18:05 - 15/02/2014

Η Γερμανία προειδοποιεί τους πολίτες να μην κάνουν χρήση του Wi-Fi

Ο κόσμος πρέπει να αποφεύγει τη χρήση Wi – Fi, όπου είναι δυνατόν, λόγω των κινδύνων που μπορεί να ενέχουν για την υγεία, λέει η γερμανική κυβέρνηση.

Απόφαση έκπληξη της – η πιο καταδικαστική που έχει ποτέ γίνει από οποιαδήποτε κυβέρνηση για την ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία – θα ταρακουνήσει τους υπουργούς της βιομηχανίας και της Βρετανίας, και δικαιώνει τα ερωτήματα που η Independent on Sunday έχει αύξηση κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες, λέει η αγγλική εφημερίδα κι ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στην Ελλάδα με τα δικά μας ερωτήματα.

Επίσημος φορέας ακτινοπροστασίας της Γερμανίας συμβουλεύει επίσης τους πολίτες της να χρησιμοποιούν σταθερά τηλέφωνα αντί των κινητών τηλεφώνων και προειδοποιεί για το « ηλεκτρονικό νέφος » που δημιουργείται από ένα ευρύ φάσμα άλλων προϊόντων καθημερινής χρήσης, από τις μικρές οθόνες μέχρι και τις ηλεκτρικές κουβέρτες .

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος συνιστάται ότι οι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν στην έκθεσή της ακτινοβολίας από το Wi – Fi » όσο το δυνατόν λιγότερο » με την επιλογή » συμβατικών καλωδιακών συνδέσεων». Προσέθεσε ότι ‘δρα ενεργά στην ενημέρωση του κόσμου για τις δυνατότητες μείωσης της ατομικής έκθεσης στην ακτινοβολία».

Η Independent αναφέρει ότι οι δράσεις του θα παρέχουν ζωτικής σημασίας υποστήριξη στον Sir William Stewart, επίσημος ‘κέρβερος’ της υγείας των Βρετανών, ο οποίος εκπόνησε δύο εκθέσεις έκκληση για προσοχή στη χρήση των κινητών τηλεφώνων και ο οποίος έχει επίσης ταχθεί υπέρ της αναθεώρησης της χρήσης του Wi – Fi στα σχολεία.

Κι ενώ παγκοσμίως οι φωνές αυξάνουν για τους κινδύνους της χρήσης wifi, στην Ελλάδα μας το προσφέρουν δωρεάν τη στιγμή που οτιδήποτε άλλο υπερκοστολογείται και υπερφορολογείται. Γιατί; Παίζονται μόνο οικονομικά συμφέροντα ή και κάτι άλλο;

Μην πέφτεις στην παγίδα. Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας κι επέστρεψε το δωράκι. Εξάλλου, όλα τα δώρα έχουν και δικαίωμα αλλαγής!
Διαβάστε:

Ζητάμε να μην μπει το free wifi σε όλη την Ελλάδα!!!

εδω

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ…Ο ΜΕΡΚΕΛΟΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΦΗΝΕΙ ΤΖΙΡΟ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ… ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΑΝΕ …ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 2. 0
  0
  Παλιό, από το 2007 ίσως και πιο πριν:

  http://www.hese-project.org/hese-uk/en/niemr/bundesregierung.php

  Και μπούρδα φυσικά …
 3. 0
  0
  Πολύ παλιό και από την ίδια πηγή. Έχουν και οι Άγγλοι τα katohika nea τους …

  http://www.truth-out.org/archive/item/73425:germany-warns-citizens-to-avoid-using-wifi
 4. 0
  0
  16 Φεβρουαρίου 2014 – 1:29 μ.μ.

  Ε, άμα είναι από το hese project, hese μέσα …
 5. 0
  0
  ΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΒΑΙΑ…
  ΒΕΕΕΕΕΕΕΕΒΑΙΑ…

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ "LI-FI" ΚΑΙ KAΘE LAMΠA NA EXEI KAI MIA ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΤΤΑΕΙ….

  ετσι εγινε και με τις λαμπες "οικονομιας"

  Μολις βγηκανε οι τυπου λεντακι αρχισανε να τους βρωμανε οι "οικονομιας"

  διοτοι οι "οικονομιας" κανουνε παρασιτα…. και ενοχλουν….. καπιους…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί