10:02 - 27/02/2015

ΕΠΕΙΓΟΝ! – Απειλείται η Ζωή και η Ελευθερία, όλων μας. Μας επιβάλλουν την ‘έξυπνη’ Κάρτα με Τσiπ RIFD.

SOS => ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!

Εδώ ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ


Απειλείται η Ζωή και η Ελευθερία, όλων μας. Μας επιβάλλουν την «έξυπνη» Κάρτα με Τσiπ RIFD.

Κάποια από τα πολύ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΒΛΗΜΑΤΑ που προκύπτουν είναι η Ηλεκτρονική Σκλαβιά και η ίδια η επιβίωση μας, ανά πάσα στιγμή μας κλέβουν τα δεδομένα που θα υπάρχουν σε αυτές τις Ηλεκτρονικές Κάρτες, μέσω Hackers (όπως με την Ρωσία
πριν μέρες), και βρισκόμαστε έρμαια τους ΣΚΛΑΒΟΙ μέσω Ηλεκτρονικών Δεδομένων που θα χρησιμοποιούν οι εξουσιαστές κατά το δοκούν.

Τι λέει το ΆΡΘΡΟ 9Α του Ελληνικού Συντάγματος:

Άρθρο 9Α: [ Προστασία προσωπικών δεδομένων]

«Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από την συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με Ηλεκτρονικά Μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί όπως ο νόμος ορίζει.»

Τι λέει το ΑΡΘΡΟ 8 Ευρωπαικής Σύμβασης Δικαιωμάτων Ανθρώπου:

Άρθρο 8: [Δικαίωμα σεβασμού της Ιδιωτικής και Οικογενειακής ζωής.]
{Σελίδα 11}

«1. Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα σεβασμού της Ιδιωτικής και Οικογενειακής του ζωής, της κατοικίας του και της αλληλογραφίας του.

2. Κατά την ενάσκηση αυτού του δικαιώματος δεν επιτρέπεται παρέμβαση δημόσια αρχής, παρά μόνον εφόσον είναι σύμφωνη με το νόμο και είναι αναγκαία σε μια δημοκρατική κοινωνία για λόγους εθνικής ασφάλειας, δημόσιας ασφάλειας ή οικονομική ευημερίας της χώρας. Για την αποτροπή των εκτροπών ή του εγκλήματος, για την προστασία της υγείας ή των ηθών, ή για την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθερία όλων.»

Αυτά είναι τα άρθρα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας ως όπλο και επιχείρημα, γιατί είναι τα άρθρα που αφορούν τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας.

Επιβάλλεται να υπερασπισθούμε την ΖΩΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την δική μας και των παιδιών μας!

«Διαπραγμάτευση Βαρουφάκη: Όλα γίνονται
για την Ηλεκτρονική Κάρτα Πολίτη!!!»

«(Σχόλιο: ID-ont: o κος Βαρουφάκης, πιστός σε όσα είχε εξαγγείλει προεκλογικά [http://id-ont.blogspot.gr/2015/01/blog-post_22.html
] υπόσχεται στους «Θεσμούς» ότι θα μας δώσει την Κάρτα του Πολίτη! Μήπως τελικά οι κοι Παπανδρέου και Σαμαράς φάνηκαν «λίγοι» στο θέμα της Κάρτας του Πολίτη και χρειάζεται μια αριστερή Κυβέρνηση για να περάσει τα «δύσκολα» μέτρα;;;

Ημερήσια
:

Επέκταση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που είχε εφαρμόσει πιλοτικά προηγούμενη Κυβέρνηση, κουπόνια για την αγορά τροφίμων, δωρέαν ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και κάρτα πρόσβασης στο Σύστημα Υγείας για όλους, προβλέπουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, που πρότεινε η Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή Βαρουφάκη προτείνονται τα εξής:

Η Ελληνική Κυβέρνηση επιβεβαιώνει το πλάνο για να:

Αντιμετωπίσει ανάγκες που προκύπτουν από την πρόσφατη αύξηση της απόλυτης φτώχειας {ανεπαρκεή πρόσβαση σε τροφή, στέγη, υπηρεσίες υγείας και την παροχή ρεύματος), μέσω ιδιαίτερα στοχευμένων μη χρηματικών μέσω. {π.χ. κουπόνια τροφίμων.)

Να το πράξει με τρόπο που θα είναι βοηθητικός για τη Μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και τη μάχη κατά διαφθοράς / γραφειοκρατίας (π.χ. με έκδοση μιας έξυπνης κάρτας πολίτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Κάρτα ID στο σύστημα υγείας, αλλά και για την πρόσβαση στο πρόγραμμα κουπονιών σίτισης κ.λ.π.

Να αξιολογήσει το πιλοτικό πρόγραμμα για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα με στόχο την επέκταση του πανελλαδικά.
Εξασφαλίσει ότι η μάχη κατά της ανθρωπιστικής κρίσης, δε έχει αρνητικό δημοσιονομικό αντίκτυπο.»

Η πηγή αυτού το άρθρου {http://id-ont.blogspot.gr/}

Οι Έλληνες Youtubers – Ασυμπίεστος κάναμε μια μικρή έρευνα, πάντα μιλάμε με αποδείξεις και δε ξεχνάμε το παρελθόν.

Μπήκαμε στο Facebbok και βρήκαμε στην σελίδα ως Group => ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
. Η ομάδα «Λέμε Όχι Στην Κάρτα του Πολίτη» είχε ρωτήσει τον Παναγιώτη Καμμένο στις 25 Φεβρουαρίου 2012, ποια είναι η άποψη του για την Κάρτα του Πολίτη και η απάντηση που ακολουθεί η παρακάτω εικόνα:

Ο σημερινός Υφυπουργός Επικρατείας για το Συντονισμό Έργου ο Τέρενς Κουίκς στις 23 Απριλίου 2012, πριν ΕΝΑ ΜΗΝΑ τις Εκλογές 2012, στην Εκπομπή «ΤΩΡΑ» στης Πόπης Τσαπανίδου, που ήτανε. Είχε πει ο κος Τέρενς Κουίκς πως είναι ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ. Παρακολουθεί το βίντεο από το 27:59 και μετά:

Και η σημερινή, επίσης, Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης η κα Μαρία – Κόλλια – Τσαρούχα, είχε κάνει Ερώτηση στις 17 Ιουλίου 2013 με Αριθμό Πρωτοκόλλου 13158 ως ΣΤ’ Αντιπροέδρος της Βουλής των Ελλήνων με Θέμα: «ΑΜΚΑ/Κάρτα Πολίτη/Προσβολή Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.»Αναφέρει ως κατά του γενικού Ηλεκτρονικού Φακελώματος και εξηγεί με λεπτομέρειες.

Δείτε την ερώτηση παρακάτω απ’ τα Πρακτικά στην Βουλή των Ελλήνων
.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ/ΑΜΚΑ – ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ.

Τι λένε τώρα οι κοι Παναγιώτης Καμμένος, Τέρενς Κουίκς και η κα Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα ως συμμέτοχοι στην Συγκυβέρνηση με τους κους Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Βαρουφάκη;;;

Θα ισχύουν οι Κόκκινες Γραμμές τους ή Όχι;

Θα τηρήσουν το Ελληνικό Σύνταγμα Άρθρου 9Α και

της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων Ανθρώπου του Άρθρου 8;;

Έλληνες Youtubers – Ασυμπίεστος

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  Μονο με αλληλεγγυη προς τον συνανθρωπο θα μπορεσουμε να αντιδρασουμε ολοι μαζι.
  Αυτο που πρεπει να ξερουμε ειναι οτι ο πολεμος θα προλαβει την καρτα του πολιτη και ετσι θα σωθουν και οι αλλοι λαοι απο τα τσιπακια των σαταναδων.
 2. 0
  0
  ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΛΕΣ ; ΣΤΟ 80% ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ , Η ΣΤΟ 85% ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙ " ΠΕΡΗΦΑΝΟ" ; ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ . ΥΓ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ , ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣΑΙ . ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΟ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ . Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΗΝΩΝ .ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ " ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" ΛΑΟΥ .
 3. 0
  0
  Opios exi ta arx…a na mi tin pari kai na afisi ta diadosteto pali me ta arxi….a ton alonon ua pas min tin paris etsi apla .john
 4. 0
  0
  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΩΙ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ…
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!
 5. 0
  0
  Μην είστε αφελείς!

  Όλοι όσοι εργάζονται και πληρώνονται (νόμιμα όχι μαύρα) και όλοι οι συνταξιούχοι είναι φακελωμένοι από τις τράπεζες, το ταμείο τους και την εφορία.

  Όλοι πληρώνονται μέσω τραπέζης και η εφορία γνωρίζει τον λογαριασμό τους. Έχουν δε και μια κάρτα χρεωστική για να παίρνουν χρήματα από τον λογαριασμό τους (αυτόν που μπαίνει η σύνταξη ή ο μισθός).

  Οι περισσότεροι έχουν και πιστωτικές κάρτες. Χωρίς πιστωτική κάρτα δεν μπορείς να αγοράσεις κάποιο προϊόν πάνω από ένα ορισμένο ποσό (νομίζω 500 Ευρώ), αλλά διευκολύνει όταν δεν έχεις πολλά χρήματα για να αγοράσεις με δόσεις (πάντα άτοκες), ή όταν έχεις πολλά χρήματα για να μην τα κουβαλάς επάνω σου και στα κλέψουν.

  Σχεδόν ΟΛΟΙ όσοι ψωνίζουν από Σούπερ Μάρκετ και πολυκαταστήματα έχουν την ανάλογη κάρτα για να έχουν κάποια έκπτωση στις τιμές και να "κερδίζουν".

  Έχουμε και τις αστυνομικές ταυτότητες. Και έρχονται και οι νέες με το τσιπάκι.

  Και τα νέα διπλώματα οδήγησης με τσιπάκι.

  Και τα νέα διαβατήρια με το τσιπάκι.

  Και έχουμε και υπολογιστές που ο κάθε Σφακιανάκης μπορεί να ελέγχει όποια ώρα θέλει (και τουλάχιστον αυτός κάνειπολύ καλά την δουλειά του προε όφελος των πολιτών)

  Έχουμε και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο . Χωρίς προσωπικό μέιλ δεν μπορείς να έχεις πλέον συναλλαγές με την εφορία.

  Και έχουμε και Facebook που δίνουμε μόνοι μας όλα τα στοιχεία μας για να μας κάνουν like.

  Έχουμε και Twitter και πολλά άλλα μέσω υπολογιστών που δίνουμε μόνοι μας τα στοιχεία μας, ή και να μην δίνουμε τα πραγματικά μας στοιχεία, το ηλεκτρονικό σημάδι μας είναι γνωστό! .

  Έχουμε και κινητά (έξυπνα ή χαζά το ίδιο κάνει) που για να τα λειτουργήσεις σε φακελώνουν γιατί χρειάζεται το ΑΦΜ σου και το πραγματικό σου όνομα.

  Όλοι έχουμε ΔΕΗ, ΟΤΕ (ή κάποια άλλη εταιρεία), ΕΥΔΑΠ που μας έχουν φακελωμένους.

  Οι περισσότεροι έχουν ασφάλειες (υγείας, κατοικίας, αυτοκινήτου κλπ) που πάλι μας έχουν φακελωμένους.

  Όλοι έχουμε σπουδάσει έστω δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο κλπ που όσο χρονών και να είσαι αν πας και ζητήσεις αντίγραφο απολυτηρίου στο δίνουν!!!!
  .
  Όλοι ζητάμε λιγότερη γραφειοκρατεία και λιγότερα "δικαιολογητικά", λιγότερες επισκέψεις σε εφορίες και ταμεία και τράπεζες και ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ. Λιγότερες "ουρές" ζητάμε. Να μην σπαταλάμε το χρόνο μας άδικα περιμένοντας ώρες ατελείωτες στις ουρές!

  Ε… το κράτος μας κάνει την.. χάρη και θα μας λιγοστέψει την ταλαιπωρία. Θα βάλει όλα αυτά σε μία κάρτα και θα είμαστε ευτυχισμένοι!!!

  Μην είστε αφελείς.
  Στην εποχή μας οι Ηλεκρονικοί υπολογιστές και οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι απαραίτητες.

  Πρέπει να καταλάβουμε ότι ΔΕΝ φταίει το μαχαίρι όταν σκοτώσουμε κάποιον συνάνθρωπο. Δεν καταργούμε το μαχαίρι! Η κακή χρίση του μαχαιριού φταίει και αυτός που κρατά το μαχαίρι.

  Και μην ακούσω για "χάραγμα" διαβόλους και τριβόλους και Θεούς λυτρωτές γιατί θα πάρω ανάποδες. Κανένας Θεός δεν φταίει για τις δικές μας συμπεριφορές και επιλογές!
 6. 0
  0
  …ας ελπίσουμε ότι η εκκλησία θα αντιδράσει στην κάρτα του πολίτη, μας υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας και τώρα θέλουνε να υποθηκεύσουν τις ψυχές μας…λέμε ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη, την κάρτα του αντιχρίστου…
 7. 0
  0
  Ναι στην έξυπνη κάρτα του πολίτη!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί