11:38 - 09/07/2014

Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ..

Ποια μετεωρολογική υπηρεσία μπορεί να μας προειδοποιήσει για αυτού του είδους τα έκτακτα φαινόμενα;
Και όμως ο αέρας στις πόλεις και την ύπαιθρο μυρίζει αυτό που έρχεται…

Και έρχεται.. ΟΡΓΗ- ΟΡΓΗ-ΟΡΓΗ

Η προδοσία ήδη κάνει τις τελευταίες πλαστικές τις επεμβάσεις αλλαγής προσώπου για να γλυτώσει την ιστορική καταδίκη της.
Η κοινωνική μηχανική θα καταρρεύσει μαζί με το σάρωμα των μισθών και των συντάξεων του καλοβαλμένου Δημοσίου.

Το ντόπιο σύστημα του ¨ναι σε όλα¨ τα τελευταία δύσκολα χρόνια έδειξε μια αξιοπρόσεκτη ¨δολοφονική¨ ψυχραιμία σαν να μην συνέβαινε τίποτε.
Ακριβώς γιατί ακουμπούσε τις πλάτες του στον Παγκόσμιο τοίχο που λέγεται Wall street. Φυσικό είναι όταν βλέπεις αυτόν τον ¨τοίχο¨ να ψηλώνει και να φτάνει εν μέσω ανατρεπτικών γεωπολιτικών εξελίξεων τις 17000 μονάδες …πολύ παράξενα πράγματα , εσύ σαν τοπικός εκπρόσωπος του συστήματος να κοιμάσαι άνετα τα βράδια
και να μην δίνεις δεκάρα τσακιστή αν ο μεροκαματιάρης υπάλληλος που απολύθηκε λόγω του ¨μοντέλου της μνημονιακής ανάπτυξης ¨που επέβαλλες δεν μπορεί να κοιμίσει τα παιδιά του γιατί πεινάνε και δεν έχουν γάλα να πιούν.

Είναι άραγε μόνο η πείνα ή είναι και η καθημερινή προσβολή της στοιχειώδους ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή ο φόβος από το αδυσώπητο έγκλημα που περιβάλλει σήμερα τις Ελληνικές οικογένειες ή είναι τα δόλια ψέματα των πολιτικών επιλογών που δεν έχουν ¨ σπλάχνα οικτιρμών¨;

Τον πρώτο καιρό των μνημονίων ¨σαν χαζοβιόληδες θιασώτες των νέων ηθών¨ που μας κατέκλυσαν , λέγαμε … δεν μπορεί , μας κάνουν πλάκα… αν και κάποιοι φώναζαν.
Μετά αγανακτήσαμε… μετά μετρούσαμε τις αυτοκτονίες, τα κλειστά μαγαζιά , τις χαμένες δουλειές, τα ρέστα μας για να πληρώσουμε τα χαράτσια……. Και μετά σιωπή .. άκρα του τάφου σιωπή.. μια παράξενη σιωπή πριν την καταιγίδα.

Αυτά είναι εν πολλοίς γνωστά σε όλους μας. Πάμε όμως στην ουσία.
Το παγκόσμιο σύστημα θα καταρρεύσει γιατί θέλει να καταρρεύσει για να ξανακτίσει ένα νέο imrerium.

Και τότε το ¨μάτι του κυκλώνα¨ θα έρθει για να καθίσει πάνω από την Ελλάδα.

Μα τέλος πάντων τι έχει αυτή η Ελλάδα και είναι τόσο πολυπόθητη;

Ας αφήσουμε τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο της, ας αφήσουμε το γαλάζιο άπλετο φως του ουρανού της, ας αφήσουμε τους ¨αγαθούς ιθαγενείς¨ της…
Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι αν το κατανοήσουμε και εμείς τελικά το ¨πολιτισμικό κολλύριο¨ για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση την οποία συνειδητά κάποιοι προκάλεσαν στους νοητούς οφθαλμούς του Παγκόσμιου Πολιτισμού.

Η ανθρωπότητα δεν ελέγχεται μόνο με τις χρηματικές ροές αλλά κυρίως ελέγχεται με τις διαχρονικές ροές των αξιών του Πανανθρώπινου Πολιτισμού.
Να γιατί η δαιμονική μπόρα ήδη όχι μόνο έχει πλησιάσει αλλά και ετοιμάζεται να ξεσπάσει πάνω σε Ελληνικά κεφάλια.
Θα βάλλουν τον Τούρκο στο Αιγαίο με τις άπληστες διεκδικήσεις του;

Θα βάλλουν τον εσωτερικό προβοκάτορα με σημαιάκια τζιχάντ;

Θα βάλουν.. Θα βάλουν… έχουν πολλούς να βάλουν;

Τόσα χρόνια δούλευαν σε ¨αγαστή συμφωνία¨ όλα τα διεθνή ¨καλόπαιδα¨ του κόσμου για να κάνουν αυτό το πανέμορφο αλωνάκι ..αχούρι όπως είναι και οι ψυχές τους.
Τώρα μάλιστα που ετοιμάζεται να ξεσπάσει και παγκόσμια πολεμική αναμέτρηση αρχής γενομένης από την Μέση Ανατολή , οι ίδιοι αυτοί διεθνείς τοκογλύφοι φρόντισαν να αφήσουν την Ελλαδίτσα σαν πουλάκι γυμνό στην μπόρα που έρχεται..

Άρα όλα λειτουργούν μέχρις στιγμής υπέρ τους ακόμα και η κοινή γνώμη των μονίμως εφησυχαζόντων ταγών και βολεμένων δεν επιθυμεί ούτε και με τα γεγονότα της επικαιρότητας να διαταράξει τους καθημερινούς κύκλους της ψεύτικης ζωής της.

Τους νοιάζουν οι σημερινές και επόμενες γενιές…;

Φράγκο δεν δίνουν..αρκεί να κρατήσουν τα κλεμμένα φράγκα στις τσέπες τους.

Aφου κατασπάραξαν τις επιδοτήσεις και τα πακέτα με την διευκόλυνση των ξένων πατρώνων.. μας βάζουν να ξαναπληρώσουμε τα κλεμμένα αυτά δηλ που θα επενδυόταν σε πραγματικά έργα ανάπτυξης.

Ουσιαστικά μας ΚΛΕΒΟΥΝ δύο φορές …

Και φτάσαμε¨ αισίως¨ στο τέταρτο έτος της ¨μνημονιακής κατοχής¨ για να κλέψουν και ζωές και ψυχές βλ. αυτοκτονίες και άλλα δράματα που βιώνουν οι γειτονιές της Ελλάδος.

Το ’74 με την έναρξη της τραγωδίας του Κυπριακού έτρεχε ο κοσμάκης στο αεροδρόμιο του Ελληνικού για να προυπαντήσει την μεταπολίτευση με την ιαχή .. «ΕΡΧΕΤΑΙ».

Που να ξέρουν ότι ερχόταν η καταστροφή και η απελπισία όπως την βιώνουμε σήμερα. Αν και έπρεπε να το καταλάβουμε από τότε με την δεύτερη εισβολή του Αττίλα τον Δεκαπενταύγουστο του ’74 στην μαρτυρική Κύπρο.

40 ολάκερα χρόνια δουλεύουν οι δαίμονες για να μαζέψουν τόσο πυκνό δαιμονικό νέφος πάνω από τα κεφάλια μας.

Νισάφι πια.. ας εξαπολύσουν την δαιμονική μπόρα πάνω μας για να δούμε πόσα απίδια σηκώνει ο σάκος των δοκιμασιών του Έθνους μας.

Αναμένουμε και προσδοκούμε την δικαιοσύνη του πνευματικού νόμου που μπορεί να κλείσει ιστορικούς κύκλους αλλά και αεροπορικά εισιτήρια διαφυγής . Και όσο να μην θέλουμε να το πιστέψουμε, ήδη αθόρυβα ενεργεί η δικαιοκρισία του ΘΕΟΥ πάνω στις κατάφωρες αδικίες που μας τσάκισαν.

Με την μόνη διαφορά ότι τώρα τα λαμόγια με τα κλεισμένα εισιτήρια τους θα πετάξουν… αν δεν τους σταματήσει κάποιο έκτακτο γεγονός βλ. δικαιοσύνη , πιθανή πολεμική εμπλοκή , … από το αεροδρόμιο των Σπάτων.

Είναι εύλογο όταν το παγκόσμιο σύστημα¨ φάει το χαστούκι του¨ που το θέλει τόσο πολύ, κάποιες πτήσεις για το εξωτερικό δεν θα έχουν διαθέσιμες θέσεις.
Μόλις θα ¨ξεκουμπίζονται¨ οι πρώτες πτήσεις με τα διεθνή λαμόγια που κάνανε την ζωή μας αβίωτη θα ανοίγει ο καιρός και θα ξεπροβάλλει πάλι το ΦΩΣ στον ορίζοντα που τις πρώτες ακτίνες του θα τις ρίξει στο γειτονικό προς το αεροδρόμιο πανελλήνιο προσκύνημα του ΧΡΙΣΤΟΥ των Σπάτων.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (25)

 1. 0
  0
  ο Θεος να ειναι διπλα μας παντα κ να γινει το θελημα του..
 2. 0
  0
  Στην εποχή που ζούμε, απάντησε ο στάρετς, φθάσαμε σε τέτοια χλιαρότητα στην πίστη και σε τέτοια έλλειψη ευαισθησίας ως προς την κοινωνίαν μας με τον Θεό, που έχουμε απομακρυνθή ολοκληρωτικά από την αληθινή χριστιανική ζωή. Διάφορα χωρία της Αγίας Γραφής μας φαίνονται σήμερα παράξενα. Παραδείγματος χάριν, διαβάζουμε ότι ο Απόστολος Παύλος εμποδίσθηκε από το Άγιο Πνεύμα να κηρύξη τον λόγο στην Ασίαν, άλλα, ότι το Πνεύμα τον συνώδευσε όταν πήγε στη Μακεδονία. Σε αρκετά χωρία της Άγιας Γραφής αναφέρονται εμφανίσεις του Θεού στον άνθρωπο. Σήμερα μερικοί λένε: «Είναι δυνατόν να δεχθούμε ότι άνθρωποι μπορούν να δουν τον Θεό μ' ένα τόσο συγκεκριμένο τρόπο; Υπό το πρόσχημα της μορφώσεως, της επιστήμης, μπλεχτήκαμε σε ένα τέτοιο σκοτάδι αγνωσίας, που βρίσκομε αδιανόητα όλα αυτά για τα οποία οι παλαιοί είχαν μια γνώση αρκετά σαφή, ώστε να μπορούν να μιλούν αναμεταξύ τους για τις εκδηλώσεις του Θεού προς τους ανθρώπους σαν για πράγματα πασίγνωστα και καθόλου παράξενα. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ. Ποιός απο εμάς προσεύχεται καθημερινά με όλη την δύναμη της ψυχής του;
  • 0
   0
   ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΕΙΞΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ Ο οικος του θεου, ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΘΗΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΥΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΩΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ;)


   Υ.Γ Ο ΜΑΡΜΑΡΟΜΕΝΩΣ Β…
   • 0
    0
    πεστα αλλά που να σε ακούσουν οι λοβοτομημένοι ΔΟΥΛΟΙ

    και μην ανησυχείς, αυτοί δε θα "πληρώσουν" τίποτα θα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους (οίκοι του θεού) για να σωθούνε όπως σε κάθε πανανθρώπινη μάχη που έχει δοθεί στην ιστορία του πλανήτη αυτού στα χρόνια που υπάρχουν τα βδελύγματα………
 3. 0
  0
  ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ …"
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;
  "ΘΑ ΝΑΙ ΟΓΔΟΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ"
  "ΣΤΟ ΜΕΣΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ", ΕΙΠΕ ΑΛΛΟΥ …
  Ο ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ …
  ΠΡΟΕΙΔΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (ΠΟΥΤΙΝ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 
  ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΓΠΠ …
  "Η ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ),Η ΤΟ ΒΟΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)" …
  "ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΥΧΤΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ"
 4. 0
  0
  Πραγματι θα ξεσπασει η μπορα. Μονο που θα μας σαρωσει ολους. Λαμογια και πονοψυχους της δεκαρας. Θα την πληρωσουν και αυτοι που τα εφαγαν χοντρα κι εμεις που χρονια τωρα γλειφουμε το κοκαλακι. Γιατι και με αυτο βολευτηκαμε πια. Ισως η γενια των γεννημενων το 60-65 να σηκωσει το βαρος της καθαρσης.
  Εχω βαρεθει να ακουω για ελευθερους επαγγελματιες που σηκωνουν στους ωμους τα βαρη της κρισης. Οι περισσοτεροι δεν εδωσαν φραγκο για τη φτωχεια που συσσωρευοταν. Ζητουν συμπονοια και την εχουν. Ξεχασαν ομως τον προτερο εαυτο τους. Η μεθη του πλουτισμου απο το μηδεν τους αρεσε και τους βολευε. Τωρα, ο Θεος να μας λυπηθει, γιατι ο Οκτωβρης ειναι κοντα, οσο κι αν μας φαινεται οτι απομακρυνεται. Καλα κρασια
  • 0
   0
   ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ !!!!!
   Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η "ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ" ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (;;;;) ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ……………..

   ΥΑΛΑΣ
  • 0
   0
   Εσένα να λυπηθεί ο θεός σου, εσύ είσαι ο ΔΟΥΛΟΣ του, οφείλει να σε προστατέψει….

   οι υπόλοιποι δεν έχουμε ανάγκη ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, όπως δε φοβηθήκαμε τους Άτλαντες, όπως δε φοβηθήκαμε τους Πέρσες, τους Τρώες (καλά αυτωνών τους πήραμε και τα σώβρακα όχι μόνο το χρυσό τους), τους Γερμανούς τότε και τους Γερμανούς τώρα, κ.ο.κ.

   προστασία είναι μέσα στην ψυχή μας οι Διδασκαλίες των προγόνων μας και ΦΩΣ οι αγώνες και οι δρόμοι που άνοιξε ο Μ. Αλέξανδρος με τη διδασκαλία του Αριστοτέλη….

   Μας οδηγεί ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Πυθαγόρας που μας χάρισε τη Γνώση όλου του Σύμπαντος και μας προστατεύει με τις συμβουλές του ο Ήρωας Σωκράτης, μας "ξυπνάει" ο Αριστοτέλης με τις διδασκαλίες του και μας τραγουδάει


   ο Φοίβος Απόλλων με τη Λύρα του για να απαλύνει την αγωνία μέσα από τις καρδιές μας, όταν κοιτάμε ΤΟΝ ΗΛΙΟ ρε βρωμοδουλικά των Εβραίων ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΙ.

 5. 0
  0
  δεν μπορει να κρατησει,παρα ενα με δυο χρονια,ακομα…
  θα βγει και ο τσιπρας,για λιγο..
  θα παμε στην δραχμη…
  θα ερθει μεγαλη πεινα,και αναστατωση..
  θα προσπαθησουν για εμφυλιο…
  η ηγεσια θα εχει μονο "σκληρους' σαν στρατιωτικο νομο…
  οι "ταγματασφαλητες" θα κανουν παιχνιδι αγριο..
  μετα θα πεσει και η ευρωπη…
  μετα παγκοσμια…
  ΘΕΛΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙς ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ
  υστερα..

  ολοι θα περιμενουν την λυση…
  και την εχει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…
  εχουμε τον ηγετη…
  θα περασουμε δυσκολα,μα πρεπει να γκρεμιστει ολο…
  για να το χτισουμε!!!!
  μετα ολοι εμεις θα τον φωναξουμε…
  ειναι αναμεσα μας…
  ψαχτε τον…
  διαβαστε τον…
  αυτη θα ειναι η δυναμη μας,για εκεινες τις ωρες….
  "ΥΔΡΟΧΟΟΣ"
  αυτος θα τους τελειωσει…
  η τελικη αναμετρηση,θα γινει τοτε..
  ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ..
  ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ…
  ελληνικη υποθεση..
  • 0
   0
   ΡΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΙΚΑΝ ΔΙΑΒΑΝΤΟΥΣΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ… ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ 101% ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ. ΤΟ 100 ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΤΟΥ ΘΕΟΥ… Ω ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ε ; :)

   Υ.Γ Ο ΜΑΡΜΑΡΟΜΕΝΩΣ Β….
   • 0
    0
    Ωπ! φίλε νομίζω ότι το συγκεκριμένο σχολιαστή τον παρεξήγησες……

    αυτά που γράφει δεν έχουν σχέση με τη θρησκεία

    Ο "Υδροχόος" είναι μια συγκεκριμένη θεωρία για αυτό λέει "διαβαστε τον" ….
    είναι προφανώς οπαδός και φίλος του Παναγιώτη Τραϊανού (και εγώ είμαι) και ο Τραϊανού ΔΕΝ έχει σχέση με τα "διδάγματα" και τις "προσδοκίες" των χριστιανόδουλων….. άλλα εννοεί

    πάντως δεν εννοεί αυτό που κατάλαβες

    αν θες ρίξε μια ματιά στο blog του, έχει διάφορα άρθρα και θα καταλάβεις για τι άνθρωπο μιλάμε
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/
 6. 0
  0
  γιαυτο όλοι Χρυσή Αυγή. Μιας και δεν προλάβαμε να γίνουμε φασίστες, μελανοχίτωνες, δοσίλογοι, ρατσιστές τότε ιδού η ευκαιρία! Ολη Χ.Α. εδώ και τωρα.

  Βρέ άει στο διάολο ρεμάλια, τσογλάνια του κερατά, αρρωστημένοι. Αει στο διάολο να καθαρίσει η χώρα από σας το κωλοφασισταριό
  • 0
   0
   Αφου ολοι οι αλλοι ειναι " αρρωστοι " και εσυ καλα , να μας συστησεις το γιατρο σου να τον καταγγειλουμε στον ιατρικο συλογο , σκατα δουλεια κανει . Αν και πιθανοτατα δεν φταιει αυτος . Η ΕΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
 7. 0
  0
  βαρεθηκα αυτα τα αρθρα.ολο νισαφι πια ολο φτανει πια ολο ελεος πια ως που θα φτασει αυτο ως που θα φτασει εκεινο.αερολογιες και μπουρδολογιες.αναρωτιεμαι αυτος που εγραψε αυτο το αρθρο εχει προβλημα πεινας η ανεργιας στην οικογενεια του?Πληρωνει τους λογαριασμους την εφορια? αληθεια ζει σε παγκακια στην Ομονοια? εφαγε σημερα το μεσημερι τουλαχιστον ενα πιατο φαγιτο?αν ναι ε τοτε ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΛΑΚΑΜΑΣ
  • 0
   0
   OXI, κατηγορηματικά ΟΧΙ είναι η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σου.
   Κανείς από αυτούς που μπουρδολογεί στο ίντερνετ δεν έχει -ακόμα- πρόβλημα.
   Καταλαβαίνω πως νιώθεις……. είμαι ακριβώς στα ίδια, μα ακριβώς όμως.
 8. 0
  0
  HELLOOOOOO!!!!
  Α Γ Α Π Η !!!!!!!!!!!!!!!
  Η ΔΥΝΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
  ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!!
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΕΕΕ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!

  ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!!ΜΗ ΦΟΒΟΥ!!!!Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ!!!!!!
  ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!ΑΣ ΟΠΛΗΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΠ.ΠΑΥΛΟΣ
  • 0
   0
   οι αλλοι αποστολοι ειπαν τιποτα ή τεμπελαραδες ηταν ?
   • 0
    0
    ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ!!! ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟ-ΓΗ-ΩΣΕΙΣ


    Υ.Γ Ο ΜΑΡΜΑΡΟΜΕΝΩΣ Β…
   • 0
    0
    όχι, ο λαλίστατος ήταν ο πιθηκόμορφος ο κοντοπίθαρος ο σαούλ…. αυτός που έκαψε τη Ρώμη και τα χρέωσε στο Νέρωνα….

    και μόνο όποιος ξέρει καλά ιστορία και γνωρίζει τι άνθρωπος ήταν ο συγκεκριμένος Νέρωνας που του χρεώθηκε η φωτιά μπορεί να γελάει με αυτά τα μεγαλειώδη ψέμματα

    οι λοβοτομημένοι είναι σε άλλο πλανήτη
   • 0
    0
    Πολύ αστείο…..

    Πρόσεξε μην γελάσω τελευταίος…..(ξέρεις γιατί…)
    • 0
     0
     προσεξε τη σιγουρια σου
     ξερεις μια παροιμια που λεει
     "οσο καλος και να εισαι υπαρχει καποιος καλυτερος"
     ε
     εγω ειμαι αυτος ο αλλος ο καλυτερος
 9. 0
  0
  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…….
 10. 0
  0
  ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΡΔΗ ΤΩΝ ΘΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝ !!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί