Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:58 - 24/06/2014

Ενα μακρύ καυτό καλοκαίρι αναμένεται να βιώσει ο πλανήτης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Μάιος του 2014 ήταν ο πιο ζεστός των τελευταίων 134 ετών και το ίδιο αναμένεται να συμβεί τους επόμενους μήνες

Ο Μάιος του 2014 ήταν στη Γη ο πιο ζεστός των τελευταίων 134 ετών, από τότε δηλαδή που τηρούνται τα σχετικά μετεωρολογικά αρχεία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) των ΗΠΑ. Οι προηγούμενες εκτιμήσεις, με βάση μόνο δορυφορικά στοιχεία της τελευταίας 35ετίας, έδειχναν ότι θα ήταν ο τρίτος θερμότερος.

Ο υπεύθυνος

Η θερμοκρασία ρεκόρ του φετινού Μαΐου αποδίδεται τόσο στην κλιματική αλλαγή, όσο και στο περιοδικό φαινόμενο του Ελ Νίνιο στον ανατολικό Ειρηνικό Ωκεανό. Αρκετές περιοχές του πλανήτη εμφάνισαν φέτος τον Μάιο θερμοκρασίες ρεκόρ, ενώ λίγες ήσαν πιο κρύες από ό,τι συνήθως.

Κατά μέσο όρο, στην ξηρά και στη θάλασσα, η μέση παγκόσμια θερμοκρασία του Μαΐου 2014 ήταν κατά 0,74 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη από τον μέσο όρο του 20ού αιώνα (14.8 βαθμοί).

Ειδικότερα, στις θάλασσες του πλανήτη, η μέση παγκόσμια θερμοκρασία του Μαΐου ήταν 0,59 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο των 16.3 βαθμών – επίσης ρεκόρ για μήνα Μάιο. Στην ξηρά η μέση παγκόσμια θερμοκρασία του Μαΐου ήταν 1.13 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο του 20ού αιώνα (11.1 βαθμοί).

Στο τρίμηνο Μαρτίου-Μαΐου 2014, η συνδυασμένη μέση παγκόσμια θερμοκρασία σε ξηρά και θάλασσα ήταν 0,74 βαθμοί πάνω από τον μέσο όρο του προηγούμενου αιώνα (13.7 βαθμοί Κελσίου), γεγονός που καθιστά το φετινό τρίμηνο το δεύτερο θερμότερο μετά την αντίστοιχη περίοδο του 2010.

Στο πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου 2014, η συνδυασμένη μέση παγκόσμια θερμοκρασία σε ξηρά και θάλασσα ήταν 0,66 βαθμοί πάνω από τον μέσο όρο (13.1 βαθμοί) – το πέμπτο θερμότερο πρώτο πεντάμηνο έτους στα μετεωρολογικά χρονικά. Το ρεκόρ του φετινού Μαΐου αποτελεί έναν κρίκο σε μια μακρόχρονη αλυσίδα, σύμφωνα με τη ΝΟΑΑ, καθώς οι τελευταίοι 351 μήνες έχουν εμφανίσει θερμοκρασίες πάνω από τον μέσο όρο.

Δημοσιεύτηκε στο ΤΟ ΒΗΜΑ science

apocalypsejohn.com

stergiog.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 8:25 ΜΜ

    μας δουλευουν? απο τις φετινες αποκριες απο το πασχα απο την πρωτομαγια απο του αγιου πνευματος βρεχει ριχνει χαλαζι και η μεση θερμοκρασια παιζει μεχρι 22. σε αλλο πλανητη ζουν? μονο το μαρτη εκανε μια εβδομαδα αφυσικη ζεστη μαλλον για να εδραιωσουν την παγανιστικη λευκη εβδομαδα.εδω διαλυθηκε η γεωργικη παραγωγη της ελλαδος και ακουω "αμμορφωτους" γεωργους να λενε οτι ουτε μελιντζανα δεν βγαλουν λογω μειωμενης ηλιοφανειας! μας αεροψεκασζουν και μιλανε ακομα για ζεστη που φετος η ελλαδα εχασε το παλιο καλοκαιρι? πριν 5 χρονια ειχαμε ηλιο και καλη θερμοκρσια απο 25 μαρτιου με σποραδικες μπορες/ 2 μερες 23 και 24 ιουνη φετος ανεβηκε καπως η θερμοκρασια και να ειστε σιγουροι οτι απο πεμπτη που ειναι η αγαπημενη μερα τους να συννεφιαζουν θα εχουμε βροχες χαλαζι και μουντο σαβ/κο.ειδικα την υπειρωτικη ελλαδα την εχουν τσακισει στη συννεφια βροχη χαλαζι..μονο το αιγαιο γλυτωνει λιγο..μιλανε στην τηλεοραση και λενε αηδιες και ο κοσμος τρεμει. εφτασαν στο επιπεδο οι ελληνες να μισουν τον ηλιο αν τους ρωτησετε το 80% αρεσκεται στην μονιμη συννεφια γιατι εναι φοβισμενοι απο την τηλεοραση και τους παπαρογιατρους που προβαλουν τον ηλιο σαν την απολυτη καταστροφη. αλλα η συννεφια παει πακετο με την μιζερια και την αρνητικη ενεργεια που επικρατει οποτε ο ηλιος μας χαλαει την συνταγη..ως ποτε ο ανθρωπος θα πιστευει την τηλεοραση και τα κατασκευασμενα ?καλα να παθουμε αυτο ζηταμε αυτο εχουμε..

  2. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 8:36 ΜΜ

    στην ελλαδα παντως ειχε χαλαζι βροχη και συννεφια.απο την αρχη του χρονου τουλαχιστον εκτος νησιων ειχαμε μεσο ορο ηλιο φανειας ανα μηνα 5 με 6 μερες..τα υπολοιπα ειναι παραπλανητικα της νεας ταξης..ρωτηστε τον σεπτεμβριο το χωνι που θα φαμε λογω καταστροφης της γεωργικης παραγωγης..ρωτηστε τον θεσσαλικο καμπο που ιουνιο μηνα εριχνε παγοβουνα..η γερμανια μπορει να ειχε ζεστη γιατι ειναι το κεντρο των σατανιστων και παραγγελνουν καιρο..οποιος καταλαβαινει βλεπει οτι ο ηλιος χανεται και η θερμοκρασια πεφτει..αυτα που λενε μονο οι κοιμισμενοι και αδιαφοροι τα πιστευουν..καντε οικολογια να σωστε τον πλανητη που τον καταστρεφουν επιτηδες!!

  3. Ανώνυμος 06/25/2014 @ 12:32 ΠΜ

    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*