12:35 - 19/09/2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ FALSE FLAG …….ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ;

Τι σημαίνει False Flag

» Ο όρος FALSE FLAG (ή BLACK FLAG ) περιγράφει μυστικές στρατιωτικές ή παραστρατιωτικές επιχειρήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να παραπλανήσουν με τέτοιο τρόπο, ώστε οι πράξεις να φαίνεται σαν να διεξάγονται από άλλους φορείς, ομάδες ή έθνη από αυτούς που πραγματικά τις σχεδίασαν και τις εξετέλεσαν.

Οι ενέργειες που σε καιρό ειρήνης γίνονται από μη στρατιωτικές οργανώσεις καθώς και από μυστικές κυβερνητικές υπηρεσίες, μπορεί κατ ‘επέκταση να ονομάζονται επιχειρήσεις FALSE FLAG , εάν θέλουν να κρύψουν την πραγματική οργάνωση πίσω από μια επιχείρηση.

Το όνομα «FALSE FLAG » έχει τις ρίζες του στο ναυτικό πολέμο , όπου η χρήση μίας διαφορετικής σημαίας από την πραγματική πολεμική σημαία των εμπόλεμων ως πολεμικό τέχνασμα , πριν από την επίθεση στον εχθρό , είχε γίνει από καιρό αποδεκτή.

Οι επιχειρήσεις αυτές είναι επίσης αποδεκτές σε ορισμένες περιπτώσεις στον πόλεμο στο έδαφος , για να παραπλανήσουν τους εχθρούς με παρόμοιο τρόπο , υπό την προϋπόθεση ότι η εξαπάτηση δεν γίνεται από δόλο και όλες αυτές οι εξαπατήσεις ανατρέπονται πριν από την επίθεση στον εχθρό με πραγματικά πυρά.»

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Ξεκάρφωμα ειςτην Ελληνικήν!
 2. 0
  0
  Ένας σοβαρός κύριος μπαίνει σε ένα κατάστημα που πουλάει υφάσματα και αφού πρήζει επί μία ώρα τον υπάλληλο, πότε για την ποιότητα (το θέλει “μαλακό”) και πότε για το σχέδιο (το θέλει με μικρά-μικρά μωβ λουλουδάκια) βρίσκει τελικά αυτό που θέλει και λέει στον υπάλληλο να του κόψει 10 πόντους!!!! Ο υπάλληλος τα παίρνει στο κρανίο και θέλει να τον πετάξει έξω όταν επεμβαίνει ο ιδιοκτήτης για να δώσει λύση. – Hρέμησε, λέει στον υπάλληλό του, τι επιθυμεί ο κύριος;;; – Να χαλάσω ολόκληρο τόπι ύφασμα κόβοντάς του 10 πόντους!!!! – Ηρέμησεεε… Θα σας κόψω κύριε 10 πόντους αν μου πείτε τι θα το κάνετε!! – Το θέλω για να φτιάξω μαξιλαράκι για τα αρχίδια μου!!!! – Ωραιότατα!!! Εγώ θα σας κόψω 20 πόντους!!! Οι 10 επίπλέον, δώρο του καταστήματος! – Μα δεν χρεάζομαι πάνω από 10! Τι να τους κάνω τους άλλους 10;;;; – Θα σας πρότεινα κουρτινάκια για το μ*** της μανας σας?
 3. 0
  0
  προβοκατσια…
 4. 0
  0
  αισί ωρθρωγραφεία γνορύζης;;;;;;
 5. 0
  0
  ρε δε ξερετε να γραφετε που ποσταρετε και αρθρα με λαθος τιτλους ολη την ωρα βαριεστημενοι τεμπεληδες καντε κανα check

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί