Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:17 - 03/10/2014

Η ανθρωπότητα εισέρχεται σε παγκόσμια σύγκρουση και το ελληνικό πολιτικό σύστημα κοιμάται…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εχει κανείς από τους κυβερνώντες συνειδητοποιήσει (πραγματικά συνειδητοποιήσει, όχι τηλεοπτικά…) ότι στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας μαίνονται σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ Κούρδων και τζιχαντιστών και ότι από το Χαλιφάτο μας χωρίζει μόνον η Τουρκία;

Ότι 130.000 Σύροι και Κούρδοι πρόσφυγες προωθούνται τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία, κι ότι μπορεί σε λίγες εβδομάδες να εμφανισθούν στον Έβρο ή στο Αιγαίο; Κι ότι αν η Τουρκία τελικά συρθεί ή διολισθήσει προς την πλευρά των τζιχαντιστών, το Χαλιφάτο θα βρεθεί στο Αιγαίο και στον Έβρο;

Σοβαροί άνθρωποι εκφράζουν την κατάπληξή τους και τη βαθειά ανησυχία τους για την απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης, στρατηγικού σχεδιασμού, λήψης οποιουδήποτε μέτρου από την ελληνική κυβέρνηση. Δεν ακούσαμε απολύτως κανένα μέτρο ενίσχυσης της εσωτερικής ασφάλειας, περιφρούρησης των σημείων διέλευσης λαθρομεταναστών, ηυξημένης επαγρύπνησης των ενόπλων δυνάμεων. Στα ελληνικά αεροδρόμια τα διαβατήρια ελέγχουν αεροσυνοδοί…

Η έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης από τους ιθύνοντες στην πραγματικότητα εκφράζει απουσία γεωπολιτικής σκέψης και αναλυτικής ικανότητας. Το ελληνικό πολιτικό σύστημα διαμορφώθηκε αναξιοκρατικά, διακατέχεται δε από αυτισμό, κομματική και πελατειακή λογική, άγνοια του διεθνούς περιβάλλοντος. Ο ελληνικός στρουθοκαμηλισμός, που συνοδεύεται συχνά από γελοία καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις των διαφόρων ιθυνόντων, δεν αναιρεί όμως τη διεθνή πραγματικότητα.

O άνθρωπος τείνει να αποφεύγει να σκέπτεται τα δυσάρεστα. Όταν, όμως, αυτά πλησιάσουν, είναι ψυχολογικά απροετοίμαστος. Τα κράτη, που έχουν ως βασική αποστολή την εγγύηση της ασφάλειας και της ευημερίας των πολιτών τους, έχουν ακόμα περισσότερους λόγους να προβλέπουν και να αναλύουν τα διάφορα «σενάρια» στη γεωπολιτικά ασταθή περίοδο που διανύουμε. Τα σοβαρά κράτη, είτε μικρά όπως η Ελβετία και το Ισραήλ, είτε μεγάλα όπως οι ΗΠΑ ή η Ρωσία, έχουν συντεταγμένα όργανα για το σχεδιασμό της εξωτερικής και αμυντικής τους πολιτικής.

Εδώ αυτά δεν υπάρχουν. Υπάρχουν συζητήσεις καφενειακού επιπέδου, πολιτικοί καφενειακού επιπέδου, αντιλήψεις καφενειακού επιπέδου. Αυτοσχεδιασμός, προχειρότητα, εκ των υστέρων αντίδραση, πολιτική Επιμηθέως.

Εδώ τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, τα κόμματα και οι αρμόδιοι φορείς ασχολούνται με κεφαλαιώδη ζητήματα, όπως η διαμάχη Δούρου-Κυριάκου, αν ο Κουβέλης θα δεήσει να μας αποκαλύψει αν θέλει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή οι… θέσεις του «Ποταμιού». Το πρόβλημα είναι ότι το καφενείον «Η ωραία Ελλάς» περιβάλλεται από διεθνείς φλόγες…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 10/03/2014 @ 5:40 ΜΜ

    Ξέρουν τι κάνουν και γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι έρχεται. Είναι ο ρόλος του πολιτικού, ειδικά του Έλληνα πολιτικού, να κοιμίζει το λαό μέχρι τη στιγμή που θα είναι όλα μη αναστρέψιμα! Πρέπει να μην ασχολείται κανείς με την ουσία αλλά με τις τρίχες. Ξέρουν και παίζουν άριστα το ρόλο τους, μην ανησυχείτε. Ο κίνδυνος είναι ότι ότι εμείς κοιμόμαστε ακόμα!
    ΓΑ

    • Ανώνυμος 10/03/2014 @ 10:38 ΜΜ

      Ποιός πολιτικός στήν Ελληνική βουλή είναι Ελληνας ; Εξαιρουμένων φυσικά των φυλακισμένων ;

  2. Ανώνυμος 10/03/2014 @ 5:44 ΜΜ

    Τικ τακ τικ τακ…. ερχεται…

  3. Ανώνυμος 10/03/2014 @ 7:58 ΜΜ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ:ΩΧ,ΑΔΕΡΦΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

  4. Ανώνυμος 10/03/2014 @ 10:38 ΜΜ

    και ότι από το Χαλιφάτο μας χωρίζει μόνον η Τουρκία;…ΝΟΜΙΖΕΙΣ…ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΦΩΤΙΑ…ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ -ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΩΣ ΚΑΥΚΑΣΟ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΝ ΚΟΥΡΔΟΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΙΝΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ ….ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΠΟ ΔΟΥΒΛΙΝΑ…ΣΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ…ΚΑΙ ΜΕ …"ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ" …ΜΕ ΑΣΦΥΞΙΑ ΡΩΣΙΑΣ…ΠΟΥ ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ…ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ…ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….ΘΑ ΥΟΥΣ ΑΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ…Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΒΛΑΔΗΜΙΡΟΥ ΘΑ ΜΗΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΚΑΙ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΜΙΛΗΣΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΟΙΑΣΕΝ ΕΠΟΙΑΣΕΝ._ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΟΙΥΣ ΟΜΩΣ???ΟΕΟ?!._

  5. Ανώνυμος 10/04/2014 @ 12:31 ΜΜ

    Είναι ενήμερο και δεν κοιμάται. Εμάς κοιμίζει με απίστευτα ψέματα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*