08:55 - 15/04/2015

Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε το ρωσικό προξενείο στο Άντεν

Εικόνες από την επίθεση στο ρωσικό προξενείο.

Η Πολεμική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας βομβάρδισε στις 1 Απριλίου, το ρωσικό προξενείο στην πόλη Άντεν. Αυτό δεν ήταν τυχαίο, αλλά ήταν τα αντίποινα για τη ρωσική βοήθεια προς τους φιλο- Ιρανούς αντάρτες Houthi στην Υεμένη. Σύμφωνα με την Σαουδική Αραβία το ρωσικό προξενείο χρησιμοποιήθηκε σαν κέντρο συλλογής μυστικών πληροφοριών, γι αυτό το έκαναν καλοκαιρινό..

Λίγο πριν την επίθεσή της στην Υεμένη η Σαουδική Αραβία, προειδοποίησε ότι δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια των ρώσων πολιτών στην περίπτωση που θα χρησιμοποιούσαν αεροπλάνα για την μεταφορά τους.

Άραγε ποιος να είναι ο λόγος που το ΄Αντεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσων χωρών… για μια φτωχή χώρα σαν την Υεμενη;
Όταν οι μεγάλες δυνάμεις ξοδεύουν τρελα ποσά με βομβαρδισμούς και την μετακίνηση στρατευμάτων κάποιο σοβαρό λόγο πρέπει να έχουν…

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Μια ερμηνεία είναι ότι οι Αμερικάνοι θέλουν να εγκαταστήσουν Βάση με 100.000 στρατιώτες στο νησί της Υεμένης που λέγεται Σοκότρα.Οι Βάσεις στο Κατάρ είναι πολύ κοντά στο Ιράν και θα δέχονταν εύκολα επίθεση.Και φυσικά ο καλύτερος έλεγχος του κόλπου Άντεν……..
 2. 0
  0
  kai enas kolpos me pola petrelea
 3. 0
  0
  Ας γίνει ο Τρίος Παγκόσμιος Πόλεμος να τελειώνουμε δεν πάει άλλο αυτά τα τέρατα δεν πρέπει να επικρατήσουν. Ολοκαύτωμα χίλιες φορές παρά Νέα Τάξη
 4. 0
  0
  Α ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
  ΚΑΝΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ,ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
 5. 0
  0
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ !!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί