10:45 - 01/10/2014

Η Κίνα προετοιμάζεται για πόλεμο;

Κίνα προετοιμάζεται για πόλεμο με την Ιαπωνία και τη Δύση

Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς οι Κινέζοι μιλούν όχι μόνο για την οικονομική, αλλά και για τη στρατιωτική πολιτική. Κίνα κατά καιρούς έχει αυξήσει τον αμυντικό προϋπολογισμό της. Κινεζική κρατική τηλεόραση ήρθε σε μια σπάνια ειλικρινή συνέντευξη με έναν εξέχοντα Κινέζοι γενικά.

«Η διψήφια αύξηση στις αμυντικές δαπάνες – από το αυτί, ίσως είναι πολλά, αλλά στην ανάπτυξη της στρατιωτικής συγκρότημα, είμαστε ακόμα πολύ πίσω,» «Οι επιχειρήσεις μας έχουν λάβει την παγκόσμια αγορά Και έχουμε κάτι και κάποιος να προστατεύσει», «η Κίνα ήταν πάντα ειρηνική και παραμένει έτσι. σε αυτήν την ημέρα «- θραύσματα της συνομιλίας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην κινεζική ειδήσεις, τότε εξ ολοκλήρου σε ένα από τα κανάλια – CCTV – που θα μεταδοθεί στο εξωτερικό στην αγγλική γλώσσα. Κίνα, προφανώς, είναι σημαντικό να εξηγήσουμε σε άλλες χώρες, γιατί είναι τόσο αυξάνει τη δύναμη της αμυντικής βιομηχανίας.

Το 2014, ο στρατιωτικός προϋπολογισμός αυξήθηκε κατά 12,2% – έως και 800 δισεκατομμύρια γιουάν – είναι πάνω από $ 130 δισεκατομμύρια. Κίνα κατασκευάζει αεροπλανοφόρα και υποβρύχια. Ανάθεση υποβρυχίων τύπου «Jin». Πώς να γράψετε αμερικανικές εφημερίδες με αναφορά στο Γραφείο Πληροφοριών του Ναυτικού, τους πυραύλους της θα μπορούσε να φθάσει Αλάσκα, εάν τρέχουν από την ίδια την ΛΔΚ.

Ή διδασκαλίες του SCO τον Αύγουστο στην επαρχία της εσωτερικής Μογγολίας των πέντε συμμετέχοντες από την Κίνα – η μεγαλύτερη αίρεση. Με ποιο είδος πολέμου, και με τον οποίο ετοιμάζει;

Κίνα ήταν ξαφνικά επίγνωση των δικαιωμάτων τους για το χώρο της θάλασσας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες για το θέμα αυτό, όπως και αν αιφνιδιάστηκε, έθεσε το ερώτημα: «Μετά το έβδομο στόλο μας παρέχεται άνευ όρων εγγύηση της ασφάλειας Γιατί θέλετε να δημιουργήσετε τη δική φορέα του αεροσκάφους, ένα ισχυρό ναυτικό, ή ίσως ακόμη και ένα ναυτικό ωκεανό.;» Αλλά υπάρχει και μια άλλη λογική άποψη. Η Κίνα έχει μια μακρά ακτογραμμή. Οι περισσότεροι από το εμπόριο είναι για την θαλάσσια οδό, τόσο τη δική τους ναυτικό – αυτό είναι φυσιολογικό.

«Μου φαίνεται άδικο να εξετάσει το αυξανόμενο ενδιαφέρον της Κίνας για να θαλάσσιου χώρου σε ένα επίπεδο τέτοιο Πρέπει να προστατεύσουμε τα ναυτιλιακά συμφέροντά της, ειδικά αν είναι σε θέση να το πράξουν Πρέπει να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό ναυτικό για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στη θάλασσα καθήκον μας -. Σε αυτή τη συνεργασία με τις χώρες σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα και η ασφάλεια γενικά ωκεανούς, «- είπε σε μια τηλεοπτική συνέντευξη Sytszin Sun, πρόεδρος του« Μελέτη της τέχνης του πολέμου από την Sun Tzu, «Επίτροπος για την πολιτική της Ακαδημίας Στρατιωτικών Επιστημών της Κίνας.

Γενικά Sun Sytszin αφιέρωσε τη ζωή του στη μελέτη της ιστορίας του διάσημου πραγματεία σχετικά με τον πόλεμο. Επικεφαλής του, φαινομενικά παράδοξη διατριβή – «για να αποφευχθεί ο πόλεμος, είναι απαραίτητο να προετοιμαστούν.» Έτσι, φιλοσοφικά, την Κίνα, και εξηγεί την έννοια της στρατιωτικής πολιτικής της.

Πραγματεία αναφέρεται γενικά, γράφτηκε πριν από 2500 χρόνια διοικητής Sun Tzu. 13 κεφάλαια των «Τέχνη του Πολέμου» για πολλούς αιώνες έγινε η Αγία Γραφή για τους διοικητές όχι μόνο στην Κίνα και σε ολόκληρη την Ασία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο για το στρατό, αλλά και πολιτικοί, επιχειρηματίες, ακόμη και αθλητές.

Η αύξηση των δαπανών για την άμυνα ενοχλεί πολλούς, ειδικά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κίνα κερδίζει έδαφος στο δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, όπου η Ουάσιγκτον είχε πάντα μια ισχυρή επιρροή.

«Εκσυγχρονισμός του κινεζικού στρατού στοχεύει στην προστασία του κράτους της Κίνας και της εδαφικής ακεραιότητας της. Λέει Πρόεδρος Xi Jinping, δεν σπιθαμή γης που μας έδωσαν οι πρόγονοί μας δεν θα πρέπει να συλληφθεί. Ορισμένες δυτικές χώρες προσπαθούν συνεχώς να συγκεντρωθούν στις λεγόμενες συμμαχίες, να ρίξει . μας μια κλήση Ταϊβάν θέμα, η κατάσταση γύρω από τα νησιά Diaoyu στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας -.; όλα αυτά απειλούν την ακεραιότητα Και τι θα κάνετε, είναι σιωπηλή «- Sun Sytszin είπε.

Κύριος σύμμαχος στην περιοχή – Ιαπωνία – για πρώτη φορά από το 1945, αυξάνει δραματικά τις αμυντικές δαπάνες. Τον Ιούνιο, στη σύνοδο κορυφής στη Σιγκαπούρη, ο πρωθυπουργός Abe zavlyaet Τόκιο θέλει να αναθεωρήσει ειρηνιστής σύνταγμα της να περιορίσει την επέκταση της Κίνας.

«Αμφιβάλλω ότι οι αρχές που εκδίδονται τουλάχιστον κάποια διδάγματα από τα γεγονότα του παρελθόντος. Τοπικιστικά επιχειρήματα τους απορρίπτουν ακόμη και την ιδέα της εμφάνισης του κάθε ισχυρού αντιπάλου από τις γειτονικές χώρες. Είναι ακόμα νοσταλγούν τις ημέρες όταν κάνετε διπλό-προκάλεσε την ήττα στην Κίνα. Τώρα, η ιαπωνική κυβέρνηση και πάλι μανιωδώς ιδέες . μιλιταρισμό, έτσι ώστε ακόμη και προσπαθεί να αλλάξει το Σύνταγμα Αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο σημάδι », – δήλωσε ο Ήλιος Sytszin.

Σε αυτήν την εικόνα του κόσμου του πολέμου της Ρωσίας με την Κίνα δεν είναι μια ισχυρή αντίπαλος, αλλά σύμμαχος. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε αυτή τη δήλωση γι “αυτήν δεν είναι μια λέξη. Για τα κοινά μας σύνορα για 17 χρόνια, υπάρχει μια νεκρή ζώνη – και στις δύο πλευρές των 100 χιλιομέτρων μέσα στην αναιρέσει όλες τις Στρατό ως εγγύηση ότι η χώρα δεν έχει εχθρικές προθέσεις.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (19)

 1. 0
  0
  Αν και δεν πολυ κατάλαβα το άρθρο,λόγο μετάφρασης γοογλε,έχω την εντύπωση ότι οι Κινέζοι είναι ο απρόβλεπτος παράγοντας σε αυτό που έρχεται-αν έρθει,σε αυτό θα συμφωνήσω με την Ο.Ε.Α τελικά(όχι ότι είναι δρακονιάνοι)απλά ότι είναι "επικίνδυνοι" για την λευκή φυλή(μόνο το κόμπλεξ που θα κουβαλάνε εναντίον μας αυτό αρκεί),οι π#@στ&δ*ς αποφεύγουν την αντιπαράθεση με την δύση χρόνια τώρα…περιμένουν…περιμένουν…περιμένουν…μεγαλώνουν….μεγαλώνουν.
  • 0
   0
   Γιατί οι Κινέζοι έχουν πρόβλημα με την Λευκή φυλή; Θέλω να πω πως από που πηγάζει αυτο το πράγμα; Κι αν ενωθούμε όλοι σαν λευκή φυλή δεν μπορούμε να νικήσουμε, θα μου πείς είναι και περί τα 2,5δις, Αλλά οι Κίνα έχει τόσο ισχυρό στρατό που μπορεί να τα βάλει με ολον τον κόσμο;
   Θα ήθελα πολύ να, αν μπορείς να μου τεκμηρωσεις τα της απάντησης.
   Ευχαριστώ.
   • 0
    0
    Καταρχήν με τα σημερινά όπλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ,όλοι ηττημένοι θα βγούν,και όπιος νικήση,θα είναι Πύριος νίκη,θα είναι μόνο στα χαρτιά και δε θα μπορεί να κυβέρνηση μια κατακτημένη χώρα(παράδειγμα το ΙΡΑΚ-USA)Απλά κάνει κάτι πολύ πονηρό κατε με,έξυπνο κατά άλλους,αποφεύγει την αντιπαράθεση(ενώ μπορεί να ανταπεξέλθη),αφήνει τους άλλους να φαγωθούν,και εκείνη περιμένει….θέλει να τα πάρει όλα χωρίς να ματώση.Αυτό μπορείς να το καταλάβεις από τις στάση της στους παγκόσμιους πολέμους.Σε όλους τους πολέμους που πέρασαν είναι πάντα αμυντική σαν χώρα(Ματζουρία-Ιαπωνία-ο πόλεμος των Μπόξερ και γενικά με την Δύση),δεν αποζητά τον ολοκληρωτικό πόλεμο με χώρα της δύσης+Ιαπωνία,αλλά έχει κάνει πολέμους επιθετικούς με χώρες όπως Βιετνάμ,(που στην ουσία διακατέχονται από κοινό πολεμικό mindset).Έχω την εντύπωση ότι δεν αποζητά τον πόλεμο με την δύση μέχρι πρότινος διότι η Δύση είναι μαθημένη στον ολοκληρωτικό πόλεμο(παρακαταθήκη από τους Ρωμαίους),όπου ολοκληρωτικός πόλεμος σημαίνει ο νικητής τα παίρνει όλα.Πλέον η Κίνα ξέρει τον εχθρό της(χαριτολογόντας),ξέρει ποιά είναι τα τρωτά σημεία μας(Δημοκρατία,κοινή γνώμη,)σε πράγματα που οι Κινέζοι τα θεωρούν αδυναμία εκ φύσεως,μιας και μια ζωή δεν έχουν νιώσει Δημοκρατία,.Πλέων έχουν και τους Ρώσους συμμάχους,που είναι "δυτική"υπερδύναμη,και όπου Ρώσοι τότε και Ορθόδοξοι ,αλλά και Ιραν,και όπου Ιραν τότε και Ισλαμ.Δηλαδή δεν έχει να φοβάται ΄τίποτα από τα Δυτικά της σύνορα(Ρωσία-Ιράν)αλλά ούτε από την Ινδία….οπότε μένει μόνο Ιαπωνία(Αμερική)….μια Ιαπωνία λόγο του πολέμου του 40,δεν έχει τακτικό μεγάλο στρατό,είναι προτεκτοράτο της Αμερικής.
    Αν διαβάσεις την αρχαία και μεσαιωνική ιστορία της Κίνας ,οι πόλεμοι τους είναι όχι μόνο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ….ΑΛΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ….δεν μένει κανείς ζωντανός(πόλεμος των 3 βασιλείων,πόλεμος 5 δυναστιών κ 10 βασιλείων)…..άρα τι άλλαξε με την Δύση?Γιατί είναι αμυντική με την Δύση εδώ και 200 χρόνια.
    Όμως θα πρέπει να συμειώσουμαι κάτι που συμβαίνει στο Χονκ Κοκνγ(το απρόβλεπτο),εκεί οι Κινέζοι έχουν γευτή Δημοκρατία….δεν μπορούν να βαδίζουν όπως οι άλλοι Κινέζοι…αυτός είναι ένας απρόβλεπτος παράγονατας,που μπορεί να παίξει ρόλο σε όλη την Κίνα-τώρα η στο μέλλον…η Δημοκρατία είναι ναρκωτικό,που άμα εθιστής,δύσκολα το το αποχωρίζεσαι.Θα δούμε,πάντως όπως και να έχει πλέων η Κίνα έχει ΑΙΣΟΔΟΞΙΑ σαν κράτος και το νιώθει.
    Έχουν πρόβλημα με την δύση λόγο του τρόπου σκέψεις του δυτικού ανθρώπου να εξελίσσεται αλλά και με τις συλλογικές έννοιες στον τρόπο ζωής του….μια ζωή νόμιζαν ότι οι Δυτικοί γειτονές τους είναι βάρβαροι(ουννοι-μογγόλοι-τοχαροι)ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΝΌΜΙΖΑΝ και ξαφνικά τον 16 αι ήρθαν οι original δυτικοί(Άγγλοι-Ολλανδοί-Γάλλοι) με τα καράβια τους και την τεχνογνωσία τους και είδαν ότι τελικά αυτοί είναι οι βάρβαροι(φυσικά δεν είναι βάρβαροι,έχουν και φιλοσοφία και κουλτούρα)αλλά αυτοί έτσι νιώθουν.
  • 0
   0
   Ευχαριστώ για την απάντηση.
   Κάτι άλλο τώρα τελευταίο η Κίνα υπάρχη περίπτωση να συγκρουστεί με την Ρωσία η υπάρχει περίπτωση να αλλάξει στάση η Δύση και μέσω της οικονομίας να χτυπήσει την Κίνα η απλά περνάμε σε άλλο Βασίλειο σε αυτόν τον κόσμο διατί ήρθε η ώρα;

   Ευχαριστώ πολύ.
   • 0
    0
    Φίλε μου δεν μπορώ να ξέρω,αλλά όπως και να έχει ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ,ΕΝΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ.Κάποιος κάποια στιγμή θα τα πάρει όλα….και φυσικά δεν είμαστε εμείς οι Έλληνες(λόγο πλυθυσμού-αλλά και ποτέ δεν ξέρεις)αλλά αυτ'ο που είναι σίγουρο είναι ότι η Δημοκρατία θα επεκταθεί παντού…όπως επεκτάθηκε στην Αραβική άνοιξη(από Άραβες που είχαν επαφές με την Δύση).Και όπου Δημοκρατία=Έλληνικός τρόπος σκέψεις…δεν έχει σημασία τι γλώσσα μιλάνε στην Δύση…αλλά ο τρόπος που ζούνε είναι βαθήτατα Ελληνικός(θέατρο=τηλεοραση,αθλητισμός=ποδόσφαιρο,στίβος,κλπ,Εκτελεστική εξουσία-δικαστική εξουσία=όλοι οι νόμοι προέρχονται από το Ρωμαικό δίκαιο=που αποτελείτε από πολλούς νόμους που ήταν από την Αθηνά,Μακεδονία,Σπάρτη κλπ κλπ,Μοντέρνος στρατός,όλοι οι στρατοί έχουν την ρίζα τους στον Σπαρτιατικό σύστημα =πολίτης-οπλίτης,κ α π.Όποιός και να νικήση,σίγουρα στο τέλος θα υπάρχει Δημοκρατία(στα φανερά,πίσω από τις κουρτίνες είναι άλλο ζήτημα τι θα γίνετε.),αλλά μετά από πολλά χρόνια δημοκρατίας σίγουρα "κάποιός πρόεδρος" θα θελίση να γίνει "αυτοκρατορας"=παραδήγματα όπως Αύγουστος-Ναπολέων….έιτε είναι Κινέζος είτε Αμερικάνος,είτε Ρώσος.Πάντως όποος και να νικήση,ο τρόπος ζωής είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ,δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο.
  • 0
   0
   Ήσουν κατατοπιστικός και σωστοί οι λογισμοί σου και πάλι ευχαριστώ, μπορώ να σε ενοχλώ με την περιέργεια μου κάπου κάπου;
 2. 0
  0
  …………………………………
 3. 0
  0
  Εσύ μεθυσμένο αλβανό,εγκω δε βγάζει νόημα,ουγκ.
 4. 0
  0
  Γαμώ το google translate γαμώ…τεμπελόσκυλα του κερατά….χίλιες φορές να το βάζατε στα αγγλικά παρά σε αυτό το έκτρομα που μόλις αποπειράθηκα να διαβάσω…
 5. 0
  0
  Αυτό μόνο για τον τίτλο το ανεβάσατε έτσι; Η αυτόματη μετάφραση απλά δεν διαβάζεται.
 6. 0
  0
  Θα ήθελα να ήξερα ποιός μετέφρασε το παραπάνω κείμενο;;;
  Το google translate χρησιμοποίησε;;; Όπως ο ΓΑΠ;;; (που τον θημήθηκα τον αρχιμακάκα – όχι που νομίζει ότι τον ξεχάσαμε!!!!!)
  Τεσπα – ζ'ητημα 2-3 προτάσεις αν βγάζουν κάποιο νόημα.
 7. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 1 Οκτωβρίου 2014 @ 12:44
  0
  0
  YOΦ… ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ…ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ… ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ??? ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΔΥΣΗ !!!
  • 0
   0
   Ναι ειναι δυτικη προπαγανδα!!!το ονειρο σου να γινεις κινεζος εργατης θα πραγματοποιηθει παρ'ολες τις προσπαθειες των κακων δυτικων…
   ΝΙΚΟΣ
  • 0
   0
   ΟΧΙ,ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΔΥΣΗ.
   ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΚΙΝΑ.
   ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;
 8. 0
  0
  Η Κίνα προετοιμάζεται για πόλεμο….ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΙΜΗΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΙ Ο ΧΑΡΔΟΥΒΩΛΗΣ…ΘΑ ΛΕΝΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ….ΤΟ ΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ…ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗτΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΙΣΙΛ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΑΝ ΣΑ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ…Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝΕ ΠΟΔΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ-ΚΑΥΗΑΣΟ….ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΥΡΔΙΚΟ…ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ….ΠΟΝΗΡΟΙ ΔΕ.
 9. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 2 Οκτωβρίου 2014 @ 07:51
  0
  0
  ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΩ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ…ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Α-Υ-Τ-Ο-Ι ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ , ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ… Η ΚΙΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΛΟΥΤΟ…ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΥΦΑΖΕΙ… Η ΔΥΣΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΡΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ.. ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΑΓΟΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ…ΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ…

  ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙ¨ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΝΕΚΥΨΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ…Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ… ΕΙΝΑΙ ΜΑΙ ΑΠΟΨΗ… ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ…

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΟΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ "ΑΠΈΥΘΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ε.. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ !!! Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ
 10. 0
  0
  ΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.
  ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ( ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΠΙΑ )ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ . ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. .ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ….
 11. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 3 Οκτωβρίου 2014 @ 09:53
  0
  0
  ΠΕΡΙΤΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩΜΑΙ…ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ … Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΝΩΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΥΗΚΟΟΝ ΟΥΣ… "ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΚΑΝΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ"…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί