14:00 - 15/11/2014

Η Ιατρική στον «καθρέφτη ..»

Βρεθήκαμε με τον σύντροφό μου στην είσοδο μιας παλιάς πολυκατοικίας.Με κοίταξε με απορία,αλλά εγώ άρχισα ν’ανεβαίνω τα σκαλιά.Έφτασα στον πρώτο όροφο και σταμάτησα μπροστά σε μια ανοιχτή πόρτα.Με περίμεναν κι αυτό ήταν καλό.Ήξερα από την αρχή που βρισκόμουν,στο γραφείο του Stanger.

Ήταν ένα μικρό διαμέρισμα πεντακάθαρο,με ξύλινα πατώματα.Ο Stanger στεκόταν όρθιος μαζί με 4 η 5 άνδρες και μιλούσαν σοβαρά.Στο δωμάτιο δεν υπήρχαν καρέκλες παρά μόνο ένα μικρό γραφείο.

Με κοίταξε και μου είπε να μείνω εκεί επειδή τα έχει κανονίσει,δεν ρώτησα τίποτα και του είπα οκ.Τότε ήρθαν δύο γυναίκες που κρατούσαν στην αγκαλιά τους από ένα παιδί η κάθε μία..Έμοιαζε να κρατούσε η μία το παιδί της άλλης.Ήταν πανέμορφες και φορούσαν λευκά ρούχα ,στα μαλλιά τους φορούσαν λευκά μαντήλια ελεύθερα σαν πέπλα,το πρόσωπό τους έλαμπε.

Με πλησίασαν με άγγιξαν χαμογελούσαν και μου είπαν ότι θα στρώσουν το κρεβάτι να κοιμηθούμε εκεί.

Κοίταξα τον χώρο και είδα ανα κρεβάτι μονό στα δεξιά μου κολλημένο στον τοίχο.Mου ζήτησαν να γδυθούμε και να ξαπλώσουμε,για να μας σκεπάσουν και το κάναμε.Όταν ξαπλώσαμε κάθισαν στην άκρη του κρεβατιού με τα παιδιά αγκαλιά,με ακούμπησαν στα πόδια και μου είπαν ότι έχω προστασία και να μην φοβάμαι.

Αυτό που μόλις περιέγραψα ήταν ένα όνειρο,πού είδα τον Σεπτέμβριο του 2014,

Τον Stanger τον γνώρισα πριν ένα χρόνο περίπου από το ίντερνετ και μιλήσαμε σε μηνύματα ,με αφορμή ενα άρθρο για την συγχρονικότητα.

Μου το έστειλε ξαφνικά και μου έκανε εντύπωση,επειδή με απασχολούσε πάντα αυτό το θέμα χωρίς να έχω ασχοληθεί όμως να διαβάσω τίποτα.Όμως η συγχρονικότητα είναι τρόπος ζωής από μικρό παιδί.

Έτσι τον ρωτούσα συνέχεια για το πεδίο,,αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω την γλώσσα του .Αυτο έγινε αυτόματα.Άρχισα να κατανοώ επιτέλους.

Να προσθέσω ότι διαβάζω τα κατοχικά δυο χρόνια περίπου.

Έτσι σε μια συζήτησε μου είπε ότι είμαι χαοτική και ότι το μάτι δεν μπορει΄να με πειράξει εύκολα,αλλά έπρεπε να κάνω διάφορα κόλπα να ξεφεύγω,όπως ν’αλλάζω συνέχεια την ρουτίνα μου όπως διαδρομές φαγητό εικόνες και διάφορα τέτοια .ΟΚ ευκολάκι ήταν.Αν μου έλεγε κάτι δύσκολο ,σιγά μην το κανα.Για μένα το μάτι ήταν ο κακός λύκος,αυτός του παραμυθιού ,ο σκατοψύχης,ο μίζερος,ο καταθλιπτικός ,με τα μεγάλα νύχια ,που πάντα μου την είχε στημένη,από μικρό παιδί.

Ένοιωθα ότι ήταν πάλι εδώ,έτσι θα έκανα το κολπάκι με την ρουτίνα.Ήταν καλό,πολύ καλό.

Τον χειμώνα του 2013,άρχισα να έχω φριχτούς πόνους στην κοιλιά, και νόμιζα ότι ήταν από το έντερο. Κι έτσι αποφάσισα να αλλάξω την διατροφή μου.Έκοψα το κρέας το ψωμί και αηδίασα την ζάχαρη.Την έκοψα τελείως,τηγανητά σάλτσες ,έκανα μια ελαφριά διατροφή,Τότε άρχισα να τρώω και τους πυρήνες από τα βερίκοκα ,ένα πικραμύγδαλο που περιέχει την β17 αντικαρκινική βιταμίνη,,έτρωγα μέχρι 5 την ημέρα ,επειδή περιέχει υδροκυάνιο,και απαγορεύεται να φάς περισσότερες

Οι πόνοι δυνάμωναν αλλά εγώ δεν πήγα στον γιατρό..Το άφηνα και όλα ήταν μια χαρά..Ήθελα να πάω διακοπές και αν πήγαινα στον γιατρό θα με μάντρωνε και θα έχανα το καλοκαίρι μου.Εδώ μιλάμε για «λάθος» αλλά είπαμε είμαι χαοτική και έτσι λειτουργώ,ποτέ δεν μπορούσα να κάνω αυτό που έπρεπε και πολύ απλά δεν το έκανα.

Είχε έρθει ο Αύγουστος κι έτσι έφυγα για το χωριό,εκεί έχω τον παπαγάλο μου,το μποστάνι μας τις κότες μας ,την απόλυτη ησυχία και το απόλυτο σκοτάδι το βράδυ .Είχα αποφασίσει να απολαύσω τα πάντα,και να μην αφήσω κανέναν να φορτώσει επάνω μου κακή ενέργεια.Είχα παρέα μου την ανιψιά μου ,ένα πανέμορφο πλάσμα με αγάπη για την Ζωή και θα περνούσαμε τέλεια.Το «ΤΈΛΕΙΑ»σήμαινε ότι θα κάναμε ότι μας κατέβαινε στο κεφάλι,και δεν θα αφήναμε κανέναν και τίποτα να μας την χαλάσει.

Ο πόνος δυνάμωνε,και ένα βράδυ πριν κοιμηθώ ,έπιασα τον όγκο στην κοιλιά μου. Έκλεισα τα μάτια μου και σκέφτηκα μια ασημένια παραλία , μπήκα μέσα και κολύμπησα γυμνή ώσπου με πήρε ο ύπνος.

Όταν ξύπνησα το πρωί ακούμπησα την κοιλιά μου,και σκέφτηκα ότι ήταν ο Αύγουστος ήταν τώρα ,δεν θα ξαναγύριζε,,είχε εικόνες παραλίες με καταγάλανα νερά,μυρωδιές,χρώματα,πανσέληνο,διασκέδαση,μουσικές,πώς θα μπορούσα να τα χάσω όλα αυτά?και αν δεν ζούσα του χρόνου? Σκέφτηκα τον ΜΑΛΑΚΑ τον λύκο που μου την είχε στημένη και αποφάσισα να τα ζήσω όλα αυτά,θα τα αντιμετώπιζα όλα όταν επέστρεφα στην Αθήνα.μια παρτίδα θα τον κέρδιζα ,έτσι για την αλητεία.

Ήμουν πολύ ευτυχισμένη,γελούσαμε συνέχεια και το βράδυ όταν έκλεινα τα μάτια,είχα την παραλία μου την έκανα χρυσή,ασημένια,χρωματιστή,όπως ένοιωθα και ανάλογα και πόσο είχα πιει στα ξενύχτι που κάναμε ΄και ήταν όλα θαυμάσια. Άλλωστε πάντα το κάνω αυτό από μικρή,ήταν η άμυνά μου σε όλα όσα με πείραζαν.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 επέστρεψα στην Αθήνα..Ασχολήθηκα με την καθημερινότητα,άλλα ο πόνος δυνάμωνε και αποφάσισα να πάω για εξετάσεις..

Οι εξετάσεις έδειξαν 2 μεγάλους όγκους και έπρεπε να κάνω ολική κοιλιακή υστερεκτομή.Πήγα και σε άλλους γιατρούς που είπαν τα ίδια.Στην οικογένειά μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανο΄ν να είναι καρκίνος των ωοθηκών,ο οποίος είναι επικίνδυνος για μεταστάσεις αν αργήσεις να πας στον γιατρό.

Δεν είχα πολύ χρόνο ,κι έτσι βρήκα το καλύτερο μαχαίρι στο Αρεταίειο και κανόνισα επείγον χειρουργείο.Με χειρούργησε μια ομάδα γιατρών πανεπιστημιακών που θεωρούνται κορυφές.Ξέρω επίσης ότι χειρουργούν χιλιάδες όγκους τον χρόνο.

Περιμένοντας μέσα στο χειρουργείο την σειρά μου,έβλεπα όλους αυτούς με τα πράσινα ρούχα να πηγαινοέρχονται βιαστικοί να μιλάνε έντονα μεταξύ τους ,ψυχροί και απόμακροι,είχα λίγο χρόνο να σκεφτώ. Δεν πιστεύω στον θεό.τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση?πραγματικά χρειάζεται να πιαστείς από κάπου.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ,και τότε χωρίς δεύτερη σκέψη,βούτηξα στην χρυσή μου θάλασσα,και άρχισα να κολυμπώ και να νοιώθω όλη την αίσθηση τού νερού του ήλιου ,ένοιωσα την θαλπωρή που πάντα που έδινε αυτή η μοναδική αίσθηση,έφερα στον νου μου τις πανέμορφες γυναίκες του ονείρου μου τα παιδάκια .Ήμουν ήρεμη και δεν φοβόμουν πια κι έτσι κοιμήθηκα.

Όταν τελείωσε το χειρουργείο,ο γιατρός ανακοίνωσε στην αδελφή μου ότι ήταν καρκίνος.Το είχε δείξει η ταχεία βιοψία και η εμπειρία του.Ήταν κατηγορηματικός.Το μόνο που είχαμε να περιμένουμε ήταν τα αποτελέσματα της βιοψίας,για συνέχιζα θεραπεία.,δηλ,χημειοθεραπεία ακτινοβολία ,εξετάσεις,και να χαμε να λέγαμε.Ακολουθούσαν ένα πρωτόκολλο και αυτό ήταν.Σου βγάζουν μήτρες ,σου κόβουν βυζιά,και αν δεν είναι καρκίνος σε λένε και τυχερή.Αν είναι σε πάμε μεγάλο ταξίδι.

Τα συζήτησα όλα αυτά με την αδελφή μου και μού είπε την μαγική λέξη Ε ΚΑΙ? Ο καρκίνος είναι μια νόσος, όπως όλες,οι λέξεις είναι άσχημες ειπωμένες για να προκαλούν φόβο.Αποκαλούμε μια νόσο ΚΑΡΚΙΝΟ,ΕΠΑΡΑΤΟ ΝΟΣΟ,όλα αυτά είναι το σύστημα.Ε ΚΑΙ? Αυτή η φράση απέκτησε νόημα ,είχε δόνηση που μου έκανε το κλίκ.Αυτό είναι που φοβάται ο λύκος τελικά ,ΤΟ ΚΛΙΚ και εγω το έκανα.

Θυμήθηκα ένα πολύ καλό μου φίλο που μου έλεγε.»ποτε μην πιστέψεις ότι έχεις καρκίνο»,, Αυτό και έκανα..Μόλις συνήλθα λίγο ,πέταξα τους ορούς έβγαλα τις βελόνες από τα χέρια μου,τους πέταξα στην μούρη τα χαμομηλια και τους φιδέδες,το έσκασα από το νοσοκομείο και πήγα σε ένα ακριβό εστιατόριο ,έφαγα ότι γούσταρα εγώ και βγήκα από εκεί μια χαρά.

Όλα αυτά τα λεώ γιατί τα νοσοκομεία και οι γιατροί ακολουθούν το πρωτόκολλο και σε καμία περίπτωση δεν ακούν τον ασθενή.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΞΈΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΦΙΔΕ ,ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ,ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΕΝΟΣΗΜΑ,ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ,ΕΦΑΓΑ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

Είχα ενημερώσει το φιλαράκι μου τον Stranger,για όλα αυτά και δεν πιστεύω ότι πίστευε ότι έχω καρκίνο,του είπα όμως,ότι,θα σου πω τα καλά νέα όταν θα τα έχω.

7 ΝΟΕΜΒΡΗ ,πήγα να πάρω τα αποτελέσματα της βιοψίας,Ήμουν πολύ χαλαρή και δεν ήξερα τι να περιμένω,όπως και τι με περίμενε.

Οι απαντήσεις είχαν βγει΄στις 22 Οκτώβρη ,μου τα έδωσαν 7 Νοέμβρη αυτό σημαίνει ότι η βιοψία έγινε 2 φορές και αυτό προέκυψε από τα μασημένα λόγια όταν έπαιρνα επανειλημμένως τηλέφωνο και με κορόιδευαν ,»την άλλη εβδομάδα. μπλα μπλα μπλα.»από Δευτέρα και άλλες παρόλες.

Όταν πήγα η πρώτη ερώτηση ήταν «παίξατε Τζόκερ κυρία μου εχθές??απάντησα «…ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΛΩ» Η Απάντηση τους ήταν ,»ΕΧΕΤΕ 50 ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ …ΑΥΤΟΣ Ο ΟΚΟΣ..ΗΤΑΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ»

Χάρηκα πολύ κι έφυγα να δω τον γιατρό.

Του έδωσα τις απαντήσεις ,του είπα «δεν ήταν καρκίνος γιατρέ» μου απάντησε «ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΦΑΞΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΔΙ»ΔΕ ΣΗΚΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.Εφυγα ,και τον άφησα ν’αναρωτιέται η να μην αναρωτιέται,δεν είχε καμία σημασία για μένα πλέον.Εγώ έπρεπε ν’αναρωτηθώ γιά μένα,τι πραγματικά είχε συμβεί.

.Γύρισα σπίτι μου κι ενημέρωσα την οικογένειά μου,με κοιτούσαν σαν χαζά.Έστειλα μήνυμα στον Stranger να του πω τα καλά νέα όπως του είχα υποσχεθει΄.Τον ρώτησα για το όνειρο και για τα παιδια΄ που ει΄χα δει΄στό ονειρο΄μου.Δεν το έβγαζα από το μυαλό μου.Ο Stranger με παρέπεμψε σε μία συνέντευξη πού είχε δώσει στό ΙΩΚΗ σ’ένα πολύ όμορφο μέρος πού είχε διαλέξει,στον Προφήτη Ηλία.Δεν βάζω το λινκ ,επειδή δεν θέλω να θεωρηθεί οτι τον διαφημίζω .οποιος θέλει μπορεί αν θέλει να το ψάξει.,όπως το έψαξα κι εγω΄Ακουσα την συνέντευξη προσεκτικά.,ο΄ντως πολύ ενδιαφέρουσα,και σ’ενα σημείο μιλούσε για παιδιά ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ,που εκπαιδεύονται από μικρά,και μπορούν να κάνουν «θαύματα»!!

ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΏ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ.

ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΙ ΈΜΠΕΙΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ,ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ,ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ΟΧΙ.

ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ (λέμε τώρα),μόλις ξεκινούσα σταματούσα ,επειδή κάτι θυμόμουν περισσότερο και σταματούσα.

Σήμερα μπορώ να δω΄σω την δική μου εξήγηση. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ,(ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ),ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ .ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑ ΔΙΕΞΟΔΟ .

ΚΙ ΈΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

Στο δωματιο που ήταν ο Stranger με την ομάδα του εγω δεν μπήκα ποτέ! Επειδή δεν είχαμε ποτέ προσωπική επαφή.

Είδα στο΄παρελθόν κάτι που θα συνέβαινε στο μέλλον

Ενεργοποιήθηκε μια συγχρονικότητα , ,καθώς βουτούσα στο συλλογικό ασυνείδητο.

Επικοινωνούμε όλοι μεταξύ μας χωρι΄σ να χρειάζεται να συναντηθούμε

ΟΙ γυναίκες ήταν αρχαίες ιέρειες,ΑΡΧΕΤΥΠΑ, αυτή είναι η πίστη μου ,αλλωστε(θα μπορούσαν να ήταν οι Ασκληπειάδες…

Το κρεβάτι στα δεξιά στο δωμάτιο του στρειντζερ κολλημένο στον τοίχο,ήταν το δωματιο΄μου στο΄ν θάλαμο τού νοσοκομείου.

Ο σύντροφός μου κοιμόταν μαζι΄μου τις πρώτες μέρες από την μέσα μεριά του κρεβατιου.,οπως ακριβώς το ειχα δει.

Τα παιδιά είναι οι θεραπευτές που μου έστειλε η ομάδα του΄Stranger,που την ζήτησα εκ των υστέρων,και μου την έδωσε.

Πίστεψα ότι είχα προστασία και την είχα.

Πίστεψα σε ένα όνειρο ,σε μια ομάδα,’σένα φίλο

Δεν πίστεψα ποτέ πραγματικά ότι έχω καρκίνο.

Έχασα την μήτρα μου ,αλλά ο΄χι την γυναικεία μου υπόσταση.

Πήρα μόνο τις καλές δονήσεις,όλα ‘ταλλα τα κλείδωσα έξω από μένα και ο΄λους εννοείται.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ.Η ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ,ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΓΕΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΗ.ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ(ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ)ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ,ΗΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

Δώσαμε όλοι μαζί ,θετικές δονήσεις στο σύμπαν ,και αυτο΄ανταποδίδει,.

Όσο και αν φαίνεται παράλογο ,εμείς και μόνο εμείς είμαστε οι δημιουργοί και οι θεραπευτές

Το πεδίο μας δει΄χνει τον δρόμο ,αρκει΄να μπορέσουμε να κάνουμε βουτιά στο συλλογικό ασυνει΄δητο ο΄που εκεί κρύβονται ο΄λες οι πληροφορίες,ολη η αρχαία γνώση,.

Αυτό για να να συμβει΄πρέπει μο΄νο ν ακούσουμε την καρδιά μας.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Θ’ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΝΟΙΩΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.

ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ,ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ.

ΑΝΕΒΗΚΑ LEVEL ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ,’ΟΠΩΣ ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ

ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΩ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙ.

ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ….

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  Νηφε και μεμνησο απιστειν ελεγε ο Αντισθενης!!
 2. 0
  0
  Άντε και εις άλλα με υγεία

  Θωμάς
 3. 0
  0
  Ωραια τα προφητικα τα ονειρα εσυ ειχες τη τυχη να δεις ενα.
  Δε κολλαει με τη θρησκεια το προφητικο το ονειρο μη τα μπερδευεις δε χρειαζεται να εισαι ουτε ιερεας ουτε μοναχος για να δεις ενα.

  Αν βεβαια βλεπεις τακτικα αυτο δε λεγεται τυχη αλλα χαρισμα..
  Και χωρις να θελω να υποβαθμισω τον κατοχικα το πεδιο και οι ειδησεις του πεδιου που λεει δε μου λενε τιποτα.
  Το ασυνηδειτο παλι ειναι κι αυτο ενα θεμα αλλα δε το συγκρινω με το πεδιο.

  Οι ειδησεις εναι ενδιαφερον ιδιως αυτες που εχουν κρυμμενα μηνηματα μεσα..

  Ασωτος
 4. 0
  0
  Έχω δει δύο "προφητικά" όνειρα στη ζωή μου.

  Το ένα μία φορά πριν από κάτι χρόνια, αλλά δεν το ξέχασα ποτέ.

  Το δεύτερο όνειρο το είδα ξανά και ξανά σε διαφορετικές χρονιές και σε ανύποπτο χρόνο κάθε φορά. Από όσα άτομα εμπιστεύθηκα και τους το αφηγήθηκα, ένα μόνο μου είπε κάτι που με έβαλε σε σκέψεις. Τα υπόλοιπα μου είπαν ότι βλέπω πολύ κινηματογράφο. Ίσως κάποια στιγμή να το ξαναπώ σε κάποιον, αλλά όχι πια σε όποιον απλώς μου πει ότι θέλει να το ακούσει.
 5. 0
  0
  …Ξέχασα να πω ότι το πρώτο από τα δύο όνειρα σημάδεψε τη ζωή μου με τρόπο που δεν μου αφήνει αμφιβολίες. Και ναι, πρέπει ν' ακούμε το σώμα μας, το μυαλό και την καρδιά. Η ιατρική είναι δομημένη επιστήμη αλλά τις περισσότερες απαντήσεις σε ερωτήματα για την φυσιολογία του ανθρώπου δεν τις έχει ακόμα και αυτό επειδή κοιτάζει τον άνθρωπο ακόμα σαν μια μάζα από ιστούς.
 6. 0
  0
  Κάποιοι θεωρούν την ονειρική διαδικασία σαν μια πολύ λεπτή τέχνη. Είναι η τέχνη της μετατόπισης, με τη θελησή τους, του σημείου συγκέντρωσης απο την συνηθισμένη του θέση προκειμένου να αυξήσουν και να διευρύνουν το πεδίο όσων μπορούν να γίνουν αντιληπτά.

  CARLOS CASTANEDA

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί