Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:40 - 16/11/2014

Η Ρωσία απαγορεύει τα γενετικά τροποποιημένα: “Ας τα φάνε οι Αμερικανοί”…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Ρωσία απαγορεύει τα γενετικά τροποποιημένα: “Ας τα φάνε οι Αμερικανοί”…

της Βιβής Συργκάνη


Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Dmitry Medvedev ανακοίνωσε ότι η χώρα δεν θα εισάγει πλέον γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, δηλώνοντας ότι η Ρωσία έχει πολύ χώρο για να παράγει τα δικά της βιολογικά προϊόντα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Medvedev: “Αν οι Αμερικανοί θέλουν να καταναλώνουν γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, ας τους αφήσουμε να το κάνουν. Εμείς δεν χρειάζεται να τρώμε τα ίδια. Μπορούμε να καλλιεργήσουμε την δική μας οργανική τροφή”.

Η Ρωσία αποφάσισε να καταργήσει πλήρως την εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, ύστερα και από μελέτη Ρώσων επιστημόνων που αποδεικνύει τις αρνητικές επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων. Οι επιστήμονες, μάλιστα, ζήτησαν από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε δεκαετή παύση της εισαγωγής γενετικά τροποποιημένων, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για έρευνα και εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

με πληροφορίες από earthweareone.com
,enallaktikos.gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Βρε την ρωσία,μωρέ μπράβο. Αλήθεια οι επιστήμονες του όλου κόσμου,γιατί δεν κάνουν τις ίδιες έρευνες για να βγάλουν συμπεράσματα για το πόσο ασφαλή είναι τα γενετικά τροποποιημένα?

  2. Ανώνυμος 11/16/2014 @ 8:26 ΜΜ

    Έχουν πάρει αρκετή δόση μεταλλαγμένων από τις ανεξέλεγκτες πυρηνικές δοκιμές και την "βιομηχανική" ανάπτυξη σοβιετικού τύπου επί δεκαετίες. Δεν χρειάζονται και εισαγόμενα τώρα.

  3. Ανώνυμος 11/16/2014 @ 8:41 ΜΜ

    ψεματα λεει ο ρωσος πρωθυπουργος.δεν γινεται σε μια παγωμενη χωρα με τοσο μεγαλο πλυθυσμο να παραγει βοιολογικα προηοντα.αν το κανει αυτο ειτε θα πεσει πεινα και θα ζησουν μονο οσοι μπορουν να ταγορασουν γιατι θα ειναι πολυβακριβα ειτε ,ισως το κανει σκοπιμα αυτο για να τους αναγκασει να μεταναστευσουν και να εργαστουν ως φτηνο εργατικο δυναικο σε τριτες χωρες στελνοντας μετα στη ρωσσια πολυτιμο συναλλαγμα και εχοντας λιγοτερα στοματα να θρεψει και λιγοερες φασαριες στο εσωτερικο.ολες αυτες οι απαγορευσεις εισαγωγης προηοντων απο χωρεςτης ευρωπαηκης ενωσης ως αντιποινα για τις κυρωσεις σε βαρος της για το ουκρανικο ζητημα θα αρχισουν να προκλουν κλιμα εντονης δυσφοριας και αυξανομενης δυσαρεσκειας στον ρωσικο λαο αφου τα προηοντα που λεει οτι θα προμηθευεται η ρωσια απο νοτια αμερικη ,ασια κλπ χωρες δεν θα ειναι ικανοποιητικα και οι τεραστιες αποστασεις που θα κανουν και το μεγαλο χρονικο διστημα απο την παργωγη στην καταναλωση θα εχουν επιπτωσεις στην ποιωτητα και στην τιμη.οι ρωσοι μπορει να ειναι πατριωτες αλλα επειδη οι περισσοτεροι ειναι κι χοντροι θελουν και την λιχουδια τους και οπως ξερουμε παλαιωθεν ο μεγαλυτερος επαναστατης ειναι το στομαχι κι επειδη οι ρωσοι ειναι και ευεξαπτοι και παρορμητικοι και αν χαμπαριασουν οτι ολα αυτα τα τραβανε για να μην χαλασει το ιματζ του κ. πουτιν τοτε θα κοψουν αλυσιδα κι θα παρουν φορα και δεν θα αφησουν κολυμπιθροξυλο ορθιο.η παραγωγη στη ρωσια μπορει να γινει μονο σε θερμοκηπια με πολλα χημικα ,ορμονες κι λυπασματα και θερμανση τεχνιτη δηλαδη πολλα εξοδα
    και μπορει μεν να αποφυγουν την καταναλωση γενετικα τροποποιημενων την διατροφικη δε χημικη βομβα ομως δεν θα την αποφυγουν κι θα ειναι το ιδιο και χειροτερο και η κοινοβουλευτικη δικταωρια πουτιν που ελεγχει τους παντες και τα παντα δεν θα επιτρεπει την ανακοινωση αληθινων στοιχειων χειμικων αναλησεων αυτων των προηοντων και ο ρωσικος λαος θα κοιμαται ευτυχισμενος οτι ειναι ολα νταξει.οταν ξεσπασει το διατροφικο σκανδαλο ο πουτιν θα ειναι σε βαθια γεραματα και θα εχει αποσυρθει αν στο μεταξυ δεν εχει κανει δυκτατωρια.

  4. Ανώνυμος 11/18/2014 @ 8:19 ΠΜ

    Τα μεταλλαγμενα ΔΕΝ ειναι τροφη.Ειναι δηλητηριασμενη τροφη.Ειναι χειραγωγηση της γεωργικης παραγωγης μεσω των σπορων που ΔΕΝ αναπαραγονται.Κατι σαν τα δανεια τους δηλαδη.Τα παιρνεις και μετα καταστρεφεσαι.Ιδια φιλοσοφια ειναι.Το αντιστοιχο φαινομενο στην κοινωνια των σκυλιων ειναι η φολα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*