17:06 - 16/12/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Η ΕΕ ξεκινά έρευνα για το πώς δόθηκαν τα 18 δις προς τις ελληνικές τράπεζες!

Το γράφουμε και το ξαναγράφουμε… Οι Έλληνες τραπεζίτες και ορισμένα μέλη της κυβέρνησης – υποχείριά τους «παίζουν» με τα λεφτά του ελληνικού λαού!

Η επιβεβαίωση έρχεται από την ίδια την Κομισιόν, η οποία είπε ότι ξεκινά έρευνα σε βάθος για το εάν η κρατική ενίσχυση που δόθηκε είναι σύμφωνη με τους ευρωπαϊκούς κανόνες και αν οι συγκεκριμένες τράπεζες μέσω της βοήθειας αποκτούν «άδικο» πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού!

Με άλλα λόγια, πήγαν λεφτά (τα οποία ενέκρινε προσωρινά η ΕΕ ύψους 18 δισ. ευρώ προς τις τέσσερις ελληνικές τράπεζες Εθνική, Alpha, Εurobank και Πειραιώς), χωρίς να έχουν καν ανακοινωθεί οι όροι ανακεφαλαιοποίησης!

Η έγκριση έχει εξάμηνη ισχύ και όπως λέει η Κομισιόν, περιμένει από την Ελλάδα να παρουσιάσει το σχεδιασμό της για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της…

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  το άρθρο γράφτηκε την 27/7/2012…..
 2. 0
  0
  Π@π@αριές. Αυτό δεν είναι άρθρο, είναι δελτίο τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τις 27/7/2012 εδώ http://europa.eu/rapid/press-release_IP-12-860_en.htm (δυστυχώς για τους ατυχήσαντες στην γλωσσομάθεια, μόνο στα Αγγλικά και Γαλλικά). Είναι τυπική διαδικασία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως λέει ακριβώς και το ίδιο το κείμενο. Επίσης το "προσωρινά εγκρίνεται" (temporarily approves λέει το κείμενο) έχει ήδη γίνει κανονική έγκριση το 2014, όπως ήδη στο κείμενο δικαιολογεί και δήλωση του Επιτρόπου Ανταγωνιστικότητας.

  Τα δελτία τύπου με τις εγκρίσεις εδώ:

  http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-790_en.htm
  http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-869_en.htm
  http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-495_en.htm
  http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-870_en.htm

  Αθλιότητες ηλιθίων bloggers που μόνο σκοπό έχουν να μπερδέψουν ακόμα περισσότερο τους αποχαυνωμένους ακολούθους τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί