22:59 - 26/11/2014

Η δολοφονία του Κένεντι – 51 χρόνια πριν. Ξαναγράψτε την ιστορία

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά γεγονότα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι η δημόσια εκτέλεση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι στις 22 Νοέμβρη του 1963.

Ηταν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στημένο μέσα στο λεγόμενο πολιτικό σύστημα που ονομάζουν «δημοκρατία». Εχουν ειπωθεί πολλά για τον θανατό του και δεκάδες σενάρια συνωμοσίας βρήκαν την δημοσιότητα. Αυτό όμως που βρήκαμε σε ξένη ιστοσελίδα είναι καταπληκτικά λογικό και με πολλές αποδείξεις!

Η σφαίρα της Τζάκι

Πολλά έχουν ειπωθεί για τον θάνατο του Κένεντι, 51 χρόνια αργότερα εξακολουθούμε να ψάχνουμε στα άδυτα για το ποιος τράβηξε τη σκανδάλη και – ίσως το πιο σημαντικό – ποιος έδωσε την εντολή δολοφονίας του;

Εδώ προσέξτε τα φανερά σημάδια που πάντα βρίσκονται μπροστά στα μάτια μας αλλά ο νοητικός προγραμματισμός μας, δεν μας επιτρέπει να αποκωδικοποιήσουμε την τροφή του εχθρού . Απολαύστε την Jackie Kennedy με την Ιησουιτική καρφίτσα στα μαλλια της…

Μελετώντας τις λίγες εικόνες και φίλμ του γεγονότος, το ερώτημα παραμένει επίκαιρο: ποιος και γιατί τον δολοφόνησε;

Η θεωρία του λεγόμενου κινήματος, η ομάδα Power Control φαίνεται αρκετά εύλογη. Η ομάδα Power Control, αποτέλεσε την σκιωδη κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Η κατηγορηματική άρνηση του John F. Kennedy για την επέκταση του πολέμου στο Βιετνάμ, σήμαινε και τη θανατική ποινή του.
Υπάρχουν όμως και άλλοι σοβαροί λόγοι γιατι η σκιώδης κυβέρνηση της Αμερικής ήθελε να εκτελέσει τον ισχυρότερο άνδρα της εποχής του δημόσια, σαν ενα μεγάλο παράδειγμα προς αποφυγή.

Ο Κένεντυ πρόδωσε τις δυνάμεις που τον τοποθέτησαν στον Λευκό Οικο. Ο Κένεντυ ήταν δημιουργημα τους, ήταν μέλος της ιρλανδέζικης γραμμής αίματος. Η οικογένεια του εγινε πλούσια και έστησε την αυτοκρατορία της την εποχή της απαγόρευσης του οινοπνεύματος. Μια αυτοκρατορία βασισμένη στο λαθρεμπόριο οινοπνευματωδών ποτών. Οι Κένεντυ οικογένεια συμπαθούςε τη ναζιστικη Γερμανία και οπως οι περισσότεροι καθολικοί ήταν θαυμαστές του Αδόλφου χιτλερ.

Η δημόσια εκτέλεση του πρέπει να εχει πολλές αιτίες γιατι ο Κένεντυ πήρε πολλα επίμαχα μέτρα, συνταγματικά μέτρα αλλα αντίθετα με τα συμφέροντα της σκιώδης ελίτ κυβέρνησης της χώρας.

Μερικά απο αυτα είναι οτι:

1. Ήθελε να σταματήσει τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Μετά το θανατο του ο Λιντον Τζονσον κλιμάκωσε τον πόλεμο σε μια άνευ προηγούμενου τρόπου. Οι αμερικανοί αγαπούν το πετρέλαιο οπως γνωρίζουμε που υπάρχει άφθονο μπροςτα στις ακτές της Ινδοκινας αλλα αγαπάνε και την παραγωγή του οπίου στο Χρυσό Τρίγωνο. Ένας άλλος σοβαρός λόγος ήταν η ατζέντα της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, η εξολόθρευση των άλλων θρησκειών.

2. Το περιστατικό στον κόλπο των Χοίρων. Κουβανοί αντιστασιακοί συνεργάζονταν με την ΣΙΑ, μαζι με τον ναζί Άλαν Ντουλες. Όταν σε μια μυστική επιχείρηση οι Κουβανοί ζήτησαν την βοήθεια του Κένεντυ αυτός αρνήθηκε να την στείλει. Ετσι η επιχείρηση απότυχε και οι Κουβανοί μαζι με την ΣΙΑ εναντιώθηκαν κατα της πολιτικής του.

3. Η καταπολέμηση της μαφίας. Ειδικά ο Ρόμπερτ Κένεντυ ο αδελφός του προέδρου ήθελε να εξάλειψη το οργανωμένο έγκλημα της μαφίας. Ο πατέρας τους Ιωσηφ Κένεντυ όμως εγινε πλούσιος με την βοήθεια της. Και ήταν η μαφία που βοήθησε τον Κένεντυ μεσω νοθείας να βγει πρόεδρος της χώρας.

4. Πολυγαμία. Οι Κένεντυ ήταν γνωστοί για την γοητεία τους και τον εθισμό τους στο εξωσυζυγικό σεξ! Ήταν ετσι ευάλωτοι σε εκβιασμούς. Ο θάνατος της Μέριλιν Μονρόε συνδέεται με το απεριόριστο λίμπιντο των Κένεντυ. Η γυναίκα του Τζάκι Κένεντυ φαίνεται οτι τον μισούσε για τα κερατά που της ειχε βάλει. Μέχρι το τέλος της σχέσης τους, δείτε το βιντεο, στάθηκε δίπλα του σαν μια μεγάλη επαγγελματίας.

5. Η στάση του εναντίων της συνωμοσιακης ελίτ. Ο αγώνας του εναντίων της ΣΙΑ και της κεντρικής τράπεζας της Αμερικής αλλα και της μαφίας στην εταιρική Αμερική.

Ο Οσγουολτ ένας πράκτορας της ΣΙΑ δεν ειχε καμία σχέση με τον θανατο του. Ο πράκτωρ δεν βρέθηκε κάν στην στην περιοχή της δολοφονίας του. Επίσης είπαν οτι ο μοιραίος πυροβολισμός ήταν μετωπικος αυτο όμως δεν ισχύει. Η μοιραία σφαίρα ήρθε απο τα αριστερά, οπως θα δείτε στο φιλμ. Αρχικά το φιλμ Zapruder με την απόδειξη ειχε χαθεί.

Το αλλο στοιχείο ειναι οτι η γυναίκα του Τζάκι ξεκίνησε την καριέρα της σαν πράκτορας της ΣΙΑ. Την ειχαν ρίξει δίπλα του για να τον νταντεβει, με την ρωμαιοκαθολική της ανατροφή και με την κατοχή του δεύτερου βαθμού των Ιπποτών του Κολόμβου. Ετσι η ελίτ κρατούσε και κρατά παντα τον έλεγχο.
Ήταν εκπαιδευμένη σαν στυγνός δολοφόνος η ήταν θύμα του Μαιντ Κοντρόλ (MK-Ultra) της ΣΙΑ;

Ο Κένεντυ δέχτηκε μια μοιραία βολή απο την γυναίκα του Τζάκι την στιγμή που τραυματίστηκε απο την πρώτη βολή που δέχτηκε στο λαιμό του. Η Τζάκι τον πιέζει με το αριστερό της χέρι προς τα κάτω, περιμένει δυο δευτερόλεπτα μέχρι την στιγμή που ο Γκαβερνερ Κοναλι δεν κοιτάζει και τον πυροβολεί στον αριστερό του κρόταφο. Η δολοφόνος κρύβει το όπλο και πηδά απο την λιμουζίνα.

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί