Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:59 - 23/06/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίσημη επιβεβαίωση του σοβαρού επεισοδίου με Ryanair προς Πάφο (Photo – updated)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΕΙΔΗΣΗ 01:30
Όπως πληροφορούμαστε τελικά οι επιβάτες της πτήσης θα διανυκτερεύσουν στην Αθήνα και θα ναυλωθεί αεροπλάνο την Τρίτη για να τους μεταφέρει στην Κύπρο.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

ΕΙΔΗΣΗ 01:10
Σε επικοινωνία που είχαμε με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας onlycy.com για το περιστατικό που έγινε στην πτήση της Ryanair από Θεσσαλονίκη προς Πάφο και την αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα.

Μας επιβεβαίωσαν επίσης ότι οι επιβάτες είναι σε αίθουσα αναμονής και περιμένουν ενημέρωση για το πότε θα αναχωρήσει η πτήση για το αεροδρόμιο της Πάφου. Την στιγμή της επικοινωνίας μας δεν υπήρχε καμία ενημέρωση ακόμα για το πότε και πώς θα μεταφερθούν οι επιβάτες Κύπρο.

Σε ερώτηση αν όντως επρόκειτο για αεροπειρατεία ή για μεθυσμένο πρόσωπο εκτός εαυτού δεν θέλησαν να μας δώσουν οποιεσδήποτε διευκρινήσεις.

ΕΙΔΗΣΗ 00:25
Απόπειρα αεροπειρατείας διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε πτήση της Ryaair που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στις 22:00 με προορισμό την Πάφο.

Όπως πληροφορείται το onlycy από επιβάτη της πτήσης που ήρθε σε επικοινωνία με την ιστοσελίδα μας, 20 λεπτά περίπου μετά την απογείωση μεσήλικας άντρας κατευθύνθηκε προς την είσοδο πιλοτήριου όπου χτυπούσε την πόρτα δυνατά φωνάζοντας στα Ελληνικά στους πιλότους να ανοίξουν διότι είναι ο μηχανικός του αεροπλάνου.

Όταν αεροσυνοδός παρενέβει για να τον σταματήσει, αυτός τον χτύπησε άγρια. Αμέσως στην συμπλοκή παρενέβησαν 4-5 Κύπριοι επιβάτες και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον ακινητοποιήσουν.

Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική στροφή και προσγείωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα και όλοι οι επιβάτες τώρα είναι σε αίθουσα αναμονής, με τις αστυνομικές ελληνικές αρχές να διεξάγουν έρευνες για το συμβάν.

Οι επιβάτες, που είναι όλοι καλά στην υγεία τους πέραν φυσικά από το σοκ που υπέστησαν, ενημερώθηκαν ότι θα ταξιδέψουν στην Κύπρο με άλλο αεροσκάφος.

Όπως πληροφορείται το onlycy από επιβαίνοντες, φαίνεται ότι πρόκειται όντως για μηχανικό αεροπλάνων, Ελληνικής καταγωγής, που εργαζόταν στην Ryanair, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πιλότος του αεροσκάφους.

Στην αποκλειστική φωτογραφία του onlycy από επιβάτη της πτήσης μπορείτε να δείτε αίματα στο διάδρομο του αεροσκάφους από την συμπλοκή του αεροπειρατή με τους επιβάτες. Όλοι οι επιβάτες όμως είναι καλά στην υγεία τους.

Περισσότερα σε λίγο…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 9:20 ΠΜ

    H photo τι σχέση έχει με το περιστατικό?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*