Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:58 - 10/02/2014

Η Ελλάδα φλέγεται …από τον οργισμένο κάμπο μέχρι την Μαλακάσα !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα… Οσο προσπαθούν τρόικα και συγκυβερνηση να μας πείσουν όλα πάνε καλά και παίζουν με “μπλόφες” για δόσεις και πλεονάσματα η πείνα και η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού θα οδηγήσει σε εξεγέρσεις που δεν τις έχουμε ζήσει αυτά τα χρόνια της μνημονιακής κατοχής .

Οσο θα προσπαθούν να μας περνάνε για μαλάκες …με πλεονάσματα που θα μοιράσουν και άλλα κουραφέξαλα ενω ταυτόχρονα ετοιμάζονται να δημεύσουν τράπεζες και δημόσιο σπίτια και περιουσίες πεινασμένων και ανέργων θα δουν αυθόρμητες εκδηλώσεις και δράσεις αυτοάμυνας που δεν υπάρχουν σε προηγούμενο στον Ευρωπαϊκή χώρα .

Γιαυτό ας συνέλθουν σύντομα , ας σταματήσουν τα νταηλίκια και τις αφαιμάξεις που ετοιμάζουν και να κάνουν εδώ και τώρα εκλογές …αντί να προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να σώσουν τα πολιτικά τους και προσωπικά τους τομάρια , με τρικ για τα σκάνδαλα τους .

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 02/10/2014 @ 7:35 ΠΜ

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ…. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ… ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 14 (ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ… ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ Γ.ΑΠ. ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Σ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 1 ΜΕ 2 ΕΤΗ… ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ… ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ… ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ… 36 Η 72 ΩΡΩΝ… ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΕΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ Η.Π.Α. Δ΄ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ… ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΩΝ…. ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ… ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ… Η ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ Η ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ… ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ… ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΝΕΜΕΣΙΣ… ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

  2. Ανώνυμος 02/10/2014 @ 8:16 ΠΜ

    Καλά….. μη χαίρεσε ….. αυτήν την εποχή που σταματάνε οι δουλειές στα χωράφια για κανένα μήνα, τα 9 στα 10 χρόνια που μπορώ να θυμηθώ οι αγρότες …. "διαμαρτύρονται", κάτι βρίσκουν κάθε φορά.

    Μην ψήνεσε και εσύ ότι άρχισε η επανάσταση… κανένα τσιπουράκι θα πιούνε και κανένα λουκάνικο θα ψήσουνε στις φωτιές που βλέπεις…. θα κοινωνικοποιηθούνε, θα γνωριστούνε και με τα διπλανά χωριά, θα καταρτίσει και τις λίστες του το ΚΚΕ με "νέα" "φρέσκα" "αγωνιστικά" πρόσωπα και από Μάρτη στις δουλειές τους πάλι……

  3. μηπως δεν καταλαβατε καλα, εγω νομιζω πως τωρα πλεον αυτο θελουν ,κοινωνικη αναταραχη και μεσα απο τους καπνους θα βγει ο σωτηρας που θα ειναι οπως παντα ενα αλλο τσιρακι.

  4. Ανώνυμος 02/10/2014 @ 5:03 ΜΜ

    Τιποτας δεν θα γίνει είναι όλα μές το κόλπο (πρόγραμμα), και το 2008 που καιγοτανε η Αθήνα έγινε κάτι μετά;

  5. Ανώνυμος 02/10/2014 @ 11:40 ΜΜ

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΩς ΑΛΛΙΩς ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΝΩΣΤΕΣ

    ΠΟΡΝΕΙΕΣ!
    ΚΛΕΨΙΕΣ!
    ΛΗΣΤΕΙΕΣ!
    ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΗΘΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ!
    ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ!

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΡΚΙΚΕς ΗΔΟΝΕς ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΙΨΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΘΕΙΡΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΙΚΕς ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ (ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩΛΑΛΕς ) ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ;

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑς ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΝΗΡΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΗΛΑ
    ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!!

    ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
    ΠΟΣΟΙ ΟΜΩς ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑς ΕΛΕΗΣΕΙ;

    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩς ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΜΑΣ ΣΥΝΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕς ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ

    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ''Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ΘΕΕ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙ'

    Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ
    ΚΑΙ Η ΣΚΗΡΟΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ)

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΑΔΙΖΕΙ Σ Τ Ρ Α Β Α

    ΥΓ ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΩΦΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

    ενας αμαρτωλος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*