17:11 - 11/04/2015

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ είναι ΚΟΝΤΑ

Ένα αγρογλυφικό που πρωτοεμφανίστηκε στην Ιταλία το 2010 και επαναλήφθηκε με διαφορετική σύνθεση το 2011, φαίνεται να κρύβει ένα πάρα πολύ σημαντικό μήνυμα σύμφωνα με αυτούς που κατάφεραν να το αποκωδικοποιήσουν. Ένα μήνυμα που ουσιαστικά μοιάζει να αποτελεί προειδοποίηση.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, σύμφωνα με την αποκωδικοποίηση, το επτάκτινο αστέρι εμπεριέχει σε μορφή ASCII, το όνομα ΕΑ-ENKI, ο οποίος είναι ο θεός των Σουμερίων (Enki) και των Βαβυλωνίων (ΕΑ), σύμφωνα με την σχετική μυθολογία.

Επιπλέον, το επτάκτινο αστέρι είναι ένα σύμβολο της Βαβυλώνας.


Χάρτης της Βαβυλώνας. Εύρημα και αναπαράσταση

Το οποίο συνδέεται άμεσα με το επτάκτινο αστέρι της Ιερής Γεωμετρίας και τα 432Hz.

Η συχνότητα 432 Hz είναι η τονικότητα της συμπαντικής αρμονίας. Είναι μαθηματικά συνεπής με τα πρότυπα του σύμπαντος. Μελέτες αποκαλύπτουν ότι στα 432hz δονείται η χρυσή τομή του σύμπαντος φ και ενοποιεί τις ιδιότητες του φωτός, του χρόνου, του χώρου, της ύλης, της βαρύτητας και του μαγνητισμού με τη βιολογία, τον κώδικα του DNA και τη συνείδηση. Ο αριθμός 432 αντικατοπτρίζεται επίσης στο τσάκρα της καρδιάς (το οποίο επηρεάζει το συναίσθημα), στις αναλογίες του Ήλιου, στη Γη , τη Σελήνη, στη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου, στο Στόουνχεντζ, στην Ακρόπολη και πολλούς άλλους ιερούς χώρους.

Σύμφωνα με τα σουμερικά κείμενα, ο Enki έδωσε το DNA του για να γίνουν οι άνθρωποι. Αργότερα ήρθε σε κόντρα με τον Ανού, ο οποίος συνεργάστηκε με τα ερπετοειδή εναντίων των ανθρώπων. Από τότε υπάρχει ένα διαρκής πόλεμος. Κυρίως διαστημικός.

«Ο ζωδιακός κύκλος επιστρέφει ακριβώς στο ίδιο σημείο κάθε 25.920 χρόνια. Έτσι είμαστε τώρα στην έξοδο από την Εποχή των Ιχθύων. Ο Enki ήταν ο πρωτότυπος θεός του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει μία επανάληψη, ότι ο Ενκι θα επιστρέψει -δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά σημάδια και πολλοί οιωνοί. Όλα δείχνουν δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. » είπε ο Zecharia Sitchin, γνωστός συγγραφέας του 12ου Πλανήτη.

Αριστερά ο ENKI-EA. Δεξιά ο Υδροχόος

Ένκι ή ΕΑ. ΕΑ στα σουμερικά σημαίνει «το σπίτι του νερού» ή αλλιώς το σπίτι του Υδροχόου. Ακριβώς έτσι απεικονίζεται ο ΕΝΚΙ. Είναι γνωστό ότι διανύουμε την Εποχή του Υδροχόου. Άραγε το μήνυμα στο αγρογλυφικό απλά σημαίνει την αλλαγή της εποχής ή την επιστροφή του ΕΝΚΙ και κατά συνέπεια των Ανουννάκι;

Ένας άνθρωπος μέσα από το πεντάγωνο, ο Stan Deyo, μιλάει για τους Ανουνάκι και αποκαλύπτει ένα επτασφράγιστο μυστικό. Λέει ότι επιστρέφουν για να καταστρέψουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων (τα επρετοειδή του Ανού) και να βοηθήσουν την ανθρωπότητα.

Τι σηματοδοτεί το παραπάνω αγρογλυφικό; Όποιοι κι αν το έφτιαξαν στην Ιταλία, γνωρίζουν. Γνωρίζουν και προειδοποιούν. Οι Ανουνάκι επιστρέφουν.

diadrastika

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. 0
  0
  Σύμφωνα με τα σουμερικά κείμενα, ο Enki έδωσε το DNA του για να γίνουν οι άνθρωποι. Αργότερα ήρθε σε κόντρα με τον Ανού, ο οποίος συνεργάστηκε με τα ερπετοειδή εναντίων των ανθρώπων.

  O ANOY HTAN O ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝ-ΚΙ ΚΑΙ ΕΝ-ΛΙΛ, ΚΑΙ Ο ΕΝΚΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΩΣΤΕ Η ΠΡΩΙΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΓΓΑΤΑΣΤΑΘΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ ΕΔΑΦΟΣ.
  ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΤΣΙΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΛΙΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΥ…
  ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ…!!!
  ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ…

  ΥΣ: ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΤΣΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ "ΛΟΓΙΚΕΣ"!!!
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Ο ΣΙΤΣΙΝ?
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ "ΠΑΡΑΜΥΘΙ" ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ… ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 2ο ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ "12ος ΠΛΑΝΗΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΝ ΣΟΥΜΕΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΩΤΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ…
  • 0
   0
   Υπάρχει στο YouTube βίντεο με τον συγγραφέα του βιβλίου που εξηγεί τα πάντα για τους ανουνακι. Τώρα κατα πόσο ισχύουν είναι άλλο θέμα
 2. 0
  0
  ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ "ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΙΣΙΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ?

  ΙΩ
 3. 0
  0
  Η συνέχεια που αναφέρεις

  Μάλλον σ αυτό θα την βρείς

  ''Η αλήθεια είναι ολοφάνερη"
  Ιων Μαγγος terra papers

  Αα
  • 0
   0
   Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΧΑΣΚΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ….ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ!
  • 0
   0
   γ αυτο λεω μάλλον θα την βρεις

   η λεξη που χρησιμοποιεις _παραδοξα_

   με προβληματιζει
   δεν ακυρωνεις την ιστορια!

   ετσι ακριβως ενιωσα και γω
   στην πρωτη αναγνωση.

   μετα την δευτερη…γινεται λιγοτερο παραδοξη

   σιγουρα ομως δεν μ εχει πεισει…αλλα..?

   Αα
  • 0
   0
   Οι ιστορίες για τον κόσμο την εποχή διακυβέρνησης του Βασιλιά ZU-ZU είναι πολλές.
   ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
   ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Σ'ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΤΣΙΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ "ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ" ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ…!! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ "οι ιστοριες ειναι πολλες"!!! ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!?

   Η ΤΙΑΜΑΤ (ΘΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ) ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΤΣΙΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΡΟΛΛΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ 1000% -ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ- ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΤΣΙΝ.
   ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ: ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ..?
   Ο ΣΙΤΣΙΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΩΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΕ ΣΟΥΜΕΡΙΑ-ΑΣΥΡΙΑ-ΒΑΒΛΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΗΜΑ (ΚΥΛΙΝΔΡΟ-ΤΟΙΧΟ-ΠΑΠΥΡΟ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΙΧΝΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ-ΑΜΕΡΙΚΗ… (ας μην ξεχναμε πως ηταν Ρωσο-Εβραιος και προφανως μπορουσαν να ανοιξουν και καποιες πορτες παραπανω…)
   Ο ΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ? ΑΝ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? ΑΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ, ΑΠΟ ΠΟΥ…ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΗΠΩΣ? ΣΚΟΤΑΔΙ…

   ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ -ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΨΙΛΑΦΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ- ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 'Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΣΥΡΩ ΞΑΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ 2η ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ 3η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ Σ'ΑΥΤΟ…
   ΦΙΛΙΚΑ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑ…
  • 0
   0
   ΤΟ ΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ,ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟς ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙς ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΙ-ΖΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΟΓΟΝΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙΑ ΜΕΛΟΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΔΙΦΘΟΓΓΟΥΣ ΣΥΛΑΒΥΣΜΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ.
 4. 0
  0
  και γιατι 7 bit και οχι 8 αφου και τα 6 ειναι αρκετα για τα γραμματα
  και γιατι να μην ειναι σε octal η μετρηση και ειναι σε hex
 5. 0
  0
  ολη η εβραικη ψευτικη ιστορια σε ενα αρθρο…

 6. 0
  0
  αχ καλεε θαρθουνε επισκεψεις? τι ωρα ξερει κανειιιιιιις?????? να βαλω κανα πλυνητριο καλοε ναχω κανα στρινγκ καθαροοοοοο
 7. 0
  0
  Ότι είναι να μας ερθει και τελειώνει σε ..ουνάκι μόνο ευπρόσδεκτο μπορεί να είναι! Πείτε μου μόνο πότε περίπου, να κάνω ένα μπανάκι και να το περιμένω με το… ηθικό και το… κεφάλι μου ψηλά!!!
 8. 0
  0
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥΚΛΕΨΕ ΤΟ ΧΟΡΤΚΟΠΤΙΚΟ ΜΟΥ..
  ΘΑ ΤΟ ΦΑΩ ΖΩΝΤΑΝΟ !!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί