22:04 - 04/04/2015

Εξωδιαστατικοί Ταξιδιώτες απο το Σύν(μ)παν

Στις 2 Απριλίου στην Νεμπράσκα, συνέβη το εξής καταπληκτικό φαινόμενο. Η ενεργοποιημένη κάμερα του αυτοκινήτου κατέγραψε μια δυνατή έκρηξη στα γκρίζα σύννεφα, μια αστραπή θα λέγαμε και αυτό που ακολούθησε.

Οπως θα δειτε και στο βίντεο μετα την έκρηξη έκανε την εμφάνιση του ενα ΑΤΙΑ. Το ΑΤΙΑ αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα περνώντας μπροστά απο το αυτοκίνητο, η έκρηξη που έμοιαζε με αστραπή καταιγίδας, πρέπει να ειναι το άνοιγμα αστροπυλης που χρησιμοποιούν τα ΑΤΙΑ για την μεταφορά τους απο τη μια διάσταση προς την αλλη.

Ο άνθρωπος σαν μια τρισδιαστατική οντότητα που ειναι, δηλαδή γνωρίζει και κινείται μονο μέσα τις τρεις διάστασεις, δεξιά-αριστερά, μπροστά-πισω και πανω-κάτω δεν βρίσκεται στην θεση να κατανοήσει την μετακίνηση αλλων οντοτήτων, των πολυδιαστατων οντοτήτων.

Για να καταλάβουμε καλύτερα τον όρο διάσταση θα μπορούσαμε επίσης να τον αντικαταστήσουμε με την λέξη ‘κατεύθυνση’. Μια αλλη κατεύθυνση-διάσταση ειναι ο χρονος, αυτη ειναι μια τέταρτη διάσταση μεσα στην οποία ο άνθρωπος δεν ειναι (ακομα) ικανός να καταλάβει ή να ταξιδέψει. Εκτός αυτής της διάστασης θα μπορούσε να υπάρχει και μια πέμπτη ή έκτη διάσταση.

Οι εξωδιαστατικοί ταξιδιώτες κατέχουν τις γνώσεις και κινούνται με ενα τέταρτο τρόπο κίνησης, μιας κατεύθυνσης που εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε. Η διάσταση αυτού του χρόνου, ενός άλλου χρόνου, απο τον δικο μας χωροχρόνο θα μπορούσε να τους έκανε ικανούς να ζουν δίπλα μας αλλα σε μια αλλη διάσταση άγνωστη σε εμάς.

Δειτε το καταπληκτικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα πριν λίγες μερες.

Βίντεο:

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Εγω θελω τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ να μας πει την γνωμη του.

  Τι ναι τουτο;

  Πως και γιατι
  Τι το χουμε κανει εδω…μπατε σκυλοι αλεστε;

  Δεν ειρωνευομαι
  Ξεκαθαρη και ειλικρινης
  Η απορια μου

  ..
 2. 0
  0
  nai bgazoun kai arketa kaysaeria xaxaxax

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί