Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:15 - 17/03/2015

Επικίνδυνη και προκλητική η Eλληνική κυβέρνηση, λένε οι Τούρκοι!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Τουρκολόγος

Με ένα άρθρο καταπέλτη κατά της Ελλάδας με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Yunanistan’ ın dış siyaseti tehlikeli hale geliyor», δηλαδή, «Η Εξωτερική πολιτική της Ελλάδας γίνεται επικίνδυνη», η αρθογράφος της κυριακάτικης τουρκικής εφημερίδας Sabah, Tulu Gümüştekin, καταγγέλλει την νέα ελληνική κυβέρνηση ότι έχει αρχίσει και παίζει πολύ επικίνδυνα παιχνίδια για την ειρήνη στο Αιγαίο.

Μάλιστα αποδίδει και την αιτία των ελληνικών προκλήσεων στην δύσκολη οικονομική συγκύρια που περνά η χώρα μας και προσπαθεί να… ξεδώσει με όλα τα προβλήματα που έχει με την Ευρωπαϊκή Ένωση στο να…προκαλεί την Τουρκία στο Αιγαίο!!!

Εδώ για άλλη μια φορά οι Τούρκοι κατά την προσφιλή τους τακτική βαπτίζουν το άσπρο μαύρο, καθώς οι δικές τους προκλητικές ενέργειες γίνονται προκλήσεις της νέας «λαϊκιστικής», όπως τονίζουν, ελληνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την Τουρκάλα αρθρογράφο, η Ελλάδα ενώ είχε την πρόταση της Τουρκίας να πετούν τα μαχητικά αεροσκάφη πάνω από το εναέριο χώρο του Αιγαίου αφοπλισμένα, επιμένει να εξοπλίζει τα δικά της μαχητικά αεροσκάφη. (εδώ πέφτει το γέλιο της Αρκούδας για τους γνωρίζοντες …Και προχωρεί ακόμα περισσότερο.

Όπως υποστηρίζει, στην ένδειξη καλής θέλησης της Τουρκίας να υποχωρήσει στις πρόσφατες νότες που είχε εξαγγέλλει δεσμεύοντας το κεντρικό Αιγαίο για αεροναυτικές ασκήσεις σχεδόν όλο τον χρόνο, αντί οι Έλληνες να εκτιμήσουν αυτή την τουρκική κίνηση επιμένουν να καταγγέλλουν την Τουρκία για προκλήσεις!

Εκεί όμως που η Τουρκάλα αρθρογράφος της Sabah ξεπερνά κάθε όριο είναι στο ζήτημα των λαθρομεταναστών. Δεν διστάζει να καταγγείλει την ελληνική πλευρά ότι ενώ η Τουρκία δέχεται συχνά να επιστρέφουν πίσω οι λαθρομετανάστες που η ίδια η τουρκική μαφία προωθεί στο Αιγαίο, η Ελλάδα επιμένει με… απαράδεκτο τρόπο να τους στέλνει όλους πίσω την ίδια περίοδο που η Τουρκία έχει πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες από την Συρία.

Δηλαδή με λίγα λόγια να επωμιστούμε εμείς τις συνέπειες της νεο-οθωμανικής τουρκικής πολιτικής, που σε μεγάλο βαθμό προκάλεσε την έκρηξη του εμφυλίου στη Συρία και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα όσους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες μας στέλνουν «πακέτο» σαν… ένδειξη καλής θελήσεως!!!

Η συμπαθέστατη κατά τα άλλα Τουρκάλα αρθρογράφος δεν παραλείπει να μας κάνει και μαθήματα φιλειρηνισμού!!! Όπως τονίζει η Τουρκία θέλει ειλικρινά την ειρήνη στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο και ενώ έχει τείνει επανειλημμένα την κλάδο ελαίας στην Αθήνα, δυστυχώς οι… αδιόρθωτοι Έλληνες επιμένουν στις φιλοπόλεμες προκλήσεις τους!!!

Μετά από όλα αυτά αλήθεια τι να πούμε εμείς;

Aferin sana Gümüştekin!!!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 8:43 ΠΜ

    Μιλαέι η Τουρκία για προκλητικότητα; Τώρα αμα πω τίποτα θα με πουν ε ρατσιστή οι αριστεροί. Αγγελική δώστα όλα, γιατί αν τα πω εγώ θα κελίσουν την ιστοσελίδα οι ….δημοκράτες.

  2. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 8:56 ΠΜ

    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΟΕΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 7:25 ΜΜ

      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΕΑ; ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;

  3. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 9:24 ΠΜ

    τι είναι η ΟΕΑ;

  4. Kαλλίτερα!
    Να μας φοβούνται
    Και
    να μη κοιμούνται ήσυχοι
    Αμ πως!

  5. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 11:26 ΠΜ

    ΠΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΤΟΥΤΟ.ΓΑΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΙΔΕΣ.ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ 🙂

  6. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 11:43 ΠΜ

    EΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ, ΚΕΦΑΛΑ…….ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  7. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 3:07 ΜΜ

    Διαφαίνονται ξεκάθαρα οι νέες συμμαχίες, που και παλαιότερες ήταν, δηλαδή ΕΕ, ΗΠΑ, Ισραήλ, που είναι όλοι μαζί, και δοιηκούνται διαχειρίσιμοι όπως είναι, από το σιωνιστικό λόμπυ των ηνωμένων πολιτειών, η Ελλἀς ήταν είναι και θα είναι το μήλον της Έριδος για όλους αυτούς που είναι πολύ λίγοι των περιστάσεων, δεν αφήνουν όμως οι δόλιοι τους Έλληνες στην ησυχία τους, γιατί αν τους άφηναν δεν θα ήχαν ύπνο για να τους φτάσουν, και πάλι όμως δεν τους φτάνουν! Εδώ είναι το μυστήριο που αποδεικνύεται ότι άλλες διαστατικές δυνάμεις προστατεύουν την χώρα μας, μέχρι να ξυπνήσει και ο τελευταίος Έλλην από τον λήθαργο που τον ρήξανε και να βάλει μπροστά τις μηχανές να εκπολιτίσει όποιον έχει μείνει πίσω και έχουν μείνει πολλοί και πολύ πίσω στην εποχή των σπηλαίων, σπήλαια σαν αυτά του Πλάτωνος, διότι η ανθρωπότητα δεν είναι ίσως έτοιμη για διαγαλαξιακά ταξίδια που οι αρχαίοι μαςπρόγονοι με τον Νου τους έκαναν, αν βέβαια αποδειχτεί ίσως κάποια στιγμή, ίσως και πραγματικά που δεν το γνωρίζουμε, ποιοι μας εμποδίζουν να γνωρίζουμε αποκρίπτοντας τα της γνώσεως από εμάς τους ανθρώπους και γιατί; Βασίλης Μυρμιδόνας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*