22:04 - 30/12/2014

Η Σελήνη δεν είναι η Σελήνη…. (Μέρος Α΄)

Η Σελήνη δεν είναι η Σελήνη που μέχρι τώρα πιστεύαμε… για να μπω στο νόημα … Πολλοί απο μας πιστεύουν ότι η Σελήνη, είναι ένας φυσικός δορυφόρος, που αιωρείται γύρω από τη Γη. Αλλά και απο επιστημονική προσέγγιση, υπάρχουν τόσα πολλά δεδομένα που μας κάνουν να αμφισβητήσουμε το φαινόμενο του «φυσικού δορυφόρου Σελήνη», υπάρχει μόνο ένα συμπέρασμα οτι η Σελήνη δεν είναι φυσικό σώμα..!

Δεδομένης της τεράστιας έλξης απο τον ήλιο είναι ένα θαύμα ότι η Σελήνη δεν βγαίνει έξω από την τροχιά της από τη Γη. Η Σελήνη βρίσκεται σε μια τέλεια θέση και είναι σχεδόν αδύνατο ότι η θέση της προς την γη τέθηκε «κατά λάθος» σε λειτουργία. Με αυτά, και άλλα επιστημονικά δεδομένα ή «συμπτώσεις», καταλήγουμε αναπόφευκτα στο περίεργο συμπέρασμα οτι η Σελήνη είναι κατασκευασμένη. Επίσης η θέση της (πάνω από τη γη) δίπλα στη Γη, «είναι ακριβώς μετρημένη και τοποθετημένη» …! Λοιπόν, το επόμενο ερώτημα είναι: «Ποιος» βρίσκεται στην θέση «να κρεμάσει» αυτόν το τεχνητό δορυφόρο πάνω απο τα κεφάλια μας…

Μια από τις πιο εντυπωσιακές παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν με το φεγγάρι, είναι το γεγονός ότι το φεγγάρι είναι απλά παλαιότερο από τη Γη ..! Μόνο με αυτό το επιχείρημα ακυρώνούμε άμεσα ολους τους ισχυρισμούς οτι δεν είναι έτσι. Μάθαμε για την προέλευση της οτι η Σελήνη είναι ένα κομμάτι της Γης, που δημιουργήθηκε μετά απο μια σύγκρουση με ενα άλλο πλανήτη ή κομήτη…. Και αυτή η περίπτωση είναι αδύνατη, όταν η Σελήνη είναι παλαιότερη από τη Γη. Η πραγματικότητα μπορεί επίσης να είναι ακόμη πιο τρελή απο οτι νομίζαμε, σύμφωνα με πρόσφατους υπολογισμούς, φαίνεται οτι Σελήνη είναι παλαιότερη και από τον ήλιο μας!

Η ηλικία της Σελήνης εκτιμάτε στα 5,3 δισεκατομμύρια χρόνια. Μεγαλύτερη σε ηλικία από τη Γη(4,5) μας και σχεδόν την ίδια ηλικία όση έχει και το ηλιακό μας σύστημα. Επίσης, υπάρχει κάτι περίεργο με την περιεκτικότητα σε σίδηρο στο φεγγάρι με αυτό που βρίσκουμε στη Γη.

Ο Δημοσιογράφος Earl Ubell θέτει την ερώτηση: «Η πέτρα Rosetta που προέρχεται απο τη σελήνη παραμένει ένα μυστήριο.Η Σελήνη φαίνεται να είναι πολύ πιο περίπλοκη ιστορία ό, τι περιμέναμε. Η Σελήνη δεν είναι απλώς μια «παγωμένη μπάλα του μπιλιάρδου» που επιπλέει στο χωροχρόνο, όπως πολλοί επιστήμονες πιστεύουν. Μόλις μερικά από τα βασικά ερωτήματα απαντώνται μετά απο την εξέταση των δειγμάτων της πέτρας, αλλά δημιουργούνται τόσες πιο πολλές ερωτήσεις ..!

Οι πέτρες που πήραν οι αστροναύτες του Απόλλων, ακόμη και από την «μυστηριώδη» μας κόβουν την αναπνοή. Ένα από τα πιο βασικά, θεμελιώδη ερωτήματα είναι: Αν η Γη και η Σελήνη δημιουργήθηκαν ταυτόχρονα, γιατί το σίδηρο βρείσκεται μόνο σ’ ένα σώμα (τη Γη), και στο άλλο (τη Σελήνη), δεν υπάρχει κανένα ίχνος ; » Αυτή η διαφορά δείχνει ότι τα δυο σώματα δημιουργήθηκαν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Και με αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε στο ακόλουθο περίπλοκο ερώτημα

Πώς είναι δυνατόν η Σελήνη να βρέθηκε σε αυτή την τροχιά και να περιστρέφεται ακριβώς γύρω απο τη Γη; Αν σκεφτούμε οτι δημιουργήθηκαν ανεξάρτητα το ένα απο το άλλο….

Μετάφραση

συνεχίζεται…

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (41)

 1. 0
  0
  Αγαπάτε τους εχθρούς υμών, ευλογείτε τους καταρωμένους υμάς, καλώς ποιείτε τοις μισοϋσιν υμάς και προσεύχεσθε ύπέρ τών επηρεαζόντων… και διωκόντων υμάς..

  ΕΆΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

  ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΊΣ ΟΥΡΑΝΌ..

  ΌΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΆΞΗ ΑΥΤΌ ..

  ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ..

  ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΌΣΟ ..

  ΑΛΛΆ ΘΕΣ ΟΔΗΓΌ..

  ΦΑΕΘΩΝ

  διάλεξε τον χειρότερο εχθρό σου και .. ξεκίνα..

  ΔΎΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ;

  είναι το δώρο μου για σένα Γαία..

  ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΣΕΙΣ

  αλλιώς

  μείνε ανθρωπάκι..

  ΠΑΊΓΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΊΓΟΥΣ

 2. 0
  0
  Lilith
  we landed once
  after that mankind
  never landed again
  Did u ever wondered why?
  • 0
   0
   Sory about my english……go and read the great priest ORFEAS(Orfica)…. great priest of Delfi PLUTARHOS and the scholar LUCIANOS about moon
   ….our ancient fathers they know more that we know.
   take one exaple =
   http://en.wikipedia.org/wiki/True_History LUCIANOS
  • 0
   0
   Sorry φιλε αλλα μεταφραση γιοκ…
   Πες εσυ δυο λογια αν θελεις να παρουμε μια γενικη ιδεα.
  • 0
   0
   χαχαχαχαχ ζήτω η αμορφωσιά ελληνάρες μουυυυυ
   • 0
    0
    κάποιοι μπορεί να μην έχουν σπουδάσει στας Αγγλίας αλλά έχουν τρόπους και παιδεία.
    • 0
     0
     ναι, αλλά αυτό δεν τους κάνει μορφωμένους! Δυστυχώς.
     • 0
      0
      Πρόσεχε εσυ ξυπνοπουλι απο τη πολλή τη μόρφωση μη παραμορφώθεις.
     • 0
      0
      Λες η… ΠΑΙΔΕΙΑ να μην κάνει κάποιον ΜΟΡΦΩΜΈΝΟ, ενώ κάποιος που γνωρίζει ξένη γλωσσα και δεν μπορει να μετρήσει τα… καρύδια του, όταν τα χωρίζει με το δάχτυλο είναι, ε;;;
      Εαν θέλεις άνοιξε κάποιο λεξικό στο "ΜΌΡΦΩΣΗ" και όταν το διαβάσεις ψάξε το "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ", μετά το "ΚΑΤΆΡΤΙΣΗ" και αν δεν κουραστεί το μυαλο σου απο την υπερπροσπάθεια, ψάξε και το "ΕΞΕΙΔΊΚΕΥΣΗ"!
      Μετα αν θέλεις συμπλήρωσε απο κάτω ΈΝΑ καινούριο σχόλιο, γιατί ΤΌΤΕ θα είσαι περισσότερο ΜΟΡΦΩΜΈΝΟΣ από τώρα! ΑΥΤΟΜΟΡΦΩΣΗ!
     • 0
      0
      Κάνεις λάθος, καλά τα λέει ο φίλος. Άλλο η μόρφωση, άλλο η εκπαίδευση, και άλλο η παιδεία. Ελληναρά.
      Και να σου πω και κάτι;;; όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
 3. 0
  0
  Τόσες επιστημονικές ανακρίβειες μαζί που τις βρήκατε;
 4. 0
  0
  Για αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν τι είναι η σελήνη.
  http://ellhnkaichaos.blogspot.com.au/2010/12/blog-post_03.html
 5. 0
  0
  Βρε παιδιά, οι υπολογισμοί των επιστημόνων για τον χρόνο δεν είναι οπωσδήποτε σωστοί. Κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν. Τι λέμε τώρα; Εδώ πρόκειται για δισεκατομμύρια χρόνια κι όχι για κανα-δυό αιώνες της πλάκας. Κι έπειτα τι θα εμπόδιζε να ήταν η σελήνη φυσικό σώμα, αλλά να χρησιμοποιήθηκε εκ των υστέρων από νοήμονα όντα;

  Και κάτι άλλο: Ακόμη και αν όλα όσα λέτε είναι αληθινά, το δικό μας πρόβλημα σαν ανθρωπότητας είναι ο τρόπος αντίληψής μας και οι σκοποί που βάζουμε στη ζωή μας. Η αποτυχία μας εκεί έγκειται και είναι αποτυχία γιατί έχουμε τη δυνατότητα να το αλλάξουμε αυτό, αλλά παριστάνουμε συνέχεια τους χαζούς και τα θύματα.
 6. 0
  0
  Tesla! Giauto kai ton fagane!
 7. 0
  0
  ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ. ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ.
  ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ.
  ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ 8:18 ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
 8. 0
  0
  "That's no moon. It's a space station" και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
 9. 0
  0
  Δεν υπάρχει κανένας δορυφόρος στο ηλιακό μας σύστημα που να κατέχει το 1/3 του όγκου του πλανήτη του οποίου περιστρέφετε. όλοι οι δορυφόροι των άλλων πλανητών είναι 1 προς 25 και ήτοι είναι αδύνατο η γη να προσέλκυσε την σελήνη. αυτά τα οποία διδαχτήκαμε μέχρι σήμερα δεν στέκουν. πολλοί επιστήμονες κατά καιρούς μας είπαν πως η σελήνη δεν είναι αυτό που μας παρουσιάζουν. το τι μας κρύβουν είναι ήδη γνωστό.
 10. 0
  0
  Τι άλλο θα μπορούσε να είναι ρε παιδιά; θα μπορούσε π.χ. να είναι διαστημόπλοιο; λέτε να μας δουλεύουν τόσο πολύ; αν είναι έτσι τότε έχουμε τον ύπνο του δικαίου. Αν συμβαίνουν όλα αυτά τα οποία υπαινίσσεστε αυτό σημαίνει πως τον πλανήτη τον κάνουν κουμάντο άλλοι. θα μου πείς τόσα παράλογα που συμβαίνουν όλα είναι πιθανά.
 11. 0
  0
  και προσεξτε και τον οδηγο σας…..

  γιατι κανεις δεν πηγε ποτε παραπερα απο τον οδηγο του…

  γιατι ποτε κανενας δεν ηξερε τους σκοπους του οδηγου του…

  γιατι ποτε κανεις δεν καταλαβε τον οδηγο του…

  στους τυφλους, βασιλευουν οι μονοφθαλμοι…

  η ειλικρινεια, εχει και 2η οψη…

  Τα δύσκολα, ειναι για τους λεοντες

  ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ,ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
 12. 0
  0
  Δεν πηγαμε ποτε στην Σεληνη…Αρκαδες προ-σεληνιοι…
 13. 0
  0
  Τα ηλιακά συστήματα αποτελούνται από πλανήτες πολλοί των οποίων έχουν δορυφόρους (στο δικό μας έχουν οι Δίας, Άρης, Κρόνος, Ουρανός, Γη, Ποσειδών). Η χρονολόγηση με ακρίβεια είναι μια πονεμένη ιστορία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Σελήνη είναι κάτι άλλο.
 14. 0
  0
  ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΣΑΣ (ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ). ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΜΗΝΗ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ!!!
  ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
  • 0
   0
   Νικο για πες περισοτερα…με ενδιαφερει.Δεν με λετε ρε παιδια….ας πουμε οτι ειναι διαστημοπλοιο οκ….σαν πολλα χρονια ομως δεν ειναι σταματημενο?Για ποιο λογο?
 15. 0
  0
  ΠΡΟ-ΣΕΛΗΝΙΟΙ , ΠΡΟ – ΣΕΛΗΝΕΣ …. ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.
  MRARKAS
 16. 0
  0
  Αυτο με τα δις ειτε ειναι χρονια ειτε ειναι χρεος εχει καταντησει αηδια πλεον.
  Το συμπαν ειναι δις ετων και μπουρδες δε ξερουν τι μετρανε κι απλα υποθετουν.
  Εαν δεν υπηρχαν καποια απομειναρια της ιστοριας για τους ανθρωπους καθε σκελετος που θα βρισκαν θα λεγαν οτι ειναι εκατομμυριων ετων οπως με τους δεινοσαυρους και παει λεγωντας οι χιλιαδες χρονια ακουγονται πιο πιστευτα απο τα εκατομμυρια και τα δις που μας ταιζουν
  Η Σεληνη εχει ηλικια χιλιαδων ετων αλλα σιγουρα οχι εκατομμυριων ποσο μαλλον δις.

  Οπως και με το ευρο ετσι και μετα ετη το εκατομμυριο παρα του οτι το ευρο ειναι ισχυρο νομισμα μακραν ισχυροτερο απ ολα τα υπολοιπα ευρωπαικα πλην της λιρας παρ ολ αυτα το εκατομμυριο τους επεφτε λιγο και βαλαν δις.
  Ετσι το ιδιο και μετα ετη για τους δεινοσαυρους οι χιλιαδες ειναι λιγες και τις καναν εκατομμυρια για τη σεληνη δε το καναν δις.
  Εγω δε πιστευω οτι η σεληνη ειναι δις ετων ουτε τοσυμπαν ολοκληρο δεν εχει αυτη την ηλικια.
  Απλα ολ αυτα τα δις προσπαθουν να μας δειξουν το ποσο μικροι κι ανισχυροι ειμαστε σαν μοναδες οτι ειμαστε μικροτεροι ακομα κι απο ενα κοκκο της αμμου.
  Μας δινουν το λαθος μηνημα απλα για να πιστεουμε οτι γεννηθηκαμε για τη διαιωνηση του ειδους ως εκει οσοι μπορεσαμε καναμε το χρεος μας πεθαναμε μετα αλλοι εχουν σειρα.
  Οχι δεν ειναι ετσι τα πραγματα ειμαστε κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που προσπαθουν να μας κανουν αυτη η ηττοπαθεια η κακουχια η αρνητικη ενεργεια το μισος μεταξυ μας η καταπολεμηση του ωραιου συναισθηματος λες και ειναι καποια αρρωστια.
  Οχι δε γεννηθηκαμε για ολ αυτα εχουμε καλυτερο σκοπο πανω σε αυτο τον πλανητη φυλακη ειμαστε καλυτεροι απο αυτο που μας πασαρουν.

  Μη κοιτατε με τα ματια ανοιχτα κλειστε τα για να βρειται την αληθεια..

  Ασωτος

 17. 0
  0
  Τι μαλακίες διαβάζω, μα τον Όσιρι, λυπηθείτε με μέρες που είναι
 18. 0
  0
  Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ (ΙΔΕ: CONCORDANCE TO THE SEPTUAGINT TΩΝ HATCH KAI REDPATH). Η ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΩΘΙ: “Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΓΕΝΕΑΣ ΓΕΝΕΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ (ΥΠΗΚΟΟΣ) ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ… ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΗ-ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ (ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ) Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ (ΔΙ΄ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

  http://www.katohika.gr/2012/07/blog-post_1090.html
 19. 0
  0
  ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟ ΣΧΟΙΜΑ ΤΗΣ
 20. 0
  0
  Ορφικά : "Μήσατο δ’ άλλην γαίαν απείρατον, ήντε σελήνην Αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δέ τε μήνην Η πολλ’ ούρε έχει, πολλ’ άστεα, πολλά μέλαθρα" δηλαδή Δημιούργησαν κι άλλη γαία απέραντη, που και Σελήνη οι θεοί την ονομάζουν, ενώ οι άνθρωποι Μήνη. Κι αυτή έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις και πολλά μέγαρα…».

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί