22:04 - 13/09/2014

Η ανόητη εργασία και χρόνια ελλειψη χρόνου

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ελιτ, είναι η ευημέρια και η αφθονία σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Η Αφθονία αγαθών, υπηρεσιών και πλούτου φέρνει, σε αντίθεση με την έλλειψη, την ελευθερία του πολίτη. Σε μια κατάσταση αφθονίας, επειδή οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν χωρίς η ύπαρξή τους να τεθει σε κίνδυνο. Οταν οι άνθρωποι είναι ανεξάρτητοι η ανεξαρτησία τους θα φέρει την απόλυτη ελευθερία. Αυτό όμως είναι ακριβώς το πρόβλημα για τα συμφέροντα εκείνων που βρίσκονται στην εξουσία, επειδή η εξουσία τους απλά αποτελείται από την στέρηση της ελευθερία μας.

Γι αυτό κάθε ολιγαρχική και αντιδημοκρατική κυβέρνηση σαν την τωρινή θα προσπαθήσει να αποφύγει την δημιουργία ευημέριας και αφθονίας για να διατηρήσει την κατάσταση χρόνιας έλλειψης και να μας κάνει να εργαζόμαστε κάθε μέρα για ένα κομματι ψωμί. Η κατοχική κυβέρνηση συνεχώς θα φροντίζει οτι οι πολίτες της θα βρίσκονται μόνιμα σε κατάσταση έλλειψης.

Ομως κάποτε θα δημιουργεί ένα πρόβλημα είτε το θέλουν είτε οχι: αν οι άνθρωποι εργάζονται συνέχεια, παράγουν συνεχώς εργασία και αγαθά. Η παραγωγή πολλών σημαντικών αγαθών απο αυτή την στιγή και μετά θα φροντίσει για την μεγάλη διαθέσιμότητα η οποία με την σειρά της θα οδηγήσει στην αφθονία. Και ως εκ τούτου στην εξάλειψη της ανάγκης να δουλεύουμε συνεχώς. Στην θεωρία όλα αυτά….

Στην εποχή μας, η παραγωγή όλο και περισσότερων ουσιαστικών αγαθών και υπηρεσιών έχει αυτοματοποιηθεί. Δηλαδή, όλο και λιγότερη εργασία απαιτείται για αυτό. Έτσι, όλο και λιγότεροι άνθρωποι χρειάζονται για την παραγωγή σημαντικών αγαθών. Το αποτέλεσμα αυτό θεωρητικά, φέρνει την αφθονία, δηλαδή την αφθονία του ελεύθερου Χρόνου. Δεν είναι απαραίτητο πλέον να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αν υπάρχουν αρκετά σημαντικά διαθέσιμα αγαθά. Ο χρόνος που απομένει μπορεί στη συνέχεια να δαπανηθεί για άλλα πράγματα. Για παράδειγμα την φροντίδα των αγαπημένων προσώπων, ασθενών, γερόντων κτλ.

Για την επιβίωση της η ελιτ, είναι απαραίτητο οτι πολλοί άνθρωποι πρέπει να χάνουν τον πολύτιμο χρόνο τους κάνοντας ανόητη εργασία. Εργασία χωρίς νόημα που εμποδίζει τους ανθρώπους να βρούν το χρόνο για να ασχοληθούν με σημαντικά πράγματα της ζωής. Στην συνέχεια αυτό θα οδηγούσε σε αφθονία χρόνου και έτσι στην απώλεια του ελέγχου από τους ιδιοκτήτες του λαού. Οι άνθρωποι φυσικά έχουν την κλίση να επικεντρώνουν το Χρόνο τους και την ενέργειά τους σε ό, τι ακριβώς έχει νόημα. Οι δυνάστες μας, μας πολεμούν σε όλα τα μέτωπα με ολα τους τα μέσα για να αποτρέψουν την αφθονία του χρόνου.

Μερικά από τα μέσα που χρησιμοποιούν είναι η προπαγάνδα και η οικονομική κρίση. Για παράδειγμα, η προπαγάνδα του φεμινισμού είναι ένα καλό παράδειγμα μιας επιτυχημένης προσπάθειας τους. Από τη δεκαετία του εξήντα, οι γυναίκες πίστηκαν οτι ο βασικός ρόλος τους, η ανατροφή και εκπαίδευση των παιδιών ήταν έργο που βασίζεται στην υποταγή τους απο τους άνδρες. Και ότι ένας σημαντικός σκοπός της ζωής του ανθρώπου, είναι να βρίσκομαστε εκτός του σπιτιού μας, σε εξωτερικούς χώρους εργασίας. Ένα Όργουελιακό παράδειγμα είναι η αντιστροφή της αλήθειας….αυτό που κάνει η ΗΠΑ και η ΕΕ με τους πολέμους τους για να μας φέρουν την πολυπόθητη ειρήνη. Δηλαδή κάνουν Πόλεμο για να φέρουν την Ειρήνη, έτσι λέει η φόρμουλα της ειρήνης τους και όλοι τους έχουν πιστέψει.

Ετσι έπεισαν πολλές γυναίκες οτι έχει νόημα η εργασία τους και οτι η ανατροφή των παιδιών απο την μητέρα είναι ανόητος χαμένος κόπος και χρόνος….και ο πατέρας μπορεί να αλλάζει τα χεσμένα βρακάκια….έτσι η μητήρ εγκατάλειψε την οικία για να γίνει φεμινίστρια και να κάνει εργασία που απελευθερώνει απο την καταπίεση του άνδρα. Εκαναν προβολή τα πρότυπα τους, εμφανιζοντας τα στα ΜΜΕ, οι επιτυχημένες μητέρες με ενδιαφέρουσες θέσεις εργασίας, όπως η δικηγορίνα, η διευθύντρια ή η επιτυχημένη επιχειρηματίας. Στην πραγματικότητα οι περισσότερες από τις γυναίκες που πήγαν να εργαστούν έγιναν διοικητικοί βοηθοί, τηλεφωνητριες, ρεσεψιονιστ, καθαρίστριες. Κανοντας μια επαναλαμβανόμενη βαρετή εργασία χωρίς κανένα νόημα, λαμβάνοντας τον μισθό της πείνας.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων αναγκάζεται για το υπόλοιπο της ζωής τους να εργάζονται, αν έχουν βρεί δουλειά, προσφέροντας τον χρόνο τους και παρακαλώντας τους εργοδότες τους να μην τους μειώσουν και άλλο τον μισθό των 700 ευρώ. Εαν η χρόνια έλλειψη εργασίας και η μείωση του μισθού της πείνας δεν σας φτάνει, η φορολογία της κατοχικής Σαμαροκυβέρνησης θα φροντίσει για ακόμα λίγοτερο ελεύθερο χρόνο και καμία έκφραση ελεύθερου λόγου…..

Για τους αναγνώστες των κατοχικών νέων δεν ανησυχω και τόσο πολύ, ανησυχώ γι αυτούς που συνεχώς δέχονται με την δουλική συμπεριφορά τους να υπηρετούν μια εγκληματική κυβέρνηση ελληνόφωνων, έτσι να πέρνουν και τους άλλους στο λαιμό τους.

Μια ερώτηση για αυτούς που δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει στην χώρα μας ή τι εννοεί το άρθρο:

Πότε θα σταματήσετε να συμπεριφερόσαστε σαν είλωτες, δεν έχετε λίγο αυτοσεβασμό πια μέσα σας; Σταματήστε αυτή την δολοφονική δουλοπρέπεια άμεσα, το επόμενο τους βήμα είναι το ολοκληρωτικό ξεπούλημα μας.

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. 0
  0
  Το επόμενο τους βήμα, αν συνεχεισουν οι "ανθρωποι" να δουλεύουν για τους δουλεύουνε είναι πολύ απλά οι ολοκληρωτική εξωντοσης και ολοκληρωτικής γεννωκτονιας των !!!

  Είμαι 31 ετών ποτέ μιας ζωής δεν δούλεψα για τιποτας και για κανέναν, ούτε έχω 1 ένσημο. Όλα τα πληρώνουν τα κορόιδα οι γονείς μου διότι είναι ψηφοφόροι κοροιδαρες, εγώ τους το τόνισα ότι θα ζήσω όπως θέλω και πρωμπατων όπως το επιθυμεί η καρδιά μου.
  Τους το τόνισα οταν ήμουν ήδη 17 ετών, όλος ο στενός κύκλος μου και μη βγάζουν αφρούς λυσσασμένης λύσσας σαν κάνω αυτό που μου λέει η καρδιά μου και όλων τους λέω αν θέλαν καταβαθος να δουλέψουν στην ζωή τους και οταν τους κοιτώ στα μάτια δεν με κοιτάει κάνει κατάματα.
  • 0
   0
   Επιτέλους ένας ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ, μία πραγματική κουραδομηχανή!!!

   Εύγε νέε μου είσαι λαμπρό παράδειγμα για τη χρησιμότητα τηε έκτρωσης….

   Επειδή δεν τα πας και πολύ καλά με τα Ελληνικά, βάζω στοίχημα ότι μένεις στο Σταρχιδιστάν…
 2. 0
  0
  ειμαστε ολοι κλωσσες περαστικα μας ..
 3. 0
  0
  Κι εγω που εχω δυο ανηλικα, ας μου πειτε εσεις οι ξυπνιοι πως θα τα ταισω και πως θα τα ντυσω αφου γονεις δεν εχω?
  Φυσικα και νοιωθω κοροιδο που αναγκαζομαι να δουλευω 8 ωρες και 1,5 ωρα στο δρομο συνολο 9,5 την ημερα για να φαω και να πληρωνω δεη,τηλεφωνα και φορους.
  Αλλα αν δεν δουλεψω πεστε μου ποιος θα γεμισει το ψυγειο? το κρατος?
  Οσο για σενα 31 ετων, να σε χαιροντε οι γονεις που σε κανανε.
  Αν ημουν στην θεση τους απο 18 χρονων θα ετρωγες μια κλωτσια κι εξω απ το σπιτι…
  • 0
   0
   Καλα να πάθεις που έχεις τέτοιο ψευδοκράτος που δεν σου γεμίζει το ψυγείο.
   Επιλογή σου είναι να είσαι φορτωμένη με δυο παιδιά και να δουλεύεις! Όσο για τους γονείς μου κάνει τους δεν με χαίρετε και δεν τους κανω το χατίρι με τιποτας!
   Χαίρομαι που ποτέ δεν θα σ'εχω για γονέα μου, διατί νομοτελειακος θα καταλήγαμε κάποιοι από τους δυο μας στα κάγκελα ή στην κόλαση.
   Κλοτσιές δώσε όσες σες στον χρόνο της ζωή σου και μην τρελλαινεσαι, θαρρώ πως θα πρέπει να εχεις και κάποια ηλικία! Μην πάθεις και τίποτας και σε χάσουμε και από πελάτισσα στο σύστημα μας!
   Αν επιτρέπεται μπορεί να πείς τι επαγγελεσε; Έτσι απλή περιέργεια;
 4. 0
  0
  Έχει δίκιο το άρθρο,είναι κρίμα να χαραμίζουμε τον πιο πολύτιμο θησαυρό μας που είναι ο χρόνος μας, σκεφτείτε πως ένας μέσος άνθρωπος ζει γύρω στα 70 τα πρώτα χρόνια δεν θυμάται πολλά, γύρω στα 30-35 χρόνια κοιμάται(ανάλογα βέβαια) όπως κ 20- 25 δουλέυει μη πω περισσότερα, 5 χρόνια σου παίρνουν οι καθημερινές ανάγκες σου,τι σου μένει να σκεφτείς η να ζήσεις??? περιμένουμε πως κ πως τα σαββατοκύριακα,κ συ αγαπητέ που δουλεύεις τόσο για τόσα όπως κ εγώ 10 ώρα κάθε μέρα μέσα στο άγχος είναι γιατί το σύστημα δουλεύει έτσι και δεν έχεις επιλογές, για πολλούς η εργασία είναι γιατί για να καλύπτουν τις ψεύτικες ανάγκες τους, πρέπει να αλλάξει να πάψει να ισχύει επειγόντως αυτή η δουΛεία στον κόσμο.
 5. 0
  0
  Έχει δίκιο το άρθρο,είναι κρίμα να χαραμίζουμε τον πιο πολύτιμο θησαυρό μας που είναι ο χρόνος μας, σκεφτείτε πως ένας μέσος άνθρωπος ζει γύρω στα 70 τα πρώτα χρόνια δεν θυμάται πολλά, γύρω στα 30-35 χρόνια κοιμάται(ανάλογα βέβαια) όπως κ 20- 25 δουλέυει μη πω περισσότερα, 5 χρόνια σου παίρνουν οι καθημερινές ανάγκες σου,τι σου μένει να σκεφτείς η να ζήσεις??? περιμένουμε πως κ πως τα σαββατοκύριακα,κ συ αγαπητέ που δουλεύεις τόσο για τόσα όπως κ εγώ 10 ώρα κάθε μέρα μέσα στο άγχος είναι γιατί το σύστημα δουλεύει έτσι και δεν έχεις επιλογές, για πολλούς η εργασία είναι γιατί για να καλύπτουν τις ψεύτικες ανάγκες τους, πρέπει να αλλάξει να πάψει να ισχύει επειγόντως αυτή η δουΛεία στον κόσμο.
 6. 0
  0
  ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΡΆ ΠΟΛΎ ΧΡΉΜΑ…. ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ!
 7. 0
  0
  Προς 7:23 & 7:27 Πουστηδες "άνδρες", αρσινικες αναρχιδες δειλές ανώνυμες πουτανες και όλο το βρωμερό πουταναριο & πουσταριο αυτής της χερσονήσου και του πρωκτοπουστικου σας διαδικτύου. Το βρώμικο πουτανιστικο μουνι της μανα σας και ο πουστικος βρώμικος κωλος σας του πατερας σας, οι οποιοι σας πέταγαν στην κοινωνία την νεοελληνική, χωρίς καμμία ανθρώπινη και ανδρική και αληθεινα θυληκη ελληνικη αγωγή, για βρωμισετε την κοινωνία με προδοσία, με αδιακρισσια, με αχαριστία, με το άθλιο νεοελληνικό πουστικο διεστραμενο μυαλό σας, με τον καρκινικό φιλοτομαρισμο σας, με την διαχρονική σχιζοφρένεια σας και με την ελεεινή παληανθρωπια σας που μιας ζωής θα ερπεσται γλειωδη σκουλίκια του εκφυλισμένου διαδικτύου, πουτανα μάνας γυιοί, και πουστη πατερα γυοι & κόρες είσθαι. Εισται γυναικωτα δειλά και άνανδρα ανώνυμα μουνοπανα. Με αυτήν τη πουστια σας, αρχιπουστιδες νεοέλληνες θα ηττηθηται, την στιγμη που οι πουτανες μάνες σας και οι πουστιδες πατεραδε σας, έψαχναν στις οδούς Ερμού των ελληνικων πόλεων, σινιε σερβιετες για το μουνι τους, και εγλυφαν γλοιωδος σλουρπ-σλούρπ, χλαπ- χλαπ, στο κωλο τους καταγαμημενους, στα έσω των Μασωνικων στοών και διεφθαρμένους προδότες πολιτικούς για ρουσφέτια. Άνανδρα, θρασυδειλα, ανώνυμα, αναρχιδα, παληοσκυλα, μουνοπανα, πουστοσκυλα του διαδικτύου, του νεοελληνικού πουσταριου & πουταναριου όλης αυτής της βρωμοχερσοnisou???
  Άντε τώρα να γαμηθειτο με…. Πυλώνα της ΔΕΗ, γιατί εσείς και οι διεφθαρμένοι εκφυλισμενοι γονείς σας, είσθαι τοσο προσκυνημενοι καταγαμημενοι πουστιδες κυριολεκτικώς και μεταφωρικος, που ο κανονικώς φυσιολογικός ανδρικός πουτσος ο οποίος να προέρχεται από φυσιολογικό άνδρα και στο πνεύμα και ψυχή και στο κορμί είναι…. μικρή οδοντογλυφιδα για τον ευρυπρωκτο κωλο σας.
  Να ζήσω να σας γαμησω, κι'αν πεθάνω να σας γαμησουνε άλλοι, να ψηφίσεται, να πεθάνω κι'εγω για να σας τα λέω απο ψηλά!!! Είσθαι απολεμοι, ακαπνοι, απάτριδες, δειλοί, άνανδροι, αναρχιδοι, κοινωνικώς καρκινικοι πεθαμενατζηδες και εντελώς άχρηστοι χαραμιφαηδες δια την χωματερή!
 8. 0
  0
  Εγώ μπορεί να γεννήθηκα έτσι, αλλά από εσένα είμαι, Δίκαιος του ισχυροτερρου – του δικαιοτερου – και του διανοητικός ικανότερου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί