Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:02 - 26/08/2014

Εμφυτεύσιμο μικροτσιπ υπόσχεται αντισύλληψη κατά βούληση!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εμφυτεύσιμο μικροτσιπ υπόσχεται αντισύλληψη κατά βούληση!

Αμερικανοί ερευνητές ανακοίνωσαν ότι έως το 2018 θα είναι έτοιμο προς χρήση το πρώτο εμφυτεύσιμο αντισυλληπτικό τσιπ, το οποίο μάλιστα θα ελέγχεται εξ αποστάσεως. Οι κλινικές δοκιμές του αναμένεται να ξεκινήσουν το 2015 και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά θα διατεθεί στην αγορά σε πλήρως ανταγωνιστική τιμή.

Το τσιπ, διαστάσεων 20Χ20Χ7 χιλιοστών, είναι δημιούργημα της συνεργασίας του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) και της εταιρείας MicroCHIPS και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα «Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς». Η μικροσυσκευή θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα, είτε στον βραχίονα, είτε στην κοιλιακή χώρα και θα απελευθερώνει μικρή ποσότητα ορμόνης καθημερινά επί 16 μέρες. Η σταδιακή αποδέσμευση της ορμόνης μπορεί να ελεγχθεί από τη γυναίκα μέσω ασύρματου τηλεχειριστήριου, εφόσον δεν επιθυμεί να συνεχίσει την αντισύλληψη.

Όπως εξηγεί ο Δρ Ρόμπερτ Φαρα του ΜΙΤ, «οι ορμόνες είναι αποθηκευμένες μέσα στο τσιπ σε ξεχωριστές μικροσκοπικές θήκες. Μια ασθενής ηλεκτρική εκκένωση, που προέρχεται από μια μικρή εσωτερική μπαταρία, λιώνει ένα πολύ λεπτό προστατευτικό περίβλημα που συγκρατεί κάθε θήκη, απελευθερώνοντας έτσι κάθε μέρα 30 μικρογραμμάρια λεβονοργεστρέλης στο σώμα. Το τσιπ μπορεί να λειτουργεί έως 16 χρόνια και μετά να αφαιρεθεί ή και νωρίτερα, αν το επιθυμεί η γυναίκα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν κι έχουν αναπτυχθεί και άλλα είδη αντισυλληπτικών τσιπ μέχρι σήμερα, όλα απαιτούν την απενεργοποίησή τους από γιατρό, σε περίπτωση η γυναίκα επιθυμεί τη διακοπή της αντισύλληψης. Το πρόβλημα αυτό λύνει η νέα μικροσυσκευή του ΜΙΤ.

«Η δυνατότητα να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί μια γυναίκα μόνη της τη συσκευή, τής παρέχει σημαντική ευκολία, όταν κάνει τον οικογενειακό προγραμματισμό της», σχολιάζει ο Δρ Φάρα.

Οι ερευνητές σκοπεύουν στην περαιτέρω βελτίωση του μικροτσιπ ώστε να είναι απολύτως ασφαλές, δηλαδή να μην είναι δυνατό να επέμβει κάποιος τρίτος, ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας το, χωρίς η γυναίκα να το γνωρίζει.

«Στόχος είναι να μη μπορεί κάποιος στον ίδιο χώρο να αναπρογραμματίσει το εμφύτευμα. Χρειάζεται ασφαλής κρυπτογράφηση, που θα εμποδίσει τον οποιονδήποτε να παρέμβει στην ασύρματη επικοινωνία της συσκευής. Μόνο τότε ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) θα δώσει έγκριση κυκλοφορίας», σημειώνει ο Δρ Φάρα.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι, η ίδια τεχνολογία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί μελλοντικά για τη χορήγηση και άλλων φαρμάκων, εκτός των αντισυλληπτικών. Κάτι το οποίο ασπάζεται και ο Σάιμον Κάργκερ της εταιρείας συμβούλων Cambridge Consultants προβλέποντας «ένα μέλλον στο οποίο μια τεράστια γκάμα παθήσεων θα θεραπεύονται μέσω τέτοιων έξυπνων εμφυτευμένων μικροσυσκευών».

in



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 08/26/2014 @ 11:19 ΠΜ

    επισης υποσχεται συλληψη για ψυλλου σεξ
    λ.χ.:
    ποια πηγε κι απλωσε τα ρουχα στην ταρατσα??

  2. Ανώνυμος 08/26/2014 @ 1:33 ΜΜ

    Γύρω γύρω το πάνε το τσιπακι μέχρι να ακούγεται στα αυτιά μας ότι είναι για το καλό μας και την εξέλιξή της ιατρικής…..και η επιστήμη έχει μόνο καλά να δώσει στον άνθρωπο με τα τσιπάκια!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*