21:22 - 09/11/2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ (Μέρος τρίτο)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ (Μέρος τρίτο)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ


Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ (Μέρος δεύτερο)
Τα πιθανά μελλοντικά δυναμικά του ανθρώπου είναι αποθηκευμένα σε δώδεκα διαφορετικά διαστήματα. Είναι η κίνηση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, η οποία καθορίζει τα ανοίγματα των δώδεκα πυλών. Οι αρχαίοι πίστευαν ότι το καθένα από αυτά τα δώδεκα διαστήματα είναι υπηρέτης της ζωής, διάκονος της ζωής, δηλαδή ζωή-διάκονος ή ζωδιακός. Με βάση αυτό, μας επιτρέπεται να βρούμε τις ευνοϊκές στιγμές για τις δράσεις μας, σε συνάρτηση με τα διαθέσιμα δυναμικά.

Μια σκέψη κατασκευάζει ένα μέλλον το οποίο δεν μπορείτε να υλοποιήσετε αμέσως. Από τις σκέψεις μπορεί να δημιουργήσουμε κινδύνους χωρίς να το ξέρουμε. Για παράδειγμα, επιτίθεστε σε κάποιον περαστικό που πέφτει επάνω σας στο δρόμο. Η κακή του συμπεριφορά σας ωθεί να θέλετε να τον σκοτώσετε. Στιγμιαία, ένα φονικό μέλλον κτίζεται στα χρονικά σας ανοίγματα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ποσό σημαντικό είναι να ελέγξουμε ακόμη και τις στιγμιαίες σκέψεις μας. Ευτυχώς ο άνθρωπος διαθέτει μια περίοδο 40 ημερών για να σβήσει τα επικίνδυνα μελλοντικά δυναμικά που ο ίδιος δημιούργησε. Ο διττός ανώτερος εαυτός, μέσω των ονείρων, κατά την διάρκεια το ύπνου απορρίπτει τα αρνητικά μέλλοντα και προωθεί τα θετικά. Με αυτό τον τρόπο, κατευνάζοντας κάθε βράδυ το μέλλον σας, σταθεροποιείτε ολόκληρη την γη, γιατί ο νόμος είναι απλός. Εάν κανείς δεν σκεφτόταν να σκοτώσει κατά την διάρκεια των σαράντα ημερών και εάν οι διττοί εαυτοί μας έσβηναν αυτή την πιθανότητα στο μέλλον, ο φόνος θα ήταν ανέφικτος στην γη. Αυτή είναι η πραγματική σημασία της σαρακοστής σε όλες τις θρησκείες του κόσμου, η νηστεία σώματος, αλλά και πνεύματος από αρνητικές τις σκέψεις.

Η τεσσαρακοστή μέρα είναι πάντα η πρώτη μέρα ενός νέου κύκλου. Οι σαράντα ημέρες είναι απαραίτητες καθάρσεις για το σώμα και το πνεύμα. Εάν συνεχίσουμε ανταλλαγές πληροφοριών με τον διττό μας καθημερινά, οι έξι διαδοχικοί κύκλοι των σαράντα ημερών, μας επιτρέπουν να αναλύσουμε και να τακτοποιήσουμε τα έξι διπλά διαστήματα του ζωδιακού κύκλου πριν κάνουμε την σύνθεση (υλοποίηση) κατά την διάρκεια του εβδόμου κύκλου. Επτά κύκλοι των σαράντα ημερών είναι απαραίτητοι για την εγκυμοσύνη. Η διακοπή τους θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη. Γι΄αυτό τον λόγο ένα πρόωρο έξι επί σαράντα ημερών τέκνο, θα μπορούσε να ζήσει χωρίς πρόβλημα. Αντιθέτως, εκείνο που γεννιέται κατά την διάρκεια αλλά και πριν από την ολοκλήρωση της έβδομης και τελευταίας περιόδου, είναι πολύ ευαίσθητο. Χωρίς ποτέ να έχουν καταφέρει να το εξηγήσουν οι μαιευτήρες, πάντα σημείωναν αυτή την ασθενικότητα. Στον έβδομο κύκλο υλοποιείται η σύνθεση του παιδιού και δεν πρέπει να διακοπεί. Είναι προτιμότερο να γεννηθεί πιο πριν και να ολοκληρώνει η σύνθεση του ¨εν ζωή¨.

Η γη είναι σαν και εμάς, όταν δεν τρέφεται με αρκετή ενέργεια οτιδήποτε περνά μέσα στην εμβέλεια της γίνεται πολύ ελκυστικό. Σήμερα ο πλανήτης είναι αδυνατισμένος λόγο μιας ¨νηστείας¨ 26.000 ετών. Μπορεί να γίνει βουλιμική, οι πύλες του μέλλοντος είναι ορθάνοικτες. Οι μετεωρίτες είναι η αγαπημένη της τροφή. Το 2002 προσέλκυσε δύο τεράστιους μετεωρίτες οι οποίοι πέρασαν ξυστά χωρίς να μπορέσουμε να τους προβλέψουμε. Εάν είχαν συγκρουστεί με την γη, η ανθρωπότητα θα είχε καταστραφεί όπως ο δεινόσαυροι. Εάν η γη ¨φάει¨ πολλές πέτρες, ξερνάει ξυπνώντας τα ηφαίστεια της. Γι΄αυτό τον λόγο τινάζει τα λέπια της που οι επιστήμονες αποκαλούν τεκτονικές πλάκες.

Η γη, είναι όπως και εμείς, υλοποιεί το διαθέσιμο μέλλον. Και αυτό το τελευταίο δεν είναι λαμπρό, γιατί και οι σκέψεις μας δεν είναι. Ας τις αλλάξουμε και η γη θα ξανά βρει την ισορροπία της που τόσο χρειαζόμαστε όλοι.

ΠΗΓΗ: Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

diogeneis.blogspot.gr

Loading...
13:05 - 07/11/2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ (Μέρος δεύτερο)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ (Μέρος δεύτερο)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ

Ο κύκλος διττότητας ή ενιαυτός διαρκεί 25.920 έτη. Οι αρχαίοι μιλούσαν για 6 μερόνυχτα (2.070 έτη μέρα + 2070 έτη νύχτα) τα οποία αποτελούσαν την εβδομάδα δημιουργίας, πριν από την ημέρα (1.080 έτη) της παύσης της δημιουργίας.

Σύνολο 25.920 που είναι γνωστά για τους επιστήμονες ως μετάπτωση των ισημερινών. Κατά την διάρκεια των τριών πρώτων ¨ημερονυκτίων¨ το σύννεφο του Oort, (Νέφος που βρίσκεται σε απόσταση χίλιες φορές πιο μακριά από τον Πλούτωνα ή περίπου ένα έτος φωτός και είναι η πηγή όλων των κομητών που εισέρχονται στο Ηλιακό σύστημα) απορροφά τον πλανητικό δίσκο και κατά την διάρκεια των τριών τελευταίων, τον εκβάλει. Εδώ και τρία χρόνια παρατηρούμε κοντά στον Πλούτωνα, τεράστιους πλανητοειδείς, παραπλήσιου μεγέθους με τον τελευταίο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Φαντάζεστε τι αναστάτωση μπορεί να επιφέρει στην βαρυτική ισορροπία του συνόλου.

Οι δυνάμεις που επενεργούν ισοδυναμούν με δισεκατομμύρια πυρηνικές βόμβες. Κανείς δεν φαίνεται να προβληματίζεται… τουλάχιστον επισήμως. Η ανθρωπότητα πλέον συνειδητά αναζητά βοήθεια από εξωγενείς παράγοντες και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για τον πολιτισμό μας. Καλούμε δυνάμεις που φαίνονται φιλικές, μα στην πραγματικότητα τους ενδιαφέρει άλλη μια ¨συγκομιδή¨. Οι αρχαίοι θεοί όλων των πολιτισμών δεν είναι τίποτα άλλο από επαναλαμβανόμενες διοικήσεις εις βάρος του θεϊκού ανθρώπου.

Το τέλος των καιρών (χρόνου) που πλησιάζει, δεν μας δίνει πια το πλεονέκτημα να αλλάζουμε το μέλλον μας κάθε στιγμή. Η πραγματικότητα που σχεδιάσαμε ανέμελα χιλιάδες χρόνια επάνω στην γη, θα γίνει δική μας. Τα σκιώδη πλάσματα του μέλλοντος δεν έχουν συμφέρον να εκδηλωθούν από πριν. Είναι οι μουσικοί μας και προσπαθούν ασταμάτητα να πάρουν την θέση διευθυντών ορχήστρας, για να μας κάνουν να παίξουμε την σύνθεση τους. Αυτό δεν πρέπει να επιτραπεί. Τα όντα που η διττότητα κρύβει στο σκότος μας, μας γνωρίζουν πολύ καλά, εφόσον μας μεταμορφώνουν και συνεχίζουν να το κάνουν όποτε μπορούν παραμένοντας αόρατα πίσω από τις πύλες των ονείρων μας.

Η αισιοδοξία και η θετική σκέψη από εκατομμύρια ανθρώπους μπορεί να ανατρέψει τα σκοτεινά μέλλοντα για τον πολιτισμό μας. Το τέλος των χρονικών καιρών μας φέρνει πιο κοντά στο παρελθόν και ως εκ τούτου πλησίον της δημιουργικής σωτήριας ουσίας. Το να βρίσκεται κάποιος τόσο κοντά στην ¨ουσία¨ ονομαζόταν «παρουσία» (παρά την ουσία) δηλαδή στιγμιαία ισορροπία.

Εκείνος που θέλει να χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τον ανώτερο (διττό) εαυτό του πρέπει να προσπαθεί να γίνει το γεμάτο παιδί εμπιστοσύνη, το οποίο ζητά από το θεϊκό μέρος του εαυτού του: «γεννηθήτω το θέλημα σου», διότι μόνο εκείνο ξέρει το πραγματικό καλό για εσένα, ενώ εσύ γνωρίζεις μόνο το επιφανειακό.

Η ηλιακή έκρηξη του 2003 άνοιξε το έκτο άνοιγμα του χρόνου από τα επτά που πρόκειται να ανοίξουν. Τα περιθώρια στενεύουν για τον άνθρωπο γι΄αυτό πρέπει να προσέξει σοβαρά τι στέφτεται και ποιον (ποιους) καλεί με την δύναμη του, ειδάλλως θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα δικά σκοτεινά μέλλοντα. Εκείνος που σκέφτεται το χάος, βοηθά να γεννηθεί στιγμιαία μια χαοτική κόλαση σε ένα μέλλον, το οποίο προσπαθεί να μας το ανταποδώσει. Η λανθασμένη πίστη μας, ότι οι αλλοτινοί μύθοι του παρελθόντος, με θεούς εισβολείς θα μας σώσει, μπορεί να αποβεί μοιραία με θλιβερές πραγματικότητες του αύριο. Θα είναι ένας ακόμη αποβιβαζόμενος ¨θάνατος¨ στην γη, με διαφορετική ενδυμασία και μορφή από εκείνη που συνάντησαν οι κατεστραμμένοι ανθρώπινοι πολιτισμοί του παρελθόντος.

Συνεχίζεται…

ΠΗΓΗ: Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ

diogeneis.blogspot.gr

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί