Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:06 - 13/04/2015

Η ΙSIS ανατινάζει αρχαιολογικούς θησαυρούς στην πρωτεύουσα των Ασσυρίων Nimrud

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τακφιριστές του Ισλαμικού Κράτους (EIIL Daesh, στα αραβικά), κατέστρεψαν πολλούς αρχαιολογικούς θησαυρούς στην αρχαία ασσυριακή πόλη Nimrud στο βόρειο Ιράκ.

Η Daesh διακίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο βίντεο όπου εμφανίζονται μέλη της εξοπλισμένα με βαριοπούλες ,αλυσοπρίονα,εκσκαφείς κλπ να καταστρέφουν τους αρχαιολογικούς θησαυρούς.



«Κάθε φορά που θα είμαστε σε θέση να εξαλείψουμε τα χνάρια της ειδωλολατρίας και να προπαγανδίσουμε τον μονοθεισμό σε μια σπιθαμή γης θα το κάνουμε», λέει ένας εξτρεμιστής της οργάνωσης στο τέλος του φιλμ.Αφού επιδίδονται σε εκτεταμένη λεηλασία και καταστροφές περνούν στη συνέχεια στην ανατίναξη του αρχαιολογικού συμπλέγματος.

Παρουσιάζονται βαρέλια με πυρίτιδα σ΄ένα δωμάτιο και έπειτα μια δυνατή έκρηξη κατά την ανατίναξη των αρχαίων και ένα γιγαντιαίο σύννεφο καπνού να αιωρείται.

Αυτή η πόλη ιδρύθηκε τον 13ο αι.π.Χ και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους του Ιράκ.

«Η Nimrud ήταν η πρωτεύουσα της Ασσυρίας δήλωσε ο Abdulamir Hamdani ένας αρχαιολόγος στο Πανεπιστήμιο Stony Brook στη New York.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 04/13/2015 @ 9:44 ΜΜ

    Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει απο την ιστορια να δεις; Α ναι! Τους παραβολάνους, τους γνωστούς φανατικούς καλογερους του… ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, που κατα τη διάρκεια της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατοριας (δήθεν Βυζάντιο), εκαιγαν, έσπαγαν και γκρεμιζαν οτιδήποτε θύμιζε τον αρχαίο ελληνικο πολιτισμό, τα παρακλαδια και την εξέλιξη του!
    Όλες οι θρησκείες- παραγωγά του ΑΒΡΑΜΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟΥ είναι ΞΑΔΕΡΦΕΣ, και ο κοινός εχθρός είναι ο κλασικός ελληνισμός! Το διάγγελμα των ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ της ISIS λέει για εξάλειψη της ειδωλολατριας και προπαγανδισης του ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟΥ!
    Τι διαφορετικό έλεγαν και έκαναν α) ΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑΝΟΙ, β) Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΊΩΝΑ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ, γ) ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΊ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΉΜΕΡΑ (ανατρεξτε σε κάποια σχόλια πρόσφατα ή και παλαιότερα εδω μέσα).
    Ιουδαισμος, Χριστιανισμός και Ισλαμισμός είναι παιδια του ίδιου θεού (ΓΙΑΧΒΕ), πιστεύουν και οι τρεις ότι κατάγονται απο τον Αβρααμ (με κοινο πρόγονο εάν δεν είσαι συγγενής τότε ποτε είσαι;) και θεωρούν και οι τρεις ως ΑΓΊΟΥΣ ΤΌΠΟΥΣ τη γη του ΙΣΡΑΉΛ και κυρίως την ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!! (τυφλοί και κουφοί είστε πολλοί; Δεν μπορώ να σας καταλάβω, τι δεν καταλαβαίνετε;)
    ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ ΌΛΩΝ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ Ο ΚΟΙΝΌΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ (όχι ο εβραιοχριστιανος), τον οποίο και ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ! Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΈΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, Η ΟΠΟΊΑ ΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ!
    Σκεφτείτε ότι οι αρχαίοι Έλληνες αριθμουσαν 10.000.000 ψυχές και με παιδική ευφυΐα, μπορει κανείς να συνειδητοποιήσει, ότι με γεωμετρική πρόοδο θα έπρεπε να είμαστε ο πολυπληθεστερος λαός στον πλανήτη!
    Ακόμη και το ότι υπάρχουμε μετα απο αυτα, μιλούμε έστω και σε έκπτωση την ελληνική γλώσσα και έχουμε (αν και όχι όλοι) ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ, αποτελει το μέγιστο ΘΑΎΜΑ στην ιστορία της ανθρωπότητας!
    ΕΛΛΗΝ πατήρ ΌΛΩΝ, εχθρός ΌΛΩΝ (η μοίρα του ΕΥΕΡΓΈΤΗ) και ο στόχος ΌΛΩΝ απο πάντα και για πάντα!
    Παρόλα αυτά, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η ΟΜΟΨΥΧΊΑ! Έχουμε τους πάντες απέναντι, είναι κρίμα να έχουμε και ΈΛΛΗΝΕΣ!
    ΑΜΕΣΟΣ ΑΠΟΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*