Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:16 - 19/10/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ Nεα ισχυρή έκρηξη στον Ήλιο…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στις 17.05 ώρα Ελλάδος της Κυριακής 19/10 ο Ήλιος δείχνει για ακόμη μια φορά φέτος τα δόντια του με μια ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας Χ1.1

Όπως ίσως θυμάστε πριν από λίγες εβδομάδες ανάλογη δραστηριότητα είχε σημαντικές επιπτώσεις στις επικοινωνίες των βορείων κυρίως χωρών, ενώ σε όλη της υφήλιο χιλιάδες άνθρωποι παραπονιούνταν για έντονους πονοκεφάλους για τουλάχιστον τρεις μέρες.

Πάντως η κηλίδα που προκάλεσε την έκλαμψη αυτή τη φορά δεν κοιτά απευθείας τον πλανήτη μας, όμως είναι πολύ πιθανόν τις επόμενες ημέρες που θα στραφεί απευθείας να παράξει ανάλογη έκλαμψη και δυσάρεστες επιπτώσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι πολλοί επιστήμονες έχουν εκφράσει την άποψη ότι εκτός από τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται στα ηλεκτρονικά συστήματα ενδεχομένως προκαλούν σειρά από ισχυρούς σεισμούς, ακόμα και μεγασεισμούς, καθώς και ενεργοποιήσεις ηφαιστείων κυρίως στο δαχτυλίδι του Ειρηνικού Ωκεανού.

Το φαινόμενο θα το παρατηρήσουμε και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

για το πολεμικό ημερολόγιο

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 7:44 ΜΜ

    ΦΙΛΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΑΣ…

    ΠΡΩΤΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΦΕΣΗ Η ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΡΣΗ [ Ο ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ…ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΡΕΨΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΥΦΡΑΤΗΣ ]…

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ… ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ [ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ] ΟΥΤΕ ΚΡΥΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ…

    ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ…ΑΠΟ ΤΟ 2004 Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΓΗ [ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ] ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ…Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΙΤΙΑ [ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ] ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΗ ΙΣΟΡΟΠΙΑ…ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ……

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 8:49 ΜΜ

      Αυτό με τον άγγελο της αποκάλυψης ειναι όλα τα λεφτά.Ίσως η μοναδική λύση για εσας τα Χριστιανόπουλα είναι η λοβοτομή.Αυτό ππυ με τρελαίνει όμως είναι οτι η ψήφος σου έχει την ίδια αξία με την δική μου.

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:26 ΜΜ

      Γιάννη από την Κοζάνη, μήπως δεν τα θυμάσαι πολύ καλά; Ο περασμένος χειμώνας ήταν ήπιος αλλά ο προπερσινός ήταν από τους δριμύτερους των τελευταίων χρόνων. Έκλεισαν πολλά σχολεία στη βόρεια Ελλάδα από το κρύο και οι ξυλόσομπες στην Αττική που έκαιγαν συνεχώς έγιναν θέμα στα κανάλια. Όσο για φέτος…

      «Μάλλον βαρυχειμωνιά θα έχουμε…
      Γέμισε η λίμνη (της Καστοριάς) παπιά. Η κάπως πρόωρη έλευση φέτος των πουλιών προμηνύει μάλλον έναν βαρύ χειμώνα. Μέτρησα περίπου 2000 γκισάρια, 100 χουλιαρόπαπιες, 50 μαυροκέφαλες, 15 βαλτόπαπιες και ένα μαυροβουτηχτάρι…»

      https://www.facebook.com/kapourgas.kostas/posts/10205011969288739

      Κάτι είχε πει και ο Πατροκοσμάς για δυο διαδοχικές χρονιές στο μέλλον και τα "ξεροπάλουκα του Μάρτη":

      http://anargyros61.blogspot.gr/2013/10/blog-post_21.html

    • O Ήλιος είναι όντως σε ύφεση. Η αύξηση που περίμεναν οι "ειδικοί" με τη συμπλήρωση της 11ετίας το 2013 δεν ήρθε ποτέ. Οι μεγάλες εκρήξεις (πάνω απο Χ 1) όμως είναι άλλο πράγμα. Ο Ήλιος έχει τη μη προβλέψιμη δυνατότητα να κάνει τεράστιο μπαμ. Απόδειξη η χθεσινή που η συγκεκριμένη κηλίδα αυξήθηκε μέσα σε λίγες ώρες και όταν έκανε το μπαμ, θεωρητικά θα έπρεπε λόγω μεγέθους να είναι μεγαλύτερο).
      Όσον αφορά τα καιρικά φαινόμενα, αυτό δεν μια άλλη ιστορία. Θεωρητικά εαν δεν πείραζαν τον καιρό ο ήλιος έχει τεράστια επίδραση, σε συνδιασμό όμως με το μαγνητικό μας πεδίο. Δίαβαζα πριν λίγες μέρες μια ανακοίνωση επιστημόνων που έλεγαν ότι ο ρευστός σίδηρος που βρίσκεται στο μάγμα της γης έχει μειωθεί αισθητά, οπότε το μαγνητικά μας πεδίο αρχίζει και μπάζει… Λογικό είναι λοιπόν να αποσταθεροποιείται και το σύστημα των καιρικών μεταβολών.

      • Ανώνυμος 10/20/2014 @ 6:50 ΜΜ

        Ενώ το πρώτο μέρος της ανάρτησής σου είναι βαρετό γιατί πάει να βγάλει κάποιο νόημα, το δεύτερο με τον ρευστό σίδηρο που λιγοστεύει (τον ρούφηξαν οι άτιμοι οι Ανδρομέδιοι) και το καιρό που τον πειράζουν (σεξισμός κατά του καιρού) δίνει ρέστα.

  2. Ανώνυμος 10/20/2014 @ 9:58 ΜΜ

    ΕΚΤΑΚΤΟ…..ναι οντως μας επηρεασε φοβερα αυτη η εκρηξη…Η γατα μου απο το φοβο της δεν μπορουσε να κλασει. Ρε αντε να σε δει κανας ψυχιατρος!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*