Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:19 - 27/11/2014

Η σκλαβιά του χρέους το σύστημα που κυριαρχεί στη ζωή μας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από την αυγή της ιστορίας η ελίτ προσπαθεί να σκλαβώσει την ανθρωπότητα .

Υπήρξαν περίοδοι που η ελίτ θυσίασε εκατομμύρια ανθρώπους για να πετύχει το σκοπό της , όμως με το πέρασμα του χρόνου η ελίτ κατανόησε ότι είναι πιο κερδοφόρο να σε χρησιμοποιήσει σαν εμπόρευμα σαν δυναμικό εξέλιξης της δικής της περιουσίας .

Αν είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις 50% φόρους ,αν είσαι αναγκασμένος να έχεις χρέη για να μπορείς να σπουδάσεις, αν είσαι αναγκασμένος να δανείζεσαι για να έχεις σπίτι, αν είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις τα πάντα σε κάποιο άγνωστο φορέα, τότε έχεις μετατραπεί σ’ ένα ανθρώπινο δυναμικό που παράγει πλούτο για κάποιους που δε γνωρίζεις .

Είσαι λοιπόν ένα ανθρώπινο δυναμικό που έχεις γίνει αντικείμενο ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα άλλων, σήμερα ορισμένες μορφές δουλειάς έχουν τεθεί εκτός νόμου αλλά αυτή η ειδεχθή μορφή δουλείας η δουλεία του χρέους είναι περισσότερο διαδεδομένη από ποτέ !!.

Αν κάτσεις και το καλοσκεφτείς μέχρι πριν λίγο καιρό, μέχρι πριν την οικονομική κρίση όλες οι αποφάσεις στη ζωή σου περιείχαν επί της ουσίας την απόφαση του πόσο πολύ θα χρωστάς σε κάποιους .

Σήμερα βέβαια με την οικονομική κρίση πλέον οι νέοι άνθρωποι, τα παιδιά μας, γεννιούνται ήδη με ενα έτοιμο χρέος στην πλάτη τους που σημαίνει ότι κατορθώσαμε με το σύστημα της δουλειάς τους να είμαστε απόλυτα σκλαβωμένοι ακόμα και σε αυτό που θα μπορούσαμε να κληροδοτήσουμε.!!

Σπουδές,σπίτι ,γάμος, αυτοκίνητο, κοινωνική ζωή,επιχείρηση,καριέρα,όλα εμπεριέχουν τον έξυπνο τρόπο της σκλαβιάς μας.

Σε ενα υποτιθέμενο ελεύθερο πλανήτη που ανήκει σε όλους,σε μια ζωή που θα πρέπει η ελευθέρια να είναι το πρώτο αγαθό, εμείς ξεκινούμε με το να έχουμε εγκλωβίσει το χρόνο μας και να πρέπει να πράξουμε το οτιδήποτε μπορούμε για να γλιτώσουμε από την αλυσίδα που μας κρατά φυλακισμένους από το χρέος.

Στην κορυφή αυτού του συστήματος υποδούλωσης του χρέους είναι η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ. Όπως θα δείτε παρακάτω είναι ένας θεσμός που έχει σχεδιαστεί για να παράγει όσο το δυνατόν περισσότερο χρέος .

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκει έξω που πιστεύουν ότι η Federal Reserve είναι ένα πρακτορείο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια. Η Federal Reserve είναι ένα μη εκλεγμένο ασύδοτο κεντρικό τραπεζικό καρτέλ και έχει νομική απόφαση από το ομοσπονδιακό δικαστήριο ότι δεν είναι οργανισμός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και ως εκ τούτου δεν υπόκεινται στο νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης .

Τα 12 υποκαταστήματα τράπεζες που αποτελούν την Federal Reserve είναι οργανωμένα περισσότερο να μοιάζουν με μια ιδιωτική επιχείρηση ,τα 12 υποκαταστήματα τραπεζών μπορούν να εκδίδουν μετοχές στις τράπεζες μέλη που τους ανήκουν, η αμερικανική κυβέρνηση διαθέτει μηδέν μετοχές .

Πολλοί άνθρωποι επίσης υποθέτουν ότι τα χρηματοοικονομικά θέματα τα ελέγχει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αλλά αυτό δεν αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αμερικής το μόνο που μπορεί να κάνει και κάνει κατά κόρον είναι να δανείζεται χρήματα από την Federal Reserve η οποία τα δημιουργεί εκ του μηδενός .

Οι μεγάλες τράπεζες και τα πλούσια κράτη αγοράζουν πλέον το χρέος που δημιουργεί η Federal Reserve και έτσι όλοι σιγά-σιγά γινόμαστε σκλάβοι ενός ανύπαρκτου χρέους .

Κάθε κυβέρνηση λοιπόν στον κόσμο όταν ξεκινά αναλαμβάνει ένα πακέτο χρέους, ένα πακέτο χρέους που έχει τόκους, που έχει ανάγκη αποπληρωμής ,κάθε κυβέρνηση που ξεκινά σε μία χώρα αναλαμβάνει να σβήσει αυτό το χρέος μόνο που πάντα λόγω αναγκών αυτό το χρέος συνεχώς αυξάνει .

Όταν σχεδιάστηκε πίσω στο 1913 το σύστημα της Federal Reserve σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει μια αέναη σπείρα του δημόσιου χρέους από την οποία δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να ξεφύγει κανείς και αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα .

Για να το καταλάβετε και με εικόνα ρίξτε μια ματιά στο διάγραμμα που έχω τοποθετήσει κάτω, πριν από 40 χρόνια το εθνικό χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν λιγότερο από μισό τρισεκατομμύριο $ σήμερα έχει εκραγεί σχεδόν στα 18 τρισεκατομμύρια $ .

Αλλά το εθνικό χρέος είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας. Οι μεγάλες τράπεζες που ελέγχουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ επιδιώκουν να κυριαρχήσουν ατομικά τις ζωές μας με το χρέος. Έχουμε γίνει μια κοινωνία του αγοράστε τώρα και να μπορείτε να πληρώσετε αργότερα και τα αποτελέσματα αυτών των τακτικών είναι απολύτως καταστροφικά.

Πριν από 40 χρόνια το συνολικό ποσό του οικονομικού χρέους στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ήταν απλά μια γραμμή πάνω από 2 τρισεκατομμύρια $ σήμερα είναι πάνω από 57 τρισεκατομμύρια $ .

Οι τράπεζες δεν δανείζουν απλά για να πετύχεις τον όνειρο σου, οι ελιτιστές σε δανείζουν μόνο και μόνο γιατί με αυτόν τον τρόπο γίνονται πλουσιότεροι, για παράδειγμα αν αρχίσεις και πληρώνεις μια πιστωτική κάρτα κάθε μήνα με τη μικρότερη καταβολή στο τέλος θα έχεις καταλήξει να έχεις πληρώσει δεκάδες φορές παραπάνω από το ποσό που δανείστηκες για να ξοφλήσεις .

.

Εντω μεταξύ οι τράπεζες με σύστημα καταστρέφουν και τον ήδη πλούτο τον οποίο έχεις, αν προσπαθούσες να πας ανάποδα στο σύστημα να το δεις με άλλον τρόπο και προσπαθουσες να σώνεις τα χρήματα σου ,να μην τα γυρίζεις προς τα πίσω στην ανακύκλωσή τους τότε οι τράπεζες για να αμυνθούν δημιουργούν πληθωριστικές τακτικές οι οποίες στην ουσία καταστρέφουν τον πλούτου που συσσωρεύεις .

Επί της ουσίας δηλαδή η τράπεζα ελέγχει την τιμή και την αξία σε οποιοδήποτε εσύ αντικείμενο θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ως εναλλακτικό μέσο έτσι ώστε να καλύψει την οποιαδήποτε ανάγκη έχεις να αντισταθείς .

Πιο κάτω θα σου δείξω έναν πίνακα ο οποίος προέρχεται απευθείας από τη Federal Reserve και δείχνει την αξία του αμερικανικού δολαρίου πως έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία 40 χρόνια .

Συνολικά το αμερικανικό δολάριο έχει χάσει περίπου το 98 % της αξίας του από την εποχή που η Federal Reserve καθιερώθηκε στον πλανήτη γη το 1913.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι είναι ότι σύστημα μας νομοτελειακά είναι έτοιμο να καταρρεύσει . Είμαστε παγιδευμένοι σε μια αέναη σπείρα χρέους που προορίζεται να καταλήξει σε μια τεράστια και τρομοκρατική κατάρρευση . Απλές μικρο αλλαγές που πράττουν οι μαριονέτες πολιτικοί μας, εντολές φορολογικών συντελεστών, προσαρμογή χρεών που δίνει η τρόικα δεν πρόκειται να λύσουν τίποτα .

Οι συντριπτικές λύσεις που προτείνουν οι πολιτικοί μας και η τρόικα μοιάζει σαν να θέλεις να κάνεις αναδιάταξη στις ξαπλώστρες στον πάνω όροφο του Τιτανικού την ώρα που αυτός βυθίζεται .

Και φυσικά η ελίτ δεν θέλει οι υπόλοιποι από μας να καταλάβουμε πραγματικά τι συμβαίνει. Απλά σκεφτείτε το!

Η Federal Reserve είναι ο θεσμός ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ παγκόσμια όλες τις τράπεζες του πλανήτη και όμως εμείς, κάνεις από τα παιδιά μας δεν διδαχτήκαμε ποτέ την αλήθεια και την ουσία του οργανισμού και τον τρόπο ο οποίος παράγει χρήματα απ’ το μηδέν.

Αυτό είναι πολύ θλιβερό , κάνεις να μην σου έχει διδάξει τον τρόπο με τον οποίο γεννήθηκες σκλάβος.

Ο Χένρι Φορντ ο ιδρυτής της Ford motor company είχε κάποτε πει το εξής ..”είναι αρκετά καλό ότι άνθρωποι του έθνους μας δεν καταλαβαίνουν το τραπεζικό και το χρηματοοικονομικό μας σύστημα διότι αν το έκαναν πιστεύω ότι θα υπήρχε μια επανάσταση που θα ξεκινούσε αύριο το πρωί ”

Είναι λοιπόν αναγκαίο όλοι άνθρωποι να γνωρίσουμε τον τρόπο που έχουμε μπει σε αυτή την σκλαβιά, είναι αναγκαίο να κατανοήσουμε για ποιους λόγους χρειάζεται να δημιουργήσουμε νέες συμβάσεις αλήθειας και νέους τρόπους συναλλαγών .

Ο τρόπος που οι άνθρωποι μπορούν να συναλλάσσονται έχει να κάνει μόνο με την επιλογή και την θέλησή μας, έχει να κάνει με το ότι εμείς μπορούμε να υιοθετήσουμε σαν μια νέα μορφή συναλλαγής .

Εμείς είμαστε το γρανάζι που συντηρεί αυτό το σύστημα χρέους εμείς είμαστε το γρανάζι που παραδίδει την εξουσία μας και το χρόνο μας σε αυτούς τους λίγους της ελίτ .

Στην ουσία η αλλαγή συνηθειών η οποία δεν μας κοστίζει τίποτα ένας νέος τρόπος συναλλαγών ένας νέος τρόπος υιοθέτησης ενός νομίσματος είναι η μεγαλύτερη αντιστασιακή πράξη που μπορεί να γίνει ποτέ .

Εμείς δημιουργήσαμε τον τρόπο , δημιουργήσαμε τον αλγόριθμο ώστε να κατορθώσουμε να δώσουμε στον Έλληνα την επιλογή να ξεφύγει από τον χαλκά της σκλαβιας της αέναης σπείρας του χρέους …η επιλογή όμως αν πάρει την απόφαση της αρχής θα είναι πάντα δίκη του !

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 9:32 ΜΜ

    ας κανουμε ενα σχολιο

  2. Ανώνυμος 12/02/2014 @ 11:05 ΠΜ

    Νικόλα, ίσως κάνω λάθος, αλλά κοίταξε λίγο τον σύνδεσμο στο banner για δωρεές σε HLC…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*