06:11 - 30/09/2014

Η Ελλάδα κάηκε για να σωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση… Και το ευχαριστώ: Πληρώνει 4 δισ. ευρώ τους Τούρκους για να μας… αφανίσουν

Η Ελλάδα κάηκε για να σωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση… Και το ευχαριστώ: Πληρώνει 4 δισ. ευρώ τους Τούρκους για να μας… αφανίσουν

Όπως έγινε γνωστό, η ΕΕ θα παράσχει προενταξιακή βοήθεια στην Τουρκία για την περίοδο 2014 – 2020 ύψους τουλάχιστον 4,4 δισ. ευρώ.

Τα συγκεκριμένα χρήματα υποτίθεται ότι δίνονται στην Τουρκία προκειμένου να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις ώστε να πλησιάσει τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με λίγα λόγια οι Ευρωπαίοι εταίροι σε μια Ευρώπη που ο Νότος της λιμοκτονεί θα δώσουν δισεκατομμύρια στους Τούρκους για να μεταρρυθμίσουν το κράτος Δικαίου, την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα, τη δημοκρατία και την διακυβέρνηση. Άκουσον Άκουσον!

Κράτος Δικαίου και δημοκρατία στην χώρα που χρηματοδότησε και εξακολουθεί να στηρίζει τους μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους. Στην χώρα που οι δουλέμποροι -με τις ευλογίες της κυβέρνησης- κάνουν καθημερινά «πάρτι» γεμίζοντας τον Ευρωπαϊκό Νότο με λαθρομετανάστες.

Η ΕΕ θα δώσει δισεκατομμύρια σε μια χώρα που το μόνο έργο που έχει να επιδείξει είναι γενοκτονίες, σφαγές, εκτελέσεις και διωγμοί.
Δισεκατομμύρια στην Τουρκία για να μεταρρυθμίσει λέει την διακυβέρνηση.

Ποια διακυβέρνηση, όταν την μία ημέρα κυκλοφορούν συνομιλίες του Τούρκου πρωθυπουργού που αποδεικνύουν διαφθορά και αυτός μετά από λίγες μέρες αναλαμβάνει το ύπατο αξίωμα της χώρας.

Δισεκατομμύρια για το κράτος Δικαίου που καθημερινά οδηγεί στη φυλακή όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την πολιτική του χαλίφη Ερντογάν.

Δισεκατομμύρια για τον εκδημοκρατισμό μιας χώρας που βαφτίζει τους διαδηλωτές τρομοκράτες επειδή φορούν κόκκινα φουλάρια Αυτούς χρηματοδοτεί η ΕΕ!

Η Μέρκελ και η παρέα της «αρμέγουν» τους λαούς με ληστρικές φορολογήσεις προκειμένου να ταΐσουν την Τουρκία υπό το πρόσχημα των προενταξιακών κονδυλίων.

Τους ταΐζουν για να αφανίσουν κάθε ίχνος χριστιανοσύνης, τους μοσχοαναθρέφουν για να κάνουν τις βρωμικες δουλειές τους. Όμως το φίδι δεν πιάνεται φίλος. Κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει…

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  Τρελλά πράματα δηλάδη τι περιμένεις απο ανθρώπους που δέν τους βλέπει ο ήλιος
 2. 0
  0
  Αλλά γιατί να συμβαίνει αυτό…μήπως έχεις λερωμένη την φωλιά σου;
 3. 0
  0
  Εχεις κάποια σταθερότητα κάπου… η πάς οπου πάν κι άλλοι;
 4. 0
  0
  To χάρισμα κατι τέτοιων ενώσεων ειναι να κάνουν την ζωή βαρυά σα μολύβι.Κάτι τέτοιες στιγμές θα ευχόσουν να ήσουν πιλοτος
 5. 0
  0
  ΟΙ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ." ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ'. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΧΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 60% ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΤΟ 30% ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΣΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΣΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ.
 6. 0
  0
  Όπου Έλληνας, γράψε μ@λ@κας!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί