Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:04 - 19/03/2015

Η μηχανή θα μπει βαθιά μες το DNA για την κατάκτηση της συνείδηση σου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Google κατάφερε συμφωνα με την dailymail να αποκτήσει την πατέντα θεραπείας του καρκίνου. Μια χθεσινή είδηση που σημερα διαβάσαμε. Δηλαδή ο καιρός που η Google ηταν μια απλή μηχανή αναζήτησης ειναι πολυ πίσω μας. Η μηχανή του μεγαλου αδελφού διαπερνά σχεδόν όλες τις πτυχές της ζωής μας. Τωρα απόκτησε και την πατέντα θεραπείας του καρκίνου…τυχαία η απόκτηση της πατέντας;

Είχαμε ποτε φανταστεί οτι η Google θα ειχε την επιθυμία να θέλει να μας γιατρέψει; Η μηχανή ψαξίματος των προσωπικών δεδομένων θα γίνει διπλωματούχος στην πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου..!!!

Η ερασιτέχνης γιατρός Google…η μηχανή τέρας σε λίγα χρονια θα εχει πρόσβαση στο ανθρώπινο σώμα…θα σε θεραπεύει και θα στο παίζει και γιατρός…θα βγάλουν και κανα σύγχρονο βιντεάκι για να σε πείσουν οτι η θεραπεία του καρκίνου εγινε πραγματικότητα…αν και η θεραπεία και πρόληψη της αρρώστιας κατέχετε απο τους “Σώστες” μας..

Δεν θα πηγαίνεις σε γιατρούς και χαρτορίχτρες για την υγεία σου. Διοτι υπάρχει άλλη πολυ καλύτερη λύση. Το μονο που θα χρειαστεί να κανεις ειναι να φορέσεις το βραχιολάκι της μηχανής Google…και αυτη θα ανιχνεύει τα κύτταρα της παλιόαρρώστιας…θα διαλέγει πια κύτταρα του σώματος πρέπει να καταστραφούν…μέσω υπερύθρων ακτίνων και ραδιοκυμάτων.

Η μηχανή αναζήτησης του διαδικτυου εκτός απο γιατρός και θεραπευτής του καρκίνου θα εχει και πρόσβαση στην σωματική και λογικά στην ψυχική σας υγεια…εκτός αυτής της πλέον δυνατότητας θα αναλύει και θα αποθηκεύει και τα συναισθήματα σας…αυτο βέβαια δεν θα γράφεται στις οδηγίες χρήσης…για σκέψου τοτε… τι εχει να κανει με όλες αυτες τις προσωπικές πληροφορίες;;;

Η πονηρή Google γνωρίζει οτι ο άνθρωπος φοβάται την παλιόαρρώστια…και οτι θα προτιμά την διάγνωση και θεραπεία της…παραχωρώντας ελεύθερα ολα τα προσωπικά του στοιχεία…!

Με αυτην την ύπουλη δυνατότητα του θα καταγράφει την ψυχική κατάσταση του ανθρωπου…θα ειναι ικανό να την επηρεάσει και να την προγραμματίσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα σχέδια του Μεγαλου Αδελφού!!! Η μηχανη θα κατανοεί και θα “προστατεύει” τον δέκτη απο τον επικίνδυνο εαυτό του σε όλες τις πτυχές της ζωής του. Οι πληροφορίες θα στέλνονται στο cloud της Google και θα καταγράφονται…

…θα αναλύονται απο τον Μεγάλο Αδελφό για το ποσο επικίνδυνος ειναι ενας πολίτης για τον χειρότερο εχθρό του…τον εαυτό του!!! Ειναι ικανοί να κάνουν την ανθρωπότητα να πιστέψει οτι αυτοι θελήσουν. Σίγουρα με ενα τέτοιο ιατρό που γνωρίζει όλες τις συνήθειες μας.

Η μηχανή θα επεμβαίνει στην ζωή…στην συνείδηση της ανθρωπότητας…και την εξέλιξη μας σαν ανθρώπινο είδος…σε άψυχες μηχανές.

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 03/19/2015 @ 1:17 ΜΜ

    Το ανθρωπινο γενος πρεπει να πονεσει για να λυτρωθει ο πονος ειναι το φαρμακο του εγωικου εαυτου μας.οσο καταστροφικο ειναι να τον προκαλουμε αλλο τοσο ειναι να τον αποφευγουμε.Κυριε
    Ιησου
    Χριστε ελεησον ημας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*