18:41 - 01/04/2015

Η μέρα του τρελού … Όταν τα ψέματα έχουν γίνει αλήθειες ..Ένα άρθρο που θα σε βοηθήσει πολύ !

Θα σε συμβούλευα να είσαι ήρεμος και να διαβάσεις αυτό το άρθρο με ηρεμία και πολύ προσοχή γιατί αν το κάνεις θα σου αφήσει νέα πληροφορία που μπορεί να σου αλλάξει την Ζωή !

Σήμερα και εγώ σκεφτόμουν να βρω το κατάλληλο ψέμα ώστε να κανω το έθιμο λειτουργικό και για εμάς ! Η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερα να βρω ένα ψέμα μέσα από τα ψέματα που θα σε έκαναν να θεωρήσεις ότι κάναμε καλά την δουλεια μας σήμερα!

Ο πολιτισμός μας από την φύση του είναι ένα μεγαλο ψέμα, μάλλον στηρίζεται σε λάθος παραδοχές αιώνων ώστε να συνεχίζει να υπάρχει χωρίς να χάσει την εξουσία που ασκεί σε όλους εμάς !

Υπάρχουν πια θεμελιώδης νόμοι που δεν ισχύουν αλλά ακόμα τους διδασκόμαστε στα σχολεία , υπάρχουν νόμοι που έπρεπε να είναι παροπλισμενη εδώ και δεκαετίες , υπάρχουν εξουσίες που στην ουσία δεν έχουν εξουσία πια !

Όταν κατανοήσεις ποσο πολύ ψέμα υπάρχει στην Ζωή σου , πόσο πολύ η λανθασμένη πληροφορία ελέγχει το μέλλον σου θα μπορέσεις να κάνεις μεγάλα βήματα στην προσωπική σου εξέλιξη !

Αν θέλαμε σαν πολιτισμός να έχουμε μια γιορτή με κάτι διαφορετικό θα έπρεπε να ονομάσουμε την μέρα του τρελού όχι μια μέρα ψεματος αλλά την ήμερα που θα αναγκαστούμε να πούμε όλοι την αλήθεια !

Οι περισσότεροι από εμάς , το 99.9% από εμάς , έχει μια προσωπική αλήθεια , ακολουθεί μια προσωπική αλήθεια , ακολουθεί πληροφορίες που του δόθηκαν χωρίς να της ελέγξει , της έκανε κτήμα του και με τον χρόνο αυτές οι πληροροφοριες του δόμησαν μια προσωπική αλήθεια !

Η αλήθεια μας είναι αυτή που μας δίνει το «εντάξει» (οκ) ώστε να πράξουμε ανάλογα στις αποφάσεις μας ! Αν κάποιο σύστημα ελεγχου μπορούσε να μας μεταβιβάζει με συγκεκριμένες πληροφορίες μια λανθασμένη αλήθεια και εμείς δεν είχαμε την σωστή κρίση-διάκριση να της ελέγξουμε ..τότε είμαστε μαριονέτες μιας αλήθειας δομημένης από ένα σύστημα ελέγχου των αποφάσεων μας !

Το πρόβλημα σε ένα τέτοιο σύστημα για όλους μας είναι ότι δυστυχώς η αλήθεια του καθένα μας γίνεται και το λάβαρο της πληροφορίας που μοιράζουμε ο ένας στον άλλο!

Αν έχω προσβληθεί από ένα σύστημα ελεγχου με λανθασμένη πληροφορία ( στημένη πληροφορία ) και την αποδεχθώ αμέσως γίνομαι ξενιστής της πληροφορίας και αρχίζω και την αναπαραγωγη στα υπόλοιπα μέλη του συστήματος του οποίου ζω ( πολιτισμός ) επηρεάζοντας όλους όσους για κάποιο λόγο έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη τους η έχω παρακάμψει λόγω συναισθημάτων την άμυνα τους να μπορούν να διακρίνουν το σωστό από το λάθος !

Πχ αναρωτηθείτε πόσες φορές ένα μέλος της οικογένειας σας σας εχει τροφοδοτήσει με μια πληροφορία και εσείς την έχετε αποδεχθεί αμάσητη χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Δεν έχει σημασία το μέγεθος η αξία της κάθε πληροφορίας , το πόσο σημαντική είναι η το πόσο απλή είναι ..σημασία μέχρις εδώ είναι να κατανοήσουμε ότι η λανθασμένη πληροφορία (ψευδος) έχει την τάση να μεταφέρεται από τον ενα στον αλλο χωρίς ο ξενιστής να γνωρίζει ότι το κάνει!

Για να δώσω ένα παράδειγμα λίγο χαοτικό για τα μεγέθη και τις αξίες άκου αυτό…Ρωτάω το πρωί την γυναίκα μου αν έβγαλε έξω τα σκουπίδια , η γυναίκα μου επειδή έχει μπει στην κατάσταση αυτοματισμού της επιβίωσης (θα εξηγήσω σε λίγο τι είναι αυτό ) μου απαντά ΝΑΙ ..ενώ δεν το έχει κάνει (τους λόγους που θα πει ναι θα τους εξηγήσω και αυτούς σε λίγο ) … εγώ το καταγράφω και δεν πηγαίνω στην κουζίνα να τσεκάρω ,,και φεύγω για δουλειά ! Το βράδυ κάτι μυρίζει στην κουζίνα …ελέγχουμε και τα σκουπίδια είναι εκεί ….αναγκάζομαι να τα κατεβάσω … ένας μεθυσμένος οδηγός με χτυπάει με το αυτοκίνητο του!

Η ροή του χρόνου και τα ντόμινο που δημιουργεί κάθε μας πράξη η μη πράξη είναι ένας χαοτικός ρυθμός που πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει κατανοητός από έναν άνθρωπο που δεν θα ασχοληθεί να τον κάνει κτήμα του !

Μια καλήμερα που θα πεις η ΔΕΝ θα πεις είναι ικανή να αλλάξει μια για πάντα την Ζωή σου!

Τα πακέτα πληροφορίας που δημιουργούν την πραγματικότητα μας επηρεάζονται ακόμα και από το αν παρατηρήσουμε κάτι η όχι!

Καθημερινά όλοι μας έχουμε πάνω από μια προσοχή … !

Τι εννοώ προσοχή , εννοώ την εγρήγορση που το άτομο αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του!

Τα ζώα πχ έχουν πάρα πολύ έντονη την προσοχή της επιβίωσης , ακόμα και όταν ξεκουράζονται ένα κομμάτι του μυαλού τους ελέγχει το περιβάλλον για να δώσει απάντηση αν όλα είναι καλά η όχι !

Δυστυχώς εμείς οι άνθρωποι (τουλάχιστον ο δυτικός πολιτισμός )χάσαμε πολλές ιδιότητες-δυνάμεις μας ! Μας κοίμισε η υποτιθέμενη ασφάλεια μας , μας υπνώτισε τελείως η τηλεόραση , η ρουτίνα , η συνήθεια !

Η γυναίκα μου εκείνο το πρωί από το παραπάνω παράδειγμα είχε μπει σε Mode καθημερινότητας , να φτιάξει πρωινό , να ντύσει το παιδί , να ετοιμαστεί για την δουλεια , σε αυτό το mode περνάνε οι καλύτερες εντολές από όλους όσους έχουν μάθει να μας χειραγωγούν από μακριά ! Εκείνη την στιγμή λοιπόν που μου είπε ΝΑΙ ..μπορεί στο ραδιόφωνο να έπαιζε ενα τραγούδι .. που την εκπαίδευε να πει ΝΑΙ ! …

Φανταστείτε τον εαυτό σας όταν είσαστε σε αυτή την κατάσταση και θα ανακαλύψετε ότι ακόμα και αν ένας δράκος καθόταν στον καναπέ σας οι πιθανότητες να τον δείτε θα ήταν πάρα πολυ μικρές !

Η αντίδραση σας αυτή την στιγμή στους περισσότερους είναι ότι ..όχι εμένα αυτό δεν μου συμβαίνει …και όμως ακόμα και αυτή η αντίδραση είναι το επόμενο πεδίο χειραγώγησης μας … και σε προκαλώ να προσπαθήσεις να κάνεις σκληρή αυτοκριτική στον εαυτό σου!

Δεν είναι μόνο σε ένα επίπεδο προσοχής που συμβαίνει αν έχουμε περάσει σε αυτοματισμό μιας και έχουμε πολλά επίπεδα προσοχής !

Θα κάνω ερωτήσεις για να κατανοήσεις τι λέω…πόσες φορές έχεις απαντήσει σε κάτι που σε ρώτησε ένας άνθρωπος με κάτι που ναι μεν έχεις σαν πληροφορία αλλά δεν είναι κτήμα σου;

Προσοχή του εγωισμού ..απο τους προγονους μας η εντολη … Να είσαι άμεμπτος στον λόγο σου !! Τι λες είσαι ;

Ελέγχεις πάντα τον λόγο σου; Ελέγχεις πάντα ότι αυτό που μεταφέρεις-διαδίδεις είναι αληθές ; Είσαι σίγουρος 100% ότι είναι αληθές …η το άκουσες στο προχθεσινό τραπέζι που το είπε ο πεθερός της Γιάννας ..που τον συμπαθείς (συναισθηματικό iq σε απόγνωση ) πολύ και τον έχεις για πολύ αξιόλογο άνθρωπο;

Αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου θα δεις ότι πολλές φορές έχεις μεταφέρει πληροροφορια μη ελεγμένη μη τσεκαρισμενη ..και κατά πάσα πιθανότητα ..ψευδή!

Ιδίως άτομα με ισχυρό εγωισμό (χωρίς γνώση εαυτού) έχουν αυτό το πολύ άσχημο ελάττωμα!

Γιατί ελάττωμα; Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν , που σας πιστεύουν και με βάση την απάντηση σας θα ανοίξουν ένα νέο ντόμινο στην Ζωή τους !

Στην ουσία ζούμε μέσα στο ψέμα , τα πάντα γύρω μας είναι μια απέραντη θάλασσα από ψέμα και τα ψάρια αυτής της θάλασσας είναι μικρά κομμάτια αλήθειας-φως που μας κάνουν να τα κυνηγάμε!

Λογικό να είμαστε μέσα στο ψέμα όταν επί της ουσίας κάθε μέρα πηγαίνουμε στα τυφλά για το αύριο σε όλα τα επίπεδα γνώσης μας σαν πολιτισμός , δεν γνωρίζουμε το μεγαλύτερο ποσοστό των ωκεανών μας , δεν γνωρίζουμε ούτε το 1% του σύμπαντος , δεν γνωρίζουμε ούτε το 2 % του εγκέφαλου μας, της ψυχής , του πνεύματος κοκ κοκ κοκ..

Αρα τυφλοπόντικες είμαστε που κοκορευόμαστε ότι έχουμε μάτι αετού!

Υπάρχουν και άλλες προσοχες μας που τις έχουμε πετάξει στα άχρηστα , υπάρχει η προσοχή ενέργειας , η προσοχή που ελέγχει αν ενεργειακά κινδυνεύουμε η όχι !

Πόσοι από εσάς ενώ βρισκόσαστε σε μια ομήγυρη γίνεστε άλλος άνθρωπος όταν ένας συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται εκεί ;…άσε θα σου απαντήσω εγώ ΟΛΟΙ…απλά πολλοί λίγοι έχουν κάνει τον συνδυασμό και το έχουν απαντήσει μέσα τους!

Πως συμπεριφέρεσαι όταν κάποιος ενεργειακά ρουφηχτής σε έχει στοχεύσει…σαν ενα εγωιστικό μικρο κάθαρμα ..πόσα ψέματα λέει εκείνη την στιγμή αυτό κάθαρμα; Πολλά!!

Ο λόγος που αποφάσισα να σου μιλήσω για αυτά ήταν μερικά σχόλια που διάβασα και απάντησα για το θέμα δικτύων που φανερώνουν απόλυτα όλα όσα σου λέω παραπάνω …σου μεταφέρω ένα σχόλιο και την απάντηση μου για να μην νομίζεις ότι κάνω advertologio για τον χρυσό !

Ανώνυμος1 Απριλίου 2015 – 5:37 μ.μ.

Υπάρχει μεγάλη συζήτηση και διαμάχη στο Διαδίκτυο και γενικότερα για το αν τα προγράμματα MLM είναι σχήματα τύπου πυραμίδας. Τα προγράμματα MLM λέγονται και προγράμματα πωλήσεων πυραμίδας και δεν είναι απαραίτητα απάτη ή παράνομα. Αρκεί φυσικά να εξασφαλίζεται η όποια επένδυση τουλάχιστον στο αρχικό της ποσό και αν υπάρχουν κέρδη να πληρώνονται σε πραγματικό χρήμα όταν κάποιος θέλει να βγει από το πρόγραμμα.

Πάντως αν το δει το θέμα κάποιος με απλά μαθηματικά, η μέθοδος των συγκεκριμένων δικτύων πωλήσεων αποδίδει όσο το δίκτυο μεγαλώνει περισσότερο για τους «παλιούς» και λιγότερο ή και καθόλου για τους πιο «καινούριους» (όπως και στις πυραμίδες). Οι πρώτοι που θα μπουν στο δίκτυο κερδίζουν γιατί φέρνουν και άλλους. Οι επόμενοι το ίδιο. Όσο όμως μεγαλώνει (ανοίγει) το δίκτυο, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να κερδίσουν οι νεώτεροι γιατί μειώνεται και ο αριθμός των πιθανών συμμετεχόντων (αφού αρκετοί έχουν ήδη μπει στο δίκτυο και λιγοστεύουν οι υποψήφιοι).

Για παράδειγμα σε έναν πληθυσμό 1000 ανθρώπων που θέλουν να μπουν στο δίκτυο, αν μπουν αρχικά 10 και φέρουν άλλους 10 ο καθένας, το δεύτερο επίπεδο έχει ήδη 100 συμμετέχοντες και άρα μένουν 8,9 για τον καθένα από αυτούς. Δηλαδή στο παράδειγμα σε 3 επίπεδα εξαντλήθηκε ο διαθέσιμος αριθμός υποψηφίων και οι τελευταίοι 890 δεν έχουν να προσθέσουν κόσμο στο δίκτυο και άρα θα έχουν λίγα ως καθόλου κέρδη.

Άρα τελικά ο θόρυβος γίνεται για ένα σχήμα που μπορεί να έχει μεγάλο ρίσκο επένδυσης (αν π.χ. κλείσει/εξαφανιστεί η «εταιρία») και πενιχρά κέρδη.

Η ουσία με το συγκεκριμένο δίκτυο χρυσού είναι αν η επένδυση που κάνουν οι συμμετέχοντες μπορεί να πληρωθεί σε πραγματικό χρήμα όταν ζητηθεί και αν υπάρχει πραγματικό κέρδος. Αν ισχύει αυτό, τότε όλα καλά. Αν όμως δεν ισχύει από πιο νομικό σύστημα θα ζητηθούν τα χαμένα; Σε ποια χώρα βρίσκεται νομικά η βάση του δικτύου; Υπάρχει νόμιμος εκπρόσωπος στην Ελλάδα; Και πολλά άλλα ερωτήματα αυτού του τύπου …

stranger 1 Απριλίου 2015 – 6:56 μ.μ.

«Η ανάλυση σας είναι λανθασμένη γιατί αφήνεται από έξω παραμέτρους που αλλάζουν απόλυτα την εξίσωση σας !

Τα μαθηματικά είναι χρήσιμα για μοντέλα που υπακούν πιστά τους νόμους των αριθμόν..αν όλα αυτά ίσχυαν θα έπρεπε να έχουμε έναν πλανήτη που ο κάθε τίμια εργαζόμενος να είχε εξασφαλίσει και την ευημερία του !

Ποτέ δεν υπάρχει μοντέλο τέλειο … πχ.. ένας εργαζόμενος με περίπτερο είναι τεμπέλης και ένας άλλος είναι δουλευταράς …ποιο περίπτερο θα ειναι πετυχημενο κοκ…

Στην επενδυτική μορφή του χρυσού κάποιος μπορεί να ξεκινήσει και δίκτυο σε Ξένη χώρα…η να ξεκινήσει από την αρχή την επένδυση του κοκ!

ΟΛα τα ΜΛΜ παγκόσμια γνωρίζουν ότι το καλύτερο προϊόν να έχεις , ακόμα και μπουκαλάκι με αθανασία να πουλάς ..κάποιος θα πουλάει και κάποιος θα βαριέται να δουλέψει …αρα όλα τα ΜΛΜ του κόσμου έχουν ένα 37% αποτυχία από την ίδια την φύση του ανθρώπου….έχουν ένα 23% επιστροφή στο όνειρο…άνθρωποι που ξεκινούν και σταματούν επαναλαμβανόμενα κοκ…Πάλι η φύση του ανθρώπου …

Για ν μην λέμε πολλά…μαθηματικά χρησιμοποιούμε σε μοντέλα και μεταβλητές που δεν υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες οι οποίοι είναι αδύνατον να καταμετρηθούν…εκτός να θέλετε να περάσουμε σε random statistics ..τα οποία αποδεικνύουν γα ποιο λόγο τα ΜΛΜ είναι ακόμα σε ισχύ και θα συνεχίσουν να είναι για πολλούς αιώνες ακόμα ..αν συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως πολιτισμός της χεστρας !Τώρα το σύστημα αυτής της επένδυσης αποδίδει πάρα πολλά σε κέρδη …μα παρα πολλά…φτάνει να έχεις όρεξη να το δουλέψεις σαν κανονική εργασία…πληρώνει δηλαδή πολλαπλάσια από οποιαδήποτε άλλη ασχολία !Πληρώνει σε χρυσό η χρήμα δική σου επιλογή , νομικό πλαίσιο είναι στην έδρα της εταιρίας που είναι η Γερμανία , και είναι ρωσικών συμφερόντων η εταιρία….ο λόγος δρας στην Γερμανία είναι καθαρά φορολογικός , νομος περί επενδυτικού χρυσού και μη φορολόγησης του !»

Στην Ζωή μου επέλεξα να ακολουθήσω δρόμους παράξενους και να μην δεχτώ a priori

τις όποιες απαντήσεις των ξενιστων της πληροφορίας του πολιτισμού μου !

Επέλεξα να κάνω τα δικά μου πειράματα , να ρισκάρω στο αποκλείεται όλων των άλλων !

Δεν σου λέω να κάνεις το ίδιο αν και πίστεψε με αν μπορούσαμε να ήμασταν μαζί καμιά δεκαριά μέρες θα σου έδειχνα πόσα πολλά αποκλείεται που πιστεύει αυτός ο πολιτισμός για μενα είναι σιγουρακια!

Σου λέω απλά να ξυπνήσεις μέσα στο όνειρο που σε θέλουν αυτοί που είναι στην κορυφή της πυραμίδας !

Να αμφισβητήσεις όχι με βάση τους δικούς τους κανόνες ..αλλά με βάση τον δικό σου τρόπο σκέψης …και να αμφισβητήσεις τα πάντα ..ακόμα και τον πιο σταθερό νόμο ..όταν η καρδιά και η λογική σου σου λένε το αντίθετο !

Η άγνοια πολλές φορές γίνεται ημιμάθεια … η ημιμάθεια μας δίνει θεωρούμε το δικαίωμα να χτίζουμε άποψη … είναι και αυτό μια επιλογή …αλλά δεν μπορεί να είναι κανόνας !

Ας γίνουμε άμεμπτοι στον λόγο μας όσο μπορούμε περισσότερο … θα δούμε ότι όσο πιο πολύ το κάνουμε τόσο πιο πολύ οι προσοχες μας θα αυξάνουν … θα είμαστε εδώ … θα μπορούμε να βλέπουμε τον δράκο στον καναπέ … τον ρουφήχτρα φιλο μας…τον τύπο που το ματριξ τον έχει τοποθετήσει εκεί ώστε πάντα να σβήνει τις αποφάσεις μας !

Θα μπορούμε να ανακαλύψουμε εντολές παλιές που είναι μέσα μας και μας κάνουν δυστυχισμένους…θα μπορέσουμε να συγχωρήσουμε τον γονιό μας που άθελα του μας έκανε να πιστεύουμε ότι δεν αξίζουμε … τον φιλο που με την δική του ενέργεια μας έκανε να μην εμπιστευόμαστε ….κοκ κοκ κοκ

Είναι πολύ μεγάλο το ντόμινο που έχουμε να λύσουμε…ξεκινάει πάντα με την απόφαση του Ηρακλή …δεξιά η αριστερά … και μετά δεν έχουν σταματημό οι άθλοι που μπορούμε να πετύχουμε !

Το Κατοχικά νέα θα συνεχίσει να φέρνει όλα τα ψέματα μέσα στην θάλασσα του ψεματος μας ώστε οι εκπαιδευμένοι σωστά ελπίζουμε ερευνητές αναγνώστες μας να μπορούν να αλιεύουν τα ψάρια-φως αλήθειες !

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις την υπεροντοτητα πληροφορίας , το σκοτάδι… το μαζεύεις ολο σαν το κόπρο του Αυγεία ..και το καθαρίζεις όλο…σαν ένας νέος άθλος!

Stranger…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0
  Σημειο συνοχης-voldavores- don huan..
  Καλο το συνθημα,το παρασυνθημα ποιο ειναι?
 2. 0
  0
  Καταπληκτικό Άρθρο Νίκο!!!
  Θα μπορούσες ίσως σε αυτό να εισάγεις και την έννοια της ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, αυτό το παράθυρο που εκμεταλλεύονται και σ'τα φέρνουν αλλιώς…η εντροπία που μας την έμαθαν με το περιτύλιγμα του λιγότερο πιθανού νόμου να καταρριφθεί στο μέλλον, την τάξη μέσα από το χάος του πριγκοζίν και διαφόρων new wave nobelιστών 'επιστημόνων', το 'αναπόφευκτο' αυτής της ζωής, αλλά εσύ ξέρεις ότι όταν κοιτάξεις τον κάδο το κλείνεις αυτό το παράθυρο… και το αναπόφευκτο γίνεται απεφκτέο γιατί είσαι 'εκτός ύπνου'…στο χάος είναι που χορεύουν…γιατί κάποτε δημιουργήθηκε τάξη και από κάποιον άλλο το χάος αλλά τάξη μέσα από το χάος ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ

  glaros
 3. 0
  0
  Η μερα του τρελλου δε φτανει η βδομαδα του τρελλου θα ηταν καλυτερα.

  Τεσπα εγω δεν ακολουθω αυτο το εθιμο ποτε δε το πηρα στα σοβαρα βλεποντας τους ανθρωπους γυρω μου νιοθω οτι ειναι καθε μερα πρωταπριλια χωρις σταματημο..

  Εχει το δυκτιο εδρα τη γερμανια α μαλιστα αυτο ακουστικε ενδιαφερον αυτο με τη κανονικη εργασια ακομα περισσοτερο εργαζεσαι και βγαζεις απο αυτο καλο ακουγεται..

  Δε ξερω κατα ποσο συμμετεχουν ατομα απο το εξωτερικο εαν υπαρχει λινκ θ μ ενδιεφερε να δω αν οχι παλι το ιδιο κανει.

  Οσον αφορα τα αναποδα εξαρια δεν ειναι οτι υπαρχει καποιο προβλημα αλλα τα βλεπω τακτικα ακομα και γιατροι που παω που και που για μια εξεταση εχουν το 666 ή 999 μεσα στο τηλ τους..

  Τα 6αρια ορθα ή αναποδα τα βλεπω περισσοτερο απ οτι βλεπω το φως του ηλιου..

  Για καποιο λογο οι δαιμονες δε μ αφηνουν σε ησυχια ασχετα αν τους εχω λιγο πολυ γραμμενους..

  Ασωτος
  • 0
   0
   ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ . ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ…ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ .
  • 0
   0
   ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 6 ΡΙΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙ 11 Π.Χ 9.11 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙ 47 Π.Χ 13.47 ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΒΓΑΖΕΙ 11 ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
  • 0
   0
   ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 11 , ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΦΟΥ Ο Ασωτος ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 6αρια . ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ 11 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ , ΜΙΑ ΠΟΥ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ-ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ; ΑΠΟ 1:25
 4. 0
  0
  ενα απο τα πιο μεστα αρθρα

  μεσα στο ολο ψέμα μαθε την αληθεια του εαυτου σου

  οι αποστατες θελουν μεσα απο το ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΎ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΔΙΑΡΡΉΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

  το ειδωλο του πρωτοτυπου ειναι τα εμψυχα οντα εμεις …εχουν ριξει και παρα πολλα αμετρητα υβριδια οι αποστατες στην αγορα για να παραπλανουν τα * τα πρωτοτυπα ειδωλα – εμψυχα ειδωλα οντα * ,,,επεισης καταγραφουν τα παντα και σε προσανατολιζουν με συμμαχο τα υβριδια ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΈΛΕΓΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ,,,,,, ΤΟ υβριδιο αψυχο ΔΕΝ ΕΧΕΙ νοηση δικη του ουτε ελευθερη βουληση
  δηλαδη τα ΕΙΔΩΛΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ *εμψυχα ειδωλα οντα* εχουν ελευθερη βουληση ,,,…αυτη θελουν να κατασρεψουν ενθύμηση μεσα μας
  ΤΑ ΕΜΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ειδωλα .. ΕΧΟΥΝ μια συνδεση με τα ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ….συνδεση με κωδικα αδιαρρητο απο τρια ταυτοσημα …….τα λαμογια εχουν φτιαξει δυο στα δυο τρια στα δυο ενα στα δυο …ΠΟΤΕ ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ κωδικα
  για;αυτο εξαλλου θελουν να φερουν την ανθρωποτητα εκει που ελεχουν δυο στα δυο δηλαδη απο τρισδιατατα ειδωλα στα δυαστατα ,,,αν το καταφερουν που το εχουν σχεδων μας βαλανε στον αυτοματο νοητικο και μας καταστρεψαν
  αυτοι ομως ακομα ψαχνουν να βρουν τον τριαδικο ταυτόσημο κωδικο ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ …. με τον πληρη ελεχο και διαφορες μεθοδους ,,,οπως πολεμο ,,αρρώστια ,,,νεκρο,, ομαδα ,,, ονειρο ..ιδεα κλπ κλπ οτι φανταστείτε συνδιασμους που υπάρχει στην πιο τρελή φαντασια και μαθηματικα … καταγραφουν ,,πειραματιζοντε πανω στα εμψυχα ειδωλα μηπως και κανουν την διαρρηξη

  ο νικος εχει απόλυτο δικαιο
  ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

  οι πολεμοι που εχουν γινει στην γη ,,οι περισοτεροι ειναι για καταγραφη και καταναλωση χωρις να αλλαζουν την δομη του πρωταρχικου ειδωλου ,,,,,,,,ΟΙ ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΣΤΗ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ ηταν τοτε που μαθανε πως να φτιαχνουν υλη στο πεδιο του ειδωλου ,,,παραδειγμα ο μοιδας που οτι επιανε γινόταν χρυσο ..και ηρθε ο σολων και του ειπε για αξιες αλλες ….δεν πειράζουν οι αξιες της υλης των ειδωλων ουτε τα εμψυχα ειδωλα αρα ουτε καν τα πρωτοτυπα
  ο επιμηθεας λεει ξεχασε να δώσει ουτε ενα προτερημα στον ανθρωπο και αναγκασαν την αθηνα κλπ απο την μυθολογια ,,,για να του δώσει την τριαδικη ταυτοτητα του ελευθερου εμψυχου ειδωλου
  σας κουρασα ,,,,πιστευω να εγινα καπως κατανοητος το θεμα που εβαλε ο νικος ειναι δυσκολο
  εγρηγορση του νου συνεχεια …μεσα στο φως δεν επεμβαίνουν οι σκιες ,,να παρατηρεις και να ελεγχεις τα παντα οσο γινεται ,,,προσπαθησε οσο γινεται μην γινεσαι αγωγος τους ,,,,,,,,,η θρησκεια λεει οτι οταν προς -ευχεσαι συνεχως ασταματητα στον εαυτο σου εχεις προστασια ….ενεργοποιείτε ο νους και προσεχεις τις κινησει σου ….της δικαιοσυνης ηλιε νοητε λεει ο ελυτης και εχει δικαιο για τους ελληνες
  • 0
   0
   ΣΩΣΤΟΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ…ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ .
 5. 0
  0
  μια επεξήγηση …..ο κοσμος που βλεπουμε ειναι ενα ειδωλο του πρωταρχικου λογου που λεμε θεο
  η δομη του , η φυση που λεμε εμεις. τα κτηρια .οι δρομοι. τα νερα κλπ προερχεται… απο ιδεες που νοουν ΤΑ ΕΜΨΥΧΑ ΕΙΔΩΛΑ. δηλαδη ο ανθρωπος.. αρα εμας μας δοθηκε η δυνατοτητα να δημιουργουμε στον ειδωλικο κοσμο μας που την λεμε υλη
  οπως και το πρωτοτυπο δημιουργει σε αλλα πεδια υπαρξης …….
  τα αψυχα υβριδια που δημιουργησαν οι αποστατες μεταφεροντας ολη την σαβουρα του διαστηματος στη γη για τα πειραματα τους με τα εμψυχα ειδωλα ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ,,μονο ρομποτιζουν η καλύτερα ενα αλογο κατευθυνόμενο με ελαχιστη εως 5%νοηση για να κατευθυνεται
  σε αυτον τον κοσμο του ειδωλου μονο οι εψυχοι [ειδωλα]ανθρωποι μπορουν να κινουνται με ελευθερη βουληση και να υλοποιουν ιδεες με την μεσολαβηση του χρονου ,,,υλη ειναι ισον με … ιδεα δια του χρονου ,,,καποτε τα εμψυχα οντα η τωρα τα αναπτυγμενα υλοποιουν ανευ χρονου
  τα λαμογια δεν μπορουν να δημιουργησουν στο υλικο πεδιο …φυσικα .εχουν κανει προοδους τοσα χρονια… αλλα ειναι πισω… παροτι που πολλοι εμψυχοι τους βοηθουν …
  να υλοποιηθουν ? , δυσκολο χρειαζονται τεραστια ενεργεια και ειναι τρωτοί ….γι αυτο χρησιμοποιουν τα ετοιμα………
 6. 0
  0
  ο΄΄ Μυθος Του Σπυλαιου…΄΄ ΠΛΑΤΩΝ. Οι εν αγνοια κομιστες – δεσμωτες-προστατες της λαθος πληροφοριας ειναι….Αρχαιοι…! Κι εμεις ακομη προσπαθουμε, εχοντας ακομη πιο πολυ δρομο…Χρονο δεν ξερω ποσο εχουμε…..
 7. 0
  0
  esy stranger posa psemmata les?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί