Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:45 - 12/04/2014

Η Μέθοδος αγοράς προμηθειών των 2 Ευρώ !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Μέθοδος αγοράς προμηθειών των 2 Ευρώ !

Την Μέθοδο των 2 Ευρώ την χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια για να αγοράζουμε τμηματικά τις προμήθειες μας, είτε πρόκειται για τρόφιμα, είτε για άλλα εφόδια όπως…

είδη προσωπικής υγιεινής ή άλλα αναλώσιμα.

Η μέθοδος είναι πολύ απλή και συνίσταται στο εξής. Κάθε φορά που πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, μαζί με τις άλλες αγορές, ξοδεύουμε περίπου 2 ευρώ για το στοκ προμηθειών μας.

Μπορεί να σας φανεί μικρό το ποσό αλλά σκεφτείτε ότι σε ένα μήνα αντιστοιχεί σε πολλές μερίδες φαγητού. Και δεν είναι απαραίτητο να ξοδευτεί σε τρόφιμα.

Μπορεί να είναι ένα πακέτο μωρομάντιλα, μερικά σαπούνια, μια σακούλα κεράκια ρεσώ, ανταλλακτικά φιαλίδια για το γκαζάκι σας κτλ.

Τα Πλεονεκτήματα της Μεθόδου.

1. Μοιράζει το κόστος σε μεγάλο βάθος χρόνου.

2. Κρατά την καταναλωτική μανία και τις αυθόρμητες αγορές υπό έλεγχο.

3. Βοηθά τον νέο-εισερχόμενο στο preparedness να αποφύγει τις αγορές πανικού και να υιοθετήσει μια πιο συστηματική μέθοδο αγορών.

4. Διασπείρει της ημερομηνίες λήξης των τροφίμων. Έτσι δεν μπορεί κανείς να βρεθεί με ποσότητες τροφίμων που φτάνουν στην ημερομηνία λήξης τους ταυτόχρονα.

5. Βοηθά στην ανανέωση των τροφίμων στην αποθήκη καθώς μας αναγκάζει να την ανανεώνουμε συχνά.

6. Μας δίνει την δυνατότητα εκτέλεσης κύκλων προετοιμασίας. Για παράδειγμα τον ένα μήνα ασχολούμαστε με τα τρόφιμα, και τον επόμενο με τα απαραίτητα εφόδια για ένα blackout.

7. Προσφέρει Ασφάλεια από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τα Μειονεκτήματα της Μεθόδου.

1. Είναι Μεθοδική, και Επίπονη. Πολύ απλά μας αναγκάζει να ανοίγουμε την αποθήκη και να ανανεώνουμε τα υλικά και τις ημερομηνίες λήξης στην λίστα μας σχεδόν κάθε εβδομάδα.

2. Είναι Αργή. Αυτό βέβαια αν φοβάται κανείς για το τέλος του κόσμου κάπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

3. Δεν ενδείκνυται για αγορές εφοδίων μεγάλης αξίας ή για τρόφιμα που συμφέρει να αγοράζονται σε μεγάλες ποσότητες.

Βέβαια το ποσό των 2 ευρώ είναι συμβολικό. Απλά τυχαίνει να ταιριάζει στις δικές μας καταναλωτικές συνήθειες. Και προφανώς δεν είναι αρκετό για τις ανάγκες μιας οικογένειας. Αλλά σαφώς και η μέθοδος θα πρέπει να προσαρμοστεί στα δικά σας δεδομένα, κάτι στο οποίο είναι ευέλικτη από την φύση της.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 04/12/2014 @ 5:24 ΜΜ

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ !

  2. Ανώνυμος 04/12/2014 @ 6:40 ΜΜ

    OXI 50 LEPTA……………………..

  3. Ανώνυμος 04/12/2014 @ 6:57 ΜΜ

    Στο στρατο εν καιρό πολέμου εχουν κονσέρβα γιατι δεν χρειάζεσαι να ψήνεις άρα δεν υπάρχουν μυρωδιες δεν χρειάζεσαι καύσιμη ύλή για το ψήσιμο η ρεύμα. Αν υπαρχουν μυρωδιά του ψησίματος μπορεί να δεχτείς επίθεσή απο αυτόν που δεν εχει

    • Ανώνυμος 04/13/2014 @ 12:02 ΠΜ

      Ναι, δεν μπορείς να ζεις μόνο με κονσέρβες, θα πάθεις σκορβούτο!! Αυτά δε σας τα λένε στο στρατό ! Αποθήκευσε και κανένα όσπριο , λάδι, ρύζι, κ.λ.π.
      Κατά τα άλλα πολύ καλή ιδέα η προτεινόμενη του άρθρου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*