20:33 - 06/10/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με τελεσίγραφο το PKK απειλεί με πόλεμο την Τουρκία

Νέα τροπή είχαμε πριν από λίγο αφού το PKK έστειλε τελεσίγραφο στην τουρκική κυβέρνηση προειδοποιώντας την ότι αν πέσει η Κομπάνι θα ξεσπάσει πόλεμος μέσα την Τουρκία.

Όπως μεταφέρουν το τελεσίγραφο οι Κούρδοι χρήστες στα social media το PKK στο τελεσίγραφό του τονίζει: «Αν πέσει η Κομπάνι, τότε θα ξεσπάσει πόλεμος μέσα στην Τουρκία, που πολύ γρήγορα θα φτάσει στην Κωνσταντινούπολη».

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, αφού το PKK που είναι η πλειοψηφία των Κούρδων στην Τουρκία, της λέει «σταμάτα να παίζεις βρώμικα παιχνίδια με το Ισλαμικό Κράτος και βοήθησε τώρα την Κομπάνι να μην πέσει».

«Ξεκινάμε πόλεμο με την Τουρκία στο τέλος Σεπτεμβρίου» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην δημοσιογράφο Αμπερίν Ζαμάν, ο στρατιωτικός διοικητής του PKK, Τζεμίλ Μπαγίκ στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η συνέντευξη είχε δημοσιευθεί στο κορυφαίο site με θέματα της Μέσης Ανατολής, Al Monitor, στην συνέχεια του τελεσίγραφου που είχε στείλει ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν στην Τουρκία μέσα από τις φυλακές.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Άρχισαν τα όργανα.
 2. 0
  0
  Να κύριοι πώς ξεχωρίζουν οι άντρες απο τις λουμπίνες..Που θα πάει θα τελειώσει η εποχή της γραβάτας και θα έρθουν άλλοι στα πράματα και τότε δε σας σώνει ούτε το iphone ούτε ο χαρτοφύλακας..
 3. 0
  0
  ΟΛΑ ΕΚΤ ΑΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ….. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ … ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ …. ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝΟΝΝΤΑΙ , ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ … ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ , ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ "ΚΑΘΡΕΠΤΗ "…. ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ 3.4,5…ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΑΥΤΟ ΧΡΟΝΟΣ …ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ … ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ή ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΙΜΟ ΑΥΤΗΣ … ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΤΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ … ΑΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΞΩΝΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙ 2.160 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΟΤΕ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΟΦΙΟΥΧΟΣ … ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ , ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ….ΑΛΤ _ΚΛΙΑΡ_ΝΤΕΛ .. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , Η ΦΥΣΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ….. ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ … ΤΙ ? ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΞΩΝΑ ΤΟΥ 38ου ΠΑΡΑ ΑΛΛΗΛΟΥ … http://www.conflictmap.org/# ….. http://healthmap.org/ebola/#timeline … ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ …. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί