17:10 - 23/05/2014

Η Συνομωσία της βύθισης του Τιτανικού και των επιθέσεων …


Loading...
07:36 - 22/05/2013

Η Συνομωσία της βύθισης του Τιτανικού Βίντεο

Oι επιθέσεις που γίνονται την ημέρα 11

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε εμβαθύνοντας επάνω στη «φοβερή εκδήλωση των Σκοτεινών»… κατά της ανθρωπότητας και συγχρόνως να κάνουμε γνωστές «τις κρυφές αιτίες» για τις οποίες το διάσημο υπερωκεάνιο «Τιτανικός» κατέληξε στο βυθό της θάλασσας….

Μήπως υπήρχε κάτι περισσότερο από αυτό που «αναφέρθηκε επίσημα» στον κόσμο, και που ποτέ δεν έγινε γνωστό; Αλλά τι «συνέβη» πραγματικά με το μεγαλύτερο υπερωκεάνιο του κόσμου; Στην πραγματικότητα υπήρξε μία πολύ καλά σχεδιασμένη συνωμοσία των «Νιμπιρουανών-Ερπετοειδών».

‘Ήταν μία «μεγάλη συνωμοτική πλεκτάνη» που στήθηκε εναντίον μίας ομάδας πλούσιων επιχειρηματιών «κατασκευαστών, τραπεζιτών, χρηματιστών», οι οποίοι μαζί με τρεις μεγάλους

μεγιστάνες του πλούτου αντιτίθονταν σθεναρά στη δημιουργία της «Oμοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ» αφού με την ίδρυση της οι «Τράπεζες θα επικέντρωναν και θα έλεγχαν την παγκόσμια οικονομία».

Κι ακόμη θα προκαλούσε μεγάλες επιπτώσεις στην κοινωνία γενικά, αφού μεταξύ των νεκρών ήταν και ο John Astor ο «πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου» της εποχής του, στενός «φίλος και χρηματοδότης» των εφευρέσεων του Νίκολας Τέσλα, ο οποίος ανακάλυψε την «ελεύθερη και απεριόριστη Δακτυλιοειδή ενέργεια». Αφού οι «Νιμπιρουανοί – Πεφωτισμένοι», για κανένα λόγο στον κόσμο δεν ήθελαν να γίνουν γνωστές αυτές οι εφευρέσεις και να «συνεχίσουμε έτσι να εξαρτόμαστε» από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (New World Order) και τις σκληρές της δεσμεύσεις.

Και τι μπορούμε να πούμε για τις παράξενες συμπτώσεις αυτών των συνωμοσιών που αφορούν τις ιδιαίτερες ημερομηνίες που σχετίζονται με τον αριθμό 11 ο οποίος επαναλαμβάνεται και σε άλλα γεγονότα που έχουν συνταράξει την ανθρωπότητα και συμβαίνουν σε αυτή την ημερομηνία κλειδί; Μήπως όλα είναι καλά ενορχηστρωμένα; Απ’ όσο γνωρίζουμε ποτέ δεν έγινε γνωστή όλη η αλήθεια γύρω από τις επιθέσεις της «11ης Μαρτίου 2004» στην Μαδρίτη – Ισπανία, ή γύρω από «τους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης» που συνέβη επίσης σε μία ημέρα 11. Μήπως ανήκουν σε κάποιο σχέδιο που έχουν οργανώσει για «τις τελετές των ανθρωποθυσιών τους» που γίνονται σε μαζική κλίμακα, επιλεκτική ή ταυτίζονται με «την έναρξη και το τέλος ενός πολέμου»;
Πηγή

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Ανώνυμος 22 Μαΐου 2013 @ 07:43
  0
  0
  Νιμπιρουανών-Ερπετοειδών…..και μονο με αυτο που εγραψες το άρθρο ειναι για τα σκουπίδια. …αντε καλ η σου μερα και κοψε αυτα που παίρνεις. ..βλαπτουν
  • Ανώνυμος 22 Μαΐου 2013 @ 21:13
   0
   0
   Και μονο με αυτο το σχολιο σου εισαι για τα μπαζα… Δες, ,διαβασε, σκεψου, κρινε…
 2. Ανώνυμος 22 Μαΐου 2013 @ 08:29
  0
  0
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ 11 ΕΠΕΦΤΕ
 3. Ανώνυμος 22 Μαΐου 2013 @ 11:20
  0
  0
  Ο ΤΕΣΛΑ, ΑΠΛΩΣ ΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ, ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ, ΣΤΟΝ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΗ ΕΤΗ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ. Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΝΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΡΕΤΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.

  Νικολας
 4. Ανώνυμος 22 Μαΐου 2013 @ 13:00
  0
  0
  Φίλε μου (10:43)αυτό που βλάπτει περισσοτερο είναι η ΑΜΑΘΕΙΑ….καλη σου μερα…
 5. Ανώνυμος 23 Μαΐου 2013 @ 08:28
  0
  0
  καλά ο τιτανικός 14 Απριλίου 1912 δεν βυθίστηκε;
 6. Ανώνυμος 23 Μαΐου 2013 @ 18:50
  0
  0
  Φιλε 11.28 ναι έτσι είναι αλλά αν αφαιρέσεις την Αγία Τριάδα τι βγαίνει ε? 11….το δώδεκα της Βίσση το ξέρετε? Σταματήστε άμεσα την αλβανική φούντα….
 7. 0
  0
  Κι αὐτὴ Ἑβραιομασωνοανθελληνοκομμουνονεοταξητοἑρπετοϊλλουμινατοσιωνιστικὴ συνομωσία εἶναι;;;;!!!!!Ἔρε τὶ μαθαίνει κανεὶς ὅσο ζῇ!Δηλαδὴ οἱ καπιταλιστὲς ποὺ ἀντιστέκονταν σ'τὸν παγκόσμιο τραπεζικὸ ἔλεγχο·λὲς καὶ τότε δὲν ὑπῆρχε καπιταλισμὸς ἄρα καὶ διεθνιστικὲς ἰμπεριαλιστικὲς τραπεζικὲς ἐπεμβάσεις ἔστω καὶ σὲ μικρότερο βαθμὸ ἀπ'ὅσο ὑπάρχουν σήμερα,ἦταν «καλοί».Οἱ ἄλλοι οἱ καπιταλιστὲς ποὺ τὸ θέλαν μιὰ ὥρα ἀρχίτερα·καὶ λογικό,εἶναι ἐν τῇ φύσῃ τοῦ κεφαλαίου κάτι τέτοιο,ἦταν οἱ «κακοί»!Ἀκόμη κι ἔτσι νά'ταν,πρέπει ἐγὼ νὰ ἡρωποιήσῳ τοὺς πρώτους «καλοὺς» καπιταλιστὲς καὶ νὰ δεχθῷ ὅτι γιὰ ὅλα φταῖνε μόνο οἱ «κακοὶ» καπιαλιστές;
  Ρὲ τί'ναι τοῦτοι;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί