06:03 - 24/09/2014

Η Ελλάδα και ο βασιλικός φράχτης των 516.871 ?.

Η Ελλάδα και ο βασιλικός φράχτης των 516.871 ?.

Τα Ολλανδικά ΜΜΕ ανάφεραν οτι ο βασιλιάς τους, ο Willem-Alexander δαπάνισε για την ασφάλεια της βίλας του στο Πορτο Χελι, συνολικά το ποσό των 516.871 ?. Φυσικά τα έξοδα τα πληρώνει ο ολλανδός φορολογούμενος….λεφτά έχουν οι ολλανδοί φορολογούμενοι, τότε ας πληρώνουν. Λογικό δεν είναι; Δαπάνες για την κατασκευή του πάρκινγκ γύρω από το ακίνητο και για την κατασκευή ενός φράκτη ασφαλείας.

Θέλει ο βασιλιάς διακοπούλες στην Ελλάδα; Πως δε θέλει! Εχει ξεσκιστεί στην δουλειά στην εργατική κοινωνία της πλούσιας «Κάτω» χώρας. Ετσι αγοράζει σε ένα από τα ποιο όμορφα μέρη της γης, την γνωστή αποικία άλλων και τώρα και δική του, την Ελλάδα, μια βίλα που θα μπορούσαν να ζήσουν άνετα τουλάχιστον δέκα οικογένειες ντόπιων.

Εικόνα της βασιλικής ολλανδικής άμαξας με τους σκλάβους. Σου δείχνουν φανερά πως έκαναν τα λεφτά τους. Οι ιθαγενείς ολλανδοί βλέπουν τις εικόνες που βρίσκονται μπροστά τους και χειροκροτούν τον Μονάρχη κατα την διάρκει των γενεθλίων του. Δεν πρόκειται για πλύση κάθε εγκεφαλικού κυττάρου του φορολογούμενου κοπαδιού;

Η αποικία βέβαια, χαίρεται για το μεγάλο ενδιαφέρον του ‘Μονάρχη’ για την περιοχή τους…. ‘μόνο τέτοιοι να μας έρχονται’! Φωνάζουν οι ντόπιοι ιθαγενείς…. ο βασιλιάς θα σκορπίσει χρήμα στην περιοχή μας, να είναι καλά, να τον έχει ο θεός καλά και ο ολλανδός φορολογούμενος να πληρώνει για να μας έρχεται κάθε μήνα….λένε χαρούμενα οι ιθαγενείς.

Πολύ παλιά στην όμορφη αποικία που ονομάζεται Ελλαδιστάν, ζούσαν Άριστοι και πανέξυπνοι πρόγονοι των ιθαγενών. Που να γνώριζαν την εξέλιξη του πολιτικού συστήματος που αυτοί οι ίδιοι ανάπτυξαν και έδωσαν όχι μόνο το φως σε όλο τον κόσμο, δεν τους έκαναν μόνο ανθρώπους…..τους εκτύφλωσαν με την νοητική τους Διά-νοια… Θα πήγαινε ποτέ το μυαλό τους στην κατάντια και τα χάλια της υποδούλωσης των σημερινών ιθαγενών; Αναρωτιέμαι συχνά…

Τι θα σκέφτονταν όταν άκουγαν οτι ο Μονάρχης των «Κάτω χωρών» ( ο ένας από τους βασιλιάδες στις χώρες της Ολλανδίας και Βελγίου, γιατί κάθε βαρβαρικό κρατίδιο έχει και ένα Μονάρχη με δυο εως πέντε χιλιάδες υπηρέτες), παραμένει στην χώρα της δημοκρατίας, σε μια θεόρατη βίλα; Την πρώτη «Πάνω χώρα» και όχι «Κάτω χώρα» γιατί ήταν σε θέση να σκεφτεί τι σημαίνει το να ζεις σαν ισότιμος και ελευθερος πολίτης;

Και όχι σκλάβος ξένων, πνευματικά υποανάπτυκτων άγριων βαρβάρων αποίκων που ζητούν να σου πιουν το αίμα, η ζωή τους ο θανατός σου. Ετσι έκαναν πάντα με όλους τους λαούς που κατάκτησαν. Ετσι χώρισαν τον κόσμο σε αποικίες για βνα τον λεηλατούν.

Τι θα έλεγαν οι Αριστοι για την παρουσία του, στη χωρα του ΦΩΤΟΣ;

Καταπιέζουν τους πολίτες τους εκατοντάδες χρόνια τώρα για να περνάνε αυτοί πλουσιοπάροχα μεσα στα 5-6 ανάκτορα που έχουν στην Ολλανδία. Γι αυτούς πολύ λογικός τρόπος σκέψης…δεν είναι όμως λογικό να σε θεωρούν ιθαγενή και να σου επιβάλουν αυτό που επιβάλουν στους λαούς τους!!!

Θα με ρωτουσες…γιατί μας θεωρούν ιθαγενείς; Γιατί σε λίγο οι τράπεζες τους θα μας πάρουν και το βρακί! Δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα αλλά το βρακί μας, δεν είναι δικό μας….ανήκει σε άλλους…ανήκει στον τραπεζίτη ελιτιστή φίλο του Μονάρχη.

Η θεία του Μονάρχη, η πριγκίπισα Χριστίνα, αλλά και όλοι οι συγγενείς του, έχουν τα λεφτά τους στον φορολογικό παράδεισο τα Βρετανικά νησιά Guernsey. Οπως ήταν η Κύπρος πριν γίνει το πλιατσικο. Η οικογενειά τους είναι ιδιοκτήτες της Royal Dutch Shell.

Δεν ξέρουν τι έχουν φυσικά αλλά θέλουν και το σωβρακό σου, για να καταλάβεις τι ανόητοι είναι οι ολλανδοί ιθαγενείς, όταν οι πιο πολλοί τους αγαπούν χωρίς να ξέρουν το λόγο. Το βρακί τους απεικονίζει την κορώνα, τόσο πολύ τους λατρεύουν. Δεν φταίνε βέβαια, είναι θέμα της δυνατότητας νοητικής εξέλιξης τους.

Το κάστρο Cornet στο νησί Guernsey, τον φορολογικο παράδεισο της βασιλικής ελίτ. Εκεί και σε άλλες περιοχές μαζεύουν το κλεμμένο χρήμα των λαών την στιγμή που ο ευρωπαίος πολίτης φυλακίζεται αν δεν πληρώσει την εφορία. Η ελιτ προστατεύεται απο τα τσιράκια, τους πολιτικούς με κανονισμούς και νόμους που οι ίδιοι παίρνουν.

Τι θα σκέφτονταν οι Άριστοι πρόγονοι σου για τα προνόμια του Μονάρχη μες το δικό σου οικοσύστημα, που λογικά πρέπει να ανήκει μόνο σε ελεύθερους πολίτες και ΟΧΙ σε αφέντες σκλάβων;;; Τι θα σκέφτονταν για το εθνικό ξεπούλημα της χώρας τους σε βάρβαρους δυνάστες;;; Τι θα έλεγαν για τους Εφιάλτες Ελληνόφωνους που δεκαετίες σε κυβερνούν και σε ξεπουλάνε υποβαθμίζοντας εσένα σε υπηρέτη του Μονάρχη; Οι νόμοι έχουν περαστεί απο τους πολιτικούς που εσύ ακόμα κάθεσε και κοιτάς αντί να σταματήσεις να γρασάρεις την μηχανή αυτοκαταστροφής που έχει φωλιάσει μέσα σου.

Τι θα έλεγαν οι Αριστοι για τους Αποικιοκράτες που έχεις μαζέψει και την κατάντια σου;;; Η λέξη «Απαρτχειντ» (apartheid) είναι ολλανδικής προέλευσης και σημαίνει Διά-κριση. Αυτά που έκαναν δηλαδή στις αποικίες τους με τους φτωχούς Νότιο-Αφρικανούς. Η λευκή ελίτ φυλάκιζε, σκότωνε και βίαζε ελεύθερα τους ελεύθερους αφρικανούς ιθαγενείς. Φτωχούς αλλά ελεύθερους ιθαγενεις που την λέξη ‘φτωχός’ δεν την γνώριζαν. Την έμαθαν όταν ήρθαν οι «πολιτισμένοι» Δυτικοί στα μέρη τους. Η Διά-κριση, δηλαδή η κρίση του Δια, γίνεται εναντίον σου! Τους άφησες να σε υποβαθμήσουν και απο παιδί του Δια που ήσουν κάποτε να σε κάνουν υπηρέτη τους….

Για να καταλάβεις τον βαθμό δημοκρατικής υπόστασης στη χώρα τους, η αντιπολίτευση του κόμματος D66, ζήτησε την επιστροφή των 516.871 ?, αν ο Μονάρχης πουλήσει την περιουσία του στην Ελλάδα μέσα σε 30 χρόνια. Σύμφωνα με τον «πρωθυπουργό» τον κ. Rutte ο φράχτης είναι αναγκαίος για λόγους ασφαλείας του βασιλιά, και συνέχισε, «για να εμποδίσει τους πιθανούς εισβολείς».

Ποιος είναι ρεεε ηλίθιεεεε ολλανδέ πρωθυπουργέ εδώ ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ;;;; Αδιάντροπε Αλήτη, Ληστή των Λαών!!!

Ο φράχτης ασφαλείας της βίλας του αποικιοκράτη ολλανδού Μονάρχη στο Πόρτο Χέλι (ο παπούς του ήταν Ναζί, αλλά γράφω άλλη φορά από που κρατάει η σκούφια των Ναζι οικογενειών), συμβολίζει την Διακρισή σου! Την διακρισή σου σε κατώτερο πολίτη, απο ένα βάρβαρο γόνο Ναζί δολοφόνου αξιωματικού που οι εντολοδόχοι Εφιάλτες μάζεψαν στο οικοσυστημά σου. Μέσα στο οποίο θα έπρεπε να αισθάνεσαι ασφαλής….Προσβάλοντας την μόνη χώρα του ΦΩΤΟΣ την ΕΛΛΑΔΑ!

Λοιπόν….τι θα κάνεις με τους Εφιάλτες;;;

Κάνε τους Άριστους και πάλι περίφανους…. μόνο οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούν να δώσουν το ΦΩΣ!!!

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  Μία παρατήρηση… εδώ ποτέ δεν ζούσαν οι Άριστοι (εκτός λίγων εξαιρέσεων). Ιστορικά εξόριζαν τους καλύτερους και χρησιμότερους.
  Πάντα θέλαμε ηγέτες που να μας κάνουν να νιώθουμε ασήμαντοι σε σχέση μ' αυτοιύς και γι' αυτό υπομέναμε κάθε καταστρατήγιση ελευθερίας, ισότητας, ισονομίας και παροχών.
  Δυστυχώς, εδώ ζούσαν (και ζουν) οι Άχρηστοι.
  • 0
   0
   Κανεις λάθος, σαν τον λαό σου δεν υπάρχουν πολλοί λαοί. Βγεν ενα διάστημα απο την Ελλάδα και ζήσε κάπου αλλού για να κατανοήσεις τις αξίες του έλληνα. Υπάρχουν όμως πολυ προδότες που εξαγοράζουν ασυνείδητους για την καταστροφή του συνόλου.
   ΚΟΡΑΞ
 2. 0
  0
  Θα φτιάξω πέντε πηγάδια
 3. 0
  0
  Πάνω απο τον μισο πληθησμο ειναι οσφυοκάμπτες εξαρτάται πάντα ποιόν προσκυνάς.Απ΄'οτι φαίνεται όμως απο τα δεδομένα σε όλους αρέσει το προσκύνημα κάμπτει χαρακτήρες και δρώμενα
 4. 0
  0
  ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΤΟ ΣΠΥΡΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!
 5. 0
  0
  Πες τα μεγάλε γιατί και οι ντόπιοι ιθαγενείς που νιώθουν προδομένοι από τους "μονάρχες" μας, νοσταλγούν τον άνακτα και νομίζουν ότι αυτός θα τους σώσει τώρα. (έχει και επίσημα τον τίτλο άλλωστε)! Δύστυχε λαέ, το ότι απέτυχε η Δημοκρατία με τους εδιεφθαρμένους εκπροσώπους σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεβάσεις στο σβέρκο σου τη βρωμοοικογένεια!
 6. 0
  0
  1—TA ΧΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ???μα φυσικα στα ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΑ
  2—ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ??? μα φυσικα ΣΙΕΛ[οπως το αιμα του χταποδιου]
  3—ΣΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ Η ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΣΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ δωσανε εντολη να καει ο ελληνικος στολος οι νενεκοι[ειδος υπαρκτο] να φανε τα τροφιμα για το μεσολογγι και ο ιμπραημης ποτε δεν πλησιασε το αντρος τους και το προστατεψε απο μακρια με αποκλησμο απο τους ιθαγενεις πειναλεους—εν ολιγεις με τα δανικα προς πειναλεους και πληρωσαν τον ιμπραημη και εβαλαν τον μιουλη να καψει το στολο για να τους δωσουν δανικα για καινουργιο [ ο στολος ηταν δωρεά πολλων αγνων ναυτικων]πραγμα που ποτε δεν εγινε και βγαλανε και 90%κερδος κατα τις διακοπες τους
  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥς ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΟΧΤΑΠΟΔΙΑ που εχουν πλοκαμια[ το οχταποδι πεθαινει μονο με σβυσιμο στο κρασι του διονυσου] ρε δεν πας να το χτυπας να το βραζεις αφηνει στιγμα ..,.μολις πεσει ο οινος τετελεσται
 7. 0
  0
  ρε δε παν να αγοράσουν όλη την Ελλάδα 10 φορές!!!!!!
  Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ……….και όσο και να την ξεπουλήσεις αυτή ξαναελευθερώνεται (βλ. 400 χρόνια σκλαβιάς – ποιό ISIS κλπ κουραφέξαλα).
  Καιρός παρα πολύ γαρ εγγύς!!!!!!!!!!!!! (δεν είμαι ο Γιάννης από την Κοζάνη – γειά σουαδελφέ Γιάννη!!!!!!!!!!!!!)
  .
 8. 0
  0
  Ρε παιδια ζω σε αυτην την περιοχη και αυτην την βιλα την βλεπω απο κει που κανω μπανιο το καλοκαιρι (παραλια Δορουφι για οσους ξερουν). Αυτο ειναι μονο? Εδω εχει μαζευτει ολη η ελιτ. Νιαρχος Βαρδινογιαννης Βασιλιας Κων/νος Κυριακου κτλ κτλ Ειναι τυχαιο οτι εδω εχτισαν το ΑΜΑΝ ΖΟΕ??? η εταιρια εχει 25 ξενοδοχεια παγκοσμιως ενα εκ των οποιων ειναι στην Ελλαδα στο Κρανιδι (περιοχη αγιος Παντελεημωνας). Να ξεχασουμε οτι πριν χρονια θα εφτοιαχναν εδω αεροδρομιο που σημαινει οτι ο κοσμος θα ερχοταν απο Αθηνα με αεροπλανο μεσα σε 5 λεπτα??? Καταλαβαινετε νομιζω τα οφελη. Μιλαμε για πολυ τουρισμο κ πολλες θεσεις εργασιας. Ωστοσο επεσαν τα μεγαλα κεφαλια που ηθελαν την ησυχια τους και σταματησε το θεμα. Να πουμε για το Γκολφ που φτοιαχνουν στην Κοιλαδα Ερμιονιδος για τους Αραβες??? οπου μεσα θα εχει ολοκληρο χωριο και το τριτο καλυτερο ξενοδοχειο της Ευρωπης σε πολυτελεια??? Σαφως ακι θα δημιουργηθουν κ θεσεις εργασιας. Για ποσο ομως???? για 300 τον μηνα??? στους Αραβες που εχουν πετρελαια?? Ειμαστε ηδη σκλαβοι απλα δεν βλεπουμε τις αλυσιδες. Και συντομα η ζωη στο Πορτο-Χελι θα ναι τοσο ακριβη που οι ντοπιοι δεν θα μπορουν να ζησουν. Ηδη πωλουνται παρα πολλα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί