Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:28 - 24/04/2014

Επέρχεται μια μεγάλη ντροπή για μια πόλη η ένα κράτος …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κυλώνειο Άγος

Με το όνομα Κυλώνειον άγος έμεινε γνωστή στην ιστορία μια σειρά από δεινοπαθήματα και θεομηνίες που έπληξαν την αρχαία Αθήνα και που αποδόθηκαν στην οργή των θεών για τη σφαγή των οπαδών του Κύλωνα που συνέβη κάτω από τις ακόλουθες συνθήκες.

Η απόπειρα του Κύλωνα

Ο Κύλων που ανήκε στην τάξη των ευγενών, είχε αναδειχθεί ολυμπιονίκης. Εκμεταλλευόμενος την δημοτικότητά που είχε αποκτήσει και έχοντας τη βοήθεια του πεθερού του Τυράννου των Μεγάρων Θεαγένη επιχείρησε να καταλάβει την εξουσία στην Αθήνα. Είχε μάλιστα πάρει και χρησμό από το Μαντείο των Δελφών που έλεγε: «εν του Διός τη μεγίστη εορτή καταλαβείν την Αθηναίων ακρόπολιν» (Θουκ. Α’ 126, 4). Θεώρησε ότι η μεγαλύτερη γιορτή του Δία ήταν τα Ολύμπια (κατά πάσα πιθανότητα όμως το Μαντείο αναφερόταν στα Διάσια). Κατά την διάρκεια της εορτής των Ολυμπίων επιτρεπόταν στους ολυμπιονίκες στην επέτειο της νίκης τους να πηγαίνουν με συγγενείς και φίλους και να κάνουν θυσίες σε διάφορα ιερά της πόλης.

Εκμεταλλευόμενος τη συνήθεια αυτή αλλά και τη δυσαρέσκεια εκείνη των Αθηναίων, μαζί με τον αδελφό του και τους οπαδούς του κατέλαβε την Ακρόπολη το 632 π.Χ., (κατ΄ άλλους το 628 π.Χ.). Δεν επέτυχε όμως την ολοκλήρωση του σκοπού του γιατί ο τότε επώνυμος άρχων της Αθήνας ο Μεγακλής, που ανήκε στην ισχυρή οικογένεια των Αλκμαιωνιδών, αντέδρασε δραστήρια και πολιορκώντας την Ακρόπολη ανάγκασε τον μεν Κύλωνα και τον αδελφό του να διαφύγουν στα Μέγαρα, τους δε οπαδούς του να καταφύγουν ικέτες στον βωμό της Πολιάδος Αθηνάς. Τότε όσοι κατέφευγαν στους βωμούς θεωρούνταν προστατευόμενοι των θεών και συνεπώς ήταν απαραβίαστοι.

Οι οπαδοί όμως του Μεγακλή, ενώ τους υποσχέθηκαν πως αν βγουν από το ιερό δεν θα τους πείραζαν, παραβαίνοντας το πανελλήνιο εκείνο ιερό έθιμο, τους φόνευσαν προ του ιερού των Ευμενίδων, τη στιγμή που κατέρχονταν από την Ακρόπολη κρατώντας κατά την παράδοση ταινίες των οποίων η άλλη άκρη ήταν δεμένη στο βωμό, αφού προηγουμένως έκοψαν αυτές τις ταινίες (έτσι, θεώρησαν ότι δεν τυγχάνουν πλέον της θείας προστασίας).
Συνέπειες

Το έγκλημα αυτό των ικετών προκάλεσε τη φρίκη των Αθηναίων και τη γενική κατακραυγή και εκτός της Αθήνας, και οι δε Αλκμαιονίδες θεωρήθηκαν “εναγείς”, ενώ αντίθετα οι συμπάθειες στράφηκαν προς τον Κύλωνα. Του γεγονότος αυτού επακολούθησε σειρά στάσεων και ταραχών μέχρι το 597 π.Χ. που ανέλαβε ο Σόλων να συμβιβάσει τα αντιμαχόμενα μέρη παρακαλώντας τους “εναγείς” να υποβληθούν οικειοθελώς στην κρίση τριακοσιομελούς δικαστηρίου που θα αποφασίσει σχετικά. Οι Αλκμαιονίδες προ αυτής της κατακραυγής δέχτηκαν και το δικαστήριο εκείνο με κατήγορο τον Μύρωνα τον Φλυέα τους καταδίκασε σε εξορία. Αποφάσισε μάλιστα να εκταφούν όσοι εν τω μεταξύ είχαν πεθάνει και να θαφτούν έξω από την πόλη.

Αν και εκτελέστηκε η απόφαση εκείνη το άγος εξακολουθούσε να υφίσταται και φοβερή ασθένεια, λοιμός έπληξε την Αθήνα, με πολλούς θανάτους, τον οποίο οι πολίτες θεώρησαν ως θεία δίκη για το έγκλημα. Τότε λέγεται πως πάνω από την πόλη εμφανίσθηκαν να πλανώνται ψυχές νεκρών (φαντάσματα) και ένας δεισιδαίμονας φόβος κατέλαβε τους Αθηναίους. Την ίδια περίοδο ο Κύλωνας ξεσήκωσε τους Μεγαρείς εναντίον των Αθηναίων και κατάφεραν να καταλάβουν την Σαλαμίνα προκαλώντας καταστροφές και στην υπόλοιπη Αττική. Μετά απ΄ αυτά ρωτήθηκε το Μαντείο των Δελφών το οποίο και έδωσε εντολή να γίνει πλήρης καθαρμός υπό τις οδηγίες του τότε φιλόσοφου αλλά και ιερέα Επιμενίδη που έμενε όμως στη Φαιστό στη Κρήτη. Τότε στάλθηκε στην Κρήτη εσπευσμένα ο Αθηναίος Νικίας ο Νικηράτου, με ιερό πλοίο, πιθανώς τη Πάραλο ο οποίος προσκάλεσε τον Επιμενίδη στην Αθήνα πράγμα που δέχθηκε και τον ακολούθησε. Σημειώνεται πως μόλις ο Επιμενίδης έφθασε στο λιμένα Μουνιχίας, και αντίκρισε τον λόφο της Μουνιχίας προφήτεψε τον πραγματικό κίνδυνο της Αθήνας.

Ο Επιμενίδης φθάνοντας στην αρχαία Αθήνα και βλέποντας τον χώρο έδωσε αμέσως εντολή να συγκεντρώσουν πάνω στον Άρειο Πάγο μαύρα και λευκά πρόβατα τα οποία στη συνέχεια άφησαν ελεύθερα διατάζοντας να τα παρακολουθούν και όπου σταματήσει καθένα εξ αυτών εκεί να ιδρύεται (στήνεται) βωμός και να θυσιάζεται. Μετά την εκτέλεση των οδηγιών αυτών του Επιμενίδη οι θεοί μαλάκωσαν και το άγος εξέλιπε. Οι Αθηναίοι τίμησαν ιδιαίτερα τον Επιμενίδη προσφέροντάς του μεγάλες αμοιβές και δώρα πλην όμως εκείνος αρκέσθηκε μόνο σε ένα κλώνο ελαίας.

Εκφράσεις

Σήμερα χρησιμοποιείται η έκφραση “Κυλώνειο άγος” για κάθε πράξη που μπορεί να επισύρει ντροπή σε πόλη ή κράτος.

Η πραγματική μάχη επαναλαμβάνεται .Οι Τιτάνες Ξυπνούν…

Στην Ελληνική μυθολογία ο Ιαπετός μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, τον Κρόνο. ήταν οι ισχυρότεροι των τιτάνων και προπάντων εκείνοι στους οποίους εκδηλώθηκε η μεγαλύτερη εχθρότητα του Δία μετά τη νίκη του.

Ήταν γιος του Ουρανού και της Γαίας και σύζυγος της Κλυμένης, της κόρης του Ωκεανού ή της Ασίας ή της Αίθρας ή της Θέμιδας η οποία και αναφέρεται ως μητέρα του Προμηθέα. Γιοι του υπήρξαν ο Προμηθεύς, ο Άτλαντας, ο Επιμηθέας και ο Μενοίτιος [1] καθώς και άλλοι ακόμη περίφημοι “Ιαπετίδες” όπως ονομάστηκαν. Σημαντικότεροι δε εξ αυτών φέρονται ο Άτλας που βάσταγε στου ώμους του τον Ουράνιο θόλο αλλά και ο δαιμόνιος Προμηθεύς, ο μόνος εκ των Ιαπετιδών που δεν πολέμησε στο πλευρό των τιτάνων κατά την τιτανομαχία.

Τον Ιαπετό αναφέρουν ήδη ο Όμηρος και ο Ησίοδος ως κυβερνήτη των Τιτάνων και του κόσμου πριν την επικράτηση του Δία και ότι ακόμα σε ορισμένες περιοχές τον αναγνώριζαν ως «δημιουργό» των ανθρώπων, ακόμη και μετά την επικράτηση του Δία όπως στη Κνωσό, στην Αρκαδία, Κιλικία και αλλού. Ιδιαίτερα ως σύζυγος της Ασίας θεωρούταν ως γενάρχης των λαών της Ευρώπης και της Βορειοδυτικής Ασίας, των οποίων όμως αρχηγό η Παλαιά Διαθήκη παραδέχεται τον Ιάφεθ, τον γιο του Νώε (του οποίου το όνομα ενδέχεται να είναι παραφθορά του Ιαπ-ε-του – θεού).

Έτσι εκ του Ιαπετού προέκυψαν οι σύγχρονες αντιλήψεις και θεωρίες περί «Ιαπετικής φυλής» και «ιαπετικής γλώσσας».

Τέλος ο Δίας μετά τη νίκη του, καταγκρέμισε τον Ιαπετό, στα σκοτεινά τάρταρα μαζί με τους υπόλοιπούς τιτάνες.

Αυτό που διάβασες αν το διάβασες όλο , θα είναι το άμεσο μέλλον σου , θα συνδεθεί με άμεσο γεγονός στη Ζωή σου….

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

  1. Ανώνυμος 04/24/2014 @ 10:16 ΠΜ

    Στην Ελλάδα δε νομιζω να συμβει αυτο. Δεν γινεται να ξεφτιλιστουμε αλλο. Εκτος αν ο καισαρας πρωθυπουργός που εχουμε δωσει το πλεονασμα στα μογγολα για να μην μπουνε μεσα

  2. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/4/2014 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΟΚ -ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

  3. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/4/2014 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΟΚ -ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

  4. Απο το στομα σου και στου Διός τ αυτι !

  5. Ανώνυμος 04/24/2014 @ 10:48 ΠΜ

    Ας γράψουμε τυπικά την γνώμη μας…

    Όσο αφορά τον Ιαπετό… το όνομα του βγάζει γινόμενο = :^D^: 666… με πρωταρχικό αριθμό το 9…

    Εάν και εφόσον ισχύει η μυθολογική αναφορά ότι ο Ιαπετός "δημιούργησε" θνητό άνθρωπο… τότε θα πρέπει να θυμιθούμε και την άλλη μυθολογική αναφορά… περί του κατακλυσμού του Δευκαλίωνα (Παρνησσός), όπου από τον Δευκαλίων και την Πύρρα, προήλθαν ο Αμφικτίων, η Πρωτογένεια και ο Έλλην… έχουμε δηλαδή να κάνουμε με τουλάχιστον δυο διαφορετικά είδη ανθρώπων, τουλάχιστον μέσα στην λευκή φυλή.

    Σίγουρα ο Καύκασος σε όλα αυτά διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο…

    Για αυτό… για όσους έχουν μελετήσει λίγο παραπάνω, από όσο πρέπει… έχοντας κατακτήσει την κρίση, σύγκρισει και την διακρίση… και μπορούν να ξεχωρήσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, χωρίς οι ίδιοι στην τελική να τα φάνε!!… γνωρίζουν να διακρίνουν πολλά πράγματα, και για αυτό προσωπικά διαχωρίζω τον Έλληνα, από τον κάτοικο της χώρας των Ελλήνων.

    Ο Έλλην λόγο φύσεως ΕΙΝΑΙ ΟΝ.

    Υπάρχει και η μετέπειτα σχέση Ιαπετού (666) με τον Αχαιομυκηναίο – Φρύγα, Αγαμέμνωνα (το Θηρίο)… όπου ο τραγωδός άπαντων των Ελλήνων, Αισχύλος προσδιορίζει ως ς.ς.ς. "Τρις φορές Εξ" (επί το αγγλικότερον w.w.w.) και όχι ως χ,ξ,ς, δηλαδή ως 600.60.6. η ποιος ξέρει τι άλλο;

    Βεβαίως ανέμεσα σε αυτές τις σκέψεις υπάρχει και ο Ικέτης (υιός του Αγαμέμνωνα) Ορέστης στην Ταυρίδα – Κριμαία, αναζητώντας την Ιφιγένεια… όπως αργότερα και η "Κάθοδος των Δωριέων, Ηρακλειδών και Πάμφυλων, όπου κατέλησαν στην μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων, την κατάρα των Ατρειδών… μια κατάρα όπου επανανήλθε, με την επιστροφή τους!

    Αυτά.

    ΥΓ. Όσοι ΕΙΝΑΙ Έλληνες (και όχι απλά Πελασγοί) δεν έχουν κάτι να φοβηθούν, από όλα αυτά. Ο φόβος είναι για όσους απλά κατοικούν (ως άλλοι μονοκύτταροι οργανισμοί) στην χώρα των Ελλήνων.

    • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 2:04 ΜΜ

      Μια ένσταση εδω. Ο Έλλην είναι γιός του Δια και της Πύρρας όχι του Δευκαλίωνα

    • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 2:05 ΜΜ

      Εξήγησε μας την ετυμολογία τις λέξην Ελλην.

    • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 2:11 ΜΜ

      Kαι πως ειναι σιγουρος καποιος αν ειναι Ελληνας ή δεν ειναι; Και μην πει καποιος οτι απλως το γνωριζει. Αντικειμενικα, πώς διαφερει ο Ελληνας;

    • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 10:29 ΜΜ

      Εισαι στο μνημονιο; εισαι ελληνας. Απλα τα πραγματα

  6. Ανώνυμος 04/24/2014 @ 11:25 ΠΜ

    Εξαίρετη ιδέα, παρουσίαση ! αν καί δεν τυγχάνω της εκτίμησης σου, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,- άλλο το ότι έχουμε άλλη κοσμοθεωρία- οφείλω να σου απονείμω εύσημα, αλληγορία, εύγλωττες καταστάσεις καί νομοτελειακά παρουσιασμένες…προκύπτουν πολλά νοήματα…ως Θεωρητικός Λογοτεχνίας υποκλίνομαι…Διακειμενικά ΕΓΡΑΨΕΣ ΝΙΚΟ !!! Αλέξης Μοίρες Ηρακλείου

  7. Ανώνυμος 04/24/2014 @ 12:35 ΜΜ

    Ενας σωστος προφητης οπως εισαι εσυ Stranger περημενει πρωτα να πραγματοποιηθουν οι προφητιες του πρωτου προβει σε αλλες.Ολο βγαζεις καινουργιες προφητιες και δεν προλαβαινουμε να τις διαβασουμε ολες.Γιατι δεν βγαζεις βιβλεια οπως ο Λιακο? Και στο κατω κατω τι μας ενδιαφερει εμας για την ντροπη που ερχεται για πολη η κρατος?Σκοτιστηκαμε διλαδη.Απο σεισμους λιμους και καταποντισμους εχει κατι αλλο η αντζεντα γιατι σε βαρεθηκα αδερφε.Καταντας βαρετος και θα το κλισεις το μαγαζακι σου.ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

    Εμμανουελα

    • Εμμανουελα ε???? τι σχεση εχεις εσυ με την Ελληνικη ιστορια
      Γιαυτο σου ειναι βαρετη θες κατι ποιο ζωντανο

  8. Ανώνυμος 04/24/2014 @ 12:44 ΜΜ

    Πήραν αναβολή τα γεγονότα. Υπήρξε θεία παρέμβαση. Από το 2019 θα επανέρθει το σκοτεινό κύμα. Μέχρι τότε δεν θα συμβεί τίποτα. Τα σχέδια τους ακυρώθηκαν. Η Θετική ενέργεια επιστρέφει.

    • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 12:59 ΜΜ

      Έαν επιτρέπεται από που προέρχεται η πληροφόρηση σας;

      • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 2:30 ΜΜ

        Καλε κατευθειαν απο την πηγη. Πολλες φορες μου εχει και εμενα κανει αναπαντητες ο Ιαπετος, αλλα επειδη ξερω τι τομαρι ειναι ανεπροκοπο, δεν του απαντω.

      • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 2:49 ΜΜ

        ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ~~~~

        ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ?

        ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

    • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 3:01 ΜΜ

      Έλα πες ότι κάνεις πλάκα! Τι θα κάνουμε μέχρι το 2019?? Στην ίδια μιζέρια πάλι??

    • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 5:27 ΜΜ

      Δεν θα προλαβουν μεχρι τοτε θα εχουν γινει ολα

    • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 6:05 ΜΜ

      Ο αλλος που σε καθε αρθρο γραφει οτι εχουμε διορια μεχρι του αγιου πνευματος που χαθηκε;;

  9. Ανώνυμος 04/24/2014 @ 2:44 ΜΜ

    ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΙ ΚΛΑΝΙΟΙ Ε. Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ-ΠΛΑΝΕΥΤΕΣ Η ΔΩΔΕΚΑ-ΠΡΟΒΑΤΙΣΤΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ….

    • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 6:17 ΜΜ

      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΟΕΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ .
      ΑΝ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ … Ε ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗ ΒΡΙΖΕΙΣ…

    • Ανώνυμος 04/24/2014 @ 6:18 ΜΜ

      ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ…

  10. Ανώνυμος 04/24/2014 @ 3:40 ΜΜ

    Ντροπη στο ο.α.κ.α

  11. Ανώνυμος 04/24/2014 @ 7:57 ΜΜ

    Η Φρικηπαιδεια δεν πιανει μια μπροστα σας.Ευγε.

  12. Ανώνυμος 04/24/2014 @ 10:34 ΜΜ

    ΝΙΚΟ …ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΜΥΔΙΑ…18 ΚΑΙ 25 ΜΑΗ…ΠΟΣΟΣΤΑ [ ΥΨΗΛΑ ] ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΖΗΛΙΚΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*