12:53 - 17/04/2015

Η περίοδος της Πνευματικής λήθης οδεύει προς το τέλος της

Ο πλανήτης μας πέρασε από πολλά και διάφορα στάδια ανάπτυξης. Όμως η Πνευματική ανάπτυξη για κάποιο λόγο έμεινε πίσω, έμεινε στα επίπεδα των «σπηλαίων» θα λέγαμε. Είναι ένας δρόμος που βίωσε τις περισσότερες μάχες και τις περισσότερες αμφισβητήσεις.

Για κάποιο λόγο κατάφεραν στον άνθρωπο να κυριαρχήσουν οι 5 αισθήσεις του με αποτέλεσμα να κρατηθεί σε χαμηλές δονητικές και αυτές οι δονητικές τον ανάγκασαν τον άνθρωπο να παραμείνει στα κατώτερα στάδια Πνευματικής ανάπτυξης.

Μέσα στις τόσες χιλιάδες χρόνια του πλανήτη, πέρασαν αρκετοί δάσκαλοι που μέσα από την δική τους αυταπάρνηση, για τα γήινα δρώμενα, να αφιερώσουν την ζωή τους στην έρευνα και την αναζήτηση για Πνευματική ανάπτυξη. Αυτοί οι δάσκαλοι άλλοι ποδοπατήθηκαν, άλλοι χλευάστηκαν, άλλοι αγνοήθηκαν κλπ.

Σήμερα στον πλανήτη μας υπάρχει μία διάθεση για πνευματική ανάπτυξη αλλά όμως αντί να αναπτύξουμε, αναμασάμε τροφή- γνώση χιλιάδων χρόνων πριν, χωρίς να την αναπτύξουμε σε βάθος για να την φέρουμε στο σήμερα.

Κάθε γνώση που δόθηκε ως δρόμος δόθηκε με βάση τα χρονικά δρώμενα της τότε εποχής. Οπότε λογικό είναι μία γνώση του χθες να μην είναι άμεσα εφαρμόσιμη γιατί δεν προσαρμόζεται στα δρώμενα το τώρα.

Κάθε τι για να έχει υπόσταση χρειάζεται να ανήκει στο αυθεντικό τώρα και όχι στο χθες. Το χθες ήταν χθες. Το χθες ήρθε για να μας αναπτύξει για να γίνει το τροχοπέδη του αύριο. Όμως εμείς αντί να κάνουμε αυτό προσπαθούμε να γυρίσουμε τους εαυτούς μας στη χθεσινή γνώση και αντί να τον πάμε μπροστά να τον πάμε πίσω. Μα δεν γίνεται να πάμε πίσω και το πίσω δεν λέγεται ανάπτυξη και εξέλιξη.

Τώρα λοιπόν που πλησιάζει η ώρα να φύγουμε από την λήθη της Πνευματικότητας θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε μόνο τις γνώσεις που αφορούν το τώρα, το σήμερα με όλο το πακέτο του.

Οι δάσκαλοι που κυκλοφορούν μέσα στην διαδρομή της αναζήτησής μας είναι όλοι τους δάσκαλοι που περπάτησαν και έδωσαν τα κλειδιά για να μπορέσουμε εμείς να τα κάνουμε χρήση για να μπούμε στο πιο βαθύ σημείο της γνώσης αυτής.

Εμείς όμως έχουμε αυτά τα κλειδιά, τα οποία είναι αρκετά και αντί να τα κάνουμε χρήση να ανοίξουμε τις Πύλες της γνώσεις τα μετατρέψαμε σε κελιά. Μπήκαμε μέσα σε αυτά τα κελιά και έτσι δημιουργήσαμε ωραιότατες «καραμέλες» τις οποίες ο ένας μετά τον άλλον τις τρώμε έτσι απλά χωρίς καμία διάθεση για παραπάνω αναζήτηση και έρευνα.

Ο κάθε δάσκαλος αυτά που έδωσε ως τροφή τα έδωσε για να τα λάβουμε εμείς και να τα προσαρμόσουμε στο τώρα μας.

Δηλαδή για παράδειγμα η γνώση «τηλεόραση», όταν την πρωτογνώρισα εγώ ήταν ασπρόμαυρη και είχε κουμπιά. Σήμερα η τηλεόραση έχει εξελιχθεί τόσο πολύ. Βασίστηκε η εξέλιξή της στην αρχική γνώση και μέσα από αυτή την αρχική γνώση κάποιοι άνθρωποι στον πλανήτη, αναζητούν και ερευνούν πώς θα εξελίξουν αυτή τη γνώση για να την φέρουν στο σημείο του σήμερα. Εμείς όμως την πνευματική γνώση την έχουμε αφήσει εκεί πίσω στα πρώτα της στάδια επίπεδα στου ασπρόμαυρου τοπίου.

Χάσαμε, όμως θα μου πείτε, σημαντικά κομμάτια της γνώσης. Που είτε κάποιοι «σκόπιμα» μας την έκρυψαν και κάποιοι άλλοι μας την παραποίησαν.
Τίποτε δεν χάσαμε, όλα είναι τόσο μπροστά στα μάτια μας και τόσο μέσα στην απλή καθημερινότητα του κάθε ένα από μας. Η Πνευματική ανάπτυξη ευτυχώς όταν κάποιος θελήσει να κάνει την αναζήτησή του και την ερευνά του, του αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια.

Γιατί η γνώση και η αλήθεια, ακόμη και αυτή που θεωρούμε ότι χάθηκε, δεν χάνεται. Υπάρχει μέσα σε όλο αυτό το τεράστιο Σύμπαν. Είναι εκεί. Εκεί βρίσκεται η πιο όμορφη και περιεκτική βιβλιοθήκη η οποία έχει μέσα της όλες τις γνώσεις και τις επιγνώσεις που «χάθηκαν». Όταν κάνεις έρευνα έρχονται οι αποκαλύψεις τους και μάλιστα με την απόλυτη προσαρμογή στο εδώ και τώρα.

Γιατί τι να το κάνω εγώ, για παράδειγμα το αυτοκίνητο του παππού μου που χρησιμοποιούσε πριν από 80 χρόνια ; Μόνο σε μουσειακή κατάσταση μπορώ να το έχω και απλώς να γοητεύομαι από όλο αυτό. Να κοιτάζω την εξέλιξή του και να νιώθω την ευλογία της εύπλαστης γνώσης.

Οι γνώσεις αυτές λοιπόν και οι βιβλιοθήκες «ακούνε» στο όνομα Ανώτερος Εαυτός. Σήμερα στον πλανήτη μας είναι εδώ αρκετές Ανώτερες Προσωπικότητες γεννημένες του Πνευματικού κόσμου και του κόσμου του Φωτός.

Μέσα από την διεργασία της διάνοιξης αυτών των Νόων θα έρθει η γνώση ξανά στον πλανήτη μας μέσα από τις διαδρομές του σήμερα. Δηλαδή και θα προσαρμοστούν και θα μας δώσουν τον δρόμο της ανέλιξης και ανάπτυξης.

Έτσι ο δρόμος της Πνευματικής ανέλιξης έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για να περάσουμε από την Λήθη στο Φως.

Όταν ο Ανώτερος Εαυτός «κουμπώσει» μέσα στην παρούσα κατάστασή μας τότε ανοίγεται μπροστά στα μάτια του ερευνητή μια τεράστια πλανητική γέφυρα η οποία τον οδηγεί να αντικρίσει την αλήθεια.

Το μυστικό ποιο είναι; Να φύγει από την στάση .. ήρθε η ώρα να βρω το είμαι μου. Αυτή η στάση- διαδρομή ήταν πριν από κάποια χρόνια. Τώρα αυτό το στάδιο έχει ξεπεραστεί, γιατί ο στόχος άλλαξε. Ο στόχος της εξέλιξης του να βρω το «είμαι» το πραγματικό «είμαι» που ήταν ένας σταθμός, έγινε να χάσω το είμαι για να ενωθώ με τις σταγόνες του Υδροχοϊκού Νού. Να γίνω ένα με τα Ύδατα του σύμπαντος. Και αν αυτό δε μπορούμε να το καταλάβουμε ως προς το να γίνουμε όλοι ένα. Μπορείτε να κάνετε το εξής παράδειγμα. Ρίξτε μία σταγόνα νερό μέσα στη θάλασσα, μπορείτε να την ξανά βρείτε ;

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (32)

 1. 0
  0
  Οι Ελληνες δωσανε την γνωση σε ολη την γη. Στην συνεχεια ερχονται η εβραιοχριστιανοι με την θρησκεια τους καταστρεφοντας , κλεβοντας καθε τι Ελληνικο. Τα παντα. Και οτι δεν καταστρεφεται αλλοιωνεται διαστρεβλωνεται παραποιειται. Κρατανε την γνωση για αυτους σου προσφερουν γνωση πεμπτης κατηγοριας για να το παιζεις και εξυπνος Επιβαλουν τον σκοταδισμο σε ολον των κοσμο με ολο του το μεγαλειο.. Ο οποιος υπηρχε ,και υπαρχει.
  Με τα πρωτα πειραματα στο CERN εχουν καταργηθουν ολοι νομοι φυσικη χημειας μαθηματικων κ.λ.π. Και μαζι χαθηκε η γνωση που ειχες που σου διδαξαναι οι εβραιοι και μασωνοι επιστημονες [τρομαρα του].
  Συμπερασμα …Μετα από χρονια στα σχολικα θρανια εισαι και παλι μπουμπουνας…. Διοτι ότι εμαθες ηταν ψευτικο δεν ισχυει.
  Και για να τελειωνουμε εσυ ενας " δουλος" τι την θελεις την γνωση ?
  Τι να την κανεις?
  Δουλεψε πληρωσε τους φορους σου και τους δικους μας παρε και ενα κομματι ψωμι να φας και εισαι μια χαρα..
  • 0
   0
   για πες μας για την ευραιοχριστιανικη θρησκεια να μαθουμε και εμεις αγαπητε αχιλλεα?

   πως την οριζεις ,βασει της θεολογιας η βασει των μυστηριων,,,

   μην μας λες για αβρααμ και ιακωβ, και γελαει ο κοσμος,,,

   καταλαβαινεις πως μιλαω…

   ειμαι ολος αυτια αγαπητε μου,,,,
   ΠΣΚ ειναι , χρονο εχουμε,,,και ελπιζω να τελειωσει η πλακα μεσα στις φιλοξενες σελιδες των κατοχικων….

   θες να ξεκινησουμε με την χριστιανικη θεολογια να δουμε ποσο οβραικη ειναι ?και ποσο ατοφια ελληνικη ειναι?
   η με την ζωη του ιησου, αν υπηρξε,,,[δηλαδη αν η ζωη του ηταν οβραικη,,,η αν ηταν ελληνικη,,,,]

   παλαια διαθηκη και τα σχετικα …κομενα,,δεν θελουμε να γελασει ο κοσμος..
   ειπαμε να τα πουμε σοβαρα,,,.

   ξεκιναμε με οτι γουσταρεις,,,,μιλα με ονοματα και διευθυνσεις,και ελπιζω ν βγαλουμε,,ακρη…

   τον να λες τον ελληνα ορθοδοξο,ουσιαστικα μαλακα και σκοταδιστη και εβραιοχριστιανο,,,
   ενω οι αρχαιολατρες ειναι γατονια και καθαροι,,,παει πολυ αγαπητε

   φιλικα

   PANDAROS
   ,
  • 0
   0
   ΑΔΕΡΦΈ, ΣΤΑ ΌΣΑ ΣΩΣΤΆ ΓΡΆΦΕΤΕ ΕΣΎ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΠΡΌΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΆΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟΥ, ΣΤΕΡΗΜΈΝΟΥ ΑΠΌ ΛΥΤΡΩΤΙΚΉ ΓΝΏΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΈΝΟΥ ΜΈΣΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΉ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΆΝΝΗ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΌ ΔΌΓΜΑ ‘’ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΈΟΣ’’ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΈΣ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΩΝ ΤΟΥ ΠΡΌΘΥΜΩΝ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΈΣ, ΘΎΤΕΣ ΚΑΙ ΔΉΜΙΟΊ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ‘’ΚΑΤΆ ΣΥΝΘΉΚΗΝ’’ ΤΑΓΜΈΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΟΥ ΝΑ ΝΊΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΊΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΆΛΛΟΙ ΠΌΝΤΙΟΙ ΠΙΛΆΤΟΙ.
  • 0
   0
   Ο σαουλ ηταν ενας εβραιος ρουφιανος τσατσος του χριστου- Ιασων;

   οτι βιβλιο αναφερες ειναι εβραικο;

   Ποσες φορες πολεμησαν τα τελευταια 2000 χρονια τις θρησκιες που αυτοι φτιαξανε;

   υπαρχουνε Ελληνικα βιβλια
   γνωσης για το ποιοι ηταν οι Ελληνες 2000 χρονια πριν ;

   οι μπουρδες περι 12θεισμου και αρχιαδια ειναι ειδη ακυρες. Βιβλια τυπου φουρακη παλμου κεραμυδα και αλλες τετοιες πραπαγανδηστικες εγκλιματικες ψευτιες αποκλειωνται.

  • 0
   0
   εγω παντως περιμενω,,,,

   περιμενω να ακουσω και να διαβασω συγκεκριμενα πραγματα….

   δεν μπορει ετσι και γιουβετσι,δεν μπορει απο την μια τα παιδια και απο την αλλη τα αποπαιδια

   δεν μπορει να υπαρχουν απο την μια να ειναι οι ελληναραδες και το φωτεινο πνευμα και απο την αλλη οι εβραιοχρισταινοι [ελληνες ορθοδοξοι] και οι σκοταδιστες,,,

   θα μαθουμε αν οι θεολογοι της ορθοδοξιας ειναι τιποτες και αγραμματοι, η' κολοσσοι του πνευματος με κατι αρχ@@@δ@ ναααααα οπως λεω εγω,,,,,

   θα μαθουμε αν τα μυστηρια της ορθοδοξιας ειναι εβραικα η εχουν ελληνικη συνεχεια,,,,

   γιατι μια θρησκεια κρινεται απο την θεολογια και τα μυστηρια,,,,οι μυθολογια ειναι για τα μπαζα,,,,

   θα τα μαθουμε ολα,,,,και θα γελασει ο κοσμος….

   περιμενω τους οεαδες ,τους τυπους μετο διπλο εψιλον,,,και τους πυροβολημενους αρχαιοθρησκους που φορανε ασπρες κελεμπιες και περπατανε ξυπολητοι να τοποθετηθουν…..

   υγεια και χαρα να εχετε…

   PANDAROS


 2. 0
  0

  Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΟΧΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ, ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ.

  ΑΝΕΚΑΘΕΝ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ, ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

  ΕΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΙΑΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

  Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ " ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ " ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΑΣ.

  ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΤΟ ΦΩΣ !

  ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ !!
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  • 0
   0
   για πες μας αγαπητη αγγελικη πως θα αξιοποιησουμε την αρχαια γνωση του παρελθοντος ,οπως γραφεις?
   πως θ ερθουμε επαφη με αυτη?
  • 0
   0
   Ανώνυμος 17 Απριλίου 2015 – 10:46 μ.μ.

   ΑΡΑΓΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Η (ΚΑΘΕ) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ?
 3. 0
  0
  mpla mpla pmla mpla……………..
 4. 0
  0
  " και πως να ξεραμε αραγε …….. πως μεσ' τ'απλο κρυβοταν…….Τρια βηματα μπροστα…….και ενα πισω ……….σφιχτα πιασμενοι!!!!!!!!"

  Τοσο μα τοσο αληθινο!!!!!!!

  Να εισαι καλα 5.48μμ…

  Αθηνα
 5. 0
  0
  ΕΛΛΑΔΑ=ΑΡΧΗ+ΤΕΛΟΣ!!!Σωστος ο 5.45
 6. 0
  0
  ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ Α ΞΕΚΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΚΑ ΤΟΥ ΜΠ3 ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ , ΚΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΜΑΡΤ ΦΟΝΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΜΑΡΤ ΤΟ ΚΟΥΝΙΤΟ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΙΑΛΛΕΣ ΑΣΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΤΟΥ ΤΟΥΣ , ΠΧ,ΤΡΕΞΙΜΟ! ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ , ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ….. ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ …ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ !! ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ123!!!
 7. 0
  0
  ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ'ΜΟΡΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ Η' ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ Η'' ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ''
  ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ-ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ- ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ- ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΕΛΜΑΤΩΝΟΥΝ-

  ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ
 8. 0
  0
  Ασε PANDAROS, προσπαθείς τόσο επίμονα να κάνεις τον αρχιδιαιτητή Κολίνα ή τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ που γίνεται κουραστικό!
  Τώρα, εάν θέλεις να ακούσεις την άποψη απο αυτούς με άσπρες κελεμπιες και σανδαλια, μάλλον θα αργησεις πολύ, γιατί οι περισσότεροι ΈΛΛΗΝΕΣ δεν έχουμε δει ποτέ, σε αντίθεση με τους παχύσαρκους κοιλαραδες με τις μαύρες μάξι φούστες και τους μαύρους πύργους στο κεφάλι!
  Αυτούς δεν σε βλέπω να τους καλείς, αν και εδω μέσα παρακολουθείς τις απόψεις και των δύο μερών.
  Τώρα εάν σχολιάζοντας αυτούς με την κελεμπια, εννοείς κάποια μικρή μειοψηφία σε όλη την Ελλάδα, που συναντιούνται στα πλαίσια παράδοσης, σε ημέρες μνήμης και σε αποδώση τιμών στους προγόνους μας, νομίζω ΌΤΙ δεν Πρέπει να το βλέπεις περίεργα!
  Για παράδειγμα εκτός παρανοικό θέαμα των μαυροφορεμενων κοιλιών, δεν σου κάνει εντυπωση το ανάλογο με τις φουστανελες, τα τσαρούχια, τα λευκά καλσό, το φέσι με τη φουντα και τα πλουμιστά πανοφωρια; Δεν βλέπω να σε παραξενευει ότι τα φορούν ενήλικες στην εθνική γιορτή, ούτε και το οτι υπάρχει το πλέον επιλεκτο σε σωματική ρώμη, σώμα του ελληνικού στρατού, οι ευζωνοι!
  Δεν σε έχω διαβάσει ποτε λοιπόν, όταν θέλεις να
  ακούσεις την εβραιοχριστιανική άποψη, να την ζητάς ΚΑΙ απο τις "μαύρες φούστες" ή όταν θέλεις να μιλήσεις με κάποιον για την απελευθέρωση απο τους Οθωμανούς, να ψάχνεις τις φούστες με τις δίπλες!
  Ισως θα πρεπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός λοιπόν και λιγότερο δεικτικός!
  Εάν θέλεις να σου πω μια άποψη για τα μυστήρια λοιπόν, ναι, πιστεύω οτι οι πρόγονοί μας, βιαζομενοι να αποδεχθούν το ιουδαϊκο τέκνο, τον χριστιανισμό, ως θρησκεία, λειτουργώντας σαν τον ευφυή πρόγονο τους Οδυσσέα, πέρασαν μέσα στην ΕΒΡΑΪΚΉ θρησκευτική δομή που τους επιβλήθηκε αρκετά στγκεκαλυμένα, δικα τους τελετουργικά!
  ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΥΤΟ ΛΈΜΕ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΈΣΑ! Ο ΒΙΑΣΜΌΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ, Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΈΡΧΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΒΡΑΪΚΉ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΌ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΊΩΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑ;
  Για να μην γίνει παρεξήγηση, να ξεκαθαρίσω ΌΤΙ δεν είμαι ο 5:45, με τον οποίο με ευχαρίστηση βλέπω ότι είμαστε ομοϊδεάτες, κάτι το οποίο μου δίνει ελπίδα για το μέλλον χώρας και Έθνους!!!

  Συνεχίζεται
 9. 0
  0
  Πράγματι για γέλια είναι τα περι ΑΒΡΑΆΜ και ΙΣΑΆΚ, όχι γιατί είναι ψέματα, αλλα γιατί η ορθοδοξη εβραιοχριστιανική συναγωγή τους μνημονευει;
  Εσυ που δεν φοράς κελεμπια λοιπόν, μπορείς να δώσεις μια εξήγηση;
  Προς τι το… "ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΒΡΑΆΜ ΚΑΙ ΙΣΑΆΚ"; Και μην πεις καμία μπουφές περι πνευματικών προπατόρων γιατί αυτο κι αν είναι για γέλια και για κλάματα μαζι!!!
  Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας, εάν εμείς, ο γόνος τους ξεχνάμε τους φωτισμένους αρχαίους προγόνους μας, οι οποίοι έθεσαν τα θεμέλια της πνευματικής ανάτασης της ανθρωπότητας και εμείς έχουμε για πνευματικά πρότυπα τους μεσανατολιτες γυφτους!!!
  Και κάτι άλλο, στην εποχη του Αβραμάκου ο Ιησούς δεν υπήρχε ουτε σαν ιδέα! Τότε οι Εβραίοι ούτε την έννοια του ΜΕΣΣΙΑ σωτήρα τους είχαν επινοήσει.
  Ποιος ο ΛΌΓΟΣ αναφοράς σε αυτόν, εάν ο στόχος δεν είναι να υπονοηθει, η γονιδιακή και μόνο συνέχεια του Ιησού με τον ΓΕΝΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ, ώστε υποσεινηδητα να μας δημιουργηθουν εγκεφαλικοί συνειρμοί, ότι αφου είμαστε χριστιανοί, τότε καταγομαστε απο τον Αβραμη, τότε είμαστε συγγενείς των Εβραίων και ΣΊΓΟΥΡΑ κατα βάθος και ασυνείδητα, αν και φαίνεται να τους αντιπαθουμε είμαστε "ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ" με τα πιστεύω τους. Εδω λέμε τη χώρα που διαμένουν ΑΓΊΟΥΣ ΤΌΠΟΥΣ και μαζι με την Καινή Διαθήκη συνυπολογίσουμε και την παλαια (ΕΒΡΑΪΚΉ ιστορία) ως… ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΉ!!!
  ΤΙΙΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΑΙΑΙΝΕΙΕΙΕΙΣ "PANDAROS";;;
  Ή τι κανείς ότι δεν καταλαβαινεις;;;;

  Συνεχίζεται
 10. 0
  0
  Αγαπητε pandaro.
  1. Οι Ελληνες δεν ηταν ποτε χριστιανοι. Γίναμε με την βια. Το πρωτο στρατοπεδο συγκεντρωσεως δεν ηταν στην Γερμανια ηταν στην Σταθοπολη στο ισραηλ που οι χριστιανοι σκοτωναν τους Ελληνες λογο του οτι δεν δεχονταν τον χριστιανισμο για θρησκεια. Στο ονομα του Ιησου
  2 Μυστηρια. Τον Παισιο τον αφορισε η εκκλησια 3 φορες με αιτιολογια διοτι ασκουσε σατανικες λατρειες. Η απαντηση του Παισιου ηταν .Εγω τελω τα μυστηρια της εκκλησιας οπως γραφονται να τελουνται απο την εκκλησια και τα ευαγγελια. Στο ονομα του Ιησου. Με τα χρονια ο Παισιος ειχε περασει πολλη στον κοσμο το χρημα αφθονο . Αποτελεσμα αγιος ο Παισιος. Ποσα ευαγγελια διαβαζονται στην εκκλησια?
  Γιατι δεν τα διαβαζουν όλα? Το ότι ο θεος σου σε βριζει σαν Ελληνα και τους αρχαιους προγονους σου σε αρεσει? Γουσταρεις? [ Σε βριζει στην λειτουργια μεσο ευαγγελιων]
  Και στο τελος η υπογραφη του είναι Ιησους Ναζωραιος Βασιλιας Ιουδαιων. Αν εισαι Ιουδαιος οκ Εγω δεν ειμαι.
  3 Σκοταδισμος. Πες μου μια περιοδο στην ανθρωποτητα απο την Αρχαια Ελλαδα και μετα . Να υπαρχει πλουτος γνωσεων στο ευρυ κοινο. Ποτε? Στην Ρωμαικη τοτε δεν κλεβανε και σκοτωνανε τους μουσουλμανους .Στο ονομα του Ιησου. Η μηπως υπηρχε γνωση? Στο Βυζαντιο Η περισσοτερες διωξεις εναντιων γραμματων, διαφορων καλιτεχνικων και μη τεχνων τοτε γινανε μαζι με διωξεις Ελληνων. Στο ονομα του Ιησου. Στον Μεσαιωνα. Ακομα χειροτερα. Ιερα εξεταση και τετοια . Στο ονομα παλι του Ιησου. Για τωρα. Με ενα πειραμα διαγραφηκαν ολα οσα εμαθα στο σχολειο . Τζαμπα τα ξενυχτια.Και ολα οσα διδασκονται τωρα τα παιδια σου οι γνωστοι σου ειναι διαστρεβλωμενα. Διοτι ολα ειναι γραμμενα με της παλιες θεωριες αρα ολα ειναι λαθος. Παραμενεις στασιμος και εσυ και εγω και ολος ο κοσμος διοτι παντου διδασκονται τα ιδια.
  Συμπερασμα Θα συμφωνήσω με την Αγγελικη που γραφει
  Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΟΧΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ, ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ.
  • 0
   0
   Αγαπητε φιλε Αχιλλεα

   Δεν μιλησες ουτε για χριστιανικη θεολογια ,ουτε φυσικα και για μυστηρια ,δηλαδη τα δυο βασικα πραγματα που χαρακτηριζουν μια θρησκεια,,

   Δηλαδη πως διαολο βλεπουν οι χριστιανοι τον θεο..η τελος παντων τι σκατα ειναι αυτα τα μυστηρια,,

   μιλησες μονο για τον μπαρμπα παισιο,,,προσωπο γ' εθνικης οσον αφορα τον χριστιανισμο,,και για τους ραπερ παπαδες με τους μεγαλους σταυρους..

   Σημερα παιζουν τσελσυ -μαντσεστερ και εμεις ασχολουμαστε με το πειραικο ντερμπυ ασπρα χωματα -πρασινα πουλια,,,

   Εστω και ετσι ομως ερχομαι στο ζουμι,,.

   απαντω …

   1.Δηλαδη πρωτη φορα ακους οταν σκαει μυτη στα πραγματα μια νεα θρησκεια η εστω λατρεια να θελει να διαλυσει τα διπλανα μαγαζια?
   -τι σου κανει εντυπωση απο αυτο?

   Η λατρεια π,χ του Απολλωνα πως εισηχθει στους Δελφους,βουτωντας στο τελος το μαντειο απο την Γαια και τον ποσειδωνα?
   Μετα βαιων και κλαδων?

   εδω μιλαμεγια ορδες πιστων εναντιων αλλων και οποιον παρει ο χαρος,ο πιο δυνατος κερδιζει και οι αλλοι των πινουν…..η παιρνουν τον πουλο η καθονται και λατρευουν τον Απολλωνα με το στανιο,,,

   α….στην πορεια ομως,οσοι εμειναν στους δελφους λατρευαν και τον πυθωνα και καθε χρονο εστειναν επιταφιο κανονικο για να τιμησουν το κακο φιδι με ποιηματα και ωδες του Πινδαρου,,,

   τα ιδια εγιναν με τον θρακα διονυσο ,….καλα εδω μιλαμε για ανθρωποθυσιες ..χαχχαχα.. ξεσκισμα του Πενθεα,γιατι ηταν ασεβεις!!!χαχχαχαχχ
   Αλλα για να σφαξεις ενα βασιλια , πρεπει πρωτα να σφαξεις και την σωματοφυλακη του….δηλαδη μιλαμε τωρα για επανασταση,,,το αιμα ερεε σαν το κρασι,,,,!!!!

   Αιμα ,πονος και δυστυχια καλυπτε την ελλαδα μας μεχρι αυτες οι δυο Λατρειες, να σταθεροποιηθουν
   και να αναγνωρισθουν,,,


   καλα αυτα θα μου πεις εγιναν χιλιαδες χρονια πριν ,…ναι αλλα και στην ιστορικη εποχη ο κλεισθενης τυρρανος της Συκειωνας ΚΑΘΑΙΡΕΣΕ την λατρεια του ηρωα Αδραστου,φανταζεσαι πως… ετσι?
   με σφαγες,εξοριες και τα σχετικα,,,,για να φερει την Λατρεια του Διονυσου….

   θα μου πεις βεβαια πως αυτα ειναι μεταξυ ελληνων και οχι καπελωμα απο οβραιους…

   εγω θα σου πω οτι αυτα ηταν μεταξυ ελληνων με καπελωμα απο ξενικους θεους,,,που στην πορεια πηραν βιζα και θεωρουνται πλεον ελληνες,


   συνεχεια
   με εκοψε,,χαχαχχαχχαχ
  • 0
   0
   συνεχεια

   πως να ηταν αραγε η ελλαδα μας στην εποχη του χριστου?

   η ελλαδα μας την εποχη του χριστου ηταν ενα,,,μπουρδελο και μισο,,,ελληνες λατρευαν αιγυπτιους θεους, σκυθικες λατρειες επαιζαν μπαλα ,λατρευαν τους ρωμαιους αυτοκρατορες.και ολο το κακο συναπαντημα,,κατι Σεραπιδες; και κατι αλλα λιμα,,
   .και πολλοι ελληνες ειχαν ρωμαικα ονοματα!!!!!.


   ελλαδα μας ηταν αραιοκατοικοιμενη..
   ολοι οι λαμπροι νεοι μας και τα φωτεινα μυαλα μας ηταν στην αλεξανδρεια και την Μικρα Ασια …..
   Μονο η Αθηνα ειχε ας πουμε την παλια αιγλη της λογω ρωμαιων,,,,αλλιως θα ειχε την τυχη της κορινθου που ειχε γινει ενα τεραστιο μπουρδελο,,,

   δεν χρειαζονταν τον χριστιανισμο να διαλυθει ειχε καταρευσει χρονια πριν,,,

   Αλλωστε ολα τα μεγαλα κεφαλια του χριστιανισμου η ηταν ελληνες η ελληνομαθεις,οπως και η κοιτιδα του χριστιανισμου,,ηταν η αλεξανδρεια και Μικρα Ασια …αλλωστε ο χριστιανισμος απευθεινεται πρωτα σε ελληνες η ελληνομαθεις που εχουν διαβασει πλατωνα και κλασικους [λογω θεολογιας,,,,και μετα στους αλλους,,,,.

   Ετσι μολις πηρε τα πανω της η νεα θρησκεια που οι πιστοι της ηταν οι περισσοτεροι ελληνες τοτε
   και αφου εδωσε φιλοσοφικη μαχη με τους νεοπλατωνικους…
   ειπε να καθαρισει απο τα λιμα και ειπε να παιξει μπαλα μονη της ,χωρις να τις τα πριζουν αλλοι,,

   κατακριτεο δεν λεω αλλα απολυτως αναγκαιο,γιατι οπως και στην ζωη,,οποιος εχει τα πολλα τα θελει ολα στο τελος,,,,,

   αυτο ομως δεν εχει σχεση με την ελληνικοτητα,της νεας θρησκειας γιατι και η θεωριτικη μαχη που εδωσε την εδωσε με ελληνικους ορους ….και φυσικα οι πιστοι,,ηταν ελληνες,,,

   ακουσαμε απο καποιους πουθεναδες πως η νεα θρησκεια ηταν η θρησκεια,που πρωτοι οι δουλοι την ακολουθησαν και οι φτωχο μπινεδες του πνευματος,,χαχαχχαχ

   ,τι να κοπιαρω τωρα,….
   συζητουσαν οι θεολογοι του χριστιανισμου και υπηρξε μεγαλη διαμαχη για το ποτε αποκτα ο ανθρωπος
   ψυχη,
   πριν απο την γεννηση,κατα την γεννηση η μετα την γεννηση του ανθρωπου,,,,

   αν κατσει να διαβασει κανεις αυτα που γραφουν οι θεολογοι,,θα δει τον χριστο φανταρο,,,,,μιλαμε τωρα για γιγαντες του πνευματος με ελληνικη μορφωση,,,
   που να τα ξερανε αυτα οι δουλοι και οι φτωχο -μπινεδες του πνευματος ρε παλιο λαμογια?
   Μονο ελληνες αστοι και μαλιστα με ελληνικη νεοπλατωνικη μορφωση μπορουν να τα καταλαβουν αυτα,,

   PANDAROS

   Υ.γ
   εχεις αλλα τρια να σου απαντησω,,,αργοτερα,αδελφε,,,

   τα λεμε,,,

  • 0
   0
   2.Μυστηρια

   Για τον παισιο τα ειπαμε,,,,ειναι γ εθνικης προσωπο ανευ αξιας…..

   αλλα μιας και μιλας γενικα και αοριστα αυτα ,θα σου απαντησω και εγω καπως ετσι,,,

   τα περισσοτερα ηταν γνωστα τους ελληνες,γιαυτο και τα αποδεχτηκαν αμεσως και το πιθανοτερο να γραφτηκαν απο ιερεις ελληνες,,,,

   βεβαια επειδη ο χριστιανισμος αναπτυχθηκε οπως ειπαμε στην κοσμοπολιτικη Μικρα Ασια και στην κοσμοπολιτικη αλεξανδρια της αιγυπτου,σιγουρα μπηκαν και μυστηρια ανατολικης προελευσης,,,τα οποια δεν ηταν αγνωστα στους ελληνες,,,
   ειπαμε πως λατρευανε και θεους Αιγυπτιους ,κατι μιθρες και αλλους παπαροθεους,,,

   μετα μπουκαρανε αυτοι οι μασονοι οι νεοπυθαγοριοι χαχαχχαχα αυτοι οι μαγοι αριθμολατρες [τους βλεπουμε και στην αποκαλυψη αυτους,,] καθως και πολλοι οβραιοι -διπλα ηταν –
   και εδεσε το γλυκο…..

   και ετσι στηθηκε η νεα θρησκεια,με την ανοχη του ρωμαικου κρατους,γιατι ειχαν σκοπο να πανε απο τοτε, την πρωτευουσα στην σημερινη κωνσταντινουπολη,,
   ,και ηθελαν να στησουν ενα νεο εθνος με κοινη θρησκεια,και κοινα ηθη και εθιμα,,,ο χριστιανισμος ειναι πρωτα πολιτικη πραξη,,,,,

   Αυτο ομως δεν αναιρει την ελληνοτητα του,,,

   ναι και εμενα μου την βιδωνουν αυτα που λες για το ιησους βασιλευς ιουδαιων και τα υπολοιπα ,,,,καποιοι οβραιοι οταν στηθηκαν τα ευαγγελια εβαλαν την υπογραφη τους μεσα,,,χαχαχχαχ

   αυτο ομως ειναι ενα ασημαντο γεγονος ,δεν εχει καμμια σχεση με την θεολογια ουτε μετα μυστηρια,,και τουλαχιστον εγω το περναω στο ντουκου,,,δεν ειναι επιχειρημα αυτο,οχριστιανισμος βριθει ελλαδα,,,,

   αλλωστε οι σημαντικοτεροι και οι πιο βαρβατοι αγιοι,ειναι ελληνες,,,οπως και η εκκλησιαστικη μουσικη,,,οπως και η ναοδομια,,,οπως και τοσα αλλα,,,
  • 0
   0
   3.σκοταδισμος

   εδω τι να πω,,χααχχαχχ

   η αληθεια ποναει και αν εχεις ισχυ την κανεις κιμα,,

   περιεργο σου φαινεται αυτο,

   εμεις οι ελληνες δεν καθαρισαμε τον μεγιστο ολων ΣΩΚΡΑΤΗ ,,,,και μαλιστα ποιος τον καθαρισε ο καλυτερος μαιητης του πλατωνα και φιλοσοφος ο ΚΡΙΤΙΑΣ!!!!

   Ιστορικα ,για να μαθαινουμε και μερικα πραγματα ,οταν οι σπαρτιατες κατεκτησαν την αθηνα,εβαλα 30 δοσιλογους,πειτε τους δοσιλογους,πειτε τους τροικανους ,πειτε τους ταγματασφαλιτες ,να κανουν κουμαντο στην αθηνα,,,,

   αυτα που ελεγε ο Σωκρατης πονουσαν και φυσικα τον καθαρισαν,,,
   ποιοι?

   οι πλατωνιστες!!!!!!!

   ο πλουταρχος ο ιερεας του Απολλωνα ελεγε στους οπαδους τους να μαστιγωνουν τους επικουριους και τους στωικους!!!!
   καψανε τα βιβλια τους….

   τι το διαφορετικο εκαναν οι χριστιανοι?

   και μαλιστα αυτοι που τους ποναγανε,ηταν οι επικουριοι και στωικοι,διαοετικη αποψη ,που πιθανον να τους ξεβρακωνε…δεν μαθαμε γιατι καηκαν τα βιβλια τους,,,

   με τους νεοπλατωνικους τα ειχαν καλα,αλλωστε οι μεγαλυτεροι θεολογοι ηταν νεοπλατωνικοι,,το ιδιο και με τους μασονους μαγους τους…νεοπυθαγριους,χαχαχχαχα

   τα βιβλια του αριιστοτελη δεν τα εκαψαν γιατι ο συντηριτικος αριστοτελης τους πηγαινε γαντι,, στο τελος το βυζαντιο εγινε μια νεοαριστοτελικη σχολη,,ο σχολαστικισμος ηταν το καλυτερο παραδειγμα,,

   οπως και να εχει υπηρξε κοντρα μεταξυ ελληνικων τασεων,,,,οτι και να επικρατησε επικρατησε η ελληνικη σκεψη,,,,

   αλλωστε το βυζαντιο ειχε μια τεραστια ελληνικη βιβλιοθηκη,,,,ειχε πανεπιστημια,ειχε σχολεια φιλοσοφους ελεγαν βεβαια αυτα που τους συμφερουν,,,αλλα τελος παντων αυτα που ελεγαν ηταν ολα ελληνικα,,,,,

   οι οβραιοι ηταν ανευ αξιας πολιτιστικης ομαδα ,ειχε ομως ολο το χαρτι της γης λογω τοκογλυφιας οποτε ηταν ολοι τους καλοδεχουμενοι,,,χαχαχχα
   οπως γινεται και σημερα,,,,

   ο σκοταδισμος ειναι συστατικο και μαλιστα βασικο της εξουσιας γιατι αν ο λαος μορφωθει η εξουσια θα πεσει και θα θελησει να ανεβει ο λαος πανω της,,,

   αρα,κυνικοι επικουριοι και στωικοι στην πυρα….αυτοι, τα βιβλια τους και ολο τους το σοι,,
   γιατι ηταν αθεοι αντιχριστοι και κοσμοπολιτες..
   ειμαι βεβαιος πως αυτους καθαρισανε και οχι τους αλλους,,,,,

   ελιτιστες,χαρτουρες νεοπλατωνικοι, πλατωνικοι,μασονοι πυθαγοριοι και νεοπυθαγοριοι αριστοτελιστες,,στον αφρο,,,

   αλλωστε ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζει και οι αλλοι να πανε να γ####θουν,,,χαχαχχαχ

   PANDAROS
  • 0
   0
   PANDARE, ΜΊΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΕΡΏΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΈΝΑ ΝΑΙ Ή ΌΧΙ.

   ΣΥΜΦΩΝΕΊΣ Ή ΔΙΑΦΩΝΕΊΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΊΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΌΝΟΣ ΛΑΌΣ ΠΟΥ ΠΊΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΈΝΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΘΕΌː ΤΩ ΑΓΝΏΣΤΩ ΘΕΏ?
  • 0
   0
   Χωριατικη σαλάτα αναμεμιγμενη με κηπουρού και πολλά χόρτα (δηλαδή μπάχαλο) είναι η ΓΝΏΣΗ στο μυαλό σου.
   Αφαίρεσε εάν μπορέσεις τόσες φτιαχτες απο το εκκλησιαστικό κατεστημένο ψευδείς πληροφορίες για τους ΈΛΛΗΝΕΣ και την ιστορία τους εκείνης της εποχής!
   Τι θα σου πουν τα μαυροφορεμενα παπαδακια (εκτός αν είσαι κι εσυ) ρε ερμε για τους ελληνες, τη στιγμή που ο ελληνικός τρόπος σκέψης καταργεί την εξουσία τους!
   Για την ΤΑΜΠΑΚΈΡΑ μιλά και άφησε τα "σάλια" και τις αμπελοφιλοσοφιες!
   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ, ΈΝΑΝ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ ΑΠΟΪΟΥΔΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΉ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ, ΌΤΙ ΑΛΛΑΓΈΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΝΑΙ Ή ΌΧΙ!!!

   Υ.Γ.:Αν όντως είσαι τόσο μεσάνυχτας ως προς την αλήθεια όσο δειχνεις και έχεις φάει όλη τη θρησκοληπτικη ΠΑΡΑΜΥΘΑ σου, να σου θυμίσω οι τεράστιοι θεολογοι σου "μέγας" Βασίλειος, Ιωάννης ο βρωμο…. εεε Χρυσόστομος ήθελα να πω και ο Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός, οι… "πατέρες" όχι μόνο της εκκλησιάς αλλα και των ελληνικών (;;;) γραμμάτων, είπαν για τους ΈΛΛΗΝΕΣ τόσες βρωμιες – βρισιές, που αν τις αναφέρω θα κοκκινιζουν και οι πέτρες!!!
   Και κάτι άλλο, αυτο με το μαγαζί που έρχεται και το διπλανό μαγαζάκι που κατέρρεε, μην το αναφέρεις πολυ στην ΕΛΛΆΔΑ, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί! Όχι και μαγαζάκι τα πιστεύω, οι πεποιθησεις των προγόνων μας!
   Αυτη δε η καραμέλα με τον δυνατό που επικράτησε, τι μεγάλη παπαριά! Ίσα ίσα που τον επέβαλαν (τον χριστιανισμο) οι Ρωμαίοι συγκλητικοι, γιατί ήταν θρησκεία παθητικοτητας, για τους αδυνάτους! Ποιοι να βρίσκαμε τη δύναμη απο τους γυφτακους για να επικρατήσουν κιόλας;
   Ρωμαικες λεγεωνες, Γοτθοι και Βησιγοτθοι του Αλαριχου, Γαλατες, Νορμανδοι και πολλοί άλλοι (με χειρότερους τους δήθεν ΈΛΛΗΝΕΣ βυζαντινούς) έδρασαν για αιώνες αοπλους πολίτες και δεν μπορούσαν να τους αλλάξουν απόλυτα τα πιστεύω τους! Τόσο εύκολα και με τη θέληση τους άλλαξαν οι Έλληνες!!!
   Αν θέλεις και ιστορικά γεγονότα (πλήθος) θα μπορούσα να τα παραθέσω όταν βρω το χρόνο, αλλά είμαι σίγουρος ότι εσυ και οι ομοιοι σου θα περδεστε απο μέντες μέχρι μαλλί αν γραφτούν οι αθλιότητες με ημερομηνίες και πηγές! Φαντάζομαι ότι απο εκει που παιρνετε ενημέρωση δεν σας τα έχουν πει.
   Πανε οι εποχές του σκότους ξέρεις! ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!!!!
 11. 0
  0
  Συμφωνα με πολλους γνωστους γενετστες το ανθρωπινο ειδος εχει φθασει στο απογειο της εξελιξης του-
  ——
  Η γνωση προσφερει πολλα προβληματα η αγνοια ομως σιγουρα δεν τα επιλυει-
 12. 0
  0
  Στο απογειο του υπνου μπορει να φτασαμε . Οταν δουλευει μονο το 10% του εγκεφαλου σου σε πιο απογειο της εξελιξης εφθασες? Για να φτασεις εχεις πολυ δρομο. Οταν θα μαθουμε η θα καταφερουμαι να δουλευει το 100% του εγκεφαλου σου τοτε τα ξανα λεμε
 13. 0
  0
  Αγαπητε pandaro.
  Καψανε οι χριστιανοι τη βιβλιοθηκη της Αλεξανδριας καταστρεψανε την βιβλιοθηκη του Βυζαντιου? Χαθηκε η γνωση? Αρχισε να επικρατει ο χριστιανισμος με τα δικα του γραπτα ετσι όπως τον βολευε ? νορμαλ.. Και οπου δεν των βολευε επεφτε μαχαιρα ..
  Με βαση την διδασκαλια του ιησου ολοι οι χριστιανοι ειναι αμαρτωλοι . Ενα και μονο θα σου πω.
  Προσκυνατε εικονες ? Ναι η οχι? Ο θεος αγορευσε και απαγορευσε στον Μωυση οταν πηρε της δεκα εντολες και ειδε τον λαο του να προσκυναει τον ταυρο ? το προσκυνημα ειδωλων ομοιωματων αγαλματων εικονων ? Ναι η οχι? Εσεις προσκυνατε? Μηπως ολοι αμαρτωλοι?
  Ενας απο τους αρχηγους σας κανει κονε με την νεα θρησκεια με σαμανους βουδιστες ινδουιστες κ.λ.π.ειναι και ενθερμος οπαδος.
  Γιατι ? αφου ο Ιησους ειναι η αγαπη ειναι το φως [με σλογκαν πιστευε και μη ερευνα]… Οταν και αμα ερθει θα σκοτώσει τα 2/3 του κοσμου θα σπειρει λοιμους σεισμους πλημμυρες θα μολυνθουν τα ποταμια θαλασσες κ.λ.π.Αποκαλυψη Ιωαννη . Πες τους θεολογους σου Δεν αντεχω τοση αγαπη …
  Λάτρευαν των ταυρο διοτι ηταν η εποχη του Ταυρου περασαμε στην εποχη των ιχθυων χρειαζοταν νεα θρησκεια.. Ιησους. Τωρα περναμε στην εποχη του Υδροχοου νεα θρησκεια η οποια θα επιβληθει με το ζορι.. Κατι ξερει ο παππας σας και κανει τα κονε!!!!!
  Υ.Γ. Αλλη φορα θα σε πω και για μια πολλη παλαια εκκλησια χριστιανικη στην βουλγαρια το τι εικονες κ.λ.π. εχει…
 14. 0
  0
  Συνεχιζω λιγο,,,,
  Μυστηρια Ενα θα σε πω Παντρευεσται στηνεκκλησια και ο παππας διαβαζει… Τα αγαθα του Αβρααμ του Ισαακ της Σαρρας…οκ Πως αποκτηθηκαν ? Πουλησε την γυναικα του στον Αιγυπτιο Βασιλια για γη και ζωα.
  Οταν ξεκινας με ευχες απο τον πρωτο κατεγγεγραμενο εβραιοχριστιανο [ιδια ειναι η θρησκεια δεν αλλαξε] Νταβατζη …Ε σου δειχνει τον τροπο πως θα τα αποκτησης…..
  Κυριακη ορθοδοξιας και καταριετε τους Ελληνες.
  Αντε παλι δυο σε ειπα
 15. 0
  0
  ρε σεις με πυροβολατε κατα ριπας,,,

  πρωτον για να απαντησω θελω ονομα,για να ξερω σε ποιον μιλαω,,,,,
  ο αχιλλεας εβαλε το ονοματακι του ,οι υπολοιποι στο ανωνυμος,,,και δεν θα λαβουν απαντηση γιατι δεν μιλαω σε τιποτες,,,,

  τους οεαδες τους γνωριζω,απο τις φωνες τους,δηλαδη απο τα κεφαλαια…..

  επισης ολες αυτες οι θεουσες που ελεγαν δοξασοι κυριε …και ειμαι ο δουλος σου και τα σχετικα που ειναι,,εξαφανιστηκαν?
  χαχχαχαχχα

  στους υπολοιπους τωρα,,,,,δεχομαι τα παντα απο οσα λετε,,,,
  ομως ειναι ελασσονος σημασιας……

  δεν ακουμπατε οπως παντα τα βασικα σημεια μιας θρησκειας,,,την θεολογια και τα μυστηρια,,,γιατι αμα τα ακουμπισετε θα δειτε οτι μυριζουν ελλαδα,,,,,
  εξηγησα γιατι….

  και μια απαντηση σε εναν φιλο ..ναι οι ελληνες ειπαν για ενα θεο,,και το εδεσαν φιλοσοφικα οπως ξερετε,,οπως και οι σκουπιδοεβραιοι, επισης,,,το μονο πραγμα που πρεπει να τους αναγνωρισουμε ως προς τις συνεπειες τους,,,

  ερωτω τωρα …
  ποια μαντειο ειπε για εναν και μοναδικο θεο με το EI
  χωρις βεβαια να το δεσει θεολογικα,,

  Eχει αραγε καμμια σχεση αυτο το μαντειο με τα μπακιρια και τους ανατολιτες χορηγους του?

  τι να πρωτογραψω γαμωτο,,,,χαχαχχαχ σε λιγες γραμμες,,,

  οσοι δεν αναγνωριζεται οτι η ζωη ειναι σκληρη η ειστε απο αλλο πλανητη η ειστε νουμερα η δεν εχετε δουλεψει ποτε στην ζωη σας,,,,

  σας ειπα και πριν οποιος εχει πολλα στο τελος τα θελει ολα,,,,,ετσι εκανε και ο χριστιανισμος,,,
  τι αλλο θελετε να σας πω,,,,,,

  εχετ π.χ ενα μαγαζι γωνια,,,και ξαφνικα σκαει ενα αλλο διπλα σας και σας κοβει,,,,δεν θα βρειτε τροπους να το κλεισετε για να παρετε ολα?
  η τελος παντων να το εξαγορασετε αν εχετε χαρτι,

  οποιος πει οχι ειναι εκτος αγορας,,,

  τι διαφορα εχει ο χριστιανισμος απο αυτα που σας ειπα,,,

  Αλλωστε ο θουκιδιδης ειπε ,και πολυ σωστα το δικαιο ειναι μονο του ισχυρου,,,

  μην μιλατε σαν μικροαστοι,,,,ο χριστιανισμος ειναι η θρησκεια των αστων,,,τους αλλους τους ηθελε για μπουγιο,,,

  το τι ειναι ηθικο ειναι για τους αδυναμους και τους τιποτες,
  ,ο χριστιανισμος ηταν οι θρησκεια των βασιλιαδων και της βυζαντινης αυτοκρατοριας,,,
  σας εχει γραμμενους δεν υπαρχετε ρε γιαυτον ,δεν σας ξερει .ειστε τιποτες γιαυτον,,,,,
  πως να το πω αλλιως,,,,

  αν θελετε ηθικη ,που δεν εχει καμμια σχεση με την θεολογια,,
  να γινεται χιλιαστες .μικρομαγαζο δηλαδη,η λατρες τις αρχαιας θρησκειας ,δηαλδη τιποτα στην σημερινη εποχη,,,,

  αντι να γινεται π,χ ολυμπιακοι η παναθες,γινεστε προοδευτικανοι και ιωνικοι,,,,,,
  τοτε διακαιουστε να μιλατε για ηθικη,,,αλλα ειστε πουθεναδες,,,,

  τελος παντων ..δεν μπορω να απαντησω σε ολα…

  αν θελετε ειμαι ασχετος εγω που ασχολουμαι με τις αμπελοφιλοσοφιες και σχετικοι εσεις που λετε οτι ο χριστιανισμος δεν ειναι η βελτιωση της φιλοσοφιας τους πλωτινου και των πλατωνιστων,,,

  και ασχολειστε με τις καταρες των εβραιων,,,,,


  καλη ημερα να εχετε με χαρα και υγεια

  PANDAROS.

  • 0
   0
   Έλα ρε ΠΑΝΔΑΡΕ και νόμιζα ότι είσαι λίγο πιο ξυπνιος! Αδερφε όχι και η θρησκεία των μαζών να είναι και αυτη της ελίτ; Ποτε η ελίτ είχε κάτι κοινο με την "πλεμπα";
   Απο την στιγμή που επικράτησε αυτη η ελίτ στον πλανήτη, όπως ήταν φυσιολογικό και όπως κάνουν πάντα οι ΕΞΟΥΣΊΕΣ…
   α) κράτησε τον πλούτο και έδωσε ψίχουλα στα πλήθη
   β) κράτησε τη ΓΝΏΣΗ, έκανε ότι κάηκε για να μην την αναζητήσει κανείς ποτε πια και κράτησε για τον εαυτό της την πεμπτουσία των γνώσεων

   Και τώρα θέλω να μου πεις, πιστεύεις πραγματικά οτι το κατασκεύασμα που δημιούργησε ώστε να κρατήσει υπο έλεγχο τον πληθυσμο του τότε γνωστού κόσμου, θα το ακολουθούσε και η ΕΛΙΤ;;;
   Έλα ρε σύ ΠΑΝΔΑΡΕ, πες ότι κάνεις πλάκα γιατί αλλιώς δεν σου αξίζει σοβαρός διάλογος!
   Ποια λόγια αποδόθηκαν στον ίδιο τον ΙΗΣΟΎ;
   "ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ"
   Μια που επιμένεις με τον διαχωρισμό εκκλησιάς και ΜΥΣΤΗΡΊΩΝ, η ΕΛΊΤ λοιπόν είχε στα χέρια της την ΠΡΩΤΌΤΥΠΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ η οποία εξέθετε με το οποιονδήποτε τρόπο την ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ και την εγκατέλειψε για να κάνει παρέα στον πληθυσμιακο κατιμά! Έφτιαξαν οι κυβερνώντες δηλαδή κέντρο υποδοχής μεταναστών και πήγαν και οι ίδιοι να μείνουν;
   Αγόρασε ρε σύ ΠΑΝΔΑΡΕ η VOLKSVAGEN τη SKODA ώστε να πουλάει χαμηλοτερου κόστους αυτοκίνητα στο φτωχό λαο και οι μετοχοί της και τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη θα έχουν SKODA;
   Ναι, για τέχνασμα προώθησης του προϊόντος θα κυκλοφορήσουν και για κανένα μηνακι με SKODA αλλα τα δικα τους αυτοκίνητα δεν θα είναι αυτά! Δεν θα είναι ούτε καν VOLKSVAGEN!
   Και ο Τσίπρας πήγε ρε μάστορα τα φώτα με τον Ιερώνυμο και πετούσε περιστέρια αλλα και τα παιδάκια ξέρουν τι δεν είναι!
   Τεσπά, αν όντως τα πιστεύεις αυτα που λες, τότε φιλε μου υπερεκτιμας τον εαυτό σου, εάν έχεις κάποιο σκοπό, πρόσεχε γιατί παροδηγεις τους "ΜΑΚΑΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ"

   ΑΝΩΝΥΜΟΣ
  • 0
   0
   ρε σεις….ελεος

   η δημιουργια των θρησκειων καλες η κακες δεν μας ενδιαφερει ειναι κυριως πολιτικη πραξη

   διαφωνεις κανεις πανω σε αυτο?

   Αλλο το ενα.. και αλλο οτι ο χριστιανισμος δεν πατησε πανω στην ελλαδα,,,ως φιλοσοφια και θεολογια..

   εκανε αυτο που εκαναν ολες οι αλλες λατρειες-θρησκειες… ξεμπερδεψε με τους ανταγωνιστες του,,,

   τοσο απλα,,,

   εχω γραψει τις θεσεις μου πιο πανω αγαπητοι φιλοι,,,
   ειναι κουραστικο να τα ξαναγραφω,,,

   παντως οπως εχω ξαναπει δεν ειναι ουτε σωστο να βγαζεις τους αλλους μαλακες επειδη ειναι ορθοδοξοι,,,
   και εσυ να εισαι ξερολας,,,και ελληναρας επειδη πιστευεις στον Απολλωνα,,,

   τελος παντων
   καλη σας μερα
  • 0
   0
   Η επανάληψη μητηρ πάσης μαθήσεως!
   Επαναλαμβάνω, ο Χριστιανισμός ούτε επικράτησε πουθενά μόνος του, ούτε τελείωσε με κανέναν ανταγωνιστή!
   Ούτε τη δύναμη είχε, ούτε την αποδοχή, ούτε το φιλοσοφικό – θεολογικό υπόβαθρο ώστε να πετύχει κάτι τέτοιο!
   Απλά τον ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΑΝ (ίσως και να τον ΚΑΤΑΣΚΕΎΑΣΑΝ) οι εξουσίες και η ελίτ, ώστε να κρατήσουν τους λαούς ομογενοποιημενους (έπρεπε κάτι να λειτουργήσει σαν συγκολητική ουσία σε διαφορετικούς πολιτισμούς) και υποδουλους, μια και πρόκειται για ένα φιλοσοφικό και θεολογικό κίνημα που το χαρακτηρίζει η ΠΑΘΗΤΙΚΌΤΗΤΑ και η ΑΝΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ!!!
   Προϋπόθεση για τον σωστό πιστό ΉΤΑΝ να υπομενει τις δράσεις της εξουσίας (εξάλλου σύμφωνα με τις επιστολές του Παύλου, αυτη είναι ΔΟΣΜΈΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΌ), ώστε να αποζημιωθεί στην επόμενη ζωη, δηλαδή μετά θάνατον!
   Για την πάρτη τους, οι μάγκες της εξουσίας κράτησαν τις αλήθειες της θεολογίας και των ΜΥΣΤΗΡΊΩΝ που είχαν βρει στους κατακτημενους ΈΛΛΗΝΕΣ!
   Πες μου ποτε στην ιστορία, όταν ο λαός διαπιστώνει ότι οι ΕΞΟΥΣΊΕΣ κρατούν για τον
   εαυτό τους το καλύτερο, πετώντας στο λαό τα αποφαγια, δεν ξεσηκώνονται;
   Αυτός είναι ο στόχος, να αφυπνηστεί ο φουκαρας λαός, να καταλάβει οτι η ΠΑΡΑΜΥΘΑ που τον ταισαν πριν απο 1800 χρόνια, είχε σκοπό την ύπνωση και τη συμμόρφωση του!
   Τώρα πλέον πρέπει να διεκδικήσουμε όλοι μαζί αυτό που απόλαυσαν εώς τώρα οι κυριοι της ΕΛΙΤ, ξεχνώντας το "φτωχό" πιάτο που μας ταϊσαν τόσα χρόνια!
   Οποίος μπορει και θέλει να καταλάβει, ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!
 16. 0
  0
  Αφου εχουμε-εχεις φθασει στο 10 τις εκατο χρησης του εγκεφαλου ασκοπες οι θεωριες- ειναι ελλειματικεςΚαπου θα υπαρχει λαθος λογω αγνοιας αλλων πραγματων-

  ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί