11:05 - 20/03/2014

ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΤΙ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΝ ΣΕΑΥΤΟΝ…ΖΚΕ…

… Λέξη του Κυρίου ήρθε σε μένα, λέγοντας…

Ηγεμόνα της Ρως, Μεσέχ και Θουβάλ…

…. θα θέσω άγκιστρα στα σαγόνια σας…

… και θα σας οδηγήσω έξω, με όλο το στρατό, τα άλογά σας, και τους ιππείς, όλα υπέροχα ντυμένα…

υἱὲ ἀνθρώπου, στήρισον τὸ πρόσωπόν σου ἐπὶ Γὼγ καὶ τὴν γῆν τοῦ Μαγώγ, ἄρχοντα Ρώς, Μοσὸχ καὶ Θοβέλ, καὶ προφήτευσον ἐπ’ αὐτὸν καὶ εἰπὸν αὐτῷ τάδε λέγει Κύριος …

…καὶ συνάξω σε καὶ πᾶσαν τὴν δύναμίν σου, ἵππους καὶ ἱππεῖς ἐνδεδυμένους θώρακας πάντας, συναγωγῇ πολλῇ, πέλται καὶ περικεφαλαῖαι καὶ μάχαιραι, Πέρσαι καὶ Αἰθίοπες καὶ Λίβυες, πάντες περικεφαλαίαις καὶ πέλταις,

Γομὲρ καὶ πάντες οἱ περὶ αὐτόν, οἶκος τοῦ Θεργαμὰ ἀπ’ ἐσχάτου βορρᾶ καὶ πάντες οἱ περὶ αὐτόν, καὶ ἔθνη πολλὰ μετὰ σοῦ·

ΙΕΖΕΚΙΗΛ

Τα Επερχόμενα Γεγονότα Ρίχνουν Τη Σκιά Τους Από Πριν…

… ἑτοιμάσθητι, ἑτοίμασον σεαυτὸν σύ, καὶ πᾶσα ἡ συναγωγή σου ἡ συνηγμένη μετὰ σοῦ καὶ ἔσῃ μοι εἰς προφυλακήν…

ΦΟΥΤΖΙ…

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. 0
  0
  Το κεφάλαιο αυτό του Ιεζεκιήλ δεν αφορά την εποχή μας ή τον Αρμαγεδώνα. Θα εκπληρωθεί μετά τη χιλιετή βασιλεία και όχι πριν. Γώγ,Μαγώγ, γγεμόνα της Ρως, Μεσέχ και Θουβάλ εννοεί όλο τον τότε κόσμο, όλη τη γη.
 2. 0
  0
  ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ… ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ!

  ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ… :) :)

  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ… ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ… ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ… ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ… ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΓΙΔΔΩ… ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΑΡ-ΜΑΓΕΔΔΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ Κ.Λ.Π.

  ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ… ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ.. ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (ΜΕ 3ων ΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ – Ν.Δ.).. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 7 ΕΤΗ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ… ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΙΕΖΕΚΙΗΛ… ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ… ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΩΜΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B4%CF%8E

  ΟΙ ΜΑΓΩΓ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΓΟΥΣΑΙΟΙ ΠΕΡΣΕΣ, ΟΙ ΓΩΓ ΟΙ ΣΙΝΕΣ, ΟΙ ΡΩΣ ΜΟΣΟΧ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΚΑΙ Η ΘΟΒΕΛ, Η ΘΟΥΛΗ… Κ.Λ.Π.

  ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ… ΔΕΝ ΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ… ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΙΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ… ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ.. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑΟΣ.. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑΟ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΚΕΥΟΣ… ΟΧΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.

  ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΡΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ – ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΩΝ, ΑΡΡΗΤΑ… ΤΩΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ… ΤΩΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ… ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΡΑ ΣΕ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΙΔΩΝ, ΜΗ ΑΚΕΡΑΙΩΝ ΒΙΟΥΝΤΩΝ… ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΕΝΗΨΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ… ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

  ΑΥΤΑ.
 3. 0
  0
  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaand then?
 4. 0
  0
  χαχαχαχαχα λετε εεεεεε χιλιετη και και και και δεν παμε να σωσουμε την ψυχη μας λεω γω και ασ τους ρωσους και τους αμερικλανους και τους βενιζελικους και τους εβραιους να κανουνε αυτο που ειναι ευλογημενο…..
 5. 0
  0
  ΦΙΛΕ 2.48 ΣΙΓΑ…ΟΙ ΜΑΓΩΓ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΔΕΛΛΥΡΟ [ ΚΑΙ ΠΑΣΙΣ ΣΙΧΑΣΙΑΣ ΓΕΝΟΣ ]..ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΟΥ Ο ΓΩΓ [ ΠΡΟΣΩΠΟ ]…Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΛΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..''ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΙΛΛΙΑ ΕΤΗ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΕΝΟΣ ''…ΛΕΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ'' ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ [ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ] ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΦΩΤΙΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΟΛΟΥΣ…Ο ΜΕΓΑΣ Α;ΛΕΞΑΝΔΡΟΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ …ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ ]…ΕΝΑ; ΜΕΤΑΛΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ..ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΥΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΧΑΛΚΟΥ ..ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ …ΕΚΑΝΕ ΔΕΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ..ΚΑΙ Ο ΟΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕ [ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΙΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ]ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝ ΑΙ ΟΙ ΜΑΓΩΓ …ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ..ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝΕ ..ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ…Π[ΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 6. 0
  0
  ΟΛΑ τα σχέδια θα ανατραπούν!!!!
 7. 0
  0
  που 'σαι ρε andthenη ,χαθηκες…
 8. 0
  0
  20 Μαρτίου 2014 – 2:52 μ.μ.

  Χαχαχαχαχα… εσύ που γράφεις συνέχεια το "and then" σε κάθε άρθρο σχεδόν πρέπει να την έχεις κάνει λάστιχο απ' την πολλή αγαμία ρε φίλε!!
 9. 0
  0
  Ο Ιωαννης ο θεολογος το λεει ξεκαθαρα!
  Οταν θα μαθουν οτι γαμ…..στε θα πλακωσουν και οι γυφτοι!θα παρουν τα χαλκινα καλωδια και τις πορτες που εβαλε ο Μ.Αλεξανδρος!
  Θα παρουν και τις σχαρες των φρεατιων και οι ντελιβεραδες θα πεφτουν μεσα και ματαια θα περιμενετε την παραγγελια σας!
  Αυτα που κλεψαν θα τα πηγαινουν εκει που η φωτια δε σβηνει,στη Γεενα του πυρος και θα κανουν ενα χαλκινο αγαλμα του Μολωχ εξω απο το μαγαζι που τραγουδαει ο Φλωρινιωτης!
  ΝΙΚΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί