Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:38 - 19/02/2015

Η ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

΄Οταν μια καινούργια ασθένεια εμφανισθεί στο δάσος , τα πιο πολλά δένδρα πεθαίνιουν . Τα λίγα που επιζούν ( όσα έτυχε να είναι ανθεκτικά ) ξαναδημιουργούν το δάσος . Η ασθένεια πλέον δεν μπορεί να εμφανισθεί για δεύτερη φορά διότι τώρα όλα τα δένδρα είναι ανθεκτικά .

Τί σχέση έχουν αυτά με την σημερινή Ελλάδα ;

Επι τόσους αιώνες πλήθος βαρβάρων πέρασαν απο εδώ και άφησαν το DNA τους . Οι πόλεμοι σκότωσαν επιλεκτικά τους γενναίους και τίμιους ( που μπαίνουν μπροστά στην μάχη ) ενώ οι μίζεροι και οι βλάκες γλυτώνουν και αφήνουν πολλούς απογόνους . Κανένας μηχανισμός δεν υπήρχε που να επιλέγει και να αναπαράγει επιλεκτικά τους τίμιους και έχοντες εγκέφαλο ικανό να λειτουργεί .

Έτσι το δευτέρας ποιότητας έμψυχο υλικό πολλαπλασιάστηκε επικίνδυνα . Τώρα όμως ήρθε η ώρα της κάθαρσης !

Στην κρίση θα φανούν ποιοί είναι ικανοί να ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και να επιβιώνουν . Αυτοί που κλείνονται ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ στο σπιτάκι τους και βλέπουν τηλεόραση θα εξοντωθούν απο ους τραπεζίτες ( οι τραπεζίτες είναι η καινούργια ασθένεια που λέγαμε προηγουμένως ) . Αυτοί που επαγρυπνούν και συσπειρώνονται σε ομάδες και συζητούν και ψάχνουν τρόπους αντίδρασης στις δυνάμεις κατοχής , απέδειξαν οτι έχουν το καλό DNA . Αυτό όμως δεν είναι αρκετό . Όταν έρθει η οικονομική κατάρρευση θα πεθάνουν παγιδευμένοι στις πόλεις ( όπως και αυτοί με το δευτέρας επιλογής DNA ) . Για να σωθούν θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις πόλεις και να ιδρύσουν τα δικά τους ΑΥΤΑΡΚΗ ΧΩΡΙΑ . Έχοντας την παραγωγή τροφής στα χέρια τους , η οικονομική κατάρρευση δεν θα τους επηρεάσει . Οχυρωμένοι στα χωριά-κάστρα τους θα μπορέσουν να αποκρούσουν τον υποσιτισμένο όχλο που τυχόν θα τους πολιορκήσει .

Όταν τελειώσει η λαίλαψ της κρίσης θα υπάρχει μόνον ένας υγιής πληθυσμός με εγκέφαλο πρώτης ποιότητας .

Κάπως έτσι προχωρά η Φύση .

Κάπως έτσι το ΠΑΛΑΙΟ εξοντώνεται και ανατέλλει το ΚΑΝΟΥΡΓΙΟ .

Pythagoras Pythagoridis



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 02/19/2015 @ 9:29 ΠΜ

    ΜΠΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ . Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ , ΤΗ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ Η ΠΡΩΤΗ . ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ . ΚΟΙΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ , Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ , Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ , Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ -ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ -ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΟΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ-ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ; ΑΣΤΑ …

  2. Ανώνυμος 02/19/2015 @ 9:39 ΠΜ

    ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΦΥΣΗ ΜΕ ΠΛΗΜΥΡΕΣ ΠΑΓΩΝΙΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΣΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ–

  3. Ανώνυμος 02/19/2015 @ 10:04 ΠΜ

    Να υποθεσω οτι εχεις ηδη προμηθευτει κονσερβες,σακια με αλευρι και καραμπινα. Επισης σιγουρα διαθετεις εγκεφαλο πρωτης ποιοτητας.

  4. Ανώνυμος 02/19/2015 @ 10:12 ΠΜ

    Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡ- ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΠΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, π.χ. ΛΑΔΙ – ΚΡΑΣΙ κ.λ.π , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΟΡΥΚΤΩΝ , ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!

    ΚΑΠΟΤΕ, ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑ, ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟΝΝΟΥΣ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ !

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ- ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ -ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΑΦΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΥΓΙΕΙΣ ΗΡΩΕΣ …

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  5. Ανώνυμος 02/19/2015 @ 10:42 ΠΜ

    Τα υγιή μυαλά έχουν φύγει από την Ελλάδα, εδώ έχουν παραμείνει οι τεμπελχαναδες κομμουνιστες και οι φασίστες που περιμένουν να τους σώσουν τα ούφο απ' την ανδρομέδα…. !!! Τα υγιή μυαλά που είναι μορφωμενα, εργάζονται στην Αμερική, και όταν μετά τον γ' παγκόσμιο πόλεμο, που θα επικρατησουν οι ΗΠΑ νικώντας τις τελευταίες δικτατοριες του πλανήτη (Ρωσία, κινα) τότε οι Έλληνες αυτοί θα επιστρέψουν για να ανοικοδομησουν την Ελλάδα και να φέρουν ξανά την δημοκρατια στον τόπο.

    • Ανώνυμος 02/19/2015 @ 3:55 ΜΜ

      Εσυ αν σε βολευει , αυτοχαρακτηρισου και " υγειες μυαλο " και Μ.Ναπολεων και Τσακ Νορις αν φτιαχνεσαι . Εγω παλι ολους εσας σας λεω ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ-ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ-ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ . ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ Η ΟΧΙ , ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΥΓΑΤΕ , ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΕΥΓΑΤΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ . ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ . ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ . ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΞΕΡΑΣΕ , ΜΑΛΑΚΑ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΛΟΥΛΟΥΚΟ .

  6. Ανώνυμος 02/19/2015 @ 12:00 ΜΜ

    Φαντάζομαι ω αρθρογράφε ότι την αφεντομουτσουνάρα σου την κατατάσεις στην πρώτη κατηγορία…….

  7. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

    ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΙΔΕΕΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΓΟΝΙΚΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΑ ΕΔΑΦΗ.

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ

    ΙΩ

  8. Ανώνυμος 02/19/2015 @ 2:10 ΜΜ

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ . ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΜΩΣ ΓΟΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ . ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ , ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΟΥΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ , ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ . ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ; ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΦΙΛΕ . ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*