλινους ενω περιμενουν στη σταση λεωφορειου,που πλξρωνουν 7.000 ευρω για να ρθουν γύφτους εν υπνωσει στην Ελλαδα ,ο μπιν λαντεν αγαπητε ηταν λεφτας ,το κορανιο η σαρια και οι σουρες μιλανεηρθε ο προφητης με το σπαθι,20.000.000 κρυπτοχριστιανοι ειναι στην Τουρκια,τραπεζώνβα εκει,η καλυτερσ στο ιράκ η συρια να αναπτύξεις θεωρειες,και μη στέκεται στο Ισραήλ στη σταση.κι ένας Ισλαμοσαλταρισμενος σουδειξη τι εστι Ισλαμ,οι βυζαντινοι για να γλυτωνουν φορους γινονταν ιΙσλαμιστες στα σουλτανατα,με το που επικρατησαν η βια ειχε λογο,ο εχθρος του βυζαντιου εχθρος,φιλος το Ισραηλ,που θέλει να επιβιωσει εν μεσω ωκεανου Ισλαμοσαλταρισμενων,με μμνη τη θεληση του.
 3. 0
  0
  Φαντασιόπληκτο Άρθρο. Μάλλον δεν θα έχει διαβάσει ποτέ ο αρθρογράφος την Αγία Γραφή, ούτε θα έχει κάποια γνώση- σχέση με την γεωπολιτική των θρησκειών
 4. 0
  0
  Ναι ρε Κόρακα!
  Για όλα φταίνε αυτοί οι "καταραμένοι" Χριστιανοί που σφάζουν τους αθώους ισλαμιστές, για να εδραιώσουν την παγκόσμια κυριαρχία των Ιουδαίων!
  Είσαι καλά ρε άνθρωπε;
  Ρητορική η ερώτηση, δε χρειάζεται να απαντήσειςι
  Υ.Γ. Τελικά στο κατοχικά, τι ρόλο παίζετε;
  Ρητορική η ερώτηση,ούτε κι αυτή χρειάζεται απάντηση!
 5. 0
  0
  καλα τα λεει το παλικαρι αλλα οι φονιαδες βρωμοεβραιοαμερικανοι θα παρουν αυτο που τους αξιζει.Μια χωρα 90 εκατομμυριων με πυρηνικα ειναι κοντα Ιραν.Λιγο χρονο θελουν ακομα κ τα ξαναλεμε με τους φονιαδες τα σαπουνια της Σιων

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί