16:10 - 26/07/2014

Η προειδοποίηση του Jim Rogers: πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό που είναι να έρθει…

Η προειδοποίηση του Jim Rogers: πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό που είναι να έρθει…

Η σημερινή «άνοδος» της οικονομίας και του χρηματιστηρίου οφείλεται σε έναν ωκεανό νέας ρευστότητας. Η ιδέα ότι το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να λύσουν τα προβλήματα της οικονομίας, είναι η εκτύπωση χρήματος, είναι κατακριτέα. Όσο περισσότερο καθυστερούμε, τόσο μεγαλύτερα θα γίνονται τα προβλήματα και τόσο περισσοτερο θα πονέσουν όλοι στο τέλος.

Αν είστε άρρωστος ή έχετε προβλήματα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα και όχι τη θεραπεία των συμπτωμάτων – κανείς δεν βελτιώνεται με αυτή την λογική. Αυτό που κάνουν οι κεντρικές τράπεζες δεν έχει λειτουργήσει ποτέ σε μακροπρόθεσμη βάση, ακόμη ούτε μεσοπρόθεσμα. Ολοι μας θα πληρώσουμε ένα βαρύ τίμημα για την πολιτική των κεντρικών τραπεζών

Οι εργαζόμενοι που έχουν αποταμειεύσει δεκαετίες ή περιμένουν την συνταξιοδότηση τους ή έχουν συνταξιοδοτηθεί, θα δουν τα λεφτά τους να καταστρέφονται επειδή δεν θα παίρνουν περισσότερο τόκο στις αποταμιεύσεις τους. Οι νεότεροι να καταστραφούν, επειδή δεν θα είναι σε θέση να αποταμειεύσουν για προβλήματα που θα βρούν μποστά τους.

Γι ‘αυτό πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε για ένα χειρότερο σοκ από το 2008. Σε περίπτωση κρίσης ρευστότητας, όπως και το 2008, καμία κεντρική τράπεζα δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα, εκτός αν λάβουν δρακόντεια μέτρα, σύμφωνα με τον Jim Rogers.

Jim Rogers: Savers Are Being Destroyed

TO KORAKI

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΟΛΛΩΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΥ ΣΑΝ "ΤΡΕΛΟΣ" ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΊΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ
 2. 0
  0
  Το μόνο σίγουρο είναι , ότι θα είναι δρακόντεια .
 3. 0
  0
  Αυτό που γουστάρει να ακούει ένας συνομωσιολόγος από τους «έξυπνους που δεν τα τρώνε αυτά» είναι: «έπεσα από τα σύννεφα» !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί