19:37 - 24/03/2014

Η Αλάσκα θέλει να αποσχισθεί από τις ΗΠΑ και να επιστρέψει στην Ρωσία;

Και όμως κάποιοι δεν νιωθουν ότι η Αλάσκα ανήκει στις ΗΠΑ, και ότι θα ήτν καλύτερα με την προηγούμενη χώρα κάτοχο την Ρωσία! Ίσως και γιατί οι ΗΠΑ σκοπεύουν να καταστρέψουν ολοσχερώς την Αλάσκα με την εξόρυξη σχιστολιθικού αερίου, η οποία κυριολεκτικά
καταστρέφει το περιβάλλον και τον υδροφόρο ορίοντα.

Συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο για τη προσάρτηση της Αλάσκας στη Ρωσική Ομοσπονδία έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 15.000 υπογραφές.

On line μόλις από τη 21η Μαρτίου, στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου, θα πρέπει να φθάσει 100.000 υποστηρικτές για να λάβει απάντηση από την Ουάσιγκτον.

Το κείμενο έχει ως εξής:

Επιστροφή της Αλάσκας στη Ρωσία

Ομάδες Ρώσων από τη Σιβηρία διέσχισαν το Βερίγγειο Πορθμό και άρχισαν να εγκαθίστανται στις ακτές της Αρκτικής, πριν από 16-10 000 χρόνια.
Ρώσοι άρχισαν να εγκαθίστανται στις ακτές της Αρκτικής ενώ οι Αλεουτιανοί δεν κατοικούσαν ακόμα το αρχιπέλαγος των Αλεουτιών Νήσων.
Ο τοπογράφος Γκβότζιοφ και ο βοηθός ναυσιπλοΐας Ι. Φεντέροφ, μέλη του πληρώματος του πλοίου Αγίος Γαβριήλ , είναι οι πρώτοι που πήγαν στην Αλάσκα στις 21 Αυγούστου 1732, κατά τη διάρκεια της ναυτικής εκστρατείας Shestakov και Pavlutski μεταξύ 1729 και 1735.

Ψηφίστε για την απόσχιση της Αλάσκας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την προσάρτηση της στη Ρωσία!
Αυτή η τεράστια επικράτεια 1.717.854 τετραγωνικών χιλιόμετρων που κατοικείται από 731.449 κατοίκους πωλήθηκε από τη Ρωσική Αυτοκρατορία στις Ηνωμένες Πολιτείες για 7 εκατομμύρια δολάρια το 1867.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ [ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ] ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΘΑ ΛΕΕΙ …'' ΟΣΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ [ ΠΟΛΙΚΕΣ ]…ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΡΩΣΣΙΑ …Η ΝΑ ΜΟΥΓΚΡΙΣΟΥΝ Η ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΔΙΑ Η ΦΤΕΡΑ…ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΟΤΙΑ [ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ] ''…ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ…ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ [ ΠΟΥΤΙΝ ]…ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ….ΦΦΦΣΣΣΤΤΤ ANTARCTIKA COME BACK ACAIN TO MOM RUSSIA …NO COMMENT
 2. 0
  0
  Δεν εχει πιγκουινους στο αρκτικο κυκλο!γι'αυτο το μποινγκ πηγε νοτια προς ανταρκτικη,θα φορτωσει και θα φερει!Ο πουτιν εδωσε εντολη-οποιος πιγκουινος δεν κατσει στ'αυγο του θα του το κανει ομελετα!
  Οσο για τις αρκουδες?ψηφιζουν δαγκωτο ΗΠΑ! Δε βλεπεις τηλεοραση?εχουν συμβολαιο με την κοκα κολα!
  ΝΙΚΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί