13:11 - 22/02/2015

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD

Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι, ορντινάντσες του ROTHSCHILD οδήγησαν σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις για το χρέος της Ελλάδος. Μας διατάζουν «τα παντελόνια κάτω» και υπογράψτε, σαν τους υποτελείς Σαμαρο-Βενιζέλους, που υπόγραφαν τα πάντα. Έχουμε οικονομικό πόλεμο από τους «εταίρους» της Ε.Ε. και την Ελλάδα να αντιστέκεται! Επιτέλους είπαμε και εμείς ένα ΟΧΙ, και έπεσαν απάνω μας όλα τα όρνεα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ να μας φάνε.

Το μαρτύριο της σταγόνας ζούμε οι Έλληνες αυτά τα τελευταία 5 χρόνια από τους «εταίρους» μας στην Ε.Ε.

Με τα τοκοχρεωλύσια που πληρώνουμε, χρόνια τώρα, τους έχουμε εξωφλήσει όλους. Έχουμε εξωφλήσει τα δάνεια.

Τους επιτελείς του EUROGROUP, της Ευρωζώνης, και όλης της Ε.Ε. τους διορίζει ο Παντοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ως εκ τούτου δεν μπορεί κανείς να περιμένει από αυτούς καλλίτερη συμπεριφορά, και αλληλεγγύη . Μόνο συμφορές τύπου ΝΑΖΙ να περιμένουμε.

Οι Έλληνες λέμε ΟΧΙ στη κόλαση των Μνημονίων των διεθνών αρπακτικών! Για την εξόντωση των Ελλήνων φέρνουν εδώ εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, μαζί με δάνεια, χρέη, και Μνημόνια!!! Θέλουν να εξαφανισθεί ο Ελληνισμός!!

Εάν η Ε.Ε. αρνηθεί να στηρίξει την Ελλάδα, μπορούμε να τους στείλουμε επάνω, 2 εκ. Ισλαμιστές λαθρομετανάστες Τζιχαντιστές, και τότε να δούμε τη Μέρκελ & Σόϊμπλε να χορεύουν μέσα σε φούρνους.

Μια μικρή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα ευρείας κλίμακος καταργήσεως των μνημονίων και της Τρόϊκα. Πραγματική κατάργηση, όχι αυτό που λέει ο λαός, «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».

Την Σιωνιστική Τρόϊκα αποτελούν οι δανειστές υπό Τριαδική μορφή, δηλαδή ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ευρωπαϊκή επιτροπή. Το ΔΝΤ αντλεί τα χρήματα από τους Λαούς της Γης, ενώ οι δύο άλλοι δαιτυμώνες, αντλούν τα χρήματα από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Πιο κάτω θα προσπαθήσουμε να απλοποιήσουμε το θέμα της οικονομικής καταστροφής, και χρεοκοπίας της Ελλάδος.

Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος, είναι απλό. Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση προχώρησε βάσει σχεδίου, με τη βοήθεια του Σιωνιστή Ιουδαίου Σημίτη και διαδόχων αυτού. Πρώτα άδειασαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, και τα χρήματα τα πήγαν στη τράπεζα της Ελλάδος, που είναι ιδιοκτησία του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και από εκεί έξω, στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Όλος ο χρυσός της Ελλάδος μεταφέρθηκε στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ακολούθησε η αποβιομηχάνιση της Ελλάδος.Τα δάνεια μας τα έδωσε η Σιωνιστική Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Μας ανάγκασαν να πάρουμε δάνεια με πονηρό σκοπό, για να σκλαβώσουν την Ελλάδα. Μας ανάγκασαν να εξαρτώμεθα από τα δάνεια του ROTHSCHILD, σαν τον ναρκομανή που εξαρτάται από τα ναρκωτικά. Βρήκαν πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες, άφωνους ιχθείς, και πέτυχαν το σκοπό τους να σκλαβώσουν την Ελλάδα. Το έτος 2010 δεν σώσανε την Ελλάδα. Σώσανε τις Γερμανικές & Γαλλικές τράπεζες, που είναι ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα δάνεια τα φορτώθηκε ο Ελληνικός Λαός. Ένα μέρος των δανείων-χρέους, είναι λογιστικό μέσω της ΕΛΣΤΑΤ, δηλαδή δεν είναι καθαρό ρευστό χρήμα-δάνειο-χρέος.

Η ΕΛΣΤΑΤ διαταχθείσα άνωθεν, από 3% έλλειμα που επέτρεπαν οι κανόνες της Ε.Ε., το πήγε λογιστικά 13%. Από τότε η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη. Με τα δάνεια χρέωσαν εμάς τον απλό Ελληνικό Λαό, και τα χρήματα των δανείων τα πήραν πίσω οι τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και εμείς οι Έλληνες μείναμε με το επονείδιστο επαχθές χρέος στο χέρι!!! Γιαυτό δεν υπάρχει ρευστότητα στο κράτος και στην αγορά. Τα κρατικά και ασφαλιστικά ταμεία είναι άδεια. Η ανεργία οργιάζει, και οι αυτοκτονίες του Λαού πληθύνονται!

Το χρέος είναι μη βιώσιμο, αφού ανέρχεται στο 180% του ΑΕΠ. Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με Σεισάχθεια, δηλαδή άμεσο διαγραφή του χρέους, είτε με συμφωνίες με τους εταίρους στην Ε.Ε., είτε μονομερώς, αλλιώς με το τεράστιο αυτό χρέος δεν θα επιβιώσουμε. Μόνον όταν ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ δώσει εντολή θα
διαγραφεί, εν όλω ή εν μέρη, το χρέος της Ελλάδος. Ούτως ή άλλως δεν χάνει τίποτε, αφού ένα μέρος του χρέους είναι λογιστικό, και το υπόλοιπον το «φάγανε» οι τράπεζες, και οι παρατρεχάμενοι. Ούτως ή άλλως ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν χάνει τίποτε, αφού ήδη το χρέος το έχει εισπράξει με τα τοκοχρεολύσια!!!

Ο Σόϊμπλε λέει, «Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν οι Έλληνες». Του απαντάμε, οι Έλληνες θέλουμε αναδιάρθρωση και διόρθωση του επαχθούς χρέους. Σαν οικονομολόγος που είναι, αυτό λέγεται ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Αλλά δεν του επιτρέπει ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ να το καταλάβει, και να δεχθεί τη Σεισάχθεια. Είναι κυριαρχικό δικαίωμα κάθε κράτους η αναδιάρθρωση του χρέους που το «φέσωσαν» οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχοι!!!

Τώρα μαζεύουμε 20σάρικα, για να τα στείλουμε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν τοκοχρεωλύσια. Παίζεται μεγάλο Γεωπολιτικό παιχνίδι στη περιοχή μας, γιαυτό οι Κοσμοκράτορες θέλουν την εξόντωση των Ελλήνων!!!

Όμως οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες δεν συμφωνούν, μας θέλουν για πάντα χρεομένους. Σεισάχθεια σημαίνει διαγραφή του χρέους, ολική ή μερική. Στην Ε.Ε. ή μαζί θα σωθούμε, ή μαζί θα καταστραφούμε!!!

Έγιναν πολλές διαγραφές χρέους κρατών στη παγκόσμια ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά. Η Γερμανία το 1953 ανεστήθη χάρη στη διαγραφή του χρέους. Αυτό μην το ξεχνά. Η φτωχή Ελλάδα τότε τη βοήθησε. Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος πιέζει για μια διάσκεψη για το χρέος, στα χνάρια αυτής της διάσκεψης που έσωσε τη Γερμανία από τη μεταπολεμική οικονομική άβυσσο.

Η Ιστορία δείχνει ότι η μαζική διαγραφή χρέους, δεν είναι ούτε σπάνιο φαινόμενο, ούτε δύσκολο, φτάνει να καμφεί η αδιαλλαξία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, της οποίας οι Ευρωπαίοι ηγέτες τυγχάνουν υπαλληλίσκοι, ορντινάντσες, πιόνια και μαριονέτες.

Ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόϊ, ( Ο Σαμαράς της Ισπανίας), να ζητήσει πίσω τα χρήματα του Ισπανικού Λαού από τη διεθνή Σιωνιστική κυβέρνηση, εάν τολμά. Τα χρήματα των Λαών της Ε.Ε. ΔΕΝ πήγαν στον Ελληνικό Λαό, αλλά στα ταμεία των Σιωνιστικών τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Οι κυβερνήσεις πιόνια της Ε.Ε. έχουν ποτίσει τους λαούς των με την ιδέα ότι οι Έλληνες τα «φάγανε». Εάν τα είχαμε «φάει» εμείς, δεν θα αυτοκτονούσαμε κατά χιλιάδες!!!

Είναι απλό, εάν τα χρήματα από τα δάνεια είχαν πάει στον Ελληνικό Λαό, η Ελλάδα σήμερα ΔΕΝ θα ήταν χρεοκοπημένη, αλλά θα ήταν σε ανάπτυξη. Τα χρήματα των δανείων τα «φάγανε» οι Γερμανοί με τα σκάνδαλα της SIEMENS, και με τους εξοπλισμούς-μίζες. Μη ξεχνάτε τα υποβρύχια που γέρνουν, και άλλα σκάνδαλα. Τα χρήματα τα «φάγανε» οι Σιωνιστικές τράπεζες με τη διάσωσή τους, και τελικά –ότι απέμεινε- τα «έφαγε» η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση με τις τράπεζες του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τα χρήματα δεν πήγαν στον Ελληνικό Λαό, ή στην Ελλάδα. Αντιθέτως ο Λαός συνεισέφερε με θυσίες, για να σωθεί η Ε.Ε. που την ληστέψανε οι παγκόσμιοι δικτάτορες, -κοινώς Κοσμοκράτορες- γνωστοί σαν γύπες & κοράκια. Εάν τα χρήματα είχαν πάει στην Ελλάδα, θα είχαμε μια ΑΝΑΠΤΥΞΗ θαυμαστή. Σήμερα θα μιλούσαμε για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδας, και όχι για ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

Ο Σιωνιστής Ιουδαίος Σημίτης μας εξαπάτησε λέγοντας να επενδύσουμε τα χρήματά μας στο Χρηματιστήριο. Τα επενδύσαμε και μας τα «έφαγε» ο Παντοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όλοι αυτοί οι Σιωνιστές ηγετίσκοι της Ε.Ε. δεν είναι τίποτε άλλο παρά ορτινάντσες, υπάλληλοι, πιόνια, και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, και του προέδρου αυτής ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο νέος Πρωθυπουργός πρέπει να πεί στα πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ότι εμείς πληρώνουμε τα δάνεια, και εμείς έχουμε το «πάνω χέρι».

Από τους Ρώσους δεν θέλουμε χρήματα, αλλά αμυντική στρατιωτική βοήθεια, από κακές διαθέσεις των γειτόνων, οι οποίοι υποκινούνται από τα αρπακτικά της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας.

Κατά τις διαπραγματεύσεις στη σύνοδο της Ε.Ε. να μπεί στο παιχνίδι και το κατοχικό δάνειο, και οι πολεμικές επανορθώσεις, που συνεχίζει να τα χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα.

Η Γερμανία είναι ο μεγάλος Μπαταχτζής. Η Γερμανία με τους Χριστοφοράκους μας λήστεψε. Τέλειο ηθικό δείδαγμα και παράδειγμα για όλο το κόσμο, για όλο το πλανήτη!!!

Η νέα κυβέρνηση, μας έκανε εθνικά και πατριωτικά υπερήφανους, με την αντίσταση που πρόβαλε στη Σιωνιστική Τρόϊκα, μας έκανε να ξανα-βρούμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, που την είχαμε χάσει με την υποτέλεια και δουλοπρέπεια των Σαμαρο-Βενιζέλων.

Οι Σημίτιδες- ΓΑΠ- Ντόρες- Χάνες-Μισέλες-ΣαμαροΒενιζέλοι- & Παπούλιες, υπόγραφαν στα τέσσερα πεσμένοι, όλα τα μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυ-νομοσχέδια, εφαρμοστικούς νόμους, που υποδούλωσαν το Λαό, και από το άλλο χέρι έστελναν τα δάνεια-χρήματα στο Μεγάλο Αδελφό, μεγάλο αφεντικό τους Ρότσιλντ!
Όλοι οι ανωτέρω προώθησαν την απο-βιομηχάνιση της Ελλάδος, προκάλεσαν ανεργία, άνοιξαν τα σύνορα στους εισβολείς παράνομους λαθρομετανάστες, και τελικά χρεοκόπησαν την Ελλάδα, διότι έτσι διετάχθησαν να πράξουν από το Μεγάλο Αφεντικό τους.

Επέβαλαν στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο, που όχι μόνον δεν μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους να μη προλαβαίνουμε. Εξόντωση του Λαού έως εσχάτων. Θέλουν να κάνουν τον Έλληνα να δηλώσει τέλεια υποταγή στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ή να τον εξαφανίσουν.

Έλληνες, οι Σιωνιστές ηγέτες της Ε.Ε. είναι πιόνια και μαριονέτες του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα! Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα και αν λάβουν, να ξεχρεώσουμε το χρέος αυτό διότι είναι μη βιώσιμο, επαχθές και επονείδιστο. Γιαυτό ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος, δημιουργούν πολεμικές κρίσεις με τους γείτονες, έτσι ώστε να φοβόμαστε, και να εκλιπαρούμε τη βοήθειά τους, πληρώνοντας κάθε μήνα τα τοκοχρεολύσια στο Μεγάλο Αφεντικό τους!!!

Οι Κοσμοκράτορες ενδιαφέρονται για ένα παγκόσμιο καθεστώς που λέγεται χρεοκρατία των λαών της Γης. Αγγλιστί DEBTOCRACY.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τη στρούγκα της Σιωνιστικής Δύσης, από τη στρούγκα του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Ο 6ος Στόλος αναμένει με τα κανόνια στραμμένα επάνω μας. Θα μας κρατήσουνε στη Δύση, μέχρι να μας αποτελειώσουν. Εδώ εισβάλλανε στην Ουκρανία, στην αυλή της Ρωσίας, και θα αφήσουνε την Ελλάδα να τους φύγει;;;. Θα μας κρατήσουνε με βία, με την απειλή πολέμου!!!

Τελειώνοντας υπενθυμίζω ότι το Ευρώ έγινε για την ισχυρώς οικονομικά Γερμανία. Όλα τα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης υποφέρουν από το Ευρώ. Ακόμα και τα ισχυρότερα βιομηχανικά κράτη- μέλη, όπως Γαλλία- Ισπανία- Ιταλία, υποφέρουν από το Ευρώ.

Προϋπόθεση για επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα είναι η διαγραφή του χρέους. Δραχμή με επαχθές και επονείδιστο χρέος δεν γίνεται. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εδώ και τώρα!!! Μόνο η δραχμή-ελεύθερη χρεών- θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα. Με το βραχνά των τοκοχρεωλυσίων ΔΕΝ επιβιώνουμε!!! Με την αδιαλλαξία των σφογγοκολλάριων του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ευρωπαίων Σιωνιστών ηγετών-υπαλληλίσκων, εμείς σε απάντηση να προβούμε σε ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, δηλαδή να σταματήσουμε να πληρώνουμε τις δόσεις των τοκοχρεωλυσίων στη Σιωνιστική Τρόϊκα και στις τράπεζες των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ας λέγεται αυτό πιστωτικό γεγονός. Προέχει η διάσωση των Ελλήνων.

Πρώτα να σώσουμε το Λαό μας, και μετά το Μεγιστάνα Παντοκράτορα Κοσμοκράτορα και Επικυρίαρχο της Γης ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!

Εμείς πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εμείς έχουμε και το πάνω χέρι!!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Αντωνάκη του κώλου τα 9ήμερα τα ξέρεις ;
  Αν όχι ….. άϊντε μάθε τα πρώτα και μετά …… έλα να μας ξεστραβώσεις και μας.

  Λύσεις …. ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!
  Άνθρωποι να το θέλουν ….. δεν υπάρχουν !!!
  Αναφέρομαι σ' αυτούς που αποκαλείς "Ελληνικό λαό ".

  Και μιας και το 'φερε η κουβέντα :
  Όλοι εσείς που μιλάτε για " Έλληνες",
  για κουνήστε λίγο την γκλάβα σας και ψάξτε να τους βρείτε,
  γιατί δεν νομίζω να βρείτε και πολλούς !!!

  Όσο για τους υπόλοιπους που κατοικοεδρεύουν σ' αυτόν τον τόπο
  δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να τους πει "Έλληνες".

  Αν κάποιος διαφωνεί ας μου εξηγήσει και μένα να καταλάβω,
  τι και πόσον Ελληνικό είναι το :
  Με τον κώλο τούρλα
  μπας και χαθεί καμιά ψωλή ή δοθεί αλλού.

  Οπότε και αν ακόμη μερικοί διαθέτουν και κάποιες λίγες σταγόνες αίμα Ελληνικό,
  τούτο πάει περίπατο με την μαλάκυνση που έχει περάσει μέχρι τα μπούνια.

  ΕΑΝ ….. λέγω υπήρχαν αρκετοί πραγματικοί Έλληνες,
  ΤΟΤΕ όλοι αυτοί οι δήθεν διαχειριστάδες και πλανητάρχες
  θα είχαν πάει προ πολλού για βρούβες,
  αλλά βλέπετε ότι ο σημερινός κοπρολαός
  στημένος στα τέσσερα για αμέτρητα τώρα χρόνια
  παρακαλάει να γλύψει κανάν κώλο και να ρουφήξει καμιά ψωλή,
  Δεν μπορεί και δεν αξίζει τίποτα καλύτερο απ' αυτό που παίρνει,
  για να μην πω ότι και πολύ του πέφτει.


  Το να μεταθέτουμε τις ευθύνες αλλού
  δείχνει ότι όντως δεν μπορεί και δεν έχουμε τίποτα Ελληνικό.

  ΕΙΝΑΙ ντροπή να μαγαρίζουμε τον τίτλο των Ελλήνων.

  Ίσως είναι καιρός
  Όσοι εναπομείναντες Έλληνες να μαζευτούν
  και να ορθώσουν ανάστημα – για μια ακόμα φορά –
  ενθυμούμενοι τον ιερό όρκο της Ελληνικής Φυλής,
  να κάνουν πράξη το " Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ",
  και να πορευθούν ως είθισται "με Δίκιο και Ατσάλι".


  Αυτά ……………….
 2. 0
  0
  μαζι σου.

  Εχουν φερει εις την ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ εδω και αμετριτα χρονια οπως ειπες τους βλαχους τους τουρκομογγολους κινεζους αλβανους γυφτους βουλγαρους και αλλα ειδοι απογαμηδιων και σημερα απευθηνονται σε ολους αυτους σαν "ελληνες".

  σημερα ολλους αυτους τους ελεγχουν μεσο των δικαιοματων που καποιος σιμιτης καραμανλης μιτσοτακης παπανδρεου τζεφρι κ.α. οβριοι τους εδωσαν.

  Ετσι μεσο αυτων των βαρβαρων δημιουργουν ενα γραφειοκρατικο συμπλεγμα οπου επιραιαζουν των τοπο των Καθαριων Ελλην με επιτευξη των στοχο της φιμωσης της φωνης των πραγματηκων ΕΛΛΗΝ με αποτελεσμα να καταλιγουν σε πολεμο υπογραφων και οταν χανουν των ελεγχο ολων αυτων που φεραναι οι ιδιοι τους εδω μεσα τοτε απλα βαζουν το σχεδιο εκφοβισμο μεσο ελληνοτουρκικου πολεμου.

  Ακουσα των μογγολο να λεει εγω εδω γεννηθικα στα πατρια εδαφη. φυσικα δεν μπορεσα να του πω:
  Ναι Ε!!! απο που κι ως που εσυ ρε μεγαλε εισαι ελληνας ποιο χαρακτηριστηκο πανω σου συμπιπτει με ελληνικα χαρακτηριστηκα; Αλλα φυσικα και εσεις οπως τα εβραικα αφεντικα σας τα ιδια ρητα εχετε, γιατι οταν εισαι απατρως τοτε το μοναδικο πραγμα που μπορει να σε παρηγορισει στην απελπισεια σου ειναι το ρητο των αφενταδων σου
  "οπως γης και πατρις". Και τωρα αυτου του τυπου απογαμηδη δηλωνει και ελληνας.

  Νωμιζει πως επειδη τα αφεντικα του του μαθανε την γλωσσα επειδη φερανε τα απογαμηδια τους προγονους του [τουρκους στην γερμανια] εδω με μια μεγαλη περιουσια και η εντολη που εκτελει απο μικρος καθως και οι γονοις αυτου ειναι το τσατσιλικι ρουφιανιλικι πουστια μπινια και οτιδοιποτε αλλο κατα των Ελληνων κκαι γενικοτερα οποιον ειναι εστω και λιγο ανυσηχο πνευμα, ποσοι τετοιοι υπαρχουν στην ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΑΣ [γιατι οσο υπαρχει εστω και ενας ΕΛΛΗΝ εν ζωη ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ γι αυτο το φωτεινο κομματι ΓΑΙΑΣ].

  Και οσο σκεφτομαι αυτα τοσο βλεπω το τιμημα ολων αυτων που δεν ειναι αλλο απο το οτι οι ερπετοειδης οβραιοι εχουν εχουν παρει την ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ
  ΠΕΛΛΑΣΓΩΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ [ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΤΛ.] ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΩΝΙΚΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ [ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ] ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ.

 3. 2
  0
  Δείτε το παρακάτω βίντεο από το 1:33 μέχρι το 2:20 λεπτό. Το ζουμί βέβαια είναι μετά το 2:03, όπου o David de Rothschild λέει και φωνάζει με καμάρι «I AM A DEVIL WORSHIPER, I LOVE SATAN». Ντύθηκε σαν Ιησούς Χριστός για να ομολογήσει ότι Αγαπάει την Φύση που είναι ο Ναός του Σατανά και για να πεί δημοσίως ότι είναι Σατανολάτρης και ότι Αγαπάει τον Σατανά!!! Οι ψαγμένοι γνωρίζουν ότι η φύση είναι ο εικονικός κόσμος του Σατανά/Κρόνου/Ιαλδαβαώθ, είναι δημιούργημά του και για αυτό ονομάζεται ως Άρχοντας αυτού του Κόσμου. Προφανώς οι Rothschild τον έχουν ως τον μοναδικό Θεό τους. Οι Rothschild είναι οι μεγαλύτεροι Σατανιστές στον Πλανήτη και ο Σατανάς τους έδωσε την καλύτερη θέση μέσα στο Μάτριξ. Τώρα ξέρετε ποια είναι η Θρησκεία της Ελίτ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί