12:16 - 15/03/2014

Εντατικοί έλεγχοι στις πόλεις της Κριμαίας (Βίντεο)

Οι έλεγχοι στις πόλεις της Κριμαίας είναι εντατικοί .

Γίνονται για να αποφευχθούν επεισόδια από επιτήδειους που τυχόν μεταφέρουν όπλα και αιχμηρά αντικείμενα για να εισχωρήσουν σε διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται για την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία. Το briefingnews.gr βρέθηκε σε ένα από αυτά τα στρατιωτικά σημεία ελέγχου καταγράφοντας την πορεία Ρώσων διαδηλωτών από τη Συμφερόπολη στην Σεβαστούπολη της Ουκρανίας.

Τη στιγμή που και οι Ρωσόφιλοι περνούσαν στα σημεία ελέγχου, ακόμη και σε αυτούς οι Ρώσοι στρατιώτες διενεργούσαν ελέγχους.

Δείτε το κλίμα που μεταφέρει η ανταποκρίτρια του BriefingNews Μαρία Γιαχνάκη στην Κριμαία.

Οι έλεγχοι στις πόλεις της Κριμαίας είναι εντατικοί . Δείτε το κλίμα που μεταφέρει η ανταποκρίτρια του BriefingNews Μαρία Γιαχνάκη στην Κριμαία.

Γίνονται για να αποφευχθούν επεισόδια από επιτήδειους που τυχόν μεταφέρουν όπλα και αιχμηρά αντικείμενα για να εισχωρήσουν σε διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται για την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία. Το briefingnews.gr βρέθηκε σε ένα από αυτά τα στρατιωτικά σημεία ελέγχου καταγράφοντας την πορεία Ρώσων διαδηλωτών από τη Συμφερόπολη στην Σεβαστούπολη της Ουκρανίας. Τη στιγμή που και οι Ρωσόφιλοι περνούσαν στα σημεία ελέγχου, ακόμη και σε αυτούς οι Ρώσοι στρατιώτες διενεργούσαν ελέγχους.

Δείτε το κλίμα που μεταφέρει η ανταποκρίτρια του BriefingNews Μαρία Γιαχνάκη στην Κριμαία.

Έλληνες στην Κριμαία υποστηρίζουν την Ρωσία

Στην Ουκρανία, πολλοί Έλληνες κάτοικοι, υποστηρίζουν ανοιχτά τη θέλησή τους να προσαρτηθεί η Κριμαία στην Ρωσία

ανταποκρίτρια του BriefingNews Μαρία Γιαχνάκη στην Κριμαία

ΠΗΓΗ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί