01:12 - 23/11/2014

Η μεγαλύτερη συνωμοσία ανάμεσα στους Έλληνες μπλογκερς ! Η προδοσία που θα αγγίξει και σένα !

Φίλε Έλληνα μπλογκερ αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις αυτό που έπαθες η πρόκειται πολύ σύντομα να πάθεις! Θα είναι δύσκολο άρθρο άλλα πρέπει αν είσαι Έλληνας και αυτό που κάνεις το κάνεις με αληθινούς σκοπούς να το κατανοήσεις και να πράξεις ανάλογα!

Θα μοιραστώ μαζί σου μια μικρή ιστορία που μου συνέβη αυτές της μέρες άλλα ουσιαστικά ξεκίνησε περίπου πριν δυο χρόνια !

Θα σου πω την ιστορία γιατί γνωρίζω ότι μερικοί από εσάς άθελα σας είσαστε κομμάτι της και θέλω να κατορθώσω να σε κάνω να με εμπιστευτείς και να μιλήσεις !

Θα πάω χωρίς σειρά έτσι όπως κάνω πάντα και για αυτό έχω δημιουργήσει εχθρούς που με πολεμούν πάντα στην σκιά!

Εδώ και 5 μέρες που αναγκάστηκα να αλλάξω την εμφάνιση του κατοχικά νέα αναγκαστικά να κάνω και άλλες πολύ χρονοβόρες και με κόστος πράξεις!

Τώρα που τέλειωσα όλα όσα έπρεπε να φτιάξω από την αρχή ήρθε η ώρα να σας ενημερώσω όλους , το κατοχικά νέα είχε σπαμ λινκς σε όλο τον πλανήτη , δηλαδή χωρίς πολλά λόγια βαρέθηκα να σβήνω λινκς μέσα από τσονταδικα και φόρουμ με αυτοκίνητα.Άλλα επειδή μάλλον ο απλός χρήστης τους ιντερνετ δεν κατανοεί τι σημαίνει αυτό θα σας εξηγήσω!

Υπάρχει ένα λαμογιο που εδώ και χρόνια γράφει για μένα τα απίστευτα , μιλούσε εδώ και δυο χρόνια για αντισεο έναν όρο που μόλις πριν μέρες τελικά κατανόησα τι είναι άλλα και πως αντιμετωπίζεται!

Αντισεο λοιπόν είναι όταν κάνεις σε ένα σιτε σαμποτάζ δημιουργώντας σπαμ λινκς σε όλο το ίντερνετ …άλλα όχι μόνο αυτό…!

Το ποιο ακριβό πράγμα στο ιντερνετ είναι το κανονικό σεο , δηλαδή όταν προσπαθείς να χτίσεις μια επιτυχία και ένα όνομα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνεργασίες με συγκεκριμένα και στοχευμενα μπλοκ και σελίδες !

Για να μπορέσεις δηλαδή να κάνεις σωστό σεο πληρώνεις κάποιον ειδικό αρκετές χιλιάδες ευρώ για να σε στήσει σωστά!

Τώρα για να κάνεις σωστό αντισεο πρέπει να γνωρίζεις σεο ,να γνωρίζεις πχ ότι η google και το panda της θα κάνει αλλαγές σε μερικούς μήνες και εσύ να στηθείς για να κάνεις το σαμποτάζ σου!Αρα πάλι φράγκα στο τραπέζι …και το σαμποτάζ λοιπόν κοστίζει!

Υπάρχουν συγκεκριμένες τακτικές αντισεο ..

Πρώτον χτυπάς στα λινκ , σπαμ και άγιος ο Θεός..ούτε εγώ θυμάμαι σε πόσες γλώσσες είχα λινκ σε τσονταδικα….θυμάμαι μέχρι τα αρμένικα πάντως!

Δεύτερον …χτυπάς στο μπραντινγκ …κοινός στο όνομα…αν σήμερα γραψεις στο google Νικόλαος Γκονος θα δεις ένα από τα πρακτορια να κοροϊδεύει τον απλό χρήστη με στημένους σχολιαστές και με μια ιστορία από το υπερπέραν…αλλα κατάφερε ο κύριος να είναι πρώτος στο όνομα Νικόλαος Γκονος αντι εμένα που έχω google plus με 726,193,853 επισκέψεις …τι παράξενος που είναι ο κόσμος της google ! Δηλαδή μπορούσα όπως λέει να κάνω αντισεο στην ιστοσελίδα του άλλα δεν μπορώ να προστατέψω το όνομα μου χμμμμμ……..!!!!Και από κάτω χιλιάδες σχολιαστές να λένε τους απίστευτους δράκους άλλοι ανώνυμοι άλλοι με όνομα ανώνυμοι πάλι….ξέρεις αυτούς που τους ταΐζεις μπανάνα!

Τρίτον χτυπάς όλα τα social … Τώρα θα μάθεις κάτι που δεν ξέρεις αδερφέ μπλογκερ Έλληνα … στο αγαπημένο μας εργαλείο made CIA ΤΟ FACEOOK υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις αρνητικό like και να κάψεις την όποια σελίδα έχεις σαν στόχο…Πως ? απλά με το κουμπάκι hide που έχει πάνω κάθε ποστ …ο χρήστης μπορεί να πατήσει hide από τον τοίχο του και η σελίδα έτσι να αρχίσει να αιμορραγεί χάνοντας κάθε δυνατότητα να την βλέπουν άνθρωποι!! ..Για πες μήπως σου έχει συμβεί;

Όσοι ποιο πολλοι κάνουν hide τόσο ποιο πολυ η fatsocia ρίχνει τους ανθρώπους που πρέπει να σε δουν!

Πως γίνεται το έγκλημα; Ελα τώρα απλά θα το πω για τους χρήστες … υπολογισμένα σήμερα το 37% του fatsocia είναι ψεύτικοι κωδικοί…εσυ μπορεί να νομίζεις ότι μιλάς με την Στέλλα την σμυρνια αλλά η Στέλλα κάτουρα όρθια και μάλιστα δεν μπορεί να δει το πουλί της !!

Στήνει λοιπόν το πρακτορακι 100 avatars ..υπάρχουν και μηχανάκια για αυτό … και γίνονται fun της σελίδας σου και ξεκινάνε το hide σε κάθε σου ανάρτηση !! Μα θα μου πεις καλά ο fatsocias δεν το σκέφθηκε αυτό; .Χέστηκε ..πως αλλιώς θα σου πετάξει …το αυτή η ανάρτηση παει καλά δώσε ένα 50ρι να παει καλύτερα;!!!

Τέταρτο και εδώ σε χρειάζομαι και σταματω το χιούμορ γιατί θα δεις παρακατω ότι το πράγμα είναι πολύ βαθύ παρ πολύ βαθύ για όλους μας , την πατρίδα και την Ελευθερία του λόγου!

Τέταρτο λοιπόν τα πρακτορια προσπαθούν να σου κλέψουν τους ήδη συνεργάτες είτε στέλνοντας εμαιλ που μοιάζει με το δικό σου και λένε στον άλλο wemaster σε παρακαλώ αφαίρεσε μου το μπακλινκ που μου έχεις δώσει ,είτε ξεκινάει ολόκληρη διαδικασία που γίνονται φίλοι σε συνεργάτες σου και αρχίζουν να υποσκάπτουν την σχέση σου με τους υπόλοιπους !!!!!! Έχω ήδη ζήσει το δεύτερο και ζητάω από όλους τους μπλογκερς να μου στείλουν μήνυμα αν έχει παιχτεί και το πρώτο..δηλαδή αν έλαβαν δήθεν από μενα μήνυμα η ακόμα και τηλεφωνημα που τους είπα ότι θέλω να διακόψουμε συνεργασία η να αφαιρεσουν το λινκ του κατοχικά από το μπλοκ τους!

Και είναι σημαντικό να μιλήσετε Έλληνες μπλογκερ γιατί θα δείτε παρακάτω από που ξεκινά όλο αυτό!

Να κάνω μια παρένθεση εδώ , γνωρίζω ότι γνωστό μπλοκ είπε για μένα πριν μήνες …ελα μωρέ αυτόν που βάζει nofolow λινκς…δεν θέλω να στην πω φίλε ειλικρινά… Γνωρίζεις ότι σήμερα όλοι οι μπλογκερς με τις αλλαγές τις google παρακαλάνε τους υπόλοιπους να τους αφαιρέσουν το dofollow και να τους βάλουν nofollow αρα είχα πάντα δίκιο και επρατα το καλύτερο για όλους…αυτό που θέλω από σένα και θα σε πάρω και τηλέφωνο είναι το όνομα του ανθρώπου που σε προσέγγισε και σε έπεισε εσένα άλλα και πολλούς άλλους ότι αυτό που έκανα και σήμερα αποδείχτηκε 100% σωστό οτι ηταν λαθος και κακο ετσι ωστε να μην συνεχίζεται να είστε συνεργάτες μου! ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ … όχι για τη τιμωρία του άλλα για να συνδέσω ένα παζλ που θα σας ανατριχιάσει όλους σας!

Όταν κατανόησα ότι μου την έχουν πέσει από παντού και με σύστημα άρχισα την έρευνα !Στις έρευνες μου μέσα έχω καταλήξει ότι πίσω από την διαδικασία να σβηστεί πληροφορία είναι συγκεκριμένοι κύκλοι του μπουρδελοσυστηματος μας …!Είναι γνωστές εφημερίδες , είναι γνωστοί επιχειρηματίες , είναι γνωστές και μεγάλες ιστοσελίδες , είναι μυστικές υπηρεσίες κοκ κοκ !!

Σήμερα είμαι εγώ , λογικό ξύνομαι πολύ κάνω διάφορα ενοχλητικά …και γενικά ενοχλεί ένας μεμονωμένος να έχει επιτυχία…αύριο όμως μπορεί να είσαι εσύ!!(που είσαι σίγουρα ήδη στοχευμενος άλλα απλά δεν έχεις δει ακόμα την αιμορραγία ..σε κρατάνε εκεί που θέλουν)..Πόσο πολύ θες να αφήσεις ένα λόμπι να έχει την δύναμη να μπορεί να σε φιμώνει μέσα από τις σκιές ;

Πίσω από την επίθεση αντισεο που μου έκαναν ανακάλυψα συγκεκριμένες εταιρίες κατασκευης ιστοσελίδων και σεο …. δεν ξέρω αν με πιάνεις …αν έχουν την διάθεση να πληρώνουν εταιρίες να μας κλείνουν το στόμα τότε δεν είναι μεμονωμένη η περίπτωση άλλα έρχεται σίγουρα και η σειρά σου!

Φίλε , αδερφέ ,Έλληνα μπλοκερ ….σκέψου αν 5 χρόνια τώρα σου έκανα ποτέ φάουλ , αν σε βοήθησα η όχι, σκέψου γιατί ειλικρινά χωρίς καμία παρεξήγηση για τίποτα θέλω να μου δώσεις το όνομα του ανθρώπου που ήρθε και σε έπεισε ότι οι ελέφαντες φορούν ροζ φορεματάκια!

Πολλοί από εσάς στραφήκατε εναντίων μου εξ αιτίας συγκεκριμένης ομάδας που σας έπεισε για ένα τεχνικό θέμα που δεν γνωρίζατε άλλα σήμερα εμένα με δικαιώνει η google και όχι αυτόν που προφανώς αυτή την στιγμή που μιλάμε σας έκανε σε όλους κακό!!!

Ποιος είναι ο ελεύθερος αετός αδερφέ Έλληνα μπλογκερ , πες μου το όνομα του και που τον βρισκω !!

Ξανά λέω δεν είναι θέμα μασκοφόρου εκδικητή είναι θέμα φίμωσης και προδοσίας προς τον ελληνικό λαό και όσοι συμμετέχουν σε αυτό το γαϊτανάκι πρέπει να οδηγηθούν εκεί που τους αξίζει!

Να κλείσω με κάτι για να μην μπερδευτείς …ονόματα έχω , και ποιες ιστοσελίδες έχουν παντού, και με ποιες εφημερίδες έχουν σχέσει ,κολέγιο κοκ.. Αυτό που θέλω είναι η ταυτοποίηση δηλαδή αν εσύ μίλησες με κάποιον που σου είπε είμαι αυτός και αυτός είναι άλλος …. Σου ξαναλέω γιατί πρέπει να σε πείσω και για το λόγο της ένωσης άλλα και για προσωπική σου ασφάλεια στο έργο σου και στον εαυτό σου … είναι πολύ βαθια αυτή η τρυπά ,είναι σενάριο κατασκοπευτικής ταινίας , δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας φιμώσουν με αυτό τον ύπουλο τρόπο …ελα μαζί να γίνουμε ένα εναντίων τους …να τους βγάλουμε στην φόρα όλους…ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ … ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!

Μην μπερδευτείτε ότι όλο αυτό το κάνω για νέες συνεργασίες δεν θέλω συνεργασίες, μην ξεχνάς εγώ δεν σε μπούκωσα με λάθος λινκ να με κυνηγάς τώρα να το αφαιρέσω άλλος σας έπεισε να το κάνετε , αν λοιπόν θέλετε να αφήσετε τα μεγαλο λόμπι να μας ρίχνουν στην λάσπη μια Ζωή μην ακούσετε το κάλεσμα μου …αφήστε τους να διοχετεύουν ότι θέλουν υπηρετώντας την υπεροντοτητα πληροφορίας ..αφήστε τα κανάλια να μας γ@μανε στην σκιά !Αφήστε τους να ελέγξουν και το υποτιθέμενο ελεύθερο ίντερνετ,…Εγώ στέκομαι πάλι και δεν πρόκειται να πέσω , σίγουρα δεν πρόκειται να εγκαταλείψω …απλά λέω μπας και μια μέρα δώσουμε τα χέρια όλοι μαζί σε ένα κοινό αγώνα!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ …. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Stranger…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 0
  0
  Καλημέρα…σίγουρα εδώ γράφουν και διάφοροι ότι τους κατέβει αλλά αυτό δεν αφαιρεί με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ το δικαίωμά τους να το κάνουν. Από την άλλη έχιυν γραφτεί ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ενώ κάποιοι βαλτοί τις κοροιδεουν , μετά από λίγο επιβεβαιώνονται…συνέχισε φιλαράκι να κάνειςαυτό που γουστάρεις.. εμείς εδώ είμαστε….
 2. 0
  0
  Δε με εκπλήσσει ο πόλεμος που σου εξαπολύθηκε και τα χτυπήματα που δέχθηκες και δέχεσαι. Είμαι πολύ ξανθιά για να κατανοήσω όλα τα ιντερνετικά που λες, αλλά κατάλαβα σίγουρα πόσο ύπουλα και άνανδρα σε χτυπάνε. Είναι λογικό να φρενιάζουν όταν βγάζεις πράγματα που δε θέλουν επ ουδενί να βγουν. Δε με πλησίασε κανείς, δεν πήρα κανένα περίεργο μέιλ, αλλά εύχομαι ολόψυχα να βρεις ποιος είναι αυτός ο μάγκας. Σε ο,τι με αφορά, ξέρεις ότι είμαι εδώ για σένα και σε στηρίζω. Συνέχισε.
 3. 0
  0
  (Είναι γνωστές εφημερίδες , είναι γνωστοί επιχειρηματίες , είναι γνωστές και μεγάλες ιστοσελίδες , είναι μυστικές υπηρεσίες κοκ κοκ !!

  Σήμερα είμαι εγώ , λογικό ξύνομαι πολύ κάνω διάφορα ενοχλητικά …και γενικά ενοχλεί ένας μεμονωμένος να έχει επιτυχία…)

  Σωστότατος με αυτό τα είπες όλα
  είναι αυτά τα καθάρματα που νομίζουν ότι με την τεχνολογία είναι αόρατοι και δεν τους βλέπουμε
 4. 0
  0
  Niko na tous prosexis autous , dioti xoris esi na ftes i google exi stisi mia PROPAGANDA gia to anti seo. apo oti exo mathi epidi asxoloume me to SEO anavathmisi ton neo pigieo kodika tis PENGUIN kai Panda.

  Ti simeni auto oti an oxi ton dekemvrio apo ton ianouario tou 2015 tha trone PENALTY pola site tha gini tis xemaliasmenis arkoudas kinos.

  iparxoun polon idon eterion pou idi xekinisan to AUDIT FULL REPORT GOOGLE PENALTY se pelates tous.

  kai i plaka pia ine i GOOGLE APEXTHANETE TO SEO dioti kai auti exi pesi THIMA auton to sfalmaton… kai epidi ine eteria ka iexi kata 95% diafimisis den theli na xasi tipota kai arxise na ta vazi me eteries pou kanoun SEO.

  xero elliniki eteria pou ekane lanthasmeno SEO kai efage XASTOUKI STA MOUTRA epese to rank apo tin google PATOSE KINOS.

  tora auti trexoun kai ta xonoun se diafimisis tis GOOGLE gia na anevoun pali sta rank.

  an thesvoithia pes mou.
 5. 0
  0
  Να μου προσέχεις τον Νικόλα. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή…

  Talking Heads – "Listening Wind"

  https://www.youtube.com/watch?v=HEluoeMLTCI

  Mojique sees his village from a nearby hill
  Mojique thinks of days before Americans came
  He sees the foreigners in growing numbers
  He sees the foreigners in fancy houses
  He thinks of days that he can still remember…now.

  Mojique holds a package in his quivering hands
  Mojique sends the package to the American man
  Softly he glides along the streets and alleys
  Up comes the wind that makes them run for cover
  He feels the time is surely now or never…more.

  The wind in my heart
  The wind in my heart
  The dust in my head
  The dust in my head
  The wind in my heart
  The wind in my heart
  (Come to) drive them away
  Drive them away.

  Mojique buys equipment in the market place
  Mojique plants devices in the free trade zone
  He feels the wind is lifting up his people
  He calls the wind to guide him on his mission
  He knows his friend the wind is always standing…by.

  Mojique smells the wind that comes from far away
  Mojique waits for news in a quiet place
  He feels the presence of the wind around him
  He feels the power of the past behind him
  He has the knowledge of the wind to guide him…on.

  The wind in my heart
  The wind in my heart
  The dust in my head
  The dust in my head
  The wind in my heart
  The wind in my heart
  (Come to) drive them away
  Drive them away.
 6. 0
  0
  …συνεργασία με τον Brian Eno, από το άλμπουμ "Remain in Light". Όχι τυχαίος τίτλος, ε;
 7. 0
  0
  σσσ και οι ΤΟΙΧΟΙ λεει εχουν ΑΥΤΙΑ..

  ΑΚΟΥΝΕ

  το συμπαν εχει στησει ΑΥΤΙ…

  και οταν καποιοι θα περασουν απο την αλλη πλευρα…..

  ΤΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΟΝΤΑ…..

  αν λυπομουν, θα μπορουσα να πω οτι τα λυπαμαι…

  Αναγκα Θεοι πειθονται

  να σαι καλα
 8. 0
  0
  ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ….ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ……………ΕΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ……ΜΗ ΜΑΣΑΣ……..Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ….ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ(ΟΥΜΕ)……ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ…..ΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗς ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΖΩ(ΟΥΜΕ)…..ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ MATRIX……ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ MATRIX ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ…..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί