08:32 - 14/09/2014

Η κυβέρνηση της ξεφτίλας… Επαναφέρει το επίδομα για παιδόφιλους και ανώμαλους… Σε «οργασμό επιτυχίας» οι Σαμαροβενιζέλοι

Η κυβέρνηση της ξεφτίλας… Επαναφέρει το επίδομα για παιδόφιλους και ανώμαλους… Σε «οργασμό επιτυχίας» οι Σαμαροβενιζέλοι
Πάει πιο κάτω… Και πιο κάτω… Αυτή η κυβέρνηση ακολουθεί πιστά το σχέδιο καταστροφής και παράδοσης της Ελλάδας, όπως έχει διαταχθεί από τα «μεγάλα αφεντικά», και δεν βάζει φρένο πουθενά… Ακόμα και στις πιο αρρωστημένες επιθυμίες των δανειστών… Άλλωστε οι Σαμαροβενιζέλοι (και ο Τσίπρας που αναμένεται να τους διαδεχθεί) ενστερνίζονται απόλυτα το δόγμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλει την «Ελλάδα καμμένη για χάρη της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης»… Αυτοί λοιπόν οι πολιτικάντηδες που «μάχονται» καθημερινά για τη «σωτηρία» της χώρας όπως αναφέρουν μόνοι τους (και μόνοι τους το ακούνε), είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος τους την κάθε λογής ανωμαλία…

Τι κι αν είναι αντίθετη με τα ήθη, τις παραδόσεις και τα δίκαια της Ελλάδας… Η «Νέα Ελλάδα» πρέπει να είναι απελευθερωμένη… Να σέβεται την διαφορετικότητα… Τώρα αν αυτή η διαφορετικότητα υποστηρίζει παιδόφιλους, επιδειξιομανείς, τζογαδόρους, κλεπτομανείς, πυρομανείς δεν ενοχλεί κανέναν από αυτούς που κατέχουν την εξουσία… Για τέτοια «μάχη» μιλούν οι Σαμαροβενίζελοι… Των συμφερόντων του σάπιου και διεφθαρμένου ντόπιου και ξένου συστήματος….

Γυρνάμε λίγο τον χρόνο πίσω και πάμε στο 2012

Στο ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 2611 υπήρχε η απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Κουτρουμάνη, για ρύθμιση η οποία θα καθόριζε τα ποσοστά αναπηρίας με βάση κάποια πάθηση (σωματική ή ψυχική).

Στον κανονισμό συμπεριλαμβάνεται πίνακας με κατηγορίες ατόμων, υπό τον γενικό τίτλο «Τυχόν μόνιμες βλάβες της προσωπικότητας μετά από εμπειρίες ή ψυχική πάθηση, οι διαταραχές έξεων και παρορμήσεων, οι διαταραχές του ψυχοκοινωνικού φύλλου και οι διαταραχές σεξουαλικής προτίμησης – διαστροφές», οι οποίες «πριμοδοτούνται» με ποσοστά αναπηρίας από 20% έως 35%.

Παρατίθεται ο σχετικός πίνακας:

– Παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια ΠΑ: 20-35%

– Πυρομανία ΠΑ: 20-35%

– Κλεπτομανία ΠΑ: 20-35%

– Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%

– Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%

– Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%

– Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%

– Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%

– Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-30%

Οι αντιδράσεις ήταν εντονότατες και φυσικά ανάγκασαν τον υπουργό κ. Κουτρουμάνη, να πάρει πίσω την πρωτοφανή ρύθμιση.

Τώρα, δύο μόλις χρονιά μετά και με τον αντιρατσιστικό νόμο προ των πυλών, η συγκεκριμένη τροπολογία ετοιμάζεται να επιστρέψει… Το 2012, έπειτα από τη «θύελλα» αντιδράσεων, ο Κουτρουμάνης αποφάσισε τη σύσταση νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής, με αντικείμενο την αναπροσαρμογή του κανονισμού.Τώρα, οι της κυβέρνησης, τον επαναφέρουν χωρίς φυσικά να έχει υπάρξει καμιά αναπροσαρμογή…

Τι κι αν η ανεργία στην Ελλάδα δεν μειώνεται με κανέναν τρόπο… Τι κι αν σχεδόν όλοι οι άνεργοι δεν έχουν δικαίωμα επιδόματος… Η κυβέρνηση στηρίζει τους κάθε λογής ανώμαλους… Γιατί αυτό επιτάσσει η Ευρώπη των Εθνών… Ξεφτίλες ολκής….

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0

  ΡΕ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ !

  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΛΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΣΑΣ, ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΑΧΑΜΝΟ- ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΤΟΜΑΡΑ ??

  ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ- ΚΟΛΛΗΤΟ ΚΟΛΑΝ ??

  ΟΞΩ ΡΕ ΞΕΡΑΤΑ ! ΟΞΩ ΡΕ ΒΟΘΡΟΙ !

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 2. 0
  0
  συνεχιστε να τους ψηφιζετε
 3. 0
  0
  Προδότες και ανώμαλοι πάσης φυσεως…ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
 4. 0
  0
  φιλες και φιλοι των κατοχικων και φιλε "μπλακ-αης"

  Δυστυχώς όμως ο κόσμος, όσο κι αν ξέρει οτι οι εξαγγελίες αυτές είναι εξωπραγματικές, γοητεύεται από την γενική κατεύθυνση όσων άκουσε. Και ίσως ποντάρει στο γεγονός πως στο θέμα των κοινωνικών παροχών, θα υπάρχει και μια Αριστερή Πλατφόρμα που θα σηκώνει σκόνη απειλώντας θεούς και δαίμονες αν δεν υλοποιηθεί έστω το 1/4 των υπεσχημένων. Στην πράξη βέβαια είναι ξεκάθαρο πως από το στόμα του Τσίπρα θα ακουστεί κάποια στιγμή η δήλωση πως «οι δεσμέυσεις αυτές στην ΔΕΘ ίσχυαν σε περίπτωση αυτοδυναμίας του κόμματος που δυστυχώς δεν ήρθε» ενώ και οι ψηφοφόροι του θα λένε αριστερά και δεξιά «ας του δίνατε αυτοδυναμία». Αργότερα οι ίδιοι ψηφοφόροι και υποστηρικτές του θα βλέπουν να εξελίσσεται μπροστά τους το ένα αίσχος μετά το άλλο και να μένουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά αφού κάνουν τη σκληρή κριτική τους στο «περιβάλλον του προέδρου που δεν τον συμβουλεύει καλά» αμέσως μετά θα λένε αναμεταξύ τους πώς παρ’ όλα τα… “επικοινωνιακά” λάθη πρέπει η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τη θητεία της αλλιώς «θα έρθει στην εξουσία η επάρατος δεξιά, θα καταστραφεί η χώρα, θα χυθεί η καρδάρα με τη pinacolada και θα καταρρεύσει το σύμπαν». Οι ανόητοι.
 5. 0
  0
  Καλά να πάθεις ΜΑΛΑΚΑ ελληνικέ λαέ!!! Ανα τους αιώνες μια ζωή τη βόλεψη σου κοίταγες και μόνο!!! Δονητή στον κωλο να σου βαλουν, εσύ αυτους συνεχιζε να ψηφίζεις κ να τρέχεις να τους χειροκρωτας μπας κ βολέψουν την αγραμματοσύνη και την αφεντιά σου σε θέση προύχοντα! Και εις ανώτερα! Περιμένω να σε δω με λουράκι και αλυσίδα.. Μα θα είναι η νέα ελληνική μόδα των δανειστών μας μετά τα selfie της κατάντιας μας… Το χρόνο μου χάνω σε κούφιο κουφάρι που μιλώ, Έλληναρα της φραπεδιας και της καφετέριας…
 6. 0
  0
  OMOIOS OMOIO AEI PELAZEI………………………………………
 7. 0
  0
  1.04

  ΣΤΟΚΚΕ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,
  ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
  ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
  ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΕ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ,
  ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΜΙΣΘΑΡΝΟ ΟΡΓΑΝΟ,
  …στην προκληση σου , απαντω με αυτα που ειπε ο Τριλυζα ο Αλεξιος και που οι κωλοτουμπες του αρχηγου σου με τα διπλωματα στις πολιτικες ΑΠΑΤΕΣ τον εχετε κανει Πρωθυπουργο ….

  …εχετε ηδη πεσει ρεεεεε…ξυπνατε ηλιθιοι αλαζονες ….

  παρτα τωρα για να συνειδητοποιησεις γιατι ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ:

  Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας χθες στην ομιλία του στη ΔΕΘ, θα επανεξεταστούν και θα εκκαθαριστούν οι οφειλές προς την εφορία των πολιτών μέχρι και 31-12-2014. Δηλαδή ακόμα και για χρόνο που δεν έχει παρέλθει αλλά είναι

  «Συστήνουμε Ειδικές Επιτροπές Εξώδικου Διακανονισμού σε κάθε περιφέρεια για την Άμεση εκκαθάριση των βεβαιωμένων και ανείσπρακτων φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι τις 31.12.2014. Η άμεση εκκαθάριση των φορολογικών υποθέσεων των μικρών και μεσαίων και επαγγελματιών για βεβαιωμένες φορολογικές υποθέσεις, πρόστιμα και άλλες διαφορές με τη φορολογική αρχή, οργανώνεται σε προτεραιότητα ώστε εντός εξαμήνου να υπάρξει άρση των αδικιών των φορολογικών οργάνων και υπολογισμός των πραγματικών

  Όσοι το συνειδητοποιήσουν αυτό που είπε, λογικά θα σκεφτούν πως αν δεν πληρώσουν τις οφειλές τους προς την εφορία από σήμερα και μέχρι 31-12-2014 (και στην ουσία μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, γιατί λογικά εκεί τελικά θα πάει), θα μπουν στην ευνοϊκή εκκαθάριση που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

  Άρα γιατί να εξοφλήσουν από εδώ και πέρα τις οφειλές τους;
  """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

  Δεν γνωρίζουμε πως το αντιλαμβάνεστε εσείς αυτό, αλλά εμείς το αντιλαμβανόμαστε ως μια υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ (στα πλαίσια μιας Νέας Σεισάχθειας), που μπορεί να γκρεμίσει πολύ γρήγορα την κυβέρνηση, λόγω μη χρηματοδότησης από εδώ και πέρα του συστήματος από τους πολίτες!!!

  Δεν θα κρίνουμε εμείς αυτή την υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνο πάντως που πρέπει να κάνει όποιος αντιμνημονιακός έρθει στην κυβέρνηση, είναι ότι θα πρέπει να επανεξετάσει όλους τους αντισυνταγματικούς και αδικαιολογήτως καταβληθέντες φόρους, είτε αφορούν το παρελθόν είτε αφορούν το μέλλον.
 8. 0
  0
  Ρε για τους τεμπέληδες δεν έχει τίποτα; Αφού λεφτά υπερχουν;
 9. 0
  0
  10.000.0000 νεες θεσεις εργασιασ προβλεπονται απο το νεο ετος
  κωπηλατης σε γαλερα. μην αναρωτιεστε που θα τις βρουν τις ναυπηγουμε χρονια τωρα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί