Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:03 - 07/05/2014

Η Τουρκία διαμαρτύρεται για…παραβιάσεις!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Τουρκία διαμαρτύρεται για…παραβιάσεις!

Επιμέλεια :Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Ο επιτήδειος …ταραχοποιός της περιοχής μας διαμαρτύρεται με …κροκοδείλια δάκρυα ότι οι …άλλοι τον παρενοχλούν. Την ώρα που τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερά της καταγράφουν εκατοντάδες προκλήσεις κάθε χρόνο στο Αιγαίο με παραβάσεις και παραβιάσεις,τώρα τελευταίο έχει αρχίσει ένα νέο παραμύθι περίδήθεν παραβιάσεων της από ελληνικά ιπτάμενα μέσα.Ξεκίνησε με δήθεν παρενοχλήσεις, όπως βάφτισε τις αναγνωρίσεις και αναχαιτίσεις των αεροσκαφών της που προκαλούσαν στο Αιγαιο, μετα προστέθηκαν οι ανακοινώσεις για εγκλωβισμούς από αντιαεροπορικά και ραντάρ, τώρα σειρά έχουν και τα ελικόπτερα.

από ελληνικό ελικόπτερο…
Έτσι στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου ανάρτησε ενημερωτικό δελτίο με το οποίο η Άγκυρα ανακοίνωσε ότι ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο δήθεν παραβίασε επί 4 λεπτά τον τουρκικό εναέριο χώρο στα βορειοδυτικά της επαρχίας Kuşadası, στο Αιγαιο

”Εγκλωβισμός” από ελληνικά F-16…

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί: Σύμφωνα με την είδηση στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου σχετικά με τις ημερήσιες δραστηριότητες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, τουρκικά αεροσκάφη που εκτελούσαν πτήση στο διεθνές εναέριο χώρο στο Αιγαίο, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών πτήσεων του ΝΑΤΟ, παρενοχλήθηκαν, λέει, από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16.Μάλιστα αναφέρει ότι τα ελληνικά αεροσκάφη ”κλείδωσαν” στα ραντάρ τους τα τουρκικά αεροσκάφη επί συνολικά 11 λεπτά…

Είναι σαφές ότι η Άγκυρα θέλει να συντηρεί , εντεινόμενο, ένα σκηνικό έντασης στο Αιγαίο…

”Λοκάρισμα” και από την Συρία…

Στο ενημερωτικό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου δεν θα μπορούσε να λείπει η Συρία – άλλωστε νωπές είναι ακόμα οι αποκαλύψεις για τις εντολές Ερντογάν και υπουργών για στήσιμο προβοκάτσιας για επίθεση στην Δαμασκό: Έτσι αναφέρει ότι τουρκικά αεροσκάφη τα οποία εκτελούσαν πτήση περιπολίας στη μεθόριο Τουρκίας-Συρίας παρενοχλήθηκαν από τα αντιαεροπορικά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί στη Συρία για 2 λεπτά 20 δευτερόλεπτα, τα οποία κλείδωσαν στα ραντάρ τους τα τουρκικά αεροσκάφη.

onalert



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 05/07/2014 @ 6:54 ΠΜ

    Όλα αυτά που συμβαίνουν στο Αιγαίο με την Τουρκία, θα πρέπει να τα βλέπουμε υπό του πρίσματος της Συνθήκης της Μαδρίτης 1997.

    Έχουμε 2014… από το 1997 μέχρι τώρα έχουν περάσει περί τα 17 χρόνια! Κατά τους
    Τούρκους κάποια στιγμή θα πρέπει να εφαρμοστεί η Συνθήκη της Μαδρίτης… όσο αφορά το Αιγαίο.

    Αυτό δεν είναι παράξενο…

    Το παράξενο είναι, ότι από ότι φαίνεται οι Τούρκοι, έχουν βάλει πόδι και νοτίος της Κρήτης!… Κάτι που οφείλεται είτε απευθείας στην δειλία του πολιτικού κόσμου της Ελλάδος, είτε σε κρυφεί Συνθήκη που έχει υπογραφεί, μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας… και εμείς δεν ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ για αυτό!

    Αυτά.

  2. Ανώνυμος 05/07/2014 @ 4:08 ΜΜ

    Έχω διαβάσει για ένα σκηνικό που είχε γίνει το 90κατι,ένα ελληνικό μαχητικό έκανε touch and go σε τουρκικό αεροδιάδρομο και το κυνηγούσαν σε όλα τα παράλια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*