Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:31 - 23/05/2014

Η Σβάστικα Estate & House, στο Μόναχο της Γερμανίας. Οχι, ΕΣΥ δεν ζεις στον φασισμό, ζεις στην Ε.Ε!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Σβάστικα Estate & House, στο Μόναχο της Γερμανίας. Οχι, ΕΣΥ δεν ζεις στον φασισμό, ζεις στην Ε.Ε!

(Εικόνες μέσω: Toy Town Γερμανία και το Google Maps )

Χτισμένο το 1934, το “Σβάστικα Estate” στο Hanfstaenglstrasse 16 και το “Σβάστικα House” στο Donaustrasse σχεδιάστηκαν ετσι για την εξοικονομιση χρημάτων, το κόστος για την θέρμανση είναι επίσης πολυ χαμηλό! Κάθε θέση διαθέτει τέσσερα συνδεδεμένα σπίτια που, απο την εμφάνισή τους στο Google Maps. Τα σπιτια ειναι σε πολυ καλή κατάσταση μετά από σχεδόν 80 χρόνια. ” Σύμφωνα με έναν σχολιαστή που έτυχε να δει τις εικόνες από αυτά τα σπίτια: «επισκέφθηκα το σπιτι εκεί μια-δυο φορές – δεν υπάρχει κανένας τρόπος που μπορείτε να πείτε από το εξωτερικό του οτι εισέρχεσαι σε μια γιγαντιαία σβάστικα.”

Wesley Acres Methodist Γηροκομείο, Decatur, Αλαμπάμα



Σχεδιασμένο στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και ολοκληρώθηκε το 1980, το Wesley Acres Methodist Γηροκομείο σε ένα ήσυχο μερος, το Decatur στην Αλαμπάμα. Ιδρύθηκε από το HUD το οποίο επίσης εχει επιδοτήσει τα ενοίκια, η εγκατάσταση αποτελείται από 96 μονάδες ενός υπνοδωματίου και 4 μονάδες δύο υπνοδωματίων. Όλα ωραία και καλά, μέχρι τη στιγμη που κάποιος αποφασίζει να ελέγξει τη θέση του στο Google Maps

Wesley Acres Alabama swastika building

Slotervaart Ziekenhuis, Άμστερνταόνες : Siebe Swart Αεροφωτογράφηση Luchtfotografie , Amsterdam Centraal και Webstagram / ​​Pretletter P )

Χτισμένο το 1971-1976, το Slotervaart Ziekenhuis ( Slotervaart Νοσοκομείο ) δεσπόζει στην περιοχή Tuinstad Slotervaart μια γειτονιά στο δυτικό Άμστερνταμ. Ομοιότητα του κτηρίου σε μια σβάστικα είναι αισθητή μόνο από τον αέρα.

Slotervaart Ziekenhuis Amsterdam building swastika

(Εικόνες : Siebe Swart Αεροφωτογράφηση Luchtfotografie , Amsterdam Centraal και Webstagram / ​​Pretletter P )

Το νοσοκομείο απλώνεται σε ένα σταυρό μοτίβο με τέσσερα επιπλέον μακριά ορθογώνια παραρτήματα σε κάθε άκρο του. Στο κέντρο βρίσκεται ενας ψηλότερος κεντρικός σταυρός. Η Σβάστικα δεν ειναι με κανένα τρόπο ορατή απο την προσοψη της, μονο απο τον αερα.

Σκέψου ΕΣΥ που θα πας να τους ψηφίσεις!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/23/2014 @ 3:37 ΜΜ

    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑΖΙ…… ΟΙ ΑΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ….. ΟΙ ΑΛΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑΖΙ…….ΑΛΟΙ ΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ……ΑΛΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ….ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ……..ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…….Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΒΑΛΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΟΥΠ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*